RPG Ring for SEX

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,072
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Kapı açıldığında ellerinde poşetlerle gülümseyen şebek suratlı herif Val Venis'ti. Dün geceden beri takıldığı sarışın fıstıkla iş bölümü yapmışlardı. Kız yemek yapacak, Val Venis de marketten birkaç ıvır zıvır alacaktı. Beline doladığı havluyla gidip gelmişti. Komşuları için bu, alışık oldukları görüntüydü.

Val Venis: Erkeğin geldi peripellam. Hmmm... Bu koku da ne böyle? Bu kadar iyi yemek yapabileceğin aklıma gelmezdi.

Sarışın Fıstık (Salak sarışınlara has kikirdemesiyle): Bu kadar hızlı gidip geleceğin aklıma gelmezdi.

Val Venis'in gözleri açılıyor bu cevap karşısında. Poşettekileri çıkarmak için mutfağa yöneliyorlar.

Sarışın Fıstık: Ne kadar çok şey almışsın böyle... Sweet chili sos nerede? Ah, evet. İşte burada! AMAN TANRIM! BU DA NE?

1000_F_489705333_tO3SaTuPP7KcKyu61r9KweY0BcdMKqUw.jpg

Venis karşılaştığı manzara karşısında ellerindeki ürünleri hızla yere bırakıp kızı kucağına alıyor. Görev içgüdüsüyle davranan bir asker gibi sorgusu sualsiz emre itaat ediyor resmen.

Sarışın Fıstık: Bırak beni! Hahahaha. Ne yapıyorsun? Bırak dedim!

Val Venis: Üzgünüm piremses. Sex çanını çaldın. PENİSİME KANI POMPALADIN!

Venis onu hayvani tavırlarla yatak odasına götürüyor. Kız şakayla karışık vuruyor bu ilkel abazaya.

Sarışın Fıstık: Ocakta yemek kaldı!

Val Venis: Hay s**eyim.

Venis hemen geri dönüp ocağı kapatıyor. Bunları yaparken kızı kucağından bir an olsun bırakmıyor. Tekrar yukarı kata yöneliyorlar. Kız kaçamıyorum bari zevk alayım diyerek öpüyor Venis'i. Venis karşılık veriyor ama çoktan hedefe kitlenmiş bile. Önsevişme falan hak getire. Direkt domaltıyor kızı agresif tavırlarla.

Val Venis: DOMAL!!!!!!!!! DOMAL DEDİM SANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEKS ÇANINI ÇALARSIN HE? O ZAMAN SONUÇLARINA KATLANIRSIN FAHUŞE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seksleşiyorlar... 1 dakika kadar sonra yatakta hareketsiz bir şekilde uzandıklarını görüyoruz. Sarışın fıstığın suratında "bu da neydi şimdi?" der gibi bir ifade var. Val Venis ise kendinden geçmiş. Tansiyondan mı yoksa kalp krizinden mi öleceğini düşünmekle meşgul. Kısa bir sekssizlik pardon sessizlikten sonra...

Sarışın Fıstık: Ben yemeği hazırlamaya devam ediyorum. Zaten soğumamıştır. 2 dakikaya gel bebeğim. Deminki gibi. (Kıkırdar.)

Val Venis ölüm sessizliğiyle tavana bakar bir süre. Onu harekete geçiren şey evin dışından gelen bağırtmalı motor sesidir. Aşağı iner.
Kapıyı açtığında ellerinde poşetlerle gülümseyen motorcu kasklı herif John Morrison'dır.

@Heartbroken Kid

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,115
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna

Val Venis kapıyı açar ve John şarkı söyleyerek içeri girer.

0733d06958e67ff6.jpg

"Ellerimde kondomlar kapında sırılsıklam,
Görürsen bir gün şaşırmaaa,
Beni böyle sekssiz,
Beni böyle azgın,
Beni böyle ortalarda bırakmaaaa."

John, Val'in asılmış suratını görür.

John : Noldu la emmi s*kinden düşen bin parça. Erken mi boşaldın yoksa? (Kahkaha atar.)

Val, utanmış bir şekilde başını eğer.

John : Oow, sen ciddisin. Dostum sana kaç kere dedim çok asılma diye. Fazla mastürbasyonun zararlarından hiç mi haberin yok. Neyse sıkma canını senin ilacın bende.

John cebinden çıkardığı OK Rötar'ı gizlice Val'ın eline verir.

okey-rotar-prezervatif-10lu-kcm70698434-1-fa9d2587217b49fca1166e9a0df96cda.jpg

John : Bu gizli gücü sana bahşediyorum ama, sakın ama sakın. Bunu zorda kalmadıkça kullanmamalısın! Bu senin güç senin başına beladan başka bir şey getirmez. Bela derken neyden bahsettiğimi biliyorsun. Güçlü darbelere dayanamayıp bayılan ve geceyi senin evde geçiren HATUNLAAAAR!! Onlardan nefret ediyorum dostum. İşimiz bitti kızım terk et evimi. Dayanamayacaksan neden geliyorsun?!
"MhhMhh"
Dostummm. O kadar alışveriş yapmıştım yemek yaparız diye niye yemek yaptın ki?

Val : Ben yapmadım ki?

John : Nasıl ya?

John, mutfaktan içeri kafasını sokar ve sarışın hatunu görür.

John : Nice, UP TOP!

John elini havaya kaldırır ama Val beşlik çakmaz.

John : ...

John, oturma odasına geçer ve koltuğa uzanır.

John : Neyse, gördün mü haftaya Aussie Open ile maçımız var. Onlara uygulayacağım fantezileri düşündükçe azıyorum dostum. (Koltuktakı yastığı alıp kucağına koyar.) Maça kırbaç ile mi çıksak dostum? O or*spulardan birine Double Penetration'u tattırıp maçı kazandıktan sonra kırbaçlar ve bütün arenaya inlemelerini dinletiriz. (p*ç p*ç güler.)

O sırada John'un telefonuna rastgele bir eskorttan mesaj gelir.

John :
Dostum benim gitmem lazım hem de hemen!

John hızlıca kalkıp gider. Motora ara gaz vererek uzaklaşır.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: