Abi bu ülkede neden güya akıllı kesim her şeye rasyonel, objektif bakmamızı istiyor? Ben Arda'yı çok seviyorum. Ben Fenerbahçe'yi de çok seviyorum. Fenerbahçe'yi daha çok seviyorum. Fenerbahçe'nin 13 yaşından beri verdiği emekler konusuna falan girmiyorum, o da saçma. Takımımın en özel oyuncusunu bir sene daha izlemek istemekten, gittiği zaman üzülüp, o üzüntüyle tepki vermemden daha doğal ne olabilir? Yok İsmail Kartal'la mı yoksa Ancelotti ile mi çalışırsın, Barça Real varken Rizesporla mı oynarsın... Kardeşim mantıklı olmak istemiyorum ya, objektif bakmak, profesyonel yorumlamak istemiyorum. Taraftarım ve duygusal olmak istiyorum. Takımımın yüz yılda çıkardığı belki de en kıymetli yeteneği bir sene daha doya doya izlemek istiyorum, izleyemiyorsam da gittiği için isyan etmek istiyorum. İyi iş yapar överim, kötü iş yapar söverim. Ben taraftar olarak takımımın menfaatine bakarım. Ha profesyonel mesleğim spikerlik, futbol yorumculuğu olur o zaman başka pencereden bakarım ama, değil arkadaş allah allah.
Şu son 10-15 gündür özellikle smark twitter tayfa beni fena boğdu gerçekten.
Neyse biz buradan devam abi.