Özel Halk Otobüslerinde Ekim Ayında 65 Yaş Üstü Ücretsiz Hizmeti Kalkıyor

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,881
Beğeni sayısı
4,370
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
İsabetli bir karar. Sırf bedava hizmet diye can sıkıntısından otobüslere binip keyfi olarak gezintiye çıkan ve otobüsleri işgal eden, bir de yer bekleyip istedikleri yeri almayınca öfleyip pöfleyip söylenen yaşlıların büyük bir kısmından kurtulmuş oluruz bi nebze.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Otobüste engeli olmayan kimseye yer vermiyorum. Gözümün içine anama söver gibi bakan kişi sayısında azalma olacak, güzel haber.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
553
Beğeni sayısı
1,340
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Kurunun yanında yaş da yanıyor ne yazık ki. Bu karara üzüldüm her şeye rağmen.

2015'in Aralık ayı. Sol kolu kırmışım alçılı bir şekilde. Okuldan çıktım dershaneye gidiyorum. O kola rağmen cam kenarı koltuğu okuldan güzel bir kıza vermişim sohbet muhabbet gidiyoruz işte. CHPli laik teyzenin biri başımıza dikildi. Yer istiyor belli. Başka zaman olsa belki kalkardım da KOLUM OMZUMA KADAR ALÇIDA ULAN.

Bu teyze en sonunda dayanamadı yüksek sesle mırıldandı gençler şöyle saygısız da yer vermeyip gırgır şamata peşindeler de bilmem de. Yanımdaki kız dayanamadı TEYZE ARKADAŞIN KOLU ALÇIDA GÖRMÜYOR MUSUN diye çemkirdi hışımla kalkıp yer verdi. Sonra da otobüs dolu tabi ilerilere gitti ben de teyze ile kaldım o şekilde. Dünyanın en iyi ESHOT yolculuğu bir anda en zulümüne dönüştü.

O teyze gibilere oh olsun.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: