Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Rastladığınız En Kötü Kargo Şirketi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 56069" data-attributes="member: 4"><p>Bu konuda PTT Kargo'nun eline kimse su dökemez.</p><p></p><p>Geçen kış ailem birkaç eşya ile beraber kavanozladıkları yemekleri de koyarak PTT Kargo ile bana göndereceklerdi. Oradaki görevli hanımefendi aileme zorla kargonun içini açtırmış ve cam kavanozları görünce bunların götürülmesinin yasak olduğunu belirtmiş. Halbuki öyle bir şey yok, yine benzer içeriklerde kolileri PTT Kargo aracılığıyla ailem bana göndermişti aynı sene içerisinde ve hiçbir problem olmamıştı. Ayrıca yine belirttiğim gibi ailemin bantladığı kolinin içinin zorla açtırılıp içeriğine bakılması için ısrar edilmesi de cabası. Ailem bayağı tartışmış oradaki görevli ile ama daha fazla sıkıntı çıkmasın diye artık kavanozları kolinin içinden alarak o şekilde gönderdiler bana kargoyu. Ama daha bu kargonun hikayesi bitmedi...</p><p></p><p>Az önce de belirttiğim gibi PTT Kargo'yu bu olayda ilk defa kullanmamıştık ve daha önceki kargolarda bu tarz sorunlar yaşamamıştık. Ayrıca İzmir'den Kırklareli'ye PTT Kargo ile gelen kolilerim en kötü ihtimalle 3 günde evime teslim ediliyordu. Bu sefer 3 gün geçti, 4 gün geçti, 5 gün geçti hala kargomdan ses yok. PTT'nin müşteri hizmetleriyle iletişim kurmaya çalıştım, bilenler varsa müşteri hizmetleri sadece WhatsApp'taki mesajlaşma kanalına yönlendiriyor, oradan da istediğim dönütü alamadım. Kargomun akıbeti hakkında, nerede olduğu hakkında vs. hiçbir doğru düzgün bilgi dahi verilmedi bana. Kargonun İzmir'den yola çıktığı 8 ya da 9. günün sabahında yeniden müşteri hizmetlerine yazdım ve artık PTT'nin Kırklareli'deki şubesine tabiri caizse baskın atacaktım. Evime de yakındı oradaki PTT, tam gidecekken kargomu en sonunda getirdiler. Cam kavanozları alıp poşetlere bağlı poğaça, kurabiye vs. şeyleri almamışlardı garip bir şekilde, içindeki poğaçalar da küflenmişti. Hepsini aldığım gibi gerisin geri çöpe atmak zorunda kaldım. Bu olay PTT Kargo'yu son kullandığımız olay oldu. Daha önce kargo şirketleriyle problemler yaşadığım olmuştu ama bu kadar üst üste rezillik ve tutarsızlıkları bana yaşatma konusunda rekora sahip olan, muhtemelen bu rekoru kıramayacak olan tek kargo da PTT Kargo olur herhalde.</p><p></p><p>Ayrıca MNG Kargo da çok kötü, burasıyla da yaşadığım bir problem olmuştu ama bunu da anlatarak artık iyice sinirlerimi arşa çıkarmak istemiyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 56069, member: 4"] Bu konuda PTT Kargo'nun eline kimse su dökemez. Geçen kış ailem birkaç eşya ile beraber kavanozladıkları yemekleri de koyarak PTT Kargo ile bana göndereceklerdi. Oradaki görevli hanımefendi aileme zorla kargonun içini açtırmış ve cam kavanozları görünce bunların götürülmesinin yasak olduğunu belirtmiş. Halbuki öyle bir şey yok, yine benzer içeriklerde kolileri PTT Kargo aracılığıyla ailem bana göndermişti aynı sene içerisinde ve hiçbir problem olmamıştı. Ayrıca yine belirttiğim gibi ailemin bantladığı kolinin içinin zorla açtırılıp içeriğine bakılması için ısrar edilmesi de cabası. Ailem bayağı tartışmış oradaki görevli ile ama daha fazla sıkıntı çıkmasın diye artık kavanozları kolinin içinden alarak o şekilde gönderdiler bana kargoyu. Ama daha bu kargonun hikayesi bitmedi... Az önce de belirttiğim gibi PTT Kargo'yu bu olayda ilk defa kullanmamıştık ve daha önceki kargolarda bu tarz sorunlar yaşamamıştık. Ayrıca İzmir'den Kırklareli'ye PTT Kargo ile gelen kolilerim en kötü ihtimalle 3 günde evime teslim ediliyordu. Bu sefer 3 gün geçti, 4 gün geçti, 5 gün geçti hala kargomdan ses yok. PTT'nin müşteri hizmetleriyle iletişim kurmaya çalıştım, bilenler varsa müşteri hizmetleri sadece WhatsApp'taki mesajlaşma kanalına yönlendiriyor, oradan da istediğim dönütü alamadım. Kargomun akıbeti hakkında, nerede olduğu hakkında vs. hiçbir doğru düzgün bilgi dahi verilmedi bana. Kargonun İzmir'den yola çıktığı 8 ya da 9. günün sabahında yeniden müşteri hizmetlerine yazdım ve artık PTT'nin Kırklareli'deki şubesine tabiri caizse baskın atacaktım. Evime de yakındı oradaki PTT, tam gidecekken kargomu en sonunda getirdiler. Cam kavanozları alıp poşetlere bağlı poğaça, kurabiye vs. şeyleri almamışlardı garip bir şekilde, içindeki poğaçalar da küflenmişti. Hepsini aldığım gibi gerisin geri çöpe atmak zorunda kaldım. Bu olay PTT Kargo'yu son kullandığımız olay oldu. Daha önce kargo şirketleriyle problemler yaşadığım olmuştu ama bu kadar üst üste rezillik ve tutarsızlıkları bana yaşatma konusunda rekora sahip olan, muhtemelen bu rekoru kıramayacak olan tek kargo da PTT Kargo olur herhalde. Ayrıca MNG Kargo da çok kötü, burasıyla da yaşadığım bir problem olmuştu ama bunu da anlatarak artık iyice sinirlerimi arşa çıkarmak istemiyorum... [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Rastladığınız En Kötü Kargo Şirketi?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol