RPG Y-67-67

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
02.04.2017
01.26 a.m.

Gece saatlerinde CMLL binasından ayrılan ve otoparka doğru ilerleyen Paco Alonso göze çarpıyor.

kr3spbl.jpeg

Kendisi yorgun bir şekilde otoparka doğru ilerliyor. Ancak aracının oraya doğru geldiğinde arabanın önünde öylece dikilen Humberto Garza Senior ve torunu Ultimo Ninja -PGW'da bilinen adıyla Humberto Carillo Garza'yı görüyor.

Paco: Gecenin bu saatinde ne güzel bir sürpriz. Diğer torunun nerede Don?

9nhvrx9.jpg
jr2tzbv.jpg

Sr. cevap vermezken Ultimo Ninja hareketsiz bir şekilde Paco'ya bakıyor.

Humberto Garza Senior: Buraya neden geldiğimi biliyorsun Paco. Geciktirdiğin ödeme için buradayım.

Paco: Sakin ol Don. Geciken hiçbir şey yok. Sizlere ne borcumun olduğunu sanıyorsanız verdim. Eres débil y ambicioso y egoísta!

Bu sözlerin üzerine Ultimo Ninja'nın sinirden titrediğini görüyoruz. Dedesi Sr. onu durduruyor eliyle.

Humberto Garza Senior: oí, el lenguaje, un poco de respeto! 4 sene! Neredeyse kahrolası 4 senedir bir çuval parayı vermekten kaçıyorsun. Peki ya sana kazandırdığımız servet? Oğlumun emeğini yok saydın Paco. Eres un desgraciado profesional! Sen bize sadaka vererek susacağımızı sandın ama artık bize köpek muamelesi yapmana izin vermeyeceğim. İşler değişti.

Paco gülmeye başlıyor.

Paco: Oğlunun şirketimde hiçbir hakkı yok. Hector'u severdim. Benim için yaptığı şeyleri de unutmadım. Ama uzun zaman önce çekip gitti değil mi? Ölüp gitmeden çok önce beni yüzüstü bıraktı. Ne var biliyor musun Don? Size fazla bile yardım ettim ve şu an yaptığınız açgözlülükten baş-

Arkadan ona çarpan bir araba Paco'nun cümlesini bitirememesine neden oluyor!

dyci2i6.jpg

Arabadan çıkan kişi Garza Jr! -PGW'da bilinen ismiyle Angel Garza. Garza yerdeki Paco'ya bakıp sırıttıktan sonra dedesine dönüyor.

Garza Jr: Umarım geç kalmadım abuelo.

Humberto Garza Senior: Hayır evlat. Tam zamanında geldin.

Sr. elini torunun omuzuna koyup onu tebrik ediyor ve ardından arabanın arkasına oturuyor. Bu sırada Ultimo Ninja'nın maskesini kaldırıp acı içindeki Paco'nun yüzüne tükürdüğünü görüyoruz. Ultimo arabaya geçecekken Garza Jr. onu durduruyor.

2qs53h4.jpg

Garza Jr: Bir dahaki sefere ön koltukta sen oturacaksın kuzen. Bu canavarı (arabayı gösteriyor) sürmenin keyfini almalısın. Ayrıca zamanı geldiğinde demin yaşanan olayın da zevkini tatmanı istiyorum.

Garza Jr. yerde yatan ve kendine yeni yeni gelen Paco'yu gösterirken Ultimo Ninja'dan ilk defa gülme sesi geliyor. İkili arabaya biniyor. Paco ayağa kalkamaz haldeyken onlara bakıyor. Araba oradan uzaklaşırken gördüğümüz son şey arabanın plakası oluyor.

ewrerwwer.png

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: