Beast Incarnate: Yüz Yüze'nin yeni bölümüne hepiniz hoş geldiniz! Hiç bekletmeden bugünkü konuğumuzu çağırmak istiyorum. Forumlar tarihinin en derin oldschoollarından, beri beri bakan o adam geliyor. @Kara geliyor!
Beast Incarnate: Canbo'm hoş geldin, dilersen hemen soruları almaya başlayalım. @The Lunatic Fringe programı hızlı başlatacak cinsten 4 soruyla gelmiş:
"1- Hakkımda ne düşünüyor?
2- Ryder mı Little Jacob mı? İkisi de çok tüttürüyor malum.
3- P90 ile rushlayıp cyka diye bağıran elemanı hatırlıyor mu?
4- Ekrem Abi avatarı geri dönecek mi?"
Kara:
1- Kendisini severim. Forum içerisindeki pozitif görüntüsü aksine kendisinin depresif olduğunu düşünüyorum. Bir konuşsa neler anlatır kim bilir.
2- Little Jacob oyun serisindeki en orijinal karakterlerden biri. Kıyas yapılabileceği pek karakter yok.
3- Rusya'nın Ukrayna'da bozguna uğrama sebeplerini açıklar nitelikte bir andı.
4- Ekrem Abi değil ama FFAKO avatarı geri gelebilir. Sanal dünyadaki en mükemmel karakterlerden biridir FFAKO. 16 dakika gözüktüğü filmde oscar kazanan Anthony Hopkins gibi sadece 3 dakika göründüğü bir video ile kült olmuş büyük bir abimiz.
Beast Incarnate: FFAKO avatarının second run'ındaki tek olayı benim için admin lobisi yapmaktı, e görüldüğü üzere bu misyon tamamlanmış durumda... Ama o avatar Allah çarpsın özlendi be, bir adamla bu kadar çok uyabilir bir avatar.
Beast Incarnate: Sırada @The MANIAC'ın 3 sorusu var:
"1- Hakkımda ne düşünür?
2- İzlenilebilir eski Türk dizisi önerisi?
3- Roman'ı deviren kişi kim olmalı?
Kara:
1- Genç kardeşimi severim. Kendisinin sanal ortamlara fazla bağlı olduğunu biraz salması gerektiğini düşünüyorum.
2- Çok fazla yerli dizi izlemedim hatta çok az izledim. 46 Yok Olan'ı tavsiye ederim. Ülkemiz için farklı bir işti.
3- Randy Orton'un deli manyak heel haliyle dönüp intikam için dönüp Roman'ı devirmesine çok memnun olurum. Chef Killer olup bir kemer daha kazanarak rekora koşmaya devam eder.
Beast Incarnate: Randy Orton fikri ne iyiymiş yalnız he... Ama babanın kariyeri, o sırt sakatlığı yüzünden biraz taca çıktı gibi. Cody Rhodes'a talim ederiz artık.
Beast Incarnate: @Johnkorey'den de sana 3 soru gelmiş:
"1- KV evreninde Kara'dan sonra en sevdiği karakter?
2- Hakkımda ne düşünür?
3- Bize sormuş ama tam cevaplamamış. Soralım o halde, güreş ile tanışmasa hayatında neler değişirdi?"
Kara:
1- İskender Büyük. İlk 97 bölümde yer bulabilseydi keşke. Pusu garabet bir dizi olmasına rağmen kendisi sırtında taşımıştı.
2- İyi ve fazla duygusal bir insan olduğunu düşünüyorum.
3- Sanaldan bu kadar fazla arkadaş edinemezdim. Büyük ihtimal güreş yerine başka bir ilgi alanım olurdu. Güreşe vakit harcamasam atomu parçalardım demiyorum illa başka bir gereksiz eğlence bulurdum herhalde.
Beast Incarnate: İskender Büyük benim de favorim ya Vadi evreninde. Gladio filminin de etkisi inanılmaz büyük tabii bu konuda, o filmi izledikten sonra daha da etkilendim İskender Büyük karakterinden. Ama bence ilk 97'ye hiç yakışmazdı İskender. Polat ile girdikleri bu rekabetin zemininin oluşması zor olurdu bir kere.
Beast Incarnate: @Johnny Sack'ten de sana 3 soru gelmiş Canbo:
"1- Bize arabeskten az bilinen bir parça önersin de keyifle dinleyelim.
2- Yıldız Tilbe konseri mi Güllü ile bir akşam yemeği mi?
3- Şef Roman burada kaybetmeliydi dediği bir maç var mı, yoksa herkesi yenmesi doğru karar mı ona göre?
Kara:
1- Ahmet Kaya - Oy Benim Canım
2- Yıldız Tilbe konseri. Gitmeden ölmem herhalde. Sahneye de atlayacağıma dair iddiaya girmiştim. Videomu paylaşırsınız o gün gelince.
3- Yaratılan hikayelerde hep kazanması doğru olan taraftı. İki istisna var. Zamanında böyle düşünmedim ama şimdi geriye bakınca belki olabilir dediğim McIntyre var. Büyük momentum ile kendi evinde kaybetmesi hoş değildi ama sonrasında kullanılma şekline bakınca zaten WWE'nin aklından bile geçmemiş kazanması. Sami Zayn'ın bu saltanatı bitiren kişi olmasını istedim ama o kadar yüksekten uçurmadılar. Büyük hikayesini Elimination Chember'da geçiş rakibi olarak devam ettirdi maalesef.. Wrestlemania'da Roman Reigns vs. Cody Rhodes vs. Sami Zayn ne güzel olurdu.
Beast Incarnate: Bence bu işi ikinci feudda Kevin Owens bitirmeliydi. Şu serüvenin gidişatına baktığımız zaman Roman'ı devirmeyi Owens'tan daha çok hak eden kimsenin olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca 2017'den beri bir tane bile ana kemeri yok adamın yazık günah ya...
Beast Incarnate: Bugün herkes üçer dörder sorularla gelmiş sana Canbo... @Bero'nun da sana tam 4 sorusu var:
"1- Nickini neden Kara yaptı?
2- Roman Reigns harici şu an erkeklerde ve kadınlarda favori güreşçisi?
3- Roman'ın pinlenmeme serisini Usolar'ın Bozması doğru karar mı sence?
4- Hakkımda düşüncelerini de soralım krala.
Kara:
1- Sevdiğim bir dizi karakteri. Birde içim karardı bu sene.
2- Roman Reigns'den sonra Gunther. Güreş izlediğim süre boyunca tek favori kadın güreşçim Bianca Belair olmuştu. Bu sıralar Bayley diyeyim. Gördükçe pozitif oluyorum. Sebepsiz bir çekim alıyorum kendisine..
3- Roman Reigns'i yenen güreşçi kazandığı momentumu nasıl taşıyacak deniyordu. Bu hamleyle Roman'ı zayıflattılar ve iyi oldu. "Maçlarının %70'ni Usolar sayesinde kazandığı için onların desteği olmayınca kaybetti" hikayesi bence doğru ve güzeldi.
4- Her şeyi şakaya vuran Bero'yu seviyorum. Bu karakterini bozmasın.
Beast Incarnate: 3. soruya verilen cevaba harfiyen katılıyorum. Roman'ı yenecek adamın sahip olacağı momentum iyiden iyiye göklere yükselecek bir momentum olacaktı ve bunun dozajını en azından biraz düşürmüş oldular.
Beast Incarnate: @KALKTI!!!!'dan yine tıp ve bilim dünyasını sarsıp sallayacak olan bir soru gelmiş:
"Kulaklarındaki sorununun diğer duyu organlarını - bilakis penisini- daha da güçlendirdiğini düşünüyor mu? Bilimsel olarak böyle bir durum varmış galiba."
Kara: Daredevil miyim ben a**? Kulaklarımda ki eksiklik gözlerime artı olarak döndü. Geceleri otomatik termal görüşe geçebiliyorum, duvarın arkasını görüyorum vesaire. Penis konusuna gelince.. Neyse.
Beast Incarnate: Cevabın atarlı başlangıca bak kahkaha attım puhahahaahahahahahahah. Penis konusuna gelememişiz Canbom, harbiden neyse ya, işler kesat şu ara...
Beast Incarnate: @ReQuem'in 3 sorusuyla devam ediyoruz:
"1- Gecenin promil seviyesi ne durumda?
2- Adana buluşması ne zaman patlıyor?
3- Bir de bana 2 tane sağlam damardan bir şarkı önermesini bekliyorum."
Kara:
1- Bu soruyu dün gece cevaplasaydım- dün geceyi hatırlamıyorum. İyiyiz bu gece.
2- Yaz aylarında Adana'da buluşulmaz. Yağlı yağlı kebap yiyeceksek gelirim.
3- Azer Bülbül - İyi Değilim. İki şarkı yerine geçer.
Beast Incarnate: Aga harbi ağustosun göbeğinde Adana buluşması nedir ya... Berat Tarçın canına susamış, Allah'ın Sivas'ında yaz ayının max sıcaklık düzeyi 28 derece falan iken şu vakitte Adana'ya gitse eriyerek hayatını kaybedecek haberi yok.
Beast Incarnate: Sırada @Deathmatch Classic'in sorusu var. Murat'ın sorusu şu şekilde:
"Babayla zamanında pek iyi başlamadık merhabamıza, ama şimdi güzeliz diye düşünüyorum o ne düşünüyor bu konuda?"
Kara: Pandemi dönemi 4 sene aradan sonra foruma dönmüştüm. Kimseyi tanımıyordum doğru dürüst. Belli gruplaşmalar içine düşünce ters kaldık. Her şeyiyle çok salak bir dönemdi. Keşke iyi başlasaydık ama zaten şu an iyiyiz. Zamanında yanlış tarafta durmuşum.
Beast Incarnate: Her insan hata yapar, biz de yaptık zamanında diyoruz; ne denebilir ki başka... BEYAZ BAYRAK temalı bu sekansın ardından diğer sorularla devam edelim.
Beast Incarnate: Son olarak @agaoglu23'ün de sana 3 sorusu var:
"1- Roman Reigns'in gelecek 1 yılını nasıl görüyor ?
2- Hatayspor napar bu sezon ? Volkan hocaya güveniyor mu ?
3- Dostluğumuz kaç sene daha ilerler ?
Kara:
1- Her PPV maça çıkan hatta haftalık şovlarda bile kemer savunmasına çıkan adamı önce sadece bazı ppvlerde güreşen şimdi geldiğimiz noktada ise sadece 4 büyük PPV ve Arabistan'da ringe çıkan birine evrilttiler. Wrestlemania 40'dan sonra uzun bir ara vereceğini düşünüyorum. Ne feuda girebileceği bir isim ne potansiyel bir hikaye kaldı onun için. Bloodline iç savaşı bu yüzden bitirilmiyor.
2- Bu gece itibariyle 2 maçta 4 puan. Yapılan transferler yapılabilecek en ucuz transferlerdi. Volkan hocaya çok iş düşecek ve güvemiyorum. İlk 10'da bitirmek büyük başarıdır. Volkan Demirel için ayrı bir şeyler yazacağım. Futbol oynadığı dönemde en nefret ettiğim en çok küfür ettiğim en çok dalga geçtiğim kişilerden biriydi. Kaderin cilvesi olarak memleketimin takımına teknik direktör oldu. Kendisine biraz nötr olmaya başladım bu süreçte. Sonra ne oldu? Deprem sürecinde yaptıkları, sonrasında yaptıkları, kaçıp giden çoğu oyuncu gibi başka bir takıma gitmek yerine takımı bırakmaması. Sadece bırakmaması değil hem takımı hem şehri sahiplenmesi. Kendisini çok seviyorum. Tiksindiğim bir insan gözümde efsane oldu.
3- Forum ortamı bitmediği sürece devam edecek. Güzel sözleri için teşekkürler.
Beast Incarnate: Volkan Demirel konusunda birebir aynı düşünüyoruz ya birebir. Futbolu bıraktıktan sonra gizli gizli sempati duymaya başladığım bir adamdı, deprem döneminde sevgi fışkırmaya başladım adama. Umarım başarılı bir teknik direktörlük kariyeri olur.
Beast Incarnate: Sorularımız bu kadardı Canbom. Programı kapatmadan önce söylemek istediğin son bir şey var mı?
Kara: Son söz olarak herkese teşekkürler. Niye bu kadar az soru geldi ulan? Adam mı yiyoruz? Oysa her soruya cevap verecektim.. No.1'in dediği gibi kendinize iyi bakın ya da bakmayın kimsenin umurunda değil bunu da unutmayın. İyi günler.
Beast Incarnate: Harbi sana çok az soru geldi ya bu beni de üzdü. Ama neredeyse soran herkes de üçerli beşerli sorduğu için o şekilde telafi edilmiş oldu. Katılımın için çok teşekkürler Canbo'm, ve sorularını esirgemeyen üyelerimize de teşekkürler. Sıradaki bölümde görüşünceye dek; hoşça kalın, sağlıcakla kalın...
Son düzenleme: