- Konular
- 4
- Beğeni sayısı
- 6
- PG Nakit
- 0
PHENOMENAL! Müzik duyulur duyulmaz arenada müthiş bir destek beliriyor. AJ Styles girişte klasik tauntunu atıyor ve ringe doğru ağır adımlarla ilerliyor.
Ringe giriyor ve eline bir mikrofon alıyor. Seyircilerin desteğinden konuşmasına başlamakta zorlanıyor. Seyircilerin desteği azaldığı anda AJ Styles'ın ağzından tek bir kelime çıkıyor.
AJ Styles: I'M THE PHENOMENAL ONE
Seyircilerden müthiş bir uğultu geliyor ve AJ Styles konuşmasına devam ediyor.
AJ Styles: Şimdi iyi dinleyin, bakın karşınızda kim var? Sadece sıradan bir güreşçi mi? Hayır! Ben AJ Styles'ım, ve benim adım sadece arenada yankılanan bir isim değil, bir FENOMEN! Düşündüğünüzden daha fazlasıyım ve şimdi size gerçeği söyleyeceğim. Birlikte bir yolculuğa çıkmak için buradayım, sizlere benzersiz bir deneyim yaşatmak için sahnedeyim. Benim dünyamda sıradanlık yerine, olağanüstülük hüküm sürer. Her an, her hareket beni daha da büyük bir fenomen yapar. Gözlerinizi benden ayırmayın, çünkü karşınızda gerçek bir mucize var.
Birçok kişi gelip geçer, ancak ben kalıcıyım. Benimle savaşmak için çıkanlar, bir efsaneyle karşılaşma fırsatını elde edecekler. Bu arenada benim adım, saygı ve hayranlıkla anılır. Diğerleri sadece arka planda kaybolur. Sizlere söz veriyorum, her mücadelede kalbimi ortaya koyacağım ve sınırlarımı zorlayacağım. İnanılmaz bir hikaye anlatacağım ve her hareketimle bir şölen sunacağım. Bir zamanlar, bir düşüncenin veya hayalin gerçek olamayacağını söyleyenler vardı. İşte, onların yanıldığını göstermek için buradayım. Ben, sınırları zorlamak için doğdum ve her maçta, her rakiple yüzleştiğimde, bunu kanıtlamak için bir fırsat buluyorum. Ama unutmayın, bu yol kolay olmadı. Engellerle dolu bir yolda yürüdüm ve her daim zorlukları aşmak için savaştım. Şimdi, ben buradayım ve beni izleyen herkesi hayranlıkla baktığınız bir deneyime davet ediyorum.
Hazır olun, çünkü hepinizi bir dersle tanıştıracağım. Cesaretinizle sınırları zorlayın, yeteneklerinizi sergileyin ve en iyilerle yarışmaya cesaret edin. Ama sakın unutmayın, bu arenada benim adım, cesaretin ve yeteneklerin test edildiği yerdir. Ben AJ Styles'ım ve hepinizle uğraşmak için buradayım. Meydan okumalarınızla gelin ve gerçek bir fenomenle karşılaşın. Bu arenada hayatta kalmak istiyorsanız, cesaretinizle beni aşmanız gerekecek. Sizi bekliyorum, ama sakın unutmayın: Karşıma çıkmak sadece acıyı ve hüsranı tatmak anlamına gelir. Benimle karşılaşmaktan kaçamazsınız, çünkü ben gerçek bir fenomenim!
AJ Styles konuşmasını bitiriyor ve taraftarın mükemmel desteğine taunt atarak karşılık veriyor. Kameralarımız bu görüntülerle kapanıyor.