Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Agaoglu23 ile WWE Nabzı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 65062" data-attributes="member: 4"><p>Sonunda serinin ilk yazısı geldi, keyiflendik ve tek solukta okuduk vallahi. Hem yazdıkların üzerinden hem de biraz da kendi ekleyeceklerimle ben de birkaç görüş belirtmek isterim.</p><p></p><p>New Day'in gimmick vs. olarak bana pek hitap etmediğini zaten biliyorsun, hatta bir dönem inanılmaz tekrara da düştükleri için bayağı baydırmışlardı kendilerinden. Ama WWE'deki konumlarına ve yaptıkları işe ne kadar saygı duyduğumu da hep söylemişimdir. Bir takım olarak WWE'nin yüzü olabilmek hiç kolay değildir, New Day'in bunu yapabilmesi takdirden başka hiçbir şeyi hak etmiyor. Ve uzun süre ekrandan kaybolup döndükten sonra fark ettim ki boşlukları gerçekten hissediliyor yani. Bu boşluk hissini bugün Seth Rollins, Roman Reigns gibi şirketin yüzleri hissettirir örnek verecek olursam, bu bile bir şeyler ifade ediyor olmalı. Bakalım bundan sonra nasıl bir yol çizecekler.</p><p></p><p>Imperium konusunda ise sana durumu şöyle özetleyeyim. GUNTHER'ın bağımsız şirketlerde de bir stableı vardı Ringkampf adında biliyorsundur. Bu stableda yine Ludwig Kaiser (Axel Dieter Jr.) ile birlikte Timothy Thatcher da vardı. O dönem wXw, PROGRESS gibi şirketlerde bu stableın yanı sıra tekli kariyerlerini de idame ettiriyordu bu üçlü ve Axel Dieter Jr.'ın o dönem bayağı damga vurduğu süreç oldu Avrupa indylerinde, WALTER ile eşit denebilecek bir konumdaydı hatta o dönemlerde pop'u, momentumu vs. Giovanni Vinci/Fabian Aichner ise yine Avrupa indylerinden gelen, ama daha düşük profilli bir adamdı. Arada kesinlikle bir karizma uçurumu var, ama Vinci'yi de hepten çöpe atmamak gerek ya. Evet karizmatik bir adam değil ama Imperium ekibinin yapbozunu tamamlamaya da yeterli düzeyde bir adam. Zaten halihazırdaki durumda da Ludwig Kaiser ekipten daha çok ön plana çıkmayı başaran isim oldu Vinci yerine, burada olması gereken oluyor bence. Ve WWE'nin onu denediği bir süreçten geçtiği de gayet açık, karizmasından ve mikrofon ile etkileşiminden etkilendiklerini düşünüyorum. İleri vadede bu adamı yükseltebilir miyiz diye bakıyorlar şu anki senaryo içerisinde bence, WWE sever böyle kurşunlar atmayı. Bakalım göreceğiz neler olacağını.</p><p></p><p>Viking Raiders hakkında da birkaç kelime söyleyeyim. Ben bu ekibi 2015 yazında ROH şovlarını takip etmeye başladığım zaman War Machine olarak takip etmeye başlamıştım ve o dönem ortaya koydukları performansı inanılmaz beğeniyordum, favori tag teamim olma yolunda da yaldır yaldır ilerliyorlardı hatta. Ki sonrasında NXT'ye War Raiders olarak geldiler ve ben çok sevindim bu habere, böyle kaliteli bir tag team eklemesi her zaman iyidir yani çünkü. Sonra ana kadroda bu adamlara Viking EXPERIENCE demeye başladılar birden, konsept zaten rezillik ama o Experience adını görünce gülmekten yerlere yuvarlanmıştım. En azından Viking Raiders olarak değiştirdiler onu ama hala ekibin şu anki durumu falso ya. Bir ara Street Profits ileydi sanırım, pandemide girdikleri bir feud vardı, o feudda çıkarılan işlerinden memnun kalmıştım. Orada piki gördü takım zaten ve iyiden iyiye tekrara düştü. Bu ekibe acilen yeni bir konsept bulunması gerektiğini düşünüyorum ben, Viking işi tutmayalı çok oldu ama öylesine tutuyorlar adamları resmen.</p><p></p><p>THE OC'ye de büyük haksızlık ettiğini düşünüyorum, Kayden & Kacy ikilisine kullanım F, kendilerine B falan demişsin ama bu adamlara o kıyağı geçmemişsin büyük saçmalık... Karl Anderson'ın NJPW-ROH performansını izlesen var ya ağzın açık kalır, bu adamları niye böyle saçma sapan kullanıyorlar dersin. WWE'ye dönmelerine çok şaşırmıştım zaten ve bugün ne kadar hatalı karar verdikleri hayli belli oluyor. Karl Anderson'ın mikrofon performansı da fena değildir bu arada, ama WWE'de adamın dilini lal ettiler saçma bir şekilde. Ludwig Kaiser şekli bir run'ı hak ediyor bence, ama gerçi yaşı da ilerledi ya.</p><p></p><p>Owens & Zayn işleri hakkında da çok konuşulacak şey var ya. Judgement Day ile saçma sapan oyalanmaları beni de sinir ediyor, ama onlarla kemer maçına da çıkmasını istemem mesela. Çünkü Judgement Day'e verdikleri değer belliyken kemeri Owens & Zayn'den alıp şu Allah'ın cezası ekibe verecekler diye öyle bir ödüm kopuyor ki... Bloodline hikayesinin en büyük eksisi şu kemerler oldu ne yazık ki, bütün kemerler birleşti birdenbire saçma bir şekilde. Brandler birleşecek deniyordu onu da yapmadılar, kadınlarda ve erkeklerde ana kemerlerde bu işi çözdüler ama TTC'de hala tek bir kemer var ve bu kronik soruna hala bir çözüm getirebilmiş değil. Pretty Deadly kısmında da söylemişsin, tek kemer olmasının acısını çeken PD gibi birçok takım var. Bu sıkıntıyı çözüme kavuşturmaları gerekiyor acilen. Kadınlar Tag Team Şampiyonluğu için ise öyle uzun uzun bir şeyler konuşmayacağım, senin kadar sevmiyorum hayatı... Kemer tedavülden kaldırılıp hafızalarımızdan silinsin demek kafi olacaktır.</p><p></p><p>Keyifli bir yazı ve bugün bence WWE'nin en büyük sorunlarından biri olması bakımından tag team divizyonu konu başlığı güzel seçim olmuş babam, ellerine sağlık. Serinin diğer yazılarını merakla bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 65062, member: 4"] Sonunda serinin ilk yazısı geldi, keyiflendik ve tek solukta okuduk vallahi. Hem yazdıkların üzerinden hem de biraz da kendi ekleyeceklerimle ben de birkaç görüş belirtmek isterim. New Day'in gimmick vs. olarak bana pek hitap etmediğini zaten biliyorsun, hatta bir dönem inanılmaz tekrara da düştükleri için bayağı baydırmışlardı kendilerinden. Ama WWE'deki konumlarına ve yaptıkları işe ne kadar saygı duyduğumu da hep söylemişimdir. Bir takım olarak WWE'nin yüzü olabilmek hiç kolay değildir, New Day'in bunu yapabilmesi takdirden başka hiçbir şeyi hak etmiyor. Ve uzun süre ekrandan kaybolup döndükten sonra fark ettim ki boşlukları gerçekten hissediliyor yani. Bu boşluk hissini bugün Seth Rollins, Roman Reigns gibi şirketin yüzleri hissettirir örnek verecek olursam, bu bile bir şeyler ifade ediyor olmalı. Bakalım bundan sonra nasıl bir yol çizecekler. Imperium konusunda ise sana durumu şöyle özetleyeyim. GUNTHER'ın bağımsız şirketlerde de bir stableı vardı Ringkampf adında biliyorsundur. Bu stableda yine Ludwig Kaiser (Axel Dieter Jr.) ile birlikte Timothy Thatcher da vardı. O dönem wXw, PROGRESS gibi şirketlerde bu stableın yanı sıra tekli kariyerlerini de idame ettiriyordu bu üçlü ve Axel Dieter Jr.'ın o dönem bayağı damga vurduğu süreç oldu Avrupa indylerinde, WALTER ile eşit denebilecek bir konumdaydı hatta o dönemlerde pop'u, momentumu vs. Giovanni Vinci/Fabian Aichner ise yine Avrupa indylerinden gelen, ama daha düşük profilli bir adamdı. Arada kesinlikle bir karizma uçurumu var, ama Vinci'yi de hepten çöpe atmamak gerek ya. Evet karizmatik bir adam değil ama Imperium ekibinin yapbozunu tamamlamaya da yeterli düzeyde bir adam. Zaten halihazırdaki durumda da Ludwig Kaiser ekipten daha çok ön plana çıkmayı başaran isim oldu Vinci yerine, burada olması gereken oluyor bence. Ve WWE'nin onu denediği bir süreçten geçtiği de gayet açık, karizmasından ve mikrofon ile etkileşiminden etkilendiklerini düşünüyorum. İleri vadede bu adamı yükseltebilir miyiz diye bakıyorlar şu anki senaryo içerisinde bence, WWE sever böyle kurşunlar atmayı. Bakalım göreceğiz neler olacağını. Viking Raiders hakkında da birkaç kelime söyleyeyim. Ben bu ekibi 2015 yazında ROH şovlarını takip etmeye başladığım zaman War Machine olarak takip etmeye başlamıştım ve o dönem ortaya koydukları performansı inanılmaz beğeniyordum, favori tag teamim olma yolunda da yaldır yaldır ilerliyorlardı hatta. Ki sonrasında NXT'ye War Raiders olarak geldiler ve ben çok sevindim bu habere, böyle kaliteli bir tag team eklemesi her zaman iyidir yani çünkü. Sonra ana kadroda bu adamlara Viking EXPERIENCE demeye başladılar birden, konsept zaten rezillik ama o Experience adını görünce gülmekten yerlere yuvarlanmıştım. En azından Viking Raiders olarak değiştirdiler onu ama hala ekibin şu anki durumu falso ya. Bir ara Street Profits ileydi sanırım, pandemide girdikleri bir feud vardı, o feudda çıkarılan işlerinden memnun kalmıştım. Orada piki gördü takım zaten ve iyiden iyiye tekrara düştü. Bu ekibe acilen yeni bir konsept bulunması gerektiğini düşünüyorum ben, Viking işi tutmayalı çok oldu ama öylesine tutuyorlar adamları resmen. THE OC'ye de büyük haksızlık ettiğini düşünüyorum, Kayden & Kacy ikilisine kullanım F, kendilerine B falan demişsin ama bu adamlara o kıyağı geçmemişsin büyük saçmalık... Karl Anderson'ın NJPW-ROH performansını izlesen var ya ağzın açık kalır, bu adamları niye böyle saçma sapan kullanıyorlar dersin. WWE'ye dönmelerine çok şaşırmıştım zaten ve bugün ne kadar hatalı karar verdikleri hayli belli oluyor. Karl Anderson'ın mikrofon performansı da fena değildir bu arada, ama WWE'de adamın dilini lal ettiler saçma bir şekilde. Ludwig Kaiser şekli bir run'ı hak ediyor bence, ama gerçi yaşı da ilerledi ya. Owens & Zayn işleri hakkında da çok konuşulacak şey var ya. Judgement Day ile saçma sapan oyalanmaları beni de sinir ediyor, ama onlarla kemer maçına da çıkmasını istemem mesela. Çünkü Judgement Day'e verdikleri değer belliyken kemeri Owens & Zayn'den alıp şu Allah'ın cezası ekibe verecekler diye öyle bir ödüm kopuyor ki... Bloodline hikayesinin en büyük eksisi şu kemerler oldu ne yazık ki, bütün kemerler birleşti birdenbire saçma bir şekilde. Brandler birleşecek deniyordu onu da yapmadılar, kadınlarda ve erkeklerde ana kemerlerde bu işi çözdüler ama TTC'de hala tek bir kemer var ve bu kronik soruna hala bir çözüm getirebilmiş değil. Pretty Deadly kısmında da söylemişsin, tek kemer olmasının acısını çeken PD gibi birçok takım var. Bu sıkıntıyı çözüme kavuşturmaları gerekiyor acilen. Kadınlar Tag Team Şampiyonluğu için ise öyle uzun uzun bir şeyler konuşmayacağım, senin kadar sevmiyorum hayatı... Kemer tedavülden kaldırılıp hafızalarımızdan silinsin demek kafi olacaktır. Keyifli bir yazı ve bugün bence WWE'nin en büyük sorunlarından biri olması bakımından tag team divizyonu konu başlığı güzel seçim olmuş babam, ellerine sağlık. Serinin diğer yazılarını merakla bekliyorum. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Agaoglu23 ile WWE Nabzı
Menü
Giriş yap
Kayıt ol