RPG Challenger

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins

O BURADA!!!

cody_rhodes_1676625652022_1683381485908.jpg
Cody Rhodes girişte beliriyor ve hafif hızlı bir şekilde direkt ringe giriyor ve sabırsız bir şekilde mikrofonu alıyor.

Cody Rhodes: Selam, millet!! Bugün gene icraatlerimi anlatacağım bir gün olacak. Goldberg gibi ringe dalıp dayak yiyince kaçan bir tip olarak karşınızda olmayacağım. Aksine! Ben buradayım! Yeni bir meydan okuma için buradayım! Chavo, seni bu ringe çağırdım Main Event'te seni buraya çağırdım. Ancak sen bu şirketin şampiyonu olarak bu çağrıya cevapsız kaldın. Benim ilk günlerde dediğim bir şey vardı. Daniels vasıfsız bir şampiyon olacak demiştim. Ancak o her hafta birilerine meydan okuyor! Bu ringte her hafta birilerini çağırıyor ve o lanet olası kemeri ortaya koyuyor! Ve bir delikanlı gibi konusmam gerekiyor ki Christopher beni yanılttı. Ancak sende beni yanılttın Chavo! PGW Şampiyonu olarak bu ringe gelmeni bekledim! Bu ringe gelmeni diledim! Çünkü PGW'nin şampiyonu böyle olmamalıydı. Ama sen Goldberg'e arka alanın yolunu göstermemi o arka alandan izlemekle yetindin.

5aa22c5abc1a67f17207b575e8ccc15f.webp.jpg

Cody Rhodes: O p.ç, o... ç...ndan bahsetmemi bekliyorsunuz değil mi? Evet ondan bahsedeceğim. Ama hakikatlerden bahsederek ondan bahsedeceğim. Benim ortaya koyduğum hakikat "Benim mirasima, babamın mirasına laf edenlere karşı dik durmak" idi. Bill ise bunu yaptı. Onu uyardım. Geçen hafta o mikrofonu kıçına sokarken onu uyardım bunu yapmaması için. Ancak Bill bunu dikkate almadı ve 2.yapışında Dusty'nin oğlu tarafından cezalandırılmasını göze alarak bunu tekrarladı. Ve.. gene elimden bir şekilde kaçtı ancak kavgayı ayıranlar onun için bir can simidi oldu. Ama Burada bütün PGW evrenine söz veriyorum ki onun kemiklerini KIRACAĞIM! Bu ringde karşıma çıktığı zaman ringde sadece Bill ve ben olacağım. Ve maçta ona can simidi olan kişiler olmayacak. Onlara kızıyorum. Kızıyorum çünkü bu haddini bilmez adama haddini bildirmeme izin vermediler! Ama Cody'nin amacı değişmedi. Cody'nin amacı o adamı alaşağı etmek ve babamın yanına göndermek!

Seyirci "oooo" diye bir tepki veriyor.

Cody Rhodes: Niye şaşırdınız ha? SİZE BUNU SÖYLEDİM! Şaka yaptığımı mı sanıyordunuz HA!?!?! Bunu yapmamak için bir sebebim yok. Onu o ringe gömmemek için şu an bir sebebim yok. Aksine yeni ufuklara ilerlemek için.. amacımı gerçekleştirmek için.. o adamı ringe gömeceğim. Bunu yapacağım. Bill somut bir örnek ancak Bill'den 1 tane yok. Bill benim gözümde herkes gibi. Bill benim gözümde herkes gibi 2.klasmanda. 1.klasman Cody Rhodes. 2.klasman ise diğerleri! 2.klasman Bill gibi 50 tane hatta yüzlerce adam var. Hatta belki Goldberg'u o gün benimle dalaşmaya iten şey benden gördüğü cesaret olmuştur ha? Çünkü.. çünkü.. o klasman fırsatların peşinde koşmaya meraklıdır. Ben 3 hafta önce Television Şampiyonluğu için kendi şansımı kendim yarattım. Geçen hafta şampiyona meydan okuyan kişi bendim! Diğerleri ne yaptı ha!? Rakipsiz kalmış şampiyonu, yani şampiyon kelimesi normal bir şampiyon değil! PAYBACK'in en prestijli şampiyonluğunu taşıyan Chavo'nun rakipsiz olarak Bad Blood arenasında fink atmasına ses çıkaran kişi Cody Rhodes oldu!

Seyirci olumlu tepki veriyor.

Cody Rhodes: Güreşin temelinden gelmek bunu gerektirir! Güreşin neferi olmak bunu gerektirir çünkü! Mesela Goldberg'un gelip direkt benim testislerime vurması gibi adice bir olay yaşandı. Benim gene zayıf düşüp haklanmamı bekledi. Ama şunu düşünmesi gerekiyor ki.. karşısında Cody vardı. Cody bekleneni ona vermiyor, Cody ona onun yaptığının 1 fazlası ile cevap veriyor! Bu benim karşıma çıktığı anda da böyle olacak. O BANA 1 HAREKET YAPTIYSA BEN ONA 2 HAREKET YAPACAĞIM, O 2 YAPTIYSA BEN 3 YAPACAĞIM. Ve onu güreşin gerçekleri ile tanıştıracağım. Onun 55 yıldır sarsılmış beynini Cross Rhodes ile daha da sarsacağım. Ve o maçın sonunda zil çaldığı zaman o yerde ben ise ayakta olacağım! Arenada KINGDOM'u çaldıracağım! Yüce tanrı adına size bunu söylüyorum. O meydan okuma er ya da geç cevapsız kalma durumundan çıkacak!

intro-1689959950.jpg

Cody Rhodes: Bunları elbette ki sadece Cody'nin bir yere gelmesi için kendime hedef koymadım. Benim hedefim tam olarak Goldberg veya Chavo değil. Benim amacım Rhodes adı! Rhodes adının PGW tarihine kazınması için! Her yere kazındığı gibi! Rhodes isminin en yüksekte olması için! Benim elimde her zaman bir sopa yok. Ancak benim bir silahım var! American Nightmare ruhu.. bu adı daha çok duyacaksınız. Buraya gelip benimle kapışacak olanlar bu kabusu bizzat yaşayacak. Ben buraya güreşmek için adım attığım zaman American Nightmare ruhu arenaya sinecek. GOLDBERG! SANA DİYORUM SENİN P...ÇİN EVLADI! BÜYÜK HATA ETTİN! HEMDE ÇOK BÜYÜK HATA ETTİN! CANINA OKUYACAĞIM O..... ÇOCUĞU!!!!

Cody inanılmaz bir sinirle mikrofonu gülle atar gibi ringin dışına atıyor. Ve o hışımla resmen burnundan nefes alır gibi dümdüz yürüyerek arka alanın yolunu tutuyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: