Sami Zayn giriş müziği olmadan görünüyor ve ringe doğru yürüyor. Silas'ın karşısına dikiliyor ve onu bir süre süzüp konuşmaya başlıyor.
Sami Zayn: Beni iyi dinle Silas. Ben intiharın eşiğinde değilim. İntiharın ta kendisiyim. Çünkü bunu daha önce onlarca kez denedim ve başaramadım. Ben artık boşa denediğimi anladım çünkü bir şekilde hep hayatta kaldım. Daha doğrusu tanrı denilen bir varlık varsa bunu yaparak beni cezalandırıyor. O beni öldürtmüyor ve ben yaşadıkça ölüyorum. Bunun bilincine kısa süre önce varıp Kevin Owens'ı öldürmek istedim çünkü Kevin dördüncü ehliyet sınavımı sabote ederek dosyamı yaktı. Onu öldürmek üzere hastaneye gittim Silas. Bunu gerçekten yapacaktım ve ne oldu biliyor musun? Yine yapamadım. İçimde bir şeyler buna engel oldu. Kevin ile yıllardır süren bir dostluğumuz var ve ben onu öldürmeye çalıştım. Anlıyor musun? Şimdi söyle Silas, böyle bir adamla neden takım olmak istiyorsun? Sen iyi bir güreşçisin. İstersen arka alanda seninle takım olup Garzalara karşı mücadele edecek tonlarca adam var ve sen benim gibi bir ruh hastasını yanında istiyorsun. Bunu... Kahretsin bunu anlayamıyorum.
Sami Zayn: Neden beni kendi halime bırakmıyorsunuz ha? O durumda olduğumda en azından sadece kendime zararım dokunuyor. Benim seninle birleştirebileceğim bir gücüm yok Silas. Kalmadı. Benim kimsem de yok. Sevdiğim her şey beni birer birer terk etti. Sevdiğim insanlar gittiler. Ve bir daha asla geri gelmediler. Şimdi ise, bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. Buraya çıkıyor, görünüyor ve paramı alıyorum. Çoğu zaman ne yaptığımı bilmiyorum bile. Arka alanda anlamsızca dolaşıp temizlik görevlileri ile muhabbet ediyor, onlar olmadığında ise duvarlarla konuşuyorum. Onlar benim en iyi arkadaşlarım çünkü ne anlatırsam anlatayım beni yadırgamıyorlar. Diğer insanların aksine beni dışlamıyor, hor görmüyorlar. Ve benimle çıkar ilişkisi gütmüyorlar. Çünkü bir çıkarları yok anlıyor musun? Ama insanlar...
Sami bir süre durduktan sonra ringi terk etmek üzere adım atıyor.
Sami Zayn: Kahretsin. Kendine başka bir partner bulsan iyi edersin.
Aşağı doğru inecekken Silas onu durduruyor ve kendine döndürüyor.