RPG Oğlum O Hareket Öyle Değil

Konular
992
Beğeni sayısı
1,437
PG Nakit
2,230
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Kameralar bir güreş antrenman salonunda açılıyor. Ringde 2 adamın antrenman yaptığını görüyoruz.

CTY-Wrestling15-5.jpg

Turabi Çamkıran:
Oldu mu hocam yapabildim mi bu sefer?

Arkadan bir ses yükseliyor.

???:
Hayır oğlum o ne biçim Dropkick? Biraz daha hızlı olman lazım. Sen mi beni ringlere hazırlıyorsun ben mi seni belli değil.

Kamera konuşan kişiye doğru dönüyor.

Rikishi-net-worth.jpg

Bu isim Rikishi! Her zamanki gibi öğrencilerine güreş antrenörlüğü yapmaya devam ediyor.

Rikishi:
Bu gidişle seninle hiçbir şirket sözleşme imzalamayacak oğlum. Mayıs ayından beri buraya antrenmanlara geliyorsun daha Dropkick hareketini yapamıyorsun.

Turabi Çamkıran: Hocam bana bir şans daha verin bir dahaki sefer gerçekten daha iyisini yapacağım söz veriyorum.

Rikishi: Her neyse zaten seninle daha fazla ilgilenemeyeceğim Turabi. Bu adam yeniden ringlere dönüyor.

Turabi Çamkıran: Gerçekten mi hocam? Çok sevindim adınıza. Yıllar sonra yeniden dönmeniz mükemmel.

Rikishi: Eyvallah koçum eyvallah. Bundan sonra senin hocan Reno olacak. Tabii yine ara ara buralara uğrayıp siz öğrencilerimin durumunu öğrenirim.

Turabi Çamkıran: Dünya şampiyonu olursanız bizi unutmayın hocam.

Rikishi: Ben öğrencilerimi asla unutmam oğlum.

Turabi Çamkıran: Hocam bir fotoğraf çektirebilir miyiz? Instagram'dan takipçi kasalım az.

1588229.jpg

Fotoğraf çektiriliyor ve kameralar kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: