Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Hangisi Daha Büyük Hayal Kırıklığı Yaşattı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Layne Staley" data-source="post: 57854" data-attributes="member: 49"><p>Sayın Muharrem İnce'nin 2018 seçimlerinde yaptığı hatalar hepimizin bildiği ve ortada olan şeyler. Her ne kadar yapmış olduğu yanlışların kabulü, yaptığı yanlışları silmese de, çıkıp bunlar hakkında konuşup, kabul edebildi kendisi. Seçim gecesi yapmış olduğu hatalar için ne kadar hasar aldığını da biliyoruz. Gördük, izledik, duyduk. Ancak Sayın İnce'nin partisinin ve genel başkanının 2018 seçimlerinde adaylarının ne kadar arkasında durdukları, ona ne kadar sahip çıktıkları, daha doğrusu...sandıklara ne kadar sahip çıktıkları da apaçık ortada. Ben çok inanmıştım. Özellikle Maltepe'li bir vatandaş olarak Sayın İnce'nin Maltepe mitinginde oradaydım, karavanın üstüne çıkmıştım. Çok inanmıştım, olmamıştı. 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimleri İnce'siyle, CHP'siyle, bir "hatalar silsilesi" idi.</p><p></p><p>Gözlerimizi 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çevirdiğimizde ise CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine karşı başlamış "kk aday olma" kampanyasına kulaklarını tıkamış, adaylığında diretmiş bir cumhurbaşkanı adayıydı. Öyle ki, CHP Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Killik, genel başkanının adaylığına karşı olan ve bunu paylaşımlarında dile getiren gençlere karşı <em>"Sabrımızı taşırmayın, Biz genel başkanımızın arkasındayız." </em>dedi.</p><p></p><p>[SPOILER="Gençosman Killik said so,"][MEDIA=twitter]1621888620599676928[/MEDIA][/SPOILER]</p><p></p><p>Anketler ortadaydı, sokağın nabzının tutulduğu videolarda benzer durumlar yansıyordu. Öyle ya da böyle, muhalefet bloğunun adayı Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu, benim ideal adayım değildi. Belki de birçok kişinin değildi. Bu noktadan sonra önüne bakan bir vatandaş oldum. Sayın Kılıçdaroğlu için iki turda da sandık kurulu üyesi olarak görev aldım. Sabahın beş buçuğundan, görev aldığım sandığın oy torbasının teslimine kadar oradaydım. Telefon rehberim okul sorumlularının, kat avukatlarının cep numaralarıyla dolu. Ben, Kemal Kılıçdaroğlu için yapabileceklerimi yaptım. Adayı yıpratmadım. Çevremde kendisine oy vermeye sıcak olmayan arkadaşlarımla konuştum. Kimisini ikna da ettim. Sandığımı da korudum. Elimden daha fazlası gelseydi, onu da yapardım.</p><p></p><p>ama,</p><p>Başarının sefası da senindir, başarısızlığın ceremesi de.</p><p></p><p>"Sen 2018'de %30 oy almışsın ne olmuş, kaybetmişsin işte." diyen insanın, çıkıp 2023'de "%47 ile kaybetmek başarısızlık sayılmaz.." demesi benim emeğime, vatandaşın inancına hakarettir arkadaşım. Kılçıksız hem de. Başarısızlığı olgunluk göstererek kabul etmek, üstlenmek, gereğini de yapmak gerekir. Bunun olmasını beklerdim.</p><p></p><p>Hayal kırıklığı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Layne Staley, post: 57854, member: 49"] Sayın Muharrem İnce'nin 2018 seçimlerinde yaptığı hatalar hepimizin bildiği ve ortada olan şeyler. Her ne kadar yapmış olduğu yanlışların kabulü, yaptığı yanlışları silmese de, çıkıp bunlar hakkında konuşup, kabul edebildi kendisi. Seçim gecesi yapmış olduğu hatalar için ne kadar hasar aldığını da biliyoruz. Gördük, izledik, duyduk. Ancak Sayın İnce'nin partisinin ve genel başkanının 2018 seçimlerinde adaylarının ne kadar arkasında durdukları, ona ne kadar sahip çıktıkları, daha doğrusu...sandıklara ne kadar sahip çıktıkları da apaçık ortada. Ben çok inanmıştım. Özellikle Maltepe'li bir vatandaş olarak Sayın İnce'nin Maltepe mitinginde oradaydım, karavanın üstüne çıkmıştım. Çok inanmıştım, olmamıştı. 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimleri İnce'siyle, CHP'siyle, bir "hatalar silsilesi" idi. Gözlerimizi 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çevirdiğimizde ise CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine karşı başlamış "kk aday olma" kampanyasına kulaklarını tıkamış, adaylığında diretmiş bir cumhurbaşkanı adayıydı. Öyle ki, CHP Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Killik, genel başkanının adaylığına karşı olan ve bunu paylaşımlarında dile getiren gençlere karşı [I]"Sabrımızı taşırmayın, Biz genel başkanımızın arkasındayız." [/I]dedi. [SPOILER="Gençosman Killik said so,"][MEDIA=twitter]1621888620599676928[/MEDIA][/SPOILER] Anketler ortadaydı, sokağın nabzının tutulduğu videolarda benzer durumlar yansıyordu. Öyle ya da böyle, muhalefet bloğunun adayı Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu, benim ideal adayım değildi. Belki de birçok kişinin değildi. Bu noktadan sonra önüne bakan bir vatandaş oldum. Sayın Kılıçdaroğlu için iki turda da sandık kurulu üyesi olarak görev aldım. Sabahın beş buçuğundan, görev aldığım sandığın oy torbasının teslimine kadar oradaydım. Telefon rehberim okul sorumlularının, kat avukatlarının cep numaralarıyla dolu. Ben, Kemal Kılıçdaroğlu için yapabileceklerimi yaptım. Adayı yıpratmadım. Çevremde kendisine oy vermeye sıcak olmayan arkadaşlarımla konuştum. Kimisini ikna da ettim. Sandığımı da korudum. Elimden daha fazlası gelseydi, onu da yapardım. ama, Başarının sefası da senindir, başarısızlığın ceremesi de. "Sen 2018'de %30 oy almışsın ne olmuş, kaybetmişsin işte." diyen insanın, çıkıp 2023'de "%47 ile kaybetmek başarısızlık sayılmaz.." demesi benim emeğime, vatandaşın inancına hakarettir arkadaşım. Kılçıksız hem de. Başarısızlığı olgunluk göstererek kabul etmek, üstlenmek, gereğini de yapmak gerekir. Bunun olmasını beklerdim. Hayal kırıklığı. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Hangisi Daha Büyük Hayal Kırıklığı Yaşattı?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt