RPG çirkin

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,462
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
Kuru gürültü ve bir avuç insanın toplandığı bir lobi ya da herkesin anlayacağı tabirle bir evin salonu... Chavito'nun ilk ana kemeri olan PGW ünvanının zaferi kutlanıyor. Kadın kahkahaları, geneli İspanik ezgiler olan müzikler ve bir yığın gırla alkol. Chavo Guerrero gürültüden rahatsız olup, belinde ona buna hava atmak adına taşıdığı ünvanını onu darladığı için çıkarıyor.

"Ben biraz odamdayım çocuklar"

Bu söz Garzalara... Chavo Guerrero merdivenlerden inip odasına kapanıyor ve kendisini hışımla yatağına atıyor.

Ufukta beyaz bir ışık... VIVA la RAZA saniyelik bir şekilde yankılanıyor.

Eddie Guerrero: Gurur yoksunu herif, kendini ne derece rezil bir konuma soktuğunun farkında bile değilsin. Ne yani bu yaptığın onursuzluğu mu kutluyorsun? Yukarıdaki onca tantana ve yaptığın masraf bunun için mi? Cevabını da ben vereyim! Evet! Senin aşağılık seviyenin her geçen gün daha da yerin dibine batarcasına ilerlemesini artık hayretle karşılıyorum.

Chavo Guerrero: Ama sen...

Eddie Guerrero: Ama ben ne? Öldüm değil mi? Bedenim 18 sene önce göçtü bunu hatırlatmama ihtiyacın olacak kadar afalladın mı? Öyleyse bir şirketin ana kemer şampiyonu olmaya ne hakla sahipsin? Gerzek adam seni. Ben öldüğümde senin şu anda bulunduğun yaştan çok daha gençtim ve o genç halimle daha onurlu, haysiyetli ve başarılı hatta bunların da en önemlisi olarak çalışkandım. Sen bir ailenin itibarını ve şanını yerle bir eden, tembel, ne bok yediğini bilmeyen yarım asırlık bir çürümüş boş çuval parçasından başka bir şey değilsin. Sen başına gelecek olanları hak ediyorsun, tıpkı aylardır ismimle başardıklarını hak etmediğinin tam tersi olarak. Senin kısa zamanda güreşçilik boyutundan farklı bir boyuta geçeceğini herkes bilirken, bir bilmeyen olarak sen burada karşımdasın Chavo. En tepede olduğun suni bulutlardan yere çakıldığını görünce sen hariç kimse buna şaşırmayacak. Ben ise senin şaşkın tavırlarına karşı gerçek bulutların üzerinde kahkahamı atacağım. 50 küsür yaşında bir adamın bu meslekte ve içindeki evrende yaşayabileceği, tadabileceği en iyi şeylerden birini hatta belki de ilkini tattın fakat bu lezzet senin damak zevkine uymuyormuş, hayatının seyrine uyumlu değilmiş. Bedenen aranızda olsaydım da bunu her fırsatta dile getirseydim, işte o zaman ne bu konuşmayı yapıyor olacaktım ne de sen kendini bu denli bitirecektin Chavo. Yaşayıp, yaşattıklarından ders almanın vakti artık, çoğu şey için de epey geç... Bundan sonra tek tavsiyem o çocukların yanından bir an olsun ayrıma, evet ne pahasına olursa olsun bunu yap, hayatında bir kez olsun düzgün bir şey sağla. Kendine gel, silkelen ve olgun bir erkek gibi önce onuruna sonra da bunu nesillerce taşıyacak o heriflerin omuzlarına el at.

Zippo sesi ve o Zippo'nun yaktığı sigara dumanı Chavo'nun gözlerini elleriyle ovuşturmasına yol açıyor. Sıçrıyor ve daldığı uykudan uyanıyor, etrafına kısa bir süre bakıyor en sonunda da yanı başına koyduğu PGW ünvanına.

Kalkıp kapıyı kapatarak odadan çıkıyor, merdivenlerden yukarı çıkıp tekrar eğlenceye katılıyor, ilk iş Garzaların yanına gidip onların muhabbetini bölüyor.

İyi ki varsınız çocuklar!

Garzalar yaşanan bu ana anlam veremezken, Chavo onlara teker teker sarılıyor ve ağzından şu kelimeler dökülüyor.

Bana öyle bakmayın, devam edelim.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: