RPG The Good, The Bad And The Beast!

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
eb78c09855321d9e87a6f9f991ff8faa.jpg

Texas semalarında bir barda açılıyor kameralarımız. Harley motorlar var barın önünde. Kameramız mekana girerken içeride Johnny Cash - Rusty Cage çalmaktadır. Barmene doğru giderken bir adam şapkasıyla oturmaktadır kamera adamın yüzüne doğru ilerler ve bu Brock Lesnar'dır.

Lesnar: Bana 1 bira daha ver evlat.

Barmen birasını verir bu sırada radyo bir anda değişir ve Regal'ın konuşmaları duyulur. Lesnar birayı fondipler ve aniden lafa girer:

Lesnar: Güreş denilen bu yüce sporu böylesine çocuk oyuncağı yapan bu oevladından tiksiniyorum

Herhangi bir adam: Hop paşadaş sakin ol!

Lesnar: Sen kimsin lan?

Adam gerilir ve sesi titreyerek lafa girer.

Herhangi bir adam: Paşadaş ben senin hayranın Pashanation'ın kurucusu Brock_Lesnar ya!

Lesnar garipser ve yükselen promil seviyesi yüzünden sinirle lafa girer.

Lesnar: Sen Regal denilen esfeli safilinin beni bitirmesi için yolladığı bir ajanı mısın ulan!

Lesnar aniden içtiği biranın şişesini Paşadaş'ın kafasında kırar. Suplex'e alıp bira fıçılarının olduğu yere vurur. Aniden ortama Pashanation tayfa dalar ve Lesnar onları da ajan sanıp indirir. Lesnar yerdeki patlayan fıçıdan da aldığı etkiyle bir anda ayağa kalkar ve hala arkada dönen Regal'ın konuşmasını dinleten radyoyu parçalar.

Brock Lesnar: Ne iyi ne de kötü adamların bu şirkete ihtiyacı var... Ben seni ve o çocuk eğlencesi yaptığın şirketi parçalamaya geliyorum. Cuma günü yani yarın orada olacağım. Canavar geliyor Regal canavarın geliyor!

Lesnar ani gazla koca bir fıçıyı kafaya dikmeye çalışıp afallayarak yere düşen şapkasını takıp bardan dışarıya çıkar. Kameralarımız burada sonlanır.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: