RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓 "𝘞𝘰𝘳𝘴𝘵𝘌𝘷𝘦𝘳"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
291
Beğeni sayısı
2,422
PG Nakit
0

pn1habn.png

PAYBACK #5
18.08.2023 - 21:00 - C
Allstate Arena
Rosement,Illinois

BAD BLOOD Öncesi Son Payback Şovunu Takip Etmek İçin 5 Neden:

-
Dean Ambrose'un İsyanı
- "Vasıfsız Şampiyon"
- Velveteen ve Fallen Angel Karşılaşması
- Garza'lar, WALTER'a Geçmiş Olsun Ziyaretine Gidiyor!

Main Event
- Kazanan Bad Blood'da PGW Championship Maçına Çıkar!
Cody Rhodes vs. Goldberg

EXCLUSIVE

Ezekiel Jackson: Güvenliklerle sorun yaşıyorum.

MVP: Bu yüzden buraya geldim. O curcunayı görmezden gelip varken senin için geri döndüm dostum.

Ezekiel Jackson: Anlamadım?

Daisuke Sasaki: Anlamayacak ne var kardeş?

MVP: Bir saniye. Dostum bak, bir kaçak gibi davranmana gerek yok. Arkanı sağlama alman gerek.

Zeke şaşırıyor. MVP'nin ısrarları sonucu çok hevesli olmasa da onunla gidiyor. Steve Austin'in kapısını çalıyorlar.

Steve Austin: Kısa kes işim var.

MVP, s*kecem belanı dercesine gözlerini seyiriyor.

MVP: Bir meselemiz var. Zeke ile ilgili. Kimse tetikte yaşamamalı. Her seferinde Zeke'nin güvenliklerle başının belaya girmesini istemiyorum. Her PGW güreşçisi gibi ringde gönül rahatlığıyla güreşmeli.. Kontratını yapmak için buradayız.

Steve Austin: Zeke için verecek paramız yok.

MVP: Superstars markası oluşturulacak para var ama geleceği parlak bu mazın delikanlı için mi para yok? Ne kadar istiyorsun?

Steve Austin: Güreşçilere 100 bin dolardan aşağı kontrat yapmıyoruz.

MVP çevresine bakıyor. Truth'a bakıyor.

ds.jpg

MVP: Al. Truth'un iki altın dişine ve benim gümüş altın karışık kolyelere karşılık Zeke'nin kontrat ücreti. Kendi cebimden veriyorum.

Steve Austin: Tamamdır. İşlemleri başlatıyorum,. Yalnız Cornette'in özel bir prosedürü var. Zeke bu hafta ve Bad Blood'da özel seçeceğim rakiplere karşı perforamnsını göstermeli. Eğer başarılı bir performans gösteremezse bu iş iptal olur.

MVP, Steve Austin'in uzattığı kağıda imza atıyor. Zeke'ye dönüyor.

MVP: Zeke dostum. Madem para verdik. Bunun hakkını ver. Artık işler legal. Bir maça çık. Güvenliklerden kaçmak gibi bir derdin olmadan rakibini iyi bir patakla.

Steve Austin: Siz merak etmeyin. Zeke'ye tam kendi kalibresinde bir rakip bulacağım.

MVP, Zeke, R Truth, Homicide ve Sasaki odadan çıkıyorlar. Oda kapandıktan sonra Steve Austin orta parmak çekiyor.​

Pyrolar patlıyor ve PAYBACK başlıyor!!!

ambrose3.png

Payback #5’i açan isim Dean Ambrose oluyor. Kendisi öfkeli bir şekilde ringe doğru ilerliyor. Ringe girer girmez bağırarak görevliden mikrofon istiyor.

Jim Ross: Bu çocuğun bu gece maçı yok mu?

Görevli ne olduğunu anlamasa da mikrofonu Ambrose’a veriyor.

Dean Ambrose: Saçma bakışlarınızı üstümden çekin. Bugün Cody veya Goldberg'ı dinlemeyeceksiniz. Ya da şirkete geldiğim günden itibaren mektuplarımı çaldığını düşündüğüm o s*kik Garza kuzenleri de dinlemeyeceksiniz. Bugün beni dinleyeceksiniz. Çünkü bu gece belki de ilk defa sizinistediğiniz olmayacak. Artık sıkıldım anlıyor musunuz? Dean şunu yap, Dean şunu yapma, Dean dikkatli ol S*KEYİM HEPİNİZ! S*keyim hepinizi anladınız mı? Mayhem’e de sokayım buraya da sokayım. Tek bir şey istemiştim. Sizden sadece tek bir s*k istemiştim o da mektuplarımı çalan şerefsizi ortaya çıkarmak için bana yardımcı olmanızdı. Ama bunu denemek bir yana siz tam tersi önümde durdunuz. S*keyim sizin şirketinizi. Bana ihtiyacınız yok. Size ne vermeye çalışırsam çalışayım gözünüzde sefil bir keşten fazlası değilim. Bu yüzden canınız cehenneme.

da.png

Dean Ambrose: Steve Austin! Arka alandaki küçük ekranından korku dolu bakışlarla beni izlediğini biliyorum. Geçen hafta beni önemseyen bir baba rolünde performansımı test edeceğini söyledin. Ama bu olmayacak. Çünkü ben senin test edip onay vereceğin bir şey değilim. Bundan sonra senin değil, benim dediğim olacak.

Ambrose soluklanıyor ve öfkeyle devam ediyor.

Dean Ambrose: Bu saatten sonra işler benim istediğim şekilde yürüyecek. Yürümezse de burayı hepiniz için cehenneme çevireceğim. En başta da en tepedeki-

scsa3.jpg

General Manager girişte. Steve Austin hayal kırıklığıyla ringde duran Ambrose'a bakıyor.

SCSA: İşlerin daha farklı olmasını dilerdim Dean. Bunun için her şeyden çok uğraştım. Ne kadar yetenekli bir güreşçi olduğunu ve bu brand'e ne kadar fazla şey katacağını da biliyordum. Ama ben ne kadar işleri senin için kolay yapmaya çalışsam da sen işleri daha da zorlaştırdın. Potansiyelini kullanmak bir tarafa, sen onu komple çöpe attın ve bugün buraya çıkıp tamamen yakıp kül ettin. Keşke daha önce anlasaydım... Üzgünüm Dean, sen umutsuz vakasın.

Steve Austin yere bakıyor bir süre ardından Ambrose'a dönüyor.

SCSA: Dean Ambrose, süresiz bir şekilde Payback'ten uzaklaştırıldın.

Seyirciler şok oluyor. Ringdeki Ambrose'un da bir süre şok içerisinde baktığını ama daha sonra sövdüğünü görüyoruz.

SCSA: Mayhem'e de dönemeyeceğine göre PGW'dan uzaklaştırıldın demem daha doğru olur evlat.

Steve Austin orayı terk ederken girişte güvenlik görevlilerinin geldiğini görüyoruz. Geçen haftaki şovda yaşananlardan sonra güvenliklerin sayısı oldukça çoğaltılmış. Birkaçının yüzünde geçen haftaki Cody-Goldberg kavgasını ayırırken aldıkları hasarlar görülüyor. Güvenlikler ringe girip Ambrose'a sözlü olarak arka alana gitmesini rica ediyorlar...

Ancak Ambrose onlardan birini itiyor! Bunun üzerine ona yaklaşan diğer güvenliğe de yumruk atıyor. Fakat eskiye göre çok fazla olan güvenliklere karşı daha fazla hamle yapamıyor çünkü hepsi bir anda onun üstüne çöküyorlar. Ambrose öfkeyle kurtulmaya çalışsa da bunu başaramıyor. Onu güç bela ringden çıkarıp arka alana doğru götürüyorlar. Ambrose'un eli ayağı rahat durmamasına rağmen güvenlikler onu ellerinden geldiğince zapt ediyorlar. Bu görüntüler eşliğinde arka alana dönüyoruz.

ambros3.png

paybackayrac.png

Deminki olayların ardından üzgün bir şekilde ilerleyen Steve Austin'i görüyoruz. Fakat kendisinin önünü kesen birisi var.

chavo.png

Bu Chavo Guerrero! Omuzunda PGW Championship ile öfkeli bir şekilde Stone Cold'a bakıyor.

Chavo Guerrero: Sen benimle taşak mı geçiyorsun? Geçen hafta Main Event'e beni koymaman yetmemişken şimdi de birbirini öldürmek için her şeyi yapan o iki salağın yolunun sonunu hangi kafayla benim kemerime getirdin? Seni bilmiyorum Steve ancak bu kemer o iki beyinsizden birine karşı korunacak kadar kıymetsiz değil.

Steve Austin tilt olmuş bir ifadeyle Chavo'ya bakıyor.

SCSA: Demek o kadar kıymetsiz değil ha? O zaman neden tek duyduğum şey Television kemerinin Payback'in ana kemeri gibi durmasıyla alakalı şakalar? Ama haklılar. Sen düşük seviyeli bir şampiyonsun Chavo. Omuzundaki kemeri de Edi ile Büdü'nün yardımıyla kazanır kazanmaz kendin gibi düşük bir seviyeye çektin. Şimdi ise neden ana olayda olmadığından ve karşına kimi çıkaracağımla ilgili mi şikayetleniyorsun? Üzgünüm ki senin o beyinsiz dediğin Cody ve Goldberg’ın rekabeti bile senden daha çok iş yapıyor. Bunu söylemek ne kadar zor olsa da Garza'lar biraz olsun ismini önemli kıldı. Onlar da olmazsa sen...

Austin sövecekken kendini tutuyor.

SCSA: Her neyse madem gözükmeye çok meraklısın, ana olayda spiker masasında olacaksın. En azından bu biraz olsun ana kemer şampiyonu gibi hissetmeni sağlayabilir. Fakat eğer o maça karışmayı aklından bile geçirirsen bu işin sonunun nereye gideceğini zaten biliyorsun.

SCSA orayı terk ederken Chavo da onun arkasından sinirli bir şekilde bakıyor.

paybackayrac.png

ctj1fjd.jpg

PGW TV Championship kemerinin sahibi, Christopher Daniels girişte gözüküyor. Daniels girişini hızlı bir şekilde yapıp, bir mikrofon istiyor. Daniels, hiç vakit kaybetmeden konuşmaya başlıyor.

Christopher Daniels: Buraya her hafta normalde sadece kendimi sınamak ve kendisini benimle denk görenlerin hali ile eğlenmek için geliyorum. Her hafta kendi insansı bedenimin sınırlarını zorluyor, gökteki büyüklerin bana verdikleri ile onlarla eğleniyor ve bütün kuralları aşarak, sadece kaosun düzenini getiriyordum. Ancak bugün bir rüyam var. Beni çağıran bir rüya var. Sislerin arasından, benim adımı fısıldıyor. Aciz olanların konuşmadığı bir dili konuşuyor. Bana, daha önce hiçbir faninin sunamadığı bir teklifle geliyor. Bana ulaşmaya çalıştığını görüyorum. Senin için buradayım. Gel ve-

danhausen_mike_Adams_roh.jpg

Danhausen burada! Seyircilerden büyük bir destek alıyor Danhausen. Ama Daniels'in istediği rakibin kendisi olmadığı belli. Daniels'in duruşuna aldırmadan ringe giriyor Danhausen.

danhausen-2-750x402.jpg

Danhausen: Görüyorum ki, çok sinirlisinhausen. Sanırım beni beklemiyordunhausen. Ama hiç endişelenmene gerek yok Danielshausen. Çünkü ben, buraya, her zamanki kötücül yöntemlerimle birlikte, televizyonu ele geçirmeye geldimhausen. Ve televizyonu ele geçirmenin en iyi yolu, televizyon kemerini ele geçirmekhausen. Sen de buraya bir meydan okuma için geldinhausen. O zaman, televizyonun gücünü bana verecek olan kemere meydan okumama, izin verhausen. Böylece önce televizyonu, sonra tüm dünyayı ele geçirip, sonsuz kötülüğümü yayabilirimhausen!

Danhausen'in konuşmasi ilginç bir şekilde seyirciden destek görüyor. Hakem ringe giriyor ve Christopher Daniels'den kemeri teslim alıyor. Son kontrolleri yaptıktan sonra zili çalıyor!

PGW TV Championship Match
Christopher Daniels (c) vs. Danhausen

Christopher Daniels maçın başında hızlıca rakibini yakalamak için bir hamle yapıyor ama Danhausen eğilip sıyrılıyor. "Çok hızlı değilhausen" dediğini duyuyoruz. Christopher Daniels bu mizahi davranışlardan pek hoşlanmamış olsa ki, hızlıca Danhausen'in üstüne doğru yürüyor. Danhausen bunu gördüğü gibi hızla ringden dışarı çıkıyor. Danhausen zekasını kutlayarak dışarıda gülüyor. Ama Daniels, hakeme count out için saymasını söylüyor. Hakem saymaya başlayınca Danhausen panik içinde başını tutuyor. Daniels, rakibinin bu anlarını resmen tiksinerek izliyor. Danhausen en sonunda aprona yaklaşıyor. Daniels ise bu soytarılıktan sıkılmış olsa ki, hemen gidip Danhausen'i saçından yakalıyor. Ama Danhausen, parmaklarını, Daniels'in gözüne sokuyor. Daniels rakibini bırakıp gözlerini tutarken Danhausen hızlıca ringe giriyor. Daniels'in arkası Danhausen'e dönük. Danhausen için müthiş bir fırsat geliyor. Daniels arkasını döndüğü gibi...

2.JPG

DANHAUSEN CURSE!

Christopher Daniels lanetten etkilenmeden Danhausen'in parmağını tutup sıkıyor. Danhausen acı ile dizlerinin üstünde. Daniels bir de tekmeyi yapıştırıyor Danhausen'in suratına. Danhausen düşüyor ama Daniels, rakibinin parmağını bırakmadığı için rahatça onu kendine çekip kaldırıyor. Daniels bir tekme daha atacak gibi yapıyor. Danhausen diğer eliyle kendini korumak için pozisyon alıyor. Ama Daniels vurmak yerine rakibinin haline bakıyor sadece. Danhausen şaşkın bir şekilde gardını düşürüp Daniels'e bakıyor. Daniels bunu affetmiyor ve Buzzsaw Kick vuruyor. Danhausen suratını tutarak yerde yuvarlanıyor. Yerdeki Danhausen'i yakalamak için bir hamle geliyor Daniels'den ama Danhausen yerde rakibinin karnına bir tekme atıyor. Daniels karnını tutarak geri geri bir iki adım alıyor. Danhausen ayağa kalkıyor hızlıca. SUPERK- Daniels tekmeyi havada tutuyor ve Danhausen'i ittiriyor. Danhausen'in dengesi kayboluyor. Daniels, Danhausen'i arkadan yakalıyor. German Suplex!

Danhausen ayaklarının üstüne düşüyor. Daniels ne olduğunu anlamadan ayağa kalkıyor. Danhausen'den Poisonrana! Danhausen tuşa gidiyor. 1... 2... Daniels atmayı başarıyor. Danhausen hızlıca köşeye doğru çıkıyor. Daniels'in yavaş yavaş ayaklandığını görüyoruz. Daniels, Danhausen'e döndüğü gibi Missle Dropkick. Ama Daniels kaçmayı başarıyor hareketten. Danhausen boşluğa düşüyor. Daniels hızlıca rakibinin kafasını yakalayıp onu underhook pozisyonuna alıyor. Seyirciler bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyor. Daniels rakibini kaldırıyor. ANGEL'S WI- Danhausen debelenirken Daniels'in suratına bir tane tekme atmayı başarıyor. Daniels aldığı darbenin etkisi ile suratını tutuyor. Danhausen'den Pump Kick! Daniels iyice sersemliyor. Danhausen, sersemlemiş olan rakibini yakalayıp omuzlarına alıyor. Danhausen'den VERY NICE VERY KNEE-VIL! Ama Daniels dirseği ile rakibinin suratına vuruyor hızlıca. Danhausen bırakıyor hareketi. Daniels rakibinin arkasında. Daniels'den yeniden German Suplex! Danhausen bu sefer darbeyi boynuna alıyor!

Danhausen darbenin etkisi ile yuvarlanarak dizlerinin üstünde kalıyor. Daniels hızlıca rakibini tutup iplere doğru yolluyor. İplerden dönen Danhausen'i, Gutwrench pozisyonunda yakalıyor Daniels. Danhausen'i Powerbomb pozisyonuna alıyor. Daniels'den Powerbomb! Danhausen çevirip Hurricanrana yapıyor! Danhausen, Daniels'in üstünde kalıyor. Hemen Daniels'in bacaklarını yakalayıp tuşa gidiyor. 1... 2... Daniels gücünü kullanarak rakibini ittiriyor. Danhausen sarsılıyor ama ayakta kalıyor. Ayağa kalkan Daniels'in üstüne koşup High Knee vuruyor. Daniels darbenin etkisi ile iplere doğru savruluyor. Danhausen rakibini çevirip Fireman Carry pozisyonuna alıyor. Yeniden finisherini denemek istiyor Danhausen. Ama Daniels ipleri bırakmıyor. Danhausen çekiyor ama Daniels bırakmıyor. Bir kere daha çekiyor Danhausen ama yine olmuyor. Üçüncü kez çekiyor ve bu sefer Daniels'in elinden kayıyor ipler. VERY NİCE VE- Daniels dizi suratına yemeden yakalıyor. Danhausen ne olduğunu anlamıyor bile. Daniels rakibini omuzlarına alıyor ve Death Valley Driver! Danhausen tam anlamıyla yere seriliyor. Daniels hızla köşeye çıkıyor. BEST MOONSAULT EVER!

DANHAUSEN HAVADA SUPERKICK VURUYOR. DANIELS YERDE! DANHAUSEN TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

DANIELS ATMAYI BAŞARIYOR! Danhausen yerde hayal kırıklığı ile yuvarlanıyor resmen. Sonrasında kalkıp hakeme itiraz ediyor. Ama hakem kararından dönmüyor. Danhausen en sonunda Daniels'e dönüyor.

danielsangelswings.jpg

DANIELS'DEN ANGEL'S WING! DANIELS ANİDEN VURUYOR. DANIELS TUŞA GİDİYOR. 1... 2...

3!

Kazanan ve Hala PGW TV Champion: Christopher Daniels

Daniels kemerini havaya kaldırır kaldırmaz bir alkış sesi duyulmaya başlıyor.

Velveteen-Dream-NXT-645x370.jpg

Velveteen, titantrondan Christopher Daniels'i alkışlıyor. Daniels irite olmuş bir şekilde Velveteen'e bakarken, Velveteen konuşmaya başlıyor.

Velveteen: Rüyamda gördüğüm kişi, ilahi yerden kanatları koparılarak dünyaya atılmış kişi, senin yakarışlarını görüyordum. Benim önüme engeller koymak isteseler de, bu bir rüya. Hiçbir engel, bir rüyanın önüne geçemez. Bunun sen de farkındasın. Sen, beni rüyanda gördün, ben de seni. Ve şimdi karşımdasın. İstediğim gibi. O bedenine hapsolmuş ruh. İnsansı çabalarıyla bir ölümsüzü eğlendirmeye çalışıyor. Ama ben senin düşmanın değilim. Buraya senin için geldim. Sana söz verdiğim gibi, seni özgür bırakacağım.

christopher-daniels.jpg

Christopher Daniels: Benim adımı sislerin arasından fısıldayan kişi, sonunda seni buldum. Senin, büyük olanın düzenine karşı çığlıklarını duydum. Haftalarca yakarışların, bağırışların ve acizliklerinle yaşadıklarını gördüm. Ancak bugün, karşımda benimle konuşan kişi; sen de, diğerleri gibi, basit misin? Kaosun içinde sürüklenirken, yanlışlıkla yüce olanların ilahisini işitmiş birisisin. Benim yüce kudretim karşısında, sen de, gökten gelen bir emir ile, bana engel olmaya çalışacaksın. Beni, kendinle aynı görebilirsin ama bu sadece senin hatan. Sen kutsal sudan sadece bir damla aldın. Ben ise o kutsal sudan yaratıldım. İnsansı bedenimde, asırlardır buradayım Velveteen. Senin gibi kendini aydınlanmış sanan çok kişi gördüm. Ancak sadece ışığın ufak bir tozundan etkilenmişsin.

Velveteen: Yüce olan, yüce olan, YÜCE OLAN! Tüm bu gücün içinde, bir körsün. Ama sana çıkış yolunu göstereceğim. Sana kurtuluşun anahtarını vereceğim. Bu merhametten uzak olacak. Tamamen acı çekeceksin. Senin ruhuna dokunacağım ve senin sahip olduğun aracı, senden alacağım. Sen ve ben, Bad Blood'da... DREAM OVER!

Christopher Daniels: Hayatının en büyük mücadelesine hazır ol Velveteen. Düşen meleğin gazabı-

jake-hager-signe-depuis-longtemps-aew.jpg

Daniels yere düşüyor! Kamera onu yere düşüren kişiye yavaşça dönüyor. Bu isim Jasck Swagger! Jack Swagger rakibini yerde tekmelemeye devam ediyor. Daniels arkasından aldığı bu darbe karşısında çaresiz kalıyor. Swagger en sonunda Daniels'i yakalıyor ve SWAGGER BOMB!

Ama Daniels, Swagger'in kafasını yumrukluyor. Swagger neye uğradığını şaşırıyor. Daniels pozisyondan kurtulurken, Swagger iplere dayanıyor. Daniels koşarak Swagger'a Clothesline vuruyor. Swagger ringin dışına düşüyor. Swagger kaçarken Daniels, yerdeki mikrofonunu alıyor.

Christopher Daniels: Hemen kaçmana gerek yok seni ilgi açı maymun. SummerSlam'de yaptığını unutmadım. Senin cezanı da, Velveteen ile aynı anda keseceğim. Bad Blood'a PGW TV Championship için olan maç, üç kişilik olacak. Siz böcekleri bir anda ezeceğim.

1.JPG

Christopher Daniels ringde kemerini kaldırıyor. Swagger bir hareket yapmak istese de vazgeçiyor. Daniels'in zafer kutlaması devam ederken reklamlara gidiyoruz.

paybackayrac.png

h.png

Kameralar PGW Tag Team şampiyonlarının arabasında açılıyor. Humberto Garza'yı yanında ise Angel Garza'yı görüyoruz.

Angel Garza: Şu ilerdeki yer değil mi?

Humberto Garza: Tam olarak orası.

Araba bir hastanenin önünde duruyor! Angel yüzünde her zamanki gibi pis bir sırıtışla kuzenine bakıyor.

Angel Garza: Bugün Viyana'ya gidecek bir yolcumuz var kuzen.

İkili birbirlerine bakıp gülüyor. Humberto da arabadan inmeye yeltenirken Angel onu durduruyor.

Angel Garza: Hayır Humberto, istediği sensin. Seni görünce kuduz bir köpeğe döner ve bu da hiç işimize yaramaz. Sen arabada bekle, ben bu işin icabına bakacağım.

Humberto ilk başta şaşırsa da Angel'ın son dediklerinden sonra onu onaylıyor ve arabada kalıyor. Angel takımını düzeltiyor ve hastaneye gidiyor. İçerdeki hemşirelerden birini çeviriyor.

ag_1.png

Angel Garza: Merhaba güzellik. Walter Hahn adlı hastanınızın yakını olarak buraya kadar geldim. Yarın sabah taburc-

Hemşire: 3. katta en sağda kalan odada.

Garza teşekkürler anlamında kafasını sallayıp hızlı adımlarla asansöre biniyor. Kapının önüne geldiğinde ise bir süre duruyor ve prova yapıyor. Ardından sessizce hasta odasının kapısını açıyor. İçeride sırtı dönük şekilde uzanan WALTER'a bakıyor.

ag.png

Angel Garza: Sana çarpan adamı merak ediyormuşsun ese. Kendisi sana bunu iletmemi söyledi. Gül bu sefer benden değil, ondan.

ag_2.png

Angel Garza: Garza'ların selamı var.

Angel yüzündeki o*ospu çocuğu gülümsemesiyle yataktaki WALTER'ı kendine doğru çekip yumruk atıyor-

Hayır yumruğu havada kalıyor çünkü yatan kişi WALTER değil! Angel'ın çektiği adam şok içinde ona bakarken Angel geri geri gidiyor. Bu sırada aşağıda üst üste çalan korna seslerini duyuyoruz! Angel koşa koşa aşağı inerken ringe dönüyoruz.

paybackayrac.png

Ezekiel Jackson: Güvenliklerle sorun yaşıyorum.

MVP: Bu yüzden buraya geldim. O curcunayı görmezden gelip varken senin için geri döndüm dostum.

Ezekiel Jackson: Anlamadım?

Daisuke Sasaki: Anlamayacak ne var kardeş?

MVP: Bir saniye. Dostum bak, bir kaçak gibi davranmana gerek yok. Arkanı sağlama alman gerek.

Zeke şaşırıyor. MVP'nin ısrarları sonucu çok hevesli olmasa da onunla gidiyor. Steve Austin'in kapısını çalıyorlar.

Steve Austin: Kısa kes işim var.

MVP, s*kecem belanı dercesine gözlerini seyiriyor.

MVP: Bir meselemiz var. Zeke ile ilgili. Kimse tetikte yaşamamalı. Her seferinde Zeke'nin güvenliklerle başının belaya girmesini istemiyorum. Her PGW güreşçisi gibi ringde gönül rahatlığıyla güreşmeli.. Kontratını yapmak için buradayız.

Steve Austin: Zeke için verecek paramız yok.

MVP: Superstars markası oluşturulacak para var ama geleceği parlak bu mazın delikanlı için mi para yok? Ne kadar istiyorsun?

Steve Austin: Güreşçilere 100 bin dolardan aşağı kontrat yapmıyoruz.

MVP çevresine bakıyor. Truth'a bakıyor.

ds.jpg

MVP: Al. Truth'un iki altın dişine ve benim gümüş altın karışık kolyelere karşılık Zeke'nin kontrat ücreti. Kendi cebimden veriyorum.

Steve Austin: Tamamdır. İşlemleri başlatıyorum.

MVP, Steve Austin'in uzattığı kağıda imza atıyor. Zeke'ye dönüyor.

MVP: Zeke dostum. Madem para verdik. Bunun hakkını ver. Artık işler legal. Bir maça çık. Güvenliklerden kaçmak gibi bir derdin olmadan rakibini iyi bir patakla. Haftaya böyle bir şey olabilir değil mi Steve?

Steve Austin: Tabi tabi, siz çıkın keyfinize bakın. Zeke'ye tam kendi kalibresinde bir takip bulacağım.

MVP, Zeke, R Truth, Homicide ve Sasaki odadan çıkıyorlar. Oda kapandıktan sonra Steve Austin orta parmak çekiyor.​

zeke_3.PNG

THE RESISTANCE! Ezekiel Jackson burada. 32 dişi görünerek girişte görünüyor. Arkasında MVP ve ekibi var. Ezekiel'ın sözleşmeli ilk maçında yanındalar. Ezekiel Jackson ringe geçerken diğer isimler spiker masasına ilerliyor. MVP kulaklığı takıyor.

Jim Ross: Geçen hafta Ezekiel Jackson'ın güvenlikler tarafından atıldıktan sonra yaşananları izlediniz. Perde ardında yapılan konuşmaların sonra şu an maça çıkıyor. Ayrıca bu maçlık bir konuğumuz var, MVP.

MVP: Selam beyler. Yeni bir kontrat yaptık. Büyük bir hevesle izleyeceğiz Ezekiel Jackson'ı. Şu güne kadar kontratsız kalması bile bu şirket için fazlasıyla zararlı bir durumdu. Rakibini merakla bekliyoruz.

wyatt.png

Bray Wyatt girişte! Birkaç haftadır süren olumsuz durumundan sonra tekrardan burada. Summerslam'den sonraki hüsranından sonra çıkışını yapmak üzere girişte beliriyor. Seyircilerin karışık desteğini alarak ringe doğru ilerliyor Wyatt. Şimdi lambasını söndürüyor ve ışıklar tekrardan geliyor. Ringe kenarında Sasaki, Homicide ve Truth Jackson'a destek olurken hakem son kontrollerini tamamlıyor.

Ezekiel Jackson vs. Bray Wyatt

Zil çalıyor ve maç başlıyor! Seyircilerden iki isime birden olumlu tepkiler geliyor. Ezekiel Jackson bir süre spiker masasındaki MVP'ye bakıyor ve ardından Bray Wyatt'a doğru yaklaşıyor. Wyatt'tan lock-up gelemeden Jackson onu sert bir şekilde itiyor ve Wyatt kendisini yerde buluyor! Hemen ayağa kalkmaya çalışan Wyatt'ın karnına tekme geçiriyor şimdi de. Wyatt acı içerisinde karnını tutarken Ezekiel Jackson'dan Forearm Smash! Wyatt tekrardan yerde buluyor kendisini. Jackson onu seri bir şekilde kaldırıyor şimdi ve iplere doğru yolluyor, gelir gelmez Back Body Drop! Wyatt acı içinde sırtını tutuyor ve kendisini köşelere doğru yuvarlıyor. Bu sırada Jackson onunpeşini bırakmıyor ve ona sert bir Stomp darbesi vurup ayağını çekmeden bastırmaya başlıyor. En sonunda hakem müdahele edince Jackson hareketi bırakmak zorunda kalıyor. Bir süre kendisi hakemle sözlü olarak atışıyor ama Wyatt ayağa kalkıyor ve Jackson'a arkadan Clothesline vuruyor- fakat Jackson devrilmiyor. Kafasını çevirip öfkeli bir şekilde Wyatt'a bakıyor ama bu sefer de Wyatt'dan Uppercut! Jackson sersemliyor ve şimdi Wyatt'dan bir Uppercut daha! Jackson geri geri gidiyor ancak birden ona doğru koşuyor- Wyatt yakaladı! Sister Abigail!

Hayır! Jackson sıyrılıyor ve dimdik ayakta. Şimdi arkasını dönen Wyatt'ı yakalıyor ve onu köşelere doğru fırlatıyor! Wyatt ne olduğunu anlayamadan Jackson'dan onun kafasına seri yumruk darbeleri geliyor. Şimdi onun göğsüne sert Chop darbeleri vurmaya başlıyor. En sonunda geriliyor ve sert bir Chop darbesi daha vurmak istiyor ancak Wyatt ayağını kaldırıyor- Jackson tuttu! Ezekiel Jackson'dan Wyatt'a Corner Knee Breaker geliyor! Wyatt resmen topallaya topallaya ringin ortasına gelirken Jackson'dan Body Splash! Ezekiel Jackson tuşa gidiyor 1..............2.......... Wyatt attı! Jackson onu tüm öfkesiyle tekrardan ayağa kaldırıyor ve sırtlıyor, Gorilla Press Slam! Şimdi acı içinde iplere doğru ilerleyen Wyatt'a bakıyor Jackson...

MVP: Hepinize söylemiştim baylar. Ezekiel Jackson, Payback için eşi benzeri olmayan bir altın değerinde.

Şimdi ayağa kalkan Wyatt'ı tutuyor ve kendisine çekiyor, Book of Ezekiel! Wyatt yerde kalırken Ezekiel Jackson kendinden oldukça emin bir şekilde tuşa gidiyor ve hakem sayıyor 1............2.........

3!

Kazanan: Ezekiel Jackson

Jackson kazanıyor! Cornette'in tam zamanlı kontrat alması için yenmesi gerektiğini söylediği ilk isim olan Bray Wyatt'ı yeniyor. MVP spiker masasında onu alkışlarken hakem Ezekiel Jackson'ın elini kaldırıyor.

Jim Cornette: Ne galibiyet ama!

MVP: Ezekiel Jackson'ın bu kontratı ne kadar hak ettiğini gördünüz değil mi? İlk rakibini kolayca yere seren bu adamın Bad Blood'da karşısına çıkacak kişinin de pek şansı

Herkes şok olmuş vaziyette. Ringdeki Ezekiel Jackson temkinli bir şekilde girişe bakarken Sasaki, Homicide ve Truth üçlüsü hızlı adımlarla ringin önüne doğru ilerliyor ve barikat kuruyorlar. Seyirciler ise o sırada deli gibi bağırıyor!

lesnar.jpg

Çünkü onların arasından gelip ringe çoktan girmiş birisi var. Lesnar ringde! Seyirciler deli gibi çığlık atarken Lesnar halen arkasını dönmemiş Jackson'a bakıp hafiften sırıtıyor. Jackson bir anda arkasını dönünce ise onu kendine çekiyor ve F-5! F-5 GELDİ! Ringin önünde barikat kuran Innocente ekibi sesi duyar duymaz ringe doğru hareket ediyor ancak Lesnar seri bir şekilde ringden iniyor. Seyircilerin arasına geçmeden önce spiker masasındaki MVP'ye bakıp göz kırpıyor.

lesnr.jpg

MVP: Sanırım Zeke'in Bad Blood'da yenip tam zamanlı kontratı kapacağı kişi belli oldu.

Jim Ross: Birkaç hafta önce Payback'in adamlarının maçını basıp herkesi dağıttığı için Mayhem ile Payback arasında Soğuk Savaş başlatan adam şimdi Jim Cornette'in özel seçimi olarak burada! Bu adam kaç boyutlu satranç oynuyor bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa Brock Lesnar artık "resmi olarak" Payback'in adamı.

Bu görüntülerle reklama gidiyoruz.

paybackayrac.png

Angel Garza’nın aşağı inişinden dakikalar öncesi…

PGW kameralarından birisi de dışarda arabada bekleyen Humberto’yu çekiyor. Humberto oldukça rahat bir şekilde ön koltukta yayılmış, neredeyse uyku moduna geçmiş bir şekildeyken camına birisinin tıklatıyor. Humberto bir süre gözü kapalı bir şekilde bu sesi görmezden geliyor. En sonunda uykusu bölünse de gözünü açıyor.

Humberto Garza: Ne var anasını sata-

w.png

Humberto cümlesini bitiremiyor çünkü camın karşısında WALTER var! Humberto şok içerisinde olduğu gibi kalırken WALTER resmen cama Big Boot vuruyor ve cam kırılıyor!

c_1.png

Bu sırada WALTER’ın bacağı Humberto’nun kafasına öyle sert bir şekilde geliyor ki Humberto resmen yan koltuğa fırlıyor. Humberto’nun yüzü cam parçalarından dolayı kanarken WALTER gözü dönmüş bir şekilde Humberto’yu çıkarmak için arabanın diğer tarafına geçiyor…

AMA HUMBERTO KAPIYI SERT BİR ŞEKİLDE AÇIP WALTER’A ÇARPTIRIYOR! Walter da kendini darbenin etkisiyle yerde bulurken Humberto apar topar tekrardan sürücü koltuğuna geçip arabayı çalıştırmaya çalışıyor. Bu sırada sağ gözünün üstündeki cam parçası ve gözüne damlayan kan işini zorlaştırıyor.

c.png

Humberto Garza: HIJO DE PUTA! O*ospunun çocuğu. Öldüreceğim lan seni. Böcek gibi ezeceğim seni.

Humberto arabayı çalıştırır çalıştırmaz hareketlenmeye çalışıyor ama WALTER çoktan demin kırdığı sürücü camının içinden Humberto’yu tutuyor ve yumruklamaya başlıyor. Şimdi onun kafasını seri bir şekilde direksiyona vurmaya başlıyor. Humberto’nun alnı iyice kan içinde kalırken direksiyona gelen darbeler seri korna sesleri çıkarıyor. Bu sesler Angel Garza’nın hastanenin içerisinden duyduğu sesler!

Humberto iyice bilincini kaybederken WALTER’ın onu yakasından tutup sert bir şekilde arabanın camından dışarı çektiğini görüyoruz. Onu sert bir şekilde yere fırlatıyor. Humberto sürünerek kan tükürüyor ve bir yandan WALTER’a sövüyor. WALTER ise arabanın kapısını açıyor ve o şekilde bırakıyor. Ağır adımlarla Humberto’nun yanına geliyor ve onu saçından tutarak kaldırıyor. Humberto gözünü açamıyor! WALTER ona öfkeyle bakıyor ve birden Spinebuster pozisyonuna alıyor, KOŞARAK ARABANIN KAPISINA DOĞRU VURUYOR ONU! KAPI DA KIRILIYOR.

c_2.png

Humberto’dan hayat belirtisi yok. WALTER yerde hareketsiz yatan Humberto’nun son haline bakıyor ve ardından birkaç saniye önce kapısını kırdığı arabaya biniyor. Arabayı çalıştırıyorken bu sırada hastanenin girişinde koşa koşa aşağı inmiş Angel Garza’yı görüyor ve ona bağırıyor.

WALTER: Amigo! Mirasınız olan bu şeyin parçalarına hurdacıdan ulaşabilirsin.

Angel koşarak arabaya doğru geliyor ancak WALTER çoktan gaza basıp arabayla oradan uzaklaşıyor. Angel sinir krizi geçirirken yerdeki kuzeninin yanına çöküyor. Hemen hastanenin dibindeki doktorlara bağırıyor. Humberto için sağlık ekipleri caddeye inerken Angel her zamankinden sinirli ve duygusal bir şekilde kuzenini kontrol etmeye devam ediyor.

paybackayrac.png

Kameralar ringe döndüğünde tüm izleyiciler PAYBACK #5’in Main Event’i için sabırsız bir şekilde bekliyor.

image.png

Maçtan önce Chavo Guerrero geliyor. Omuzunda kemeriyle yuhalamaları bağrına basıyor. Şimdi spiker masasına oturuyor. Jim Ross, Kevin Nash ve Scott Steiner'la selamlaşıyor.

Chavo Guerrero: Hola Amigos. Sizden daha iyi bir spiker görmek nasıl bir his?

Masadaki kimse ona cevap vermiyorken maçın ilk katılımcısı geliyor…

image.png

Goldberg girişte! Payback’in en nefret edilen adamı burada. Goldberg kimseyi umursamadan ringe ilerliyor ve rakibi Cody’nin gelmesi için sabırsızca ellerini sıkıyor.

Chavo: Goldberg fil gibi. Kalıplı, güçlü fakat beyinsiz. Ben ise piton gibi onun çevresini sararak onu paramparça edebilirim.

image.png

KINGDOM! Cody Rhodes girişte. Tüm arena onun adını haykırıyor. Cody ise ringe doğru ilerlerken seyircilerin çoğuyla el sıkışıyor. Büyük bir öfkeyle Goldberg’a bakıyor ve ringe giriyor

Chavo Guerrero: Cody güçlü bir savaşçı fakat Chavo ruhlu bir savaşçı. İkisi arasında dünya kadar fark var.

Kevin Nash: Ruhun insanların ilgisini çekmiyor o zaman şampiyon.

Chavo bu lafa oldukça bozuluyor ve susuyor. Bu sırada Cody’nin üstündeki tişörtü çıkardığını ve Goldberg’a kitlendiğini görüyoruz. Goldberg da aynı şekilde ona kitleniyor. Haftalardır beklenen o maç hakemin zili çalmasıyla başlıyor!

Kazanan Bad Blood’da PGWC Maçına Çıkar
Cody Rhodes vs Goldberg

Maç başladı. İkili ringin etrafında hızla dönüyorlar sonrasında birbirlerine doğru hızlıca yürüyüp Elbow And Collar Tye Up'a girişiyorlar! Goldberg, Cody'i tuttuğu gibi yüzüstü yere çakıyor! Cody hızla kalkıyor. Goldberg adeta Cody'le alay ediyor. Cody gaza gelerek kalkıyor. İkili bir kez daha Lock Up'a gidecekken Cody ani bir manevra ile arkasına geçip oradan headlocka alıyor! Goldberg zorlanmadan Cody'i üstünden fırlatıyor. Cody iplerden sekiyor Goldberg gelişine shoulder blocku koyuyor! Goldberg seyirciye dönüp ellerini yumruk yaparak havaya kaldırıp bağırıyor. Cody, Goldberg taunt süresini biraz fazla uzatmasını fırsat bilerek hızla iplere koşuyor ve bir Disaster Kick! Goldberg sersemliyor! Cody iplere koşup bir tane daha vuruyor! Sonrasında seri yumruklarla Goldberg'ü köşeye taşıyor. Köşede tepesine çıkıyor ve yumruklar savurmaya başlıyor! Köşeden iniyor. Goldberg'ün üstüne koşmak için karşı köşeye geçiyor sonrasında bodoslama Goldberg'ün üstüne koşuyor fakat Goldberg BİR ANDA SPEAR! ARDINDAN BİR SPEAR İÇİN DAHA HAZIRLANIYOR! CODYNİN ÜSTÜNE KOŞUYOR FAKAT CODY KAÇIYOR! GOLDBERG KAFASINI KÖŞEYE TOSLUYOR! CODY SCHOOL BOY ROLL UP 1.. 2..

image.png

KICKOUT! GOLDBERG TUŞU ATIYOR! CODY HIZLA CRUCIFIX'E ALIYOR! 1.. 2.. GOLDBERG BUNU DA ATIYOR! CODY HIZLA TOP ROPE'A DOĞRU KOŞUYOR. TOP ROPE'TAN SEKİYOR VE VE CODY CUTTER! FAKAT GOLDBERG CODY'İ ARKASINDAN YAKALIYOR VE FRONT POWERSLAMLE OTURTUYOR! Ardından kaldırıyor ve Gorilla Press Slam'e alıyor! Ve Gorilla Press Slam! FAKAT CODY! CODY ARKASINDA AYAKTA KALIYOR VE ORADAN SLEEPER HOLD'LA KİTLİYOR! GOLDBERG'ÜN ARKASINDAN SLEEPER HOLD'LA KİTLİYOR! GOLDBERG ACI İÇİNDE KIVRANIYOR! CODY HIRSLA SIKIYOR! GOLDBERG KURTULMAYA ÇALIŞIYOR FAKAT CODY TEPESİNE BİNDİ! GOLDBERG SON GÜCÜYLE GERİ GERİ GELEREK CODY'İ KÖŞEYE ÇARPIYOR! Kurtulmayı başarıyor! Cody sallanarak Goldberg'e doğru geliyor. Goldberg Side Slam'le Cody'i yatırıyor! Ardından sallanarak kalkıyor. Cody'i Jackhammer'a alıyor fakat Cody bundan kurtuluyor! Cody hızla iplerden sekiyor fakat Goldberg, Cody'nin tam karnına ani bir big boot'u oturtuyor! Cody acı içinde kıvranırken Goldberg kaldırıyor ve Gorilla Press Slamle Cody'i yere yapıştırıyor! Sonrasında boğazıdan tutarak kaldırıyor. İki eliyle birden tutuyor ve karşı köşeye sertçe fırlatıyor! Cody resmen köşeler arası yolculuğa çıkıyor! Goldberg şimdi Spear için hazırlanıyor!

image.png

Goldberg hızla Spearla koşuyor FAKAT CODY DODGELAYIP GOLDBERG'ÜN KAFASINI RİNGPOSTA TOSLAMASINI SAĞLIYOR! GOLDBERG SERSEMLEYEREK RİNGPOSTTAN ÇIKIYOR! CODY İPLERDEN SEKİP KARŞI İPLERE ATLIYOR CODY CUTTER! ÖFKEYLE BAĞIRIYOR! TUŞ DENEMESİ 1.. 2.. KICKOUT! Cody çıldırıyor ve Goldberg'ün tepesine çıkıyor! Üst üste seri yumruklar! Ardından tekrardan çıldırıyor! Ters bir şekilde Goldberg'ü kaldırıyor! Cross Rhodes! Fakat hayır! Goldberg hızlı diz darbeleriyle Cody'nin kafasına kafasına vuruyor! Goldberg kurtuluyor! Cody iplere doğru çekiliyor. Goldberg koşarak bir Clothesline! Goldberg ardından hızla ring dışına çıkıyor! Cody'nin kolundan tutarak Cody'i hızla barikatlara fırlatıyor! Cody sırtını barikatlara çarpıyor. Goldberg hızla koşuyor ve Spear! Fakat Cody kaçıyor! Goldberg tren gibi bariyerlere çarpıyor! Goldberg acı içinde yerde kıvranırken Cody count out'ı sıfırlıyor! Sonrasında hızla Goldberg'ü kaldırıyor! Kafasından tutup ringposta doğru fırlatıyor! Goldberg kafasını çok kötü vurup yere çakılıyor. Cody, Goldberg'ü kaldırıyor… FAKAT O DA NE?

image.png

GOLDBERG, CODY'İ BARİKATLARA DOĞRU İTİYOR VE ÜSTÜNE SPEAR! SPEAR'I GÖMÜYOR! İKİSİ DE YERDE! HAKEM SAYMAYA DEVAM EDİYOR! 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. İKİLİ ZORLANARAK KALKIYORLAR! 9..

SON ANDA RİNGE DALIYORLAR! İkili birbirlerine doğru yavaşça sürünüyorlar! Birbirlerini tutarak kalkıyorlar! Cody bir anda hızlıca yumruklar savuruyor! Fakat Goldberg bir anda iki eliyle Cody'nin ensesinden kavrıyor ve Cody'nin karnına üst üste diz darbeleri vuruyor! Sonrasında bırakıp hızla iplerden sekiyor Cody gelişine bir Superkicki oturtuyor! Goldberg biraz sersemliyor. Cody iplerden sekiyor Goldberg hızla bir Superkicki koyuyor! Cody çok kötü yere yapışıyor! GOLDBERG SPEAR İÇİN KÖŞEYE GEÇİYOR! CODY ZORLANARAK KALKIYOR! GOLDBERG HIZLA CODY'E DOĞRU KOŞUYOR VE SPEAR! FAKAT CODY BİR ANDA YERE YATIYOR! GOLDBERG EĞİLMİŞ KALIRKEN BİR UPPERCUT'I KOYUYOR! GOLDBERG SALLANIYOR! CODY HIZLA KALKIP FLIP FLOP AND FLY! ÜST ÜSTE KOMBOLARDAN SONRA GOLDBERG SERSEMLİYOR! ARKASINDAN KAVRIYOR VE CROSS RHODES! FAKAT SİNİRLENEREK TEKRAR KALDIRIYOR! İKİNCİ CROSS RHODES! ARDINDAN TEKRAR KALDIRIYOR! ÜÇÜNCÜ CROSS RHODES GELECEK FAKAT HAYIR! GOLDBERG TERSİNE ÇEVİRİP JACKHAMMERLA YATIRIYOR FAKAT İKİSİ DE YERDE KALIYORLAR! BİR SÜRE İKİLİ YERDE KALDIKTAN SONRA GOLDBERG GÜÇLÜKLE PİNE GİDİYOR.

image.png

1.. 2..

KICKOUT! CODY ATIYOR! İKİLİ BİR SÜRE DAHA YERDE KALDIKTAN SONRA CODY RİNG DIŞINA ÇIKARAK SOLUKLANIYOR! HAKEM GOLDBERG'Ü KONTROL EDERKEN BİR ANDA RİNGE DALIYOR VE GOLDBERG'ÜN TEPESİNE ÇIKIYOR! ÜST ÜSTE YUMRUKLAR SALLIYOR! DELİ GİBİ YUMRUK SAVURUYOR! SONRASINDA KALKIYOR VE ÜST ÜSTE STOMPLAR VURA VURA RİNG DIŞINA YOLLUYOR! ARDINDAN GOLDBERG'ÜN KALKMASINI BEKLİYOR! GOLDBERG SALLANARAK KALKIYOR. CODY HIZLA KOŞARAK TOP ROPE'A ÇIKIYOR VE CROSSBODYLE GOLDBERG'ÜN ÜSTÜNE UÇUYOR! CODY FAZLASIYLA GAZA GELMİŞ GÖZÜKÜYOR! GOLDBERG'Ü KALDIRIYOR VE SPİKER MASASINA TAŞIYOR. BİRKAÇ DEFA KAFASINI SPİKER MASASINA VURDUKTAN SONRA TERSTEN CROSS RHODES'A ALIYOR! HAYIR BIRAKTI! SPİKER MASASINI AÇIYOR! SPİKER MASASI TEPESİNDE ÜÇÜNCÜ CROSS RHODES İÇİN HAZIRLANIYOR!

image.png

FAKAT O DA NE!?

Chavo Guerrero: Hey Cody! Bak buraya aptal herif!

Cody, Chavo'ya bakıyor. Chavo kemerini gösteriyor!

Chavo Guerrero: Bunu mu istiyorsun!? Bu asla senin olamayacak! Bu kemer senin babanın değil. Bu kemer benim mirasım olacak p*ç kurusu! Sadece benim!

O sırada Goldberg hızla kurtulup Cody'i spiker masasının üstünden fırlatıyor! Cody sersemleyerek kalkıyor. GOLDBERG SPİKER MASASINDAN İNİYOR. CHAVO SPİKER MASASININ ÜSTÜNE ÇIKIYOR!

Chavo Guerrero: Hey Bill, buraya bak! Kemere iyi bak! Çünkü buna asla sahip olamayacaksın!

GOLDBERG, CHAVO'YU İKİ ELİYLE BOĞAZLIYOR! ARDINDAN HIZLA CODY'NİN ÜSTÜNE FIRLATIYOR! GOLDBERG RİNGE GİRİYOR VE COUNT OUT'I SIFIRLIYOR. O SIRADA CODY BARİKATLARIN ORADA KARNINI TUTARAK KALKIYOR. BARİKATA TUTUNDUĞU SIRADA GOLDBERG HIZLA KOŞARAK BİR SPEAR DAHA! 3. BARİKAT DA YIKILIYOR! İKİLİ YERDE! HAKEM SAYIYOR! 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. GOLDBERG BARİYERLERİ TUTUP YAVAŞÇA KALKIYOR. 8.. GOLDBERG TAM RİNGE GİRECEKKEN CHAVO GOLDBERG'ÜN BACAĞINA SARILIYOR! HAKEM BUNU GÖRMÜYOR SAYMAYA DEVAM EDİYOR! 9..

10!!!! MAÇ BİTİYOR! MAÇ BİTİYOR! HEMDE BERABERE BİTİYOR!

Maç Sonucu: Double Count-out

image.png

KAMERALAR CHAVO'YA YAKINLAŞTIRILDIĞINDA CHAVO'NUN YÜZÜNDE PİS BİR GÜLÜMSEME VAR! YERDE PİS PİS KAHKAHA ATIYOR! Spiker masasına tutunarak kalkıyor. Goldberg'ün öfkesi Chavo'ya bakarak körükleniyor! Cody'de karnını tutarak sinirle kalkıyor. Üçü birbirlerine bakıyorlar. Chavo'da bir tedirginlik, Cody ve Goldberg'de ise öfke hakim. Üçü tam birbirlerine girmeye hazırlanırken..

Stone Cold Steve Austin girişte!

image.png

SCSA: Chavo bu hamleyi yaparken çok düşündün mü moron! Çünkü bu kafayla devam edersen haftaya Atlanta'da bira kokulu ellerimle k*çına pamuk tıkamak zorunda kalacağım! Ama bu iş üçlü tehdit maçında çözülmeyecek. Çünkü Cody ve Goldberg'ün kan davası için bir Hell in A Cell maçı yapılacak!

Cheer'lar atılırken Cody ve Goldberg birbirlerini süzüyorlar.

SCSA: Ve bu çarpışmadan sağ çıkan kişi aynı gece kanlı elleriyle senin boğazını sıkıp kemeri senden sökme şansı yakalayacak! Give Me A Hell Yeah!

Hell Yeah!

Şov bu görüntülerle sona eriyor.

PGW PAYBACK #5
Prestige Grand Wrestling LLC
™ & © 2023
All Rights Reserved

Moderatör tarafında düzenlendi:

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Promoyu atacağım 12 olmadan allah'in izniyle. Maça hazır ve nazır gireceğiz. Bu hafta fena üşengeçlik geldi bünyeye ya.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: