Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Agaoglu23 ile WWE Nabzı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 228515" data-attributes="member: 4"><p>Babam... Sevenlerini kırmadığın için okurların önünde saygıyla eğiliyor. Şirketin güncel fotoğrafıyla alakalı bir yazı için böyle basit ama etkili, kendini ferah ferah okutacak "denklem" temalı bir format fikri çok hoşuma gitti. Başlıklar da oldukça çarpıcı göründüğü için ben de kendi görüşlerimi denklem denklem belirtmek isterim.</p><p></p><p>1 ve 2'yi tek potada konuşmak istiyorum ben. Çünkü birbirine mutlaka temas edecek noktalar var. WarGames maçı zaten aşağı yukarı belli oldu gibi. GoD gibi bir ekleme şu WarGames'e o kadar güzel gitti ki anlatamam. Sen bu oğlanları pek izlemediğin için kafanda bir kıvılcım attırmıyordur ama NJPW'daki performanslarını ben biliyorum ve sana kefilim ki kasım ayında bu adamların sırf şu maç için bile şirkete eklenmesi çok güzel olmuş diyeceksin. Tama Tonga'nın performansından ben de kesinlikle çok memnunum, öyle ki LA Knight'ı yedi bu performansıyla ve yediği adamın Knight olması itibariyle ben ekstra memnunum öyle söyleyeyim. Tanga Loa tek başına öyle aman aman bir adam değil zaten, ama Tama ile beraber GoD olarak çok iyi bir ekipler. Ben Roman Reigns'in geri dönüşü için oldukça sabırsızım ve senin de ısrarla belirttiğin gibi gün geçtikçe bu mevzular öyle bir bilinmezliğe sürükleniyor ki Roman ne zaman dönecek, döndüğünde Bloodline hikayesi nasıl bir durumda olacak, kimler ne yapıyor olacak kestirmek gerçekten çok güç. Ama ben Roman'ın tam bir assolist gibi, hikaye için her şey tamamlandığında geri döneceğini düşünüyorum. Yani Jacob Fatu vs. daha kimler eklenecekse eklenir, Jimmy geri döner ve The Usos reunionı gerçekleşir, New & Core Bloodline arasında iyice elektrik gerilir ve patlamayı da bu noktada Roman Reigns dönüşü yapar diye düşünüyorum. Ama umarım bu return böyle duyurulmalı saçma sapan bir şekilde olmaz, tıpkı Summerslam 2020'de yaptığı gibi inanılmaz sürpriz bir şekilde ortalığı kasıp kavurarak yapmalı.</p><p></p><p>Damage CTRL mevzusu ise harbiden o kadar uzadı ki anlatamam. Bu ekip kurulduğu zamanlar ben güreşi bırakmıştım, tam zamanlı geri döndüm ve hatta döneli 1 sene olacak hala devam ediyorlar. Bir misyonu da kalmadı, bence de bir an önce dağılmalılar. Ama bağıra bağıra #PUSHDAKOTA demeye devam edeceğiz. Sakatlığından da dolayı inanılmaz underrated kalmış durumda Dakota ve her yerinden yetenek fışkırıyor. Geçen hafta kestiği kısa bir promo vardı ve bayağı etkilendim. Biraz daha üzerine giderse ateş gibi bir mikrofon performansına da kavuşacaktır, e geriye ne kalıyor ki zaten? Kesinlikle RAW sınırları içerisinde ciddi bir yükseliş yapması gerekiyor. Iyo ise benim zaten net QOTR galibim, Tiff elenmeden önce de diyordum ama şimdi iyiden iyiye kesinleşmiş oldu.</p><p></p><p>Charlotte Flair… Bu kadın gerçekten de her masada var, büyüklüğü tartışılmaz bile. Tiff vs. Char feudu için yaşıyorum ben de, muhtemelen Tiffany de aynı şekilde zira bunu verdiği demeçlerde her fırsatta belirtiyor. Summerslam kartına yetişeceği kesin gibi gözüküyor Charlotte'ın, merakla ve keyifle bekliyoruz dönüşü ve akabinde kendisine çizeceği yolu.</p><p></p><p>Logan Paul'un sergilediği performanstan şahsen çok memnunum. Bir süredir ortalıkta yoktu ama Cody'e meydan okuyarak geri dönmüş oldu ve 2 haftadır muazzam mikrofon performansları izletiyor bize. Zaten ekranda, insanların gözü önünde bulunmak için yaratılmış bir adam yani bu işleri yapamaması gibi bir ihtimal bile yok. Ama sen bu yazıyı yazdıktan sonra kontrat töreni oldu ve Cody orada sadece kendi kemerinin ortada olduğu kontrata imza attı. Haftaya daha farklı işler olmazsa sadece Cody'nin kemeri ortada olacak gibi ve şimdilik Grand Slam muhabbeti taca çıkmış gibi duruyor. Ama bence daha iyi oldu, Cody'e bir şekilde Grand Slam yaptırılır. Yine çift kemer toplarına hiç girmesinler, senaryoları inanılmaz tıkıyor. Ki bu sefer ikincil kemer mid-card kemeri olacak. Senin de saydığın gibi bu potada sivrilmeyi bekleyen tonla adam varken şu kemeri Cody'nin eline vermek akıl karı bir iş olmaz. O yüzden bence bu noktada çok iyi yaptılar, Cody rahat rahat korur geçer. Logan Paul da umarım kemeriyle yeniden daha derin senaryolara girer, Summerslam'e kadar taşısa sesim çıkmaz bu şekilde ilerlerse.</p><p></p><p>Cody Rhodes'un Summerslam rakibi bence çok net Randy Orton olacak ya. Sen heel turn falan demişsin de babam bence Randy'nin bu mevzu için turn geçirmesine gerek bile yok. 15 senelik Legacy mevzuları varken illa bir turn ile senaryo oluşturmaya gerek yok. Ki bahsettiğimiz adam Randy Orton yani, kaç yıldır hem heelı hem facei inanılmaz uç noktalarda inanılmaz başarılı bir şekilde izletmiş bir adam bizlere. Paşalar gibi bir tweener performansı izletir Cody ile feuda girmesi halinde olur biter yani. Ama WWE belki heel turn işlerine de girer yani bilemezsin. Randy Orton'ın tek feudluk monster heel performanslarını izlemedik de değil. Ki zaten Orton eğer kemeri alamazsa -ki alamayacaktır- Summerslam sonrası birkaç aylık kafa tatiline çıkar. Heel olarak gitmesi halinde yine face dönerler o işi ayarlamak kolay. Ama ben hala turn mevzularına gireceklerini düşünmüyorum, tweener bir Randy tadında; Legacy hikayesini de garnitürü yaparak güzel bir face vs. face feudu dizayn edilecektir.</p><p></p><p>Meşhur üçlü için harbi RAW'un Babaları tabiri çok hoş. Ben Seth Rollins'i Drew ve Punk'tan asla ayrı bir denklemde göremiyorum dönmesi halinde. Bence de Drew eğer iyileşme süreci hızlı olursa CATC'de kemeri alacaktır. Summerslam'de ise kemerini Seth ve Punk'a karşı üçlü bir maçta koruyacağını düşünüyorum. Burada diğer hikayeler ve Punk'ın -bence dümenden- sakatlığının da etkisiyle RTWM'de olup bitenler yarım kaldı ama Drew ile Punk'ın arasındaki hikayede Seth Rollins'in de oldukça etkin bir rolü vardı başlangıçta, unutulmasın. Ki Rollins'in de doğal bir rövanş hakkı olduğunu da göze alırsak RAW'un Babaları aynı ring altında aynı anda kozlarını Summerslam'de paylaşacaktır. Ha sonrasında belki Rollins kendi yoluna gider, Drew-Punk hikayesi hala devam eder. Ama ben yaz bitene kadar Drew-Punk-Seth üçgeninin birbirinden ayrı konumlanacağına kesinlikle inanmıyorum.</p><p></p><p>Bianca Belair hakkında konuşayım biraz bu denklem özelinde. Bianca heel olma fikrini uzunca bir süredir reddedip uzatmalara oynadı, ama Jade Cargill gelmeseydi hali haraptı ben onu söyleyeyim. Cidden inanılmaz tekrara düşmüş durumda olduğu belli oluyor, Jade Cargill'in gelmesiyle farklı bir hikayeye girip TTC serüvenine girmiş olması biraz ferahlattı o açıdan Bianca'yı. Ama bu da bir yere kadar ilerleyecek ve WWE de Bianca da mutlaka bunun farkındadır diye düşünüyorum. Bence heel turn kesinlikle Bianca'dan gelecek. Benim bu ikilinin şovda yaptıklarını izlerken dikkatimi çeken ufak bir nüans var. Mesela Jade Cargill kendi QOTR maçını kazanıyor, az biraz seviniyor ve girişte de sevinç şovunu sürdürürken çat Bianca müziği çaldırıp ringe geliyor ve Jade ile sarmaş dolaş. Jade sonraki turda Nia Jax'e karşı olay bir DQ sekansı yaşıyor, sonrasında arka alanda bir röportaj veriyor. Röportaj devam ederken çat Bianca geliyor ve yine Jade ile sarmaş dolaş. Evet sarmaş dolaş ama burada bir sorun var, bence Bianca feci bir şekilde Jade Cargill'in elde ettiği bu spotu kıskanıyor ve ama bilerek ama istemsiz bir şekilde Jade'in tek başına sırtlandığı bu spotsal anlara müdahil oluyor bir şekilde. Bilemiyorum belki ben biraz fazla detaycı bir okuma yapmışımdır ama bu nüanslar hala devam ederse iyiden iyiye kıllanacağım bir mevzu olacak. Çünkü Bianca vs. Jade feudu tasarlanacaksa bunu yeni gelen Jade'in sahip olduğu spot ışığına haset besleyen Bianca üzerinden tasarlama fikri bana oldukça mantıklı geliyor.</p><p></p><p>NXT'ye bile gelen ikincil kadınlar kemerinin hala ana kadroya gelmemiş olması bence çok büyük rezillik. Cidden ana kadroda da atama bekleyen o kadar çok güreşçi var ki, hepsine yazık oluyor. E ana potada olanlara da bir şey diyemiyorsun, onlar da yükselmeyi hak eden insanlar. Sözün özü burada çok büyük bir yığılma var ve NXT'den yükselmeler, onun dışında Rhea, Char gibi returnler de olacağını hesaba katarsak bu yığılmanın da bitmek gibi bir niyeti yok. Hal böyleyken kesinlikle ana kadro kadınlarına ikincil bir kemer getirmek hasıl oldu. Ama orada bir Asuka ismi gördüm ben, Asuka'yı mümkünse kemerin yakınında bile görmeyelim artık. O KADAR SIKILDIM VE BIKTIM Kİ BU KADININ DELİ DELİ HAREKETLERİNDEN AAAAAAAAAAAAA.</p><p></p><p>Baba herkesi anladık da Andrade ve Carlito'dan ne istedin be... Bu Mexico dramaları seni bayağı baydırmış belli, The OC'yi de NXT'ye itelediler iyice. Bence de WWE'de bir amaçları kalmadı ama az bir şey NXT'de takılabilirler. Yükselmesi gereken isimlere de genel olarak katılıyorum ama Montez, Creeds ve Gargano dışında kalanlara pek sıra gelmeyecek gibi. Ha Kiana James için de bir şeyler düşünülüyor gibi onu da es geçmeyelim, ani ve sürpriz bir ana kadroya yükseliş oldu çünkü.</p><p></p><p>Ellerine sağlık babam, enine boyuna çok keyifli bir güncel değerlendirme olmuş. Umarım vakit ve efor bulup buraları aksatmadan ara ara bir şeyler karalarsın, seninle WWE sohbeti yapmak oldukça keyifli oluyor çünkü.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 228515, member: 4"] Babam... Sevenlerini kırmadığın için okurların önünde saygıyla eğiliyor. Şirketin güncel fotoğrafıyla alakalı bir yazı için böyle basit ama etkili, kendini ferah ferah okutacak "denklem" temalı bir format fikri çok hoşuma gitti. Başlıklar da oldukça çarpıcı göründüğü için ben de kendi görüşlerimi denklem denklem belirtmek isterim. 1 ve 2'yi tek potada konuşmak istiyorum ben. Çünkü birbirine mutlaka temas edecek noktalar var. WarGames maçı zaten aşağı yukarı belli oldu gibi. GoD gibi bir ekleme şu WarGames'e o kadar güzel gitti ki anlatamam. Sen bu oğlanları pek izlemediğin için kafanda bir kıvılcım attırmıyordur ama NJPW'daki performanslarını ben biliyorum ve sana kefilim ki kasım ayında bu adamların sırf şu maç için bile şirkete eklenmesi çok güzel olmuş diyeceksin. Tama Tonga'nın performansından ben de kesinlikle çok memnunum, öyle ki LA Knight'ı yedi bu performansıyla ve yediği adamın Knight olması itibariyle ben ekstra memnunum öyle söyleyeyim. Tanga Loa tek başına öyle aman aman bir adam değil zaten, ama Tama ile beraber GoD olarak çok iyi bir ekipler. Ben Roman Reigns'in geri dönüşü için oldukça sabırsızım ve senin de ısrarla belirttiğin gibi gün geçtikçe bu mevzular öyle bir bilinmezliğe sürükleniyor ki Roman ne zaman dönecek, döndüğünde Bloodline hikayesi nasıl bir durumda olacak, kimler ne yapıyor olacak kestirmek gerçekten çok güç. Ama ben Roman'ın tam bir assolist gibi, hikaye için her şey tamamlandığında geri döneceğini düşünüyorum. Yani Jacob Fatu vs. daha kimler eklenecekse eklenir, Jimmy geri döner ve The Usos reunionı gerçekleşir, New & Core Bloodline arasında iyice elektrik gerilir ve patlamayı da bu noktada Roman Reigns dönüşü yapar diye düşünüyorum. Ama umarım bu return böyle duyurulmalı saçma sapan bir şekilde olmaz, tıpkı Summerslam 2020'de yaptığı gibi inanılmaz sürpriz bir şekilde ortalığı kasıp kavurarak yapmalı. Damage CTRL mevzusu ise harbiden o kadar uzadı ki anlatamam. Bu ekip kurulduğu zamanlar ben güreşi bırakmıştım, tam zamanlı geri döndüm ve hatta döneli 1 sene olacak hala devam ediyorlar. Bir misyonu da kalmadı, bence de bir an önce dağılmalılar. Ama bağıra bağıra #PUSHDAKOTA demeye devam edeceğiz. Sakatlığından da dolayı inanılmaz underrated kalmış durumda Dakota ve her yerinden yetenek fışkırıyor. Geçen hafta kestiği kısa bir promo vardı ve bayağı etkilendim. Biraz daha üzerine giderse ateş gibi bir mikrofon performansına da kavuşacaktır, e geriye ne kalıyor ki zaten? Kesinlikle RAW sınırları içerisinde ciddi bir yükseliş yapması gerekiyor. Iyo ise benim zaten net QOTR galibim, Tiff elenmeden önce de diyordum ama şimdi iyiden iyiye kesinleşmiş oldu. Charlotte Flair… Bu kadın gerçekten de her masada var, büyüklüğü tartışılmaz bile. Tiff vs. Char feudu için yaşıyorum ben de, muhtemelen Tiffany de aynı şekilde zira bunu verdiği demeçlerde her fırsatta belirtiyor. Summerslam kartına yetişeceği kesin gibi gözüküyor Charlotte'ın, merakla ve keyifle bekliyoruz dönüşü ve akabinde kendisine çizeceği yolu. Logan Paul'un sergilediği performanstan şahsen çok memnunum. Bir süredir ortalıkta yoktu ama Cody'e meydan okuyarak geri dönmüş oldu ve 2 haftadır muazzam mikrofon performansları izletiyor bize. Zaten ekranda, insanların gözü önünde bulunmak için yaratılmış bir adam yani bu işleri yapamaması gibi bir ihtimal bile yok. Ama sen bu yazıyı yazdıktan sonra kontrat töreni oldu ve Cody orada sadece kendi kemerinin ortada olduğu kontrata imza attı. Haftaya daha farklı işler olmazsa sadece Cody'nin kemeri ortada olacak gibi ve şimdilik Grand Slam muhabbeti taca çıkmış gibi duruyor. Ama bence daha iyi oldu, Cody'e bir şekilde Grand Slam yaptırılır. Yine çift kemer toplarına hiç girmesinler, senaryoları inanılmaz tıkıyor. Ki bu sefer ikincil kemer mid-card kemeri olacak. Senin de saydığın gibi bu potada sivrilmeyi bekleyen tonla adam varken şu kemeri Cody'nin eline vermek akıl karı bir iş olmaz. O yüzden bence bu noktada çok iyi yaptılar, Cody rahat rahat korur geçer. Logan Paul da umarım kemeriyle yeniden daha derin senaryolara girer, Summerslam'e kadar taşısa sesim çıkmaz bu şekilde ilerlerse. Cody Rhodes'un Summerslam rakibi bence çok net Randy Orton olacak ya. Sen heel turn falan demişsin de babam bence Randy'nin bu mevzu için turn geçirmesine gerek bile yok. 15 senelik Legacy mevzuları varken illa bir turn ile senaryo oluşturmaya gerek yok. Ki bahsettiğimiz adam Randy Orton yani, kaç yıldır hem heelı hem facei inanılmaz uç noktalarda inanılmaz başarılı bir şekilde izletmiş bir adam bizlere. Paşalar gibi bir tweener performansı izletir Cody ile feuda girmesi halinde olur biter yani. Ama WWE belki heel turn işlerine de girer yani bilemezsin. Randy Orton'ın tek feudluk monster heel performanslarını izlemedik de değil. Ki zaten Orton eğer kemeri alamazsa -ki alamayacaktır- Summerslam sonrası birkaç aylık kafa tatiline çıkar. Heel olarak gitmesi halinde yine face dönerler o işi ayarlamak kolay. Ama ben hala turn mevzularına gireceklerini düşünmüyorum, tweener bir Randy tadında; Legacy hikayesini de garnitürü yaparak güzel bir face vs. face feudu dizayn edilecektir. Meşhur üçlü için harbi RAW'un Babaları tabiri çok hoş. Ben Seth Rollins'i Drew ve Punk'tan asla ayrı bir denklemde göremiyorum dönmesi halinde. Bence de Drew eğer iyileşme süreci hızlı olursa CATC'de kemeri alacaktır. Summerslam'de ise kemerini Seth ve Punk'a karşı üçlü bir maçta koruyacağını düşünüyorum. Burada diğer hikayeler ve Punk'ın -bence dümenden- sakatlığının da etkisiyle RTWM'de olup bitenler yarım kaldı ama Drew ile Punk'ın arasındaki hikayede Seth Rollins'in de oldukça etkin bir rolü vardı başlangıçta, unutulmasın. Ki Rollins'in de doğal bir rövanş hakkı olduğunu da göze alırsak RAW'un Babaları aynı ring altında aynı anda kozlarını Summerslam'de paylaşacaktır. Ha sonrasında belki Rollins kendi yoluna gider, Drew-Punk hikayesi hala devam eder. Ama ben yaz bitene kadar Drew-Punk-Seth üçgeninin birbirinden ayrı konumlanacağına kesinlikle inanmıyorum. Bianca Belair hakkında konuşayım biraz bu denklem özelinde. Bianca heel olma fikrini uzunca bir süredir reddedip uzatmalara oynadı, ama Jade Cargill gelmeseydi hali haraptı ben onu söyleyeyim. Cidden inanılmaz tekrara düşmüş durumda olduğu belli oluyor, Jade Cargill'in gelmesiyle farklı bir hikayeye girip TTC serüvenine girmiş olması biraz ferahlattı o açıdan Bianca'yı. Ama bu da bir yere kadar ilerleyecek ve WWE de Bianca da mutlaka bunun farkındadır diye düşünüyorum. Bence heel turn kesinlikle Bianca'dan gelecek. Benim bu ikilinin şovda yaptıklarını izlerken dikkatimi çeken ufak bir nüans var. Mesela Jade Cargill kendi QOTR maçını kazanıyor, az biraz seviniyor ve girişte de sevinç şovunu sürdürürken çat Bianca müziği çaldırıp ringe geliyor ve Jade ile sarmaş dolaş. Jade sonraki turda Nia Jax'e karşı olay bir DQ sekansı yaşıyor, sonrasında arka alanda bir röportaj veriyor. Röportaj devam ederken çat Bianca geliyor ve yine Jade ile sarmaş dolaş. Evet sarmaş dolaş ama burada bir sorun var, bence Bianca feci bir şekilde Jade Cargill'in elde ettiği bu spotu kıskanıyor ve ama bilerek ama istemsiz bir şekilde Jade'in tek başına sırtlandığı bu spotsal anlara müdahil oluyor bir şekilde. Bilemiyorum belki ben biraz fazla detaycı bir okuma yapmışımdır ama bu nüanslar hala devam ederse iyiden iyiye kıllanacağım bir mevzu olacak. Çünkü Bianca vs. Jade feudu tasarlanacaksa bunu yeni gelen Jade'in sahip olduğu spot ışığına haset besleyen Bianca üzerinden tasarlama fikri bana oldukça mantıklı geliyor. NXT'ye bile gelen ikincil kadınlar kemerinin hala ana kadroya gelmemiş olması bence çok büyük rezillik. Cidden ana kadroda da atama bekleyen o kadar çok güreşçi var ki, hepsine yazık oluyor. E ana potada olanlara da bir şey diyemiyorsun, onlar da yükselmeyi hak eden insanlar. Sözün özü burada çok büyük bir yığılma var ve NXT'den yükselmeler, onun dışında Rhea, Char gibi returnler de olacağını hesaba katarsak bu yığılmanın da bitmek gibi bir niyeti yok. Hal böyleyken kesinlikle ana kadro kadınlarına ikincil bir kemer getirmek hasıl oldu. Ama orada bir Asuka ismi gördüm ben, Asuka'yı mümkünse kemerin yakınında bile görmeyelim artık. O KADAR SIKILDIM VE BIKTIM Kİ BU KADININ DELİ DELİ HAREKETLERİNDEN AAAAAAAAAAAAA. Baba herkesi anladık da Andrade ve Carlito'dan ne istedin be... Bu Mexico dramaları seni bayağı baydırmış belli, The OC'yi de NXT'ye itelediler iyice. Bence de WWE'de bir amaçları kalmadı ama az bir şey NXT'de takılabilirler. Yükselmesi gereken isimlere de genel olarak katılıyorum ama Montez, Creeds ve Gargano dışında kalanlara pek sıra gelmeyecek gibi. Ha Kiana James için de bir şeyler düşünülüyor gibi onu da es geçmeyelim, ani ve sürpriz bir ana kadroya yükseliş oldu çünkü. Ellerine sağlık babam, enine boyuna çok keyifli bir güncel değerlendirme olmuş. Umarım vakit ve efor bulup buraları aksatmadan ara ara bir şeyler karalarsın, seninle WWE sohbeti yapmak oldukça keyifli oluyor çünkü. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Agaoglu23 ile WWE Nabzı
Menü
Giriş yap
Kayıt ol