Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
İyi Geceler Öpücüğü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Kras Mazov" data-source="post: 60221" data-attributes="member: 103"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]KZRxFvOo-7o[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: rgb(97, 189, 109)">This messed up world is killing me</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Tahoma'">The Dream ringin girişinde güler bir yüzle, istediğini almış bir şekilde bekliyor. Bad Blood'daki rakibini süzdükten sonra elinde mikrofon ringe doğru konuşarak yöneliyor.</span></em></p> <p style="text-align: justify"><strong>The Dream:</strong> Kehanet yerini bulacak ve yeni PGW Televizyon Şampiyonluğu benim olacak da peki, ben bunu istiyor muyum? Christopher, anlasana beni benim senin elinde tuttuğun şampiyonlukla bir işim yok. Ben gerçeği arıyorum. Eğer bir şampiyonluk kazanmak isteseydim oracıkta kazanırdım ancak bu benim için ikinci planda Christopher. Seni de kendim gibi arındırdıktan sonra istediğin unvana, istediğin kemere koşabilirsin. Dışarıdan bakıldığında kimse senin bir şeye ihtiyacın olmadığını düşünüyor; ama derinlerde en derinlerinde bana ihtiyaç duyuyorsun. Eskisi gibi değilsin, artık bir melek ya da bir şeytan değilsin. Buradaki insanlara söylemek istediklerini paylaşıyorsun, gerçekleri gizliyorsun. Christopher beni buraya sen çağırdın. Buraya ben senin için geldim. Yeteri kadar acı çekmediğini ve insanlara hiç acı çekmeyen birisi olarak ne kadar yüce olduğun safsatasını bozup Sisyphus gibi yaşadığın o sonsuz döngüyü kırmaya, sana yardım etmeye geldim. Bu niyetimi sen görünce de beni bir maça davet ettin, ortaya kemerini koydun ve kazanabileceğine emin olabilmek için de ikimizin arasında bir de zayıf halka ekledin.</p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"><strong><span style="color: rgb(44, 130, 201)">Retorik:</span></strong> Daniels metafor kullanmayı çok seviyor. Fani bir insana göre göremeyeceği ve hissedemeyeceği kavramları ortaya atarak hem insanları etkiliyor hem de kendi yetersizliklerini örtüyor. Kendi deyimiyle hayatında sadece bir tek risk almış birisine göre fazla başarıya sahip. Fena değil.</p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Tahoma'">The Dream ringe başına bir şey gelmeyeceğine emin olduktan sonra ağır hareketlerle girip Daniels'ın gözlerinin içine bakıyor.</span></em></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]1585[/ATTACH]</p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"><strong>The Dream:</strong> Hadi gözlüklerimizi çıkartalım ve gerçekten birbirimizin gözlerinin içine bakalım. Eğer bunu becerebilirsen bu da hayatında almış olduğun ikinci ve en tehlikeli risk olur. Buradan bakınca bir oyun mu oynuyoruz? Yardım çığlıklarını duydum, ben de senin gibiydim ve yardım etmek için sana geldim. Ben gençken sen ve senin gibilerinden de biz yardım alırdık. İzlerdik, heyecanlanırdık. Senin gençliğinde seni bu mertebenin en büyük temsilcilerinden birisi olarak görürdük. Fakat sana her adım attığımda, sana her yaklaştığımda kokuyorsun. Cümlelerin kokuyor, karakterin kokuyor. Öyle ki bu ringin içerisindeki gerçek olarak tek düşmüş melek sanki benmişim gibi de sen benim kopyammışsın gibi. İşte bu yüzden yardıma ihtiyacın vardı ve geldim. Ben de senin gibi bir insanım, yaptığım şeyler ise insan üstü. Sen insanlara düşmüş bir melek olarak tanıttın ve tanıttığın biri gibi de bir hayat yaşadığını ima ettin. Sen düştün, benim kanatlarımı kırdılar. Ben senin imitasyonun olamam ben senin için dahi büyük bir hayat yaşadım. Senin aksine kapalı kapıların ardında 3 sene geçirince kimin gerçekten düştüğünü ve insanların kimden korkması gerektiği gerçekten anlaşılıyor. Bana sert olanı, mentor olanı, yüce olanı oynama. Acı en büyük öğretmendir ve bugünkü dersin konusu sensin.</p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"><strong><span style="color: rgb(147, 101, 184)">Manipülasyon:</span></strong> Seni bu ringe çekmek istiyordu Dream. İnsanlara kendisinin senden daha çetin ve daha zor bir hayat yaşadığını insanlara yalanlarla nakşedip seni zayıflatarak yaşadığın şeyleri anlamsızlaştıracaktı. İntikam... Sorsana ona onu motive eden en büyük intikam senin gibi bir meleğin kumpaslarla kanatlarının kırılıp bir suçlu gibi demir parmaklılara atılıp orada 3 sene işkence görmek mi yoksa kendi modası geçtiği için üstünlük hissi için derinlerde tuttuğu aşağılık kompleksini yenebilmek amacıyla kendisine en azından hala kabul gördüğünü hissettirebilmek mi?</p><p></p><p style="text-align: center">[ATTACH=full]1582[/ATTACH]</p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Tahoma'">The Dream kafasının içindeki arkadaşlarını, yol göstericilerini benimsediğinden beri mutlu ve daha oturaklı olduğu hissediyor ve ringin iplerine yaslanarak bir parmağıyla da Christopher Daniels'ı işaretliyor.</span></em></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"><strong>The Dream:</strong> Kimden intikam istiyorsun Christopher? En büyük bitirilmemiş işin ne? Ben çaldığın şarkıyı dinlemek istemiyorum, gördüğün gibi iyi bir ressamım ben. Hissettiğin en acı duyguları somutlaştırıp seninle karşı karşıya getiririm. Sadece söyle, kimden intikam istiyorsun? Bu kemer savunmalarını kendi isteğinle yapmandaki arayış ne? Gerçekten güçlü bir rakip mi yoksa bu zayıf insanlara karşı hala kendinin kabul gördüğünü hissedebilmen mi? Seni yaşamak istiyorum, seni iyileştirebilmek için senin içine girmek istiyorum. Panzehirini enjekte ettiğimde, tıpkı benim gibi acıyla terbiye edildiğinde bana teşekkür edeceksin. Şimdi bile etmelisin, çünkü şu an senin karşındayım ve bir şuursuz gibi hiç bir şeyden anlamamışçasına bana laf yetiştirmeye çalışırken ben sana yardım etmek istiyorum. Çünkü biliyorum ki görünüş olarak bütün avantaj sende duruyor gibi görünüyor olmasına rağmen ben senden daha yüceyim. Sen ise yaklaşık 20 seneden beri düşmüş bir meleksin. Ayağa kalkman için bir 20 sene daha mı bekleyeceğiz? Ama korkma, ben seni ayağa kaldıracağım ve bunca zaman aslında yapmak istemediğin şeyi sana yaptırmayacağım. Ben sana hazırım Christopher. Hiç bir zaman bu kadar hazır olmamıştım, omzunda tuttuğun parlak bel askısını istemiyorum, hiç istemedim. Lakin biliyorum ki seni terbiye edecek acı ancak sahip olduğun en değerli şeyi elinden aldığımda mümkün. PGW Televizyon Şampiyonluğu'nu senden alacağım ve seni en çok değer verdiğin nesne ile sınayacağım. Zaten seni bu yüzden cennetten kovduk. Açgözlülük. Her zaman daha fazlasını istedin ve hiç bir zaman yetinmedin. Bad Blood'da da sahip olduğun her şeyi elinden alıp seni yeniden yaratacağım. Karşımda gördüğüm şaheseri, düşüp çoğu yerini incitmiş bir şaheseri ellerimde yükselteceğim. Önce öpüp sonra doğuracağım seni. Öbür zayıf halkay-</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kras Mazov, post: 60221, member: 103"] [CENTER][MEDIA=youtube]KZRxFvOo-7o[/MEDIA] [I][B][COLOR=rgb(97, 189, 109)]This messed up world is killing me[/COLOR][/B] [FONT=tahoma]The Dream ringin girişinde güler bir yüzle, istediğini almış bir şekilde bekliyor. Bad Blood'daki rakibini süzdükten sonra elinde mikrofon ringe doğru konuşarak yöneliyor.[/FONT][/I][/CENTER] [JUSTIFY][B]The Dream:[/B] Kehanet yerini bulacak ve yeni PGW Televizyon Şampiyonluğu benim olacak da peki, ben bunu istiyor muyum? Christopher, anlasana beni benim senin elinde tuttuğun şampiyonlukla bir işim yok. Ben gerçeği arıyorum. Eğer bir şampiyonluk kazanmak isteseydim oracıkta kazanırdım ancak bu benim için ikinci planda Christopher. Seni de kendim gibi arındırdıktan sonra istediğin unvana, istediğin kemere koşabilirsin. Dışarıdan bakıldığında kimse senin bir şeye ihtiyacın olmadığını düşünüyor; ama derinlerde en derinlerinde bana ihtiyaç duyuyorsun. Eskisi gibi değilsin, artık bir melek ya da bir şeytan değilsin. Buradaki insanlara söylemek istediklerini paylaşıyorsun, gerçekleri gizliyorsun. Christopher beni buraya sen çağırdın. Buraya ben senin için geldim. Yeteri kadar acı çekmediğini ve insanlara hiç acı çekmeyen birisi olarak ne kadar yüce olduğun safsatasını bozup Sisyphus gibi yaşadığın o sonsuz döngüyü kırmaya, sana yardım etmeye geldim. Bu niyetimi sen görünce de beni bir maça davet ettin, ortaya kemerini koydun ve kazanabileceğine emin olabilmek için de ikimizin arasında bir de zayıf halka ekledin. [B][COLOR=rgb(44, 130, 201)]Retorik:[/COLOR][/B] Daniels metafor kullanmayı çok seviyor. Fani bir insana göre göremeyeceği ve hissedemeyeceği kavramları ortaya atarak hem insanları etkiliyor hem de kendi yetersizliklerini örtüyor. Kendi deyimiyle hayatında sadece bir tek risk almış birisine göre fazla başarıya sahip. Fena değil. [/JUSTIFY] [CENTER][I][FONT=tahoma]The Dream ringe başına bir şey gelmeyeceğine emin olduktan sonra ağır hareketlerle girip Daniels'ın gözlerinin içine bakıyor.[/FONT][/I][/CENTER] [JUSTIFY][/JUSTIFY] [CENTER][ATTACH type="full" alt="jy.jpg"]1585[/ATTACH][/CENTER] [JUSTIFY] [B]The Dream:[/B] Hadi gözlüklerimizi çıkartalım ve gerçekten birbirimizin gözlerinin içine bakalım. Eğer bunu becerebilirsen bu da hayatında almış olduğun ikinci ve en tehlikeli risk olur. Buradan bakınca bir oyun mu oynuyoruz? Yardım çığlıklarını duydum, ben de senin gibiydim ve yardım etmek için sana geldim. Ben gençken sen ve senin gibilerinden de biz yardım alırdık. İzlerdik, heyecanlanırdık. Senin gençliğinde seni bu mertebenin en büyük temsilcilerinden birisi olarak görürdük. Fakat sana her adım attığımda, sana her yaklaştığımda kokuyorsun. Cümlelerin kokuyor, karakterin kokuyor. Öyle ki bu ringin içerisindeki gerçek olarak tek düşmüş melek sanki benmişim gibi de sen benim kopyammışsın gibi. İşte bu yüzden yardıma ihtiyacın vardı ve geldim. Ben de senin gibi bir insanım, yaptığım şeyler ise insan üstü. Sen insanlara düşmüş bir melek olarak tanıttın ve tanıttığın biri gibi de bir hayat yaşadığını ima ettin. Sen düştün, benim kanatlarımı kırdılar. Ben senin imitasyonun olamam ben senin için dahi büyük bir hayat yaşadım. Senin aksine kapalı kapıların ardında 3 sene geçirince kimin gerçekten düştüğünü ve insanların kimden korkması gerektiği gerçekten anlaşılıyor. Bana sert olanı, mentor olanı, yüce olanı oynama. Acı en büyük öğretmendir ve bugünkü dersin konusu sensin. [B][COLOR=rgb(147, 101, 184)]Manipülasyon:[/COLOR][/B] Seni bu ringe çekmek istiyordu Dream. İnsanlara kendisinin senden daha çetin ve daha zor bir hayat yaşadığını insanlara yalanlarla nakşedip seni zayıflatarak yaşadığın şeyleri anlamsızlaştıracaktı. İntikam... Sorsana ona onu motive eden en büyük intikam senin gibi bir meleğin kumpaslarla kanatlarının kırılıp bir suçlu gibi demir parmaklılara atılıp orada 3 sene işkence görmek mi yoksa kendi modası geçtiği için üstünlük hissi için derinlerde tuttuğu aşağılık kompleksini yenebilmek amacıyla kendisine en azından hala kabul gördüğünü hissettirebilmek mi?[/JUSTIFY] [CENTER][ATTACH type="full" alt="jl.jpg"]1582[/ATTACH][/CENTER] [JUSTIFY][/JUSTIFY] [CENTER][I][FONT=tahoma]The Dream kafasının içindeki arkadaşlarını, yol göstericilerini benimsediğinden beri mutlu ve daha oturaklı olduğu hissediyor ve ringin iplerine yaslanarak bir parmağıyla da Christopher Daniels'ı işaretliyor.[/FONT][/I][/CENTER] [JUSTIFY] [B]The Dream:[/B] Kimden intikam istiyorsun Christopher? En büyük bitirilmemiş işin ne? Ben çaldığın şarkıyı dinlemek istemiyorum, gördüğün gibi iyi bir ressamım ben. Hissettiğin en acı duyguları somutlaştırıp seninle karşı karşıya getiririm. Sadece söyle, kimden intikam istiyorsun? Bu kemer savunmalarını kendi isteğinle yapmandaki arayış ne? Gerçekten güçlü bir rakip mi yoksa bu zayıf insanlara karşı hala kendinin kabul gördüğünü hissedebilmen mi? Seni yaşamak istiyorum, seni iyileştirebilmek için senin içine girmek istiyorum. Panzehirini enjekte ettiğimde, tıpkı benim gibi acıyla terbiye edildiğinde bana teşekkür edeceksin. Şimdi bile etmelisin, çünkü şu an senin karşındayım ve bir şuursuz gibi hiç bir şeyden anlamamışçasına bana laf yetiştirmeye çalışırken ben sana yardım etmek istiyorum. Çünkü biliyorum ki görünüş olarak bütün avantaj sende duruyor gibi görünüyor olmasına rağmen ben senden daha yüceyim. Sen ise yaklaşık 20 seneden beri düşmüş bir meleksin. Ayağa kalkman için bir 20 sene daha mı bekleyeceğiz? Ama korkma, ben seni ayağa kaldıracağım ve bunca zaman aslında yapmak istemediğin şeyi sana yaptırmayacağım. Ben sana hazırım Christopher. Hiç bir zaman bu kadar hazır olmamıştım, omzunda tuttuğun parlak bel askısını istemiyorum, hiç istemedim. Lakin biliyorum ki seni terbiye edecek acı ancak sahip olduğun en değerli şeyi elinden aldığımda mümkün. PGW Televizyon Şampiyonluğu'nu senden alacağım ve seni en çok değer verdiğin nesne ile sınayacağım. Zaten seni bu yüzden cennetten kovduk. Açgözlülük. Her zaman daha fazlasını istedin ve hiç bir zaman yetinmedin. Bad Blood'da da sahip olduğun her şeyi elinden alıp seni yeniden yaratacağım. Karşımda gördüğüm şaheseri, düşüp çoğu yerini incitmiş bir şaheseri ellerimde yükselteceğim. Önce öpüp sonra doğuracağım seni. Öbür zayıf halkay-[/JUSTIFY] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
İyi Geceler Öpücüğü
Menü
Giriş yap