Rüya Paylaşma Konusu

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
Sürekli aynı mantık çerçevesinde dönen lanet rüyayı görüyorum;

Birisiyle mesajlaşma içerisindeyim, sevgili, flört mesajlaşma şekli. Sonra uyanıp telefonuma bakıyorum, ama bilin bakalım ne yok...

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Milyon kere gördüğüm bir rüya döngüm vardı, bayağıdır görmüyorum.

Kendimi uyanmış vaziyette buluyorum, çok sıkıntılıyım korkuyorum bir şeyden dolayı odamdan çıkıyorum annemlere sesleniyorum ama evde kimse olmuyor. Balkona çıkayım diyorum çıkamıyorum. Sonra bir bakmışım rüyaymış. Uyanıyorum. Sonra tekrar uykuya dalıyorum, rüyada olduğumun farkındayım ama uyanamıyorum sonra rüyamda uyandığımı görüyorum, tekrar o kabusu görmemek için kendimi uyanık tutmaya çalışıyorum(rüyamda) ama yine uykuya dalıyor halde buluyorum kendimi. Bazen tüm gece sürüyor bu döngü.

Bir başka rüya serim de şu. Yine rüyamda kendimi uyanmış vaziyette buluyorum, yine çok korku doluyum. Karanlıktan kurtulmak için ışığı açayım diyorum ama lambaya uzanamıyorum yataktan çıkıp lambaya uzanayım diye sürünüyorum ama uzanamıyorum. Uyanıyorum, sonra tekrar uykuya dalıyorum aynı vaziyette. Böyle sürüp gidiyor.

Rüyalarım bile tuhaf a.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Eski çocukluk arkadaşımı ve 5-6 sene önce hoşlandığım kızı gördüm. Birbirlerinden çok alakasız ama rüyamda kardeştiler.

Onların evdeydim, kızın odasının önünde duruyordum. Odasının önünde olduğunu fark edince gizlice bakıyorum sanmasın diye gideyim dedim, bir anda karşıma bornozla çıktı. Kekeledim böyle "b-b-ben girmedim falan dedim" o da girdiğimi düşünmemiş zaten kardeşlerine bir şeyler söyledi. Benim ondan hoşlandığımı biliyordu yine ama bir şey söylemiyordu. Sonra çocukluk arkadaşımın yanına gidip onla takılmaya başladım, yine aynı evdeydik. Kız odasındaydı galiba. İçten içe mahçumtum "lan adamın kardeşine göz koymuşuz ne şerefsiz adamız" diye.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: