AEW Fight for the Fallen Spoiler | The Texas Chainsaw Massacre Deathmatch, Baker vs. The Bunny ve Ana Maç


Badger

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
489
Mesajlar
3,147
Beğeni sayısı
501
PG Nakit
560
Konum
Bursa
Favori Güreşçi
Triple H
Reklamlardan dönüyoruz ve Jericho revirde. Don Callis'e biraz geçirdikten sonra Ospreay'e meydan okuyor. All In için Chris Jericho vs. Will Ospreay maçı da duyurulmuş oluyor böylece.



Sırada Jeff Jarrett vs. Jeff Hardy maçı var. Maçın türü The Texas Chainsaw Massacre Deathmatch! Jeff Hardy'i yüzünde deri bir maskeyle arka alanda görüyoruz direkt. Daha sonrasında Jarrett, Lethal, Jeff Hardy'nin tayfası derken hem arka alan hem de ring ana baba gününe dönüyor! Pek de deathmatch gibi geçmeyen bir deathmatchin ardından Jeff Hardy'nin ekibi ve Jeff Jarrett'ın tayfası ringde kaos yaratıyor. Tam o sırada ringe biri geliyor! RİNGE GELEN KİŞİ THE LEATHERFACE! KJLFHKAHSFASGJKLFKASHDGOAFOHWEF Etrafa testeresini sallayarak Jeff Hardy'nin ekibini ringden kaçırıyor ve gidiyor. Hiç beklemiyorduk anasını satayım. O sırada da Jay Lethal, Jeff Jarrett'a yardım ediyor ve maçı kazandırıyor.







Ringe dönüyoruz ve sırada kadınlar maçı var. Britt Baker ve The Bunny karşılaşacaklar ve kazanan All In'de AEW Women's World Championship için yapılacak olan Hikaru Shida vs. Toni Storm vs. Saraya maçına 4. katılımcı olarak eklenecek.
Britt Baker kısa süren bir maçın ardından rahat bir galibiyet alıyor ve All In'deki four-way maçına katılmaya hak kazanıyor!





Şova tekrar dönüyoruz ve The Acclaimed ringe geliyor. İsmini bilmediğim bir jobber takımıyla maçları var. Maçtan önce yine ellerine mikrofon alıp bir şeyler sagoladıktan sonra ışıklar kararıyor.
Işıklar tekrar açıldığında The House of Black ringde! Bir süre The Acclaimed'ın arkasında bekledikten sonra tam döndüklerinde onlara saldırıyorlar ve tam anlamıyla patates ediyorlar. Güzel bir gövde gösterisi ve hoş bir Julia Hart... Jobberlar da o sırada topukladıkları için maç da gerçekleşmiyor. Segment böylece sona eriyor.





Veeeee sırada ana maçımız var. All In'de AEW World Tag Team Championship için şampiyon FTR ile karşılaşacak olan The Young Bucks ile The Gunns karşılaşacaklar.
İlk olarak The Gunns girişini yapıyor fakat giriş yaparken arkadan The Young Bucks gelip enselerine superkicki yapıştırıyorlar. Maç da bu şekilde brawl ile başlıyor. Kısa ama ring içi olarak iyi geçen maçın son anlarında The Gunns tam roll up ve screwjob ile galibiyete ulaşacakken Nick, Colten'a superkicki vuruyor ve tuşu bozuyor. Pozisyonun dönüşünde ise The Young Bucks, Austin'e finisherı vuruyor ve maçı yine de screwjob ile kazanıyorlar.
Maçtan sonra kutlamalarını yaparken aniden saldırıya uğruyorlar! BUNLAR JAY WHITE VE JUICE ROBINSON! The Gunns ile beraber bir süre The Young Bucks'a saldırıyorlar ve gövde gösterisi yapıyorlar AMA O SIRADA FTR'IN MÜZİĞİ DUYULUYOR! FTR, The Young Bucks'a yardım ediyor ve ringi temizliyor. Ardından tam The Young Bucks'ı da yamultacaklarken Bucks ayağa kalkıyor ve 2 takım birbirlerine bakıyorlar. The Young Bucks ve FTR yüzleşirken şov da bu şekilde sona ediyor.







 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: