15 Ağustos 2023, Salı
21.00 - C
Hare Field
Portland, Oregon
Jeff Hardy, Open Challengeların yerine farklı bir yol izliyor!
Tag Team Championship #1 Contender Match: Aussie Open vs. The Sex
Nigel, hem spiker masasının hem de ringin hakkını veriyor!
Seri bu sefer kırılacak mı? Yota Tsuji vs. ???
Ana Olay: Buna bir neden yok. Deneyimleyince zaten neden gerekmediğini anlayacaksınız...
EXCLUSIVE:
The Dream: Çünkü seni rüyamda gördüm.
William Regal'i arka alanda ofisinde görüyoruz. Regal ofisindeki televizyondan, Payback'ten bu kesiti tekrar ve tekrar oynatıyor. Velveteen'e baktıkça sinirli bir şekilde parmakları ile masaya vuruyor.
William Regal: Demek hamlen bu Cornette. Bize saldırmak için hamlen bu.
William Regal en sonunda bıkmış şekilde televizyonu kapatıp masasının üstündeki dosyalara bakıyor. Masasındaki iki dosyadan birisinde Deam Ambrose, diğerinde ise Velvetten isimleri var. Regal, dosyaları, masasındaki kağıt öğütücüden geçiriyor.
William Regal: Cornette'in elinde tüm güç varken, yapabileceğim bir şey yok. Velveteen ve Ambrose'u istediği gibi Payback'te çıkarabilir. Ne yapabilirim ki, elimde hiçbir şey yokken özellikle. Sadece birkaç hafta boyunca Mayhem'i booklamaktan başka bir şey gelmiyor elimden. Trump ile imza işlerini tam anlamıyla tamamladığında, bu oturduğum masa bile kalmayacak. Sadece, büyük bir haksızlık gibi hissettiriyor. Felaketi önlemek için elimden geleni yapıyorum ama yeterli olmuyor.
William Regal masasının alt çekmecesinden bir viski ve bir bardak çıkarıyor. Viskiyi bardağa döküyor. Bardaktaki viskiyi içmek yerine hüzünlü bir şekilde alkole bakıyor.
William Regal: Böyle olmaması gerekirdi. Böyle olmaması için uğraştım. Ama olmuyor. Nereye güvensem oradan vuruldum. Sırtımı yasladığım bütün duvarlar üstüme yıkıldı. Sözlerimi tutamadım. Peki bundan sonra ne anlamı var ki denemenin? Artık neyi başarabilirim ki? Bu akıntıya karşı kürek çekmem, neyi değiştirecek ki?
William Regal viski bardağını eline almışken kapısı bir anda açılıyor. İçeri giren isim World Heavyweight Şampiyonu Will Ospreay oluyor. Güvenlik, Ospreay'i durdurmak istiyor ama Ospreay direniyor.
Will Ospreay: Regal! Hala bir şansımız olabilir. Konuşmamız lazım. Her şeyi düzeltmenin bir yolu var.
Korumalar Ospreay'i dışarı çekerken, Regal elini kaldırıp onlara durmasını söylüyor. Korumalar Ospreay'i bırakıyor.
Will Ospreay: Konuşacağımız çok şey var Regal...
Ospreay ofisin kapısını kapatıyor, böylece görüntüler sonlanıyor.
Şovu açan isim Intercontinental kemerinin sahibi Jeff Hardy oluyor. İzleyicilerden kendisine yoğun bir destek gelirken Hardy seri bir şekilde ringe giriyor ve kemeriyle birlikte taunt'unu gerçekleştiriyor. Müziği durduktan sonra görevliden mikrofon alıyor.
Jeff Hardy: Ne diyorsunuz, harika bir gece değil mi? Bu gece burada olmak, hepinizin enerjisini hissetmek her zamanki gibi inanılmaz. Ama geçtiğimiz şov için aynı güzellemeleri yapmam imkansız. Geçen şovda, İntercontinental kemerim için oldukça kritik bir mücadele verdim. Sadece büyük bir mücadele değil aslında karşıma çıkan malum kişiye de büyük de bir ders verdim. MJF, maçtan önce söylediği her şeyi bir bir yuttu. Ama ne yazık ki bazı insanlar saygı kavramını unutmuş gibi görünüyorlar.
Hardy hayal kırıklığıyla bakıyor.
Jeff Hardy: MJF, sen sadece gevezelik yaparak isimini duyurabilen bir adamsın. Konu ringe geldiğinde ise bir başarısızlık abidesisin. Seni o ringde oldukça makul bir şekilde yendim ama bunu yediremeyip engereğin ta kendisiyle işbirliği yaptın ve bana saldırdın. Bunun bir şeyleri değiştireceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Çünkü halen şampiyon benim. Senin gibi insanlar, oyunu kirletmeye ve her şeyi kişisel hale getirmeye çalışıyorlar. Bunun üstüne beni hilekar olmakla suçluyorlar. Karşıma çıktığınızda ise karşılaştığınız tek şey mağlubiyet oluyor. Bu yüzden seninle işim o gece bitti.
Hardy gülüyor ve tekrar kameraya dönüyor.
Jeff Hardy: Ve sen, Randy Orton. Seni de unutmadım. Sana hak vermeliyim, Summerslam'de hakemin büyük bir hatası vardı ama bu sadece galibiyetimin birkaç saniye önce bana gelmesini sağladı. Buna rağmen PGW'nun resmi hakemi yerine beni suçlaman ne kadar da olayı saptırabilecek kadar sinsi olduğunu gösteriyor. Ama sorun değil, tüm PGW evreninin önünde söz veriyorum. MJF, Randy Orton, ya da kim olursa olsun karşıma çıkanı hüsran dolu bir mağlubiyetle karşılaştıracağıma söz veriyorum. Bu kemeri savunmak Summerslam'den sonra hayatımın bir parçası haline geldi. Bugün de buraya bunun için geldim. Bu şovun ana olayında...
Girişte MJF beliriyor. Seyircilerin yuhalamasına aldırış etmeden konuşmaya başlıyor.
MJF: Hey hey hey şampiyon orada durmaya ne dersin? Hileden bahsedeceksek en son konuşması gereken kişi sensin. Geçen hafta ise fazlasıyla şanslıydın. Daha açık olmam gerekirse tahmin ettiğimden daha da çetindin. Cidden merak ediyorum, ne oldu da gücünü bu kadar iyi bir şekilde topladın Jeffrey? Bu sefer haberimiz yokken hangi rehabilitasyon merkezine yazıldın?
MJF gülerek ringe doğru ilerliyor ve ringe giriyor.
Jeff Hardy: Belki de senin gibi bir yeteneksizi 10 dakikada yenmem için herhangi bir rehabilitasyona ihtiyacım yoktur Max. Çünkü gördüğüm kadarıyla seni eskilerin çok lanet ettiği Keş Hardy formum bile parmağını kıpırdatmadan yenebilirdi.
Jeff gülerken seyircinin yoğun desteğini alıyor. Bu sırada MJF'in deli gibi kudurduğunu görüyoruz. Oldukça eğlenen seyirciye bakıyor.
MJF: KAPAYIN ÇENENİZİ! KAPAYIN ŞU ÇENENİZİ!
Randy Orton girişte! Geçen hafta Hardy'nin dikkatini dağıtınca MJF tarafından dayak yemesine neden olmuştu. Orton tüm odağıyla Hardy'e bakarak ringe giriyor. Bu sırada MJF konuşmaya devam ediyor.
MJF: Sana saygı duyuyorum Randy ama sözümü bölmemen gerektiğini sanırım bilmen gerekiyordu.
Orton, MJF'e bakıyor.
MJF: Doğru duydun. Hardy'nin işini biterecek kişi sen olmamalı-
RKO! ORTON'DAN MJF'E RKO GELİYOR! Jeff anlık geri geri giderken Orton onun üzerine gitmiyor ve MJF'in yere düşürdüğü mikrofonunu alıyor. Hardy onun saldırmasına karşı tetikte bir şekilde duruyor.
Randy Orton: Daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum Jeff. Bu gece hiçbir zaman sana ait olmamış o kemeri ortaya koy ve bana şampiyonluğumu teslim et. Bu sefer şaibeli bir tuş ile kazanmamanı garanti etmeme izin ver.
Hardy gülüyor. Seyirciler Orton'a olumsuz tepkiler verirken Hardy ona doğru yaklaşıyor ve konuşuyor-
HAYIR KONUŞMADAN ORTON'IN KARNINA TEKME GEÇİRİYOR VE TWIST OF FATE! Hardy, Orton'ı tam olarak onun aniliğinde avlıyor. Seyirciler coşup Jeff Hardy adına chant atarken Hardy gülümsüyor.
Jeff Hardy: Bu sefer ne senin dediğin ne de Max'in dediği olacak Randy. Bu sefer kemerimi seyircilerin istediği kişiye karşı savunacağım. Eğer onlar seni isterse sana karşı! Ama bu maç dediğin üzere kesin bir sonuca sahip olacak. Çünkü bu gecenin sonunda Mayhem'den bir kişi benimle birlikte Steel Cage'e girecek!
Yoğun bir pop geliyor Hardy'nin sözlerine. Hardy kemeriyle ringden inip arka alana ilerlerken ekranda seyircilerin ICC maçındaki rakibi seçeceği anket geliyor.
Jeff Hardy'nin bu gece kemerini savunacağı kişi kim olsun?
* RANDY ORTON
* MJF
* DİĞER İSİMLERDEN BİRİ
Jeff Hardy'nin rakiplerinin yer aldığı anket ekranda belirirken reklamlara gidiyoruz.
Kameralarımız açıldığında iki takımın da ringde olduklarını görüyoruz. Bu çoktan ayarlanmış bir maçtı ve şimdi ikisi de Garzalara rakip olmak için mücadele edecekler!
Kevin Kelly: Bu maça ne diyorsun Nigel?
Nigel McGuinness: Venis bir şekilde bu maçı çözecektir. Hatta tuşa uğrayan isim Mark Davis olabilir.
Aussie Open w/ Bea Priestley vs. The Sex - Tag Team Championship #1 Contender Match
Zil sesiyle birlikte Mark Davis ve Val Venis ringde yerlerini alıyorlar ve maç başlayıyor! John Morrison, bir önceki haftadan kalan sakatlığına rağmen maça çıkıyor. Bu sırada arena "SEX, SEX, SEX!" tezahüratları atıyorlar. Val Venis dans etmeye başlıyor! Fakat Mark Davis! Hızla Venis'e yaklaşıyor ve ona Roundhouse Kick atıyor derken Venis! Darbeden yana doğru eğilerek kaçmayı başarıyor. Venis, hızla geri dönüp Davis'e Big Boot ile karşılık veriyor. Davis, sarsılarak geriye düşerken, Venis hızla köşeye yöneliyor. Venis turnbuckle'a tırmanıyor. JoMo'nun da desteği var! Ancak bu sırada Davis da hızla ayağa kalkıyor ve Venis'in Turnbuckle'dan atlamasını bekliyor. Venis, hızla geri dönüp atlamak üzereyken Davis'in kalktığını görünce yere iniyor ve tekrar dans etmeye başlıyor! Davis buna çok sinirleniyor ve onnu üzerine koşuyor derken Spinebuster!
Davis, yerde inlerken, Venis hızla ayağa kalkıp onu kaldırıyor. Venis, rakibini köşeye itip chop darbeleri vuruyor. Ardından Venis, Davis'i karşı köşeye fırlatıyor. Venis, hızla koşuyor Davis'e ve Running Bulldog, hayır! Davis çekildi! Şimdi Davis, köşeye sıkışan Venis'e üst üste yumruk darbeleri vuruyor.V enis'in direnci kırılmaya başlıyor. Davis, Venis'in kollarını kavrayarak Half Boston Crab ile sersemletiyor. Venis, yerde kıvranırken, seyircilerin desteğiyle yavaşça ayağa kalkmaya çalışıyor. Venis, Half Boston Crab'den kurtulmayı başarıyor ve ayağa kalkıyor. Ancak Davis hızla yaklaşıp Venis'e DDT ile sert bir darbe indiriyor. Davis, Venis'i yerde bırakıp hızla köşeye yöneliyor ve Turnbuckle'a tırmanmaya başlıyor. Ardından hızla geri dönüp Venis'e doğru Shooting Star Press için bekliyor ve atlıyor... Fakat Venis son anda çekildi! Şimdi hızla ayağa kalkıyor ve Davis'e Big Boot ile sert bir darbe indiriyor. Davis, sarsılarak geriye düşerken, Venis hızla köşeye yöneliyor. Venis, Sex Shot için hazır! Ve geliyor! Sex Shot! Maç çok erken bitebilir! Hakem, yerde hareketsiz yatan Mark Davis'i saymaya başlıyor: 1.................. 2...................
Davis son anda omzunu kaldırarak maçı devam ettiriyor. Venis, Davis'i ayağa kaldırıp onu köşeye yönlendiriyor derken Davis'den bir Dropkick ve şimdi köşeye koşup takım arkadaşı Fletcher'a tag veriyor! Diğer yandan da Venis hemen Morrison'a doğru koşup Morrison'a tag veriyor! Fletcher koşuyor ve Clothesline vurmak istiyor fakat Morrison onun kolunun altından geçiyor ve Tilt a Whirl DDT! Ardından yere düşen Fletcher'a doğru iplerden gerilip koşuyor ve Running Knee Strike yapmak isterken Fletcher eğiliyor ve onu roll-up'a alıyor! 1.........2...... Morrison hemen kalkıyor ve bir tekme vurmak istiyor fakat Fletcher onun ayağından tutuyor ve destek alıp kalkıyor. Şimdi iplere yolluyor, Superkick! Tuşa gidecekken kenardaki Mark Davis ona sesleniyor ve Morrison'ın geçen hafta sakatlık yaşadığını Fletcher'a hatırlatıyor! Şimdi Fletcher tuşa gitmek yerine Morrison'ın ayağına stomplar vurmaya başlıyor ve onu Davis'in yanına çekip Davis'e tag veriyor. Davis giriyor ve şimdi de o stomplar vurmaya başlıyor. Venis diğer tarafta çok sinirli. Bir an önce tag bekliyor derken Mark Davis, Morrison'ı kaldırıyor şimdi ve Airplane Spin! Ringde dönmeye başlıyor Davis ve bir yandan Fletcher onu alkışlıyor! Yaklaşık 7-8 tur döndükten sonra Morrison'ı yere indiriyor ve tuşa gidiyor: 1..................2.....................
Morrison attı! Davis şimdi çok sinirleniyor ve yerdeki Morrison'a bakıp bağırmaya başlıyor. Diğer yandan Venis'in köşesine gidip ona bir şeyler söylüyor. Şimdi yavaş adımlarla JoMo'ya doğru dönüyor derken PELE KICK! JoMo ayağa kalkıyor ve şimdi Davis'i kaldırıp iplere yolluyor... CALF KICK! Davis köşeye doğru sürünürken onu ayaklarından tutuyor ve kaldırıyor. Davis ona bir yumruk darbesi vurmak istiyor derken C4! Davis bu komboyla iptal! Morrison için tek bir adım kaldı ve şimdi Starship Pain için turnbuckle'a çıkıyor!
Fakat bu sırada dışarıdaki Bea Priestley'in oraya yaklaştığını ve JoMo'nun libidosunu yükseltecek hareketlerde bulunduğunu görüyoruz. Bea elini teninin üzerinde gezdirirken JoMo bunu izliyor ve Starship Pain'e odaklanamıyor. JoMo kendine gelip tam yapacakken bu sefer turnbuckle'ın arkasında merdivenlerde JoMo'nun önüne doğru eğildiğini görüyoruz! JoMo bundan etkileniyor. Diğer yanda ise Val Venis'in buna inanılmaz sinirli olduğunu ve JoMo'yu uyardığını görüyoruz. JoMo en sonunda dikkatini topluyor ve Starship Pain için hazırlanıyor. Starship Pain!
Fakat Davis çoktan kalktı bile ve roll-up! 1............2........
Morrison attı! Bu sırada Val Venis tag için bekliyor! Fakat ayağının sakat olmasından ötürü seri hareket edemeyip ringde kalıyor ve Fletcher onu kendine döndürüyor ve bir headbutt! Ardından kenardaki Fletcher'a tag veriyor ve Morrison'ı sırtlıyor! Fireman's Carry için! Fletcher'da köşeye çıktı ve Roundhouse Kick! Bu bir takım finisherı! Venis öylece izliyor olanları. Hiç müdahale etmeyecek! Aussie Open'dan Fletcher tuşa gidiyor: 1..............2.............
Kazanan ve Tag Team Şampiyonluğu için #1 Contender: Aussie Open
The Sex'in makus talihi kırılmıyor! Bea ve Aussie Open hemen ringi terk ederlerken JoMo pişman ve bıkkın bir yüz ifadesiyle öylece ringde duruyor. Val Venis'i ise ilk kez böyle görüyoruz. Çok sakin ama aynı zamanda kırgın gibi. Şimdi iplerden geçip ringe giriyor ve JoMo'nun başına dikiliyor.
Venis bir şeyler söylüyor. JoMo mahçup şekilde ona bakarken...
Venis ona elini uzatıyor ve ayağa kaldırıyor. İkili sarılıyorlar ve Venis ringin dışına çıkıyor. Morrison da yavaş yavaş onun arkasından gelmeye çalışırken reklamlara gidiyoruz.
Arka alanda Silas Young'ın biraz önce yapılan Tag Team maçına baktığını görüyoruz. Aussie Open'ı inceliyor uzun bir süre. Silas efkarlı bir şekilde oturmaya devam ediyor. Bu sırada odasının kapısı açılıyor!
Bu Sami Zayn! Donuk bakışlarıyla içeri giriyor ve Young'ın karşısına geçiyor. Kendisi Superstars #2 şovunda Young'ın takım olma teklifini kabul ederse onu arayacağını söylemişti.
Sami Zayn: Kararımı verip seni aramadığım için üzgünüm.
Silas'ın yüzü iyice düşüyorken...
Sami Zayn: Çünkü cevabımı yüzüne vermek istedim... Ben varım.
Zayn, Silas'a elini uzatıyor! Silas da hiç vakit kaybetmeden sıkıyor. Bu görüntülerin ardından ringe dönüyoruz.
Kameralar açıldığında Samoa Joe'yu ringde görüyoruz. Öfkeli bir mizacı var. Direkt olarak konuşmaya başlıyor.
Samoa Joe: Ben olmalıydım. Biraz kafası olan biri bunu anlayabilir. Bana edilen haksızlıklar artık çok canımı sıkmaya başladı. Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu benim hakkımdı. Ben Ospreay'den her alanda çok daha başarılıyım ve onu bu ringde paramparça edebilecek güce sahibim. Mayhem'in şampiyonu unvanını taşıyabilecek yegane adam benim fakat elimde kalan bir hiç. Her şey senin yüzünden. Spiker masasında oturan ve canı istediğinde güreşe çıkan orospu çocuğu. Sen gerçek manada bir ördeksin. Eğer o maç bir üçlü maç değil de karşımda sadece senin olduğun bir maç olsaydı şu an o sandalyenin üzerine oturacak bir götün yoktu bile. Bunu biliyorsun değil mi?
Kevin Kelly: Buna ne diyorsun Nigel?
Nigel McGuinness bir süre ringin içerisindeki Joe'yu süzüp ardından eliyle kulaklığının mikrofonunu düzeltiyor ve konuşuyor.
Nigel McGuinness: Kudurmuş bir köpeğin salyalarını dökmesini izliyoruz Kevin. Bu başka bir şey değil. Joe artık yokları oynuyor ve benim üzerimden prim yapma peşinde koşuyor. Çünkü kaybettiği prestiji ancak geri benimle kazanabilir.
Samoa Joe: Kendini çok önemli biri olarak mı görüyorsun Nigel? Beni güldürüyorsun. Şu anda buradan kalkıp seninle bir yere otursak senin kim olduğunu bilmezler bile. Oh Samoa Joe.. Seni görmek güzel adamım! Pardon, siz kimdiniz? Sesiniz tanıdık geliyor. Tanıştırayım, o götünün üstünde oturan ve işin ucunda bir unvan olduğunda hesaba dahil olan bir köpek. Ben kudurmuş köpek, o ise aç bir köpek. Bu aç köpek spiker masasındayken unvanlarınıza dikkat edin çünkü her an masadan kalkıp başınıza dikilip bir hak iddia edebilir.
Nigel McGuinness: Sen tarihten silineceksin Joe. Ve bu insanlar benim bu masadan kalkıp sana meydan okuduğum o sekansı defalarca izleyecekler. Bir efsanenin doğuşu olarak. Benim Ospreay ile bir hesabım var ve senin aradan çekilmen gerekiyor.
Samoa Joe: Sen neyden bahsediyorsun? Ospreay ile hesabı olan benim. Buna karşı gelmek istemezsin. Beni aşağıya indirme!
Nigel McGuinness: Ospreay ile hesabı olanın kim olduğuna karar verebilmemiz için inmen gerekiyor gibi Joe!
Samoa Joe: Öyle mi dersin oğluşum? Peki. Bunu iyi izleyin.
Joe mikrofonu atıyor ve aşağı spiker masasına doğru koşuyor, Nigel kulaklığını çıkarıyor ve Joe'nun kafasında patlatıyor! Ardından yandaki su bardağındaki suyu Joe'nun yüzüne fırlatıyor! Joe kendine gelmeye çalışırken Nigel onu tutuyor ve merdivenlere fırlatıyor! Şimdi Nigel kravatını çıkarıyor ve Joe'nun boynuna doğru sarmalayıp sıkıyor! Joe iptal! Nigel onun üzerinde adeta bir dominasyon kurdu ve şimdi Joe'yu spiker masasına doğru götürüyor. Nigel masanın üzerindeki her şeyi atıyor!
Kevin Kelly: O senin masan Nigel!
Nigel en başta Joe'nun kafasında patlattığı kulaklığı yerden alıyor ve kulağına takıyor.
Nigel McGuinness: Bakalım bu iş görüyor mu? Beni duyabiliyor musun Kevin. Nefes nefeseyim.
Kevin Kelly: Evet Nigel, nabzın çok yüksek. Fakat Joe dersini aldı. Bence durmalısın.
Nigel McGuinness: Oh... Durmam imkansız. Bu piç daha fazlasını hak ediyor. Şimdi iyi izle!
Nigel eğiliyor ve Joe'yu sırtlıyor.... POWERBOMB!
Kevin Kelly: Amına koyayım Nigel!
Nigel McGuinness: Bunu bize yapıyorlarken hep çok özenmiştim. Hep kendi masama bunu yapmak istemiştim!
JOE VE MASA PARAMPARÇA OLUYOR! Nigel üstündeki takım elbisesini yırtıp taunt atarken seyirciler ona çok olumlu reaksiyonlar veriyorlar!
Nigel McGuinness: İşte bu iş şimdi bitti.
Gene Blast! Yota Tsuji ringe geliyor. Eline bir mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor..
Yota: Alberto Del Rio, geçen haftayı unutmadım. Efsanevi serimi kırmak için bir şans istediğin hala aklımın içinde fakat geçen hafta Cena ile maçım vardı. Sıra sende, şimdi seni alabilirim.
Yota ringde ısınmaya başlarken..
Alberto Del Rio geliyor. Yanında Alexa ile girişte. Ricardo Rodriguez ise ortalıkta yok. Alberto Del Rio bir süre sert bir bakış atıyor. Sonrasında elindeki mikrofonu ağzına doğrultuyor.
Alberto del Rio: Yota Tsuji... Senin karşına çıkıp serini bitirme olayını daha erken sunmuştum fakat sen karşına John Cena gibi zayıf bir rakibi alıp biraz daha isim yaratmak istedin. Şimdi ise, senin için yolun sonu geldi. Disfruta por última vez.
Diyor ve göz kırpıyor. Sonrasında alay edercesine ringe geliyor. Yota pis pis sırıtarak Del Rio'ya bakıyor. Del Rio ise biraz daha ciddileşiyor. Çelik merdivenlerden çıkıp ringe giriyor. Yota da kendi köşesine geçiyor. Relaks bir şekilde rakibini süzüyor. Del Rio havlusunu çıkartıp ring dışına fırlatıyor. İpi çekerek geriliyor. İkili ringin ortasına geliyorlar ve bir face to face atıyorlar. Hakem aralarına giriyor ve ikili geri geri kendi köşelerine geçiyorlar.
Yota Tsuji vs. Alberto del Rio w/ Alexa Bliss
Hakem işareti veriyor. Maç başladı. İkili elbow and collar tye upa gidiyor. Del Rio hızla headlock'a alıyor. Yota geri geri gelip iplere dayanıyor ve Del Rio'yu üstünden fırlatıyor. Del Rio iplerden sekiyor. Yota yere yatıyor Del Rio üstünden zıplıyor sonrasında iplerden sekiyor Yota gelişine bir arm dragle Del Rio'yu yatırıyor. Yota, Del Rio'nun kolunu kitliyor. Bir süre sonra Del Rio kalkmayı başarıyor ve kolunu çevirip Del Rio arm drag yapıyor. Şimdi de Del Rio, Yota'nın kolunu kitliyor. Yota kalkmayı başarıyor. Üst üste sağlam yumruklar vurarak kurtuluyor. Fakat Del Rio, Yota'nın karnına sağlam bir tekme atıyor. Sonrasında Cross Armbreaker'a alıyor fakat Yota bundan kurtuluyor ve bacaklarından yere çekip Camel Clutch'a alıyor! Pis pis sırıtarak Camel Clutchla sıkıyor. Del Rio bir süre sonra kalkmayı başarıyor ve Electric Chair pozisyonuna alıyor! Sonrasında Yota'yı Electric Chair Dropla yatırıyor! Ardından kalkıyor. Yota kalkmaya çalışırken karnına sağlam bir tekme vuruyor! Yota köşeye çekiliyor. Yota köşede kalkmaya çalışırken Del Rio üst üste stomplar vurmaya devam ediyor. Yota orta turnbuckle'a oturuyor. Del Rio diziyle boğazına bastırıyor. Hakem sayıyor 1-2-3-4- Del Rio bırakıyor. Pis pis gülüyor. Sonrasında karşı köşeye çekiliyor ve koşarak Step Up Enzuigiri fakat Yota hızla bir Dropkicki geçiriyor! Sonrasında Del Rio'yu kaldırıyor ve Suplex şekline alıp Falcon Arrow'la oturtuyor! TUŞ! 1.. 2.. KICKOUT! DEL RIO ATIYOR!
Yota köşeye geçiyor ve Gene Blaster için hazırlanıyor! Del Rio ayaklanıyor. Yota hızla Del Rio'nun üstüne koşuyor fakat Del Rio bunu karşılıyor. Yota sersemleyip arkasını dönüyor. Del Rio arkasından Backstabber'ı oturtuyor! Yota sırtını tutarak kalkıyor. Del Rio, Yota'yı ipe dayıyor ve irish whipe yolluyor. Gelişine Tilt-A-Whirl Backbreakerla yere çakıyor. Tuş denemesi 1.. 2.. Yota atıyor! Del Rio bu hareketten sonra tersten kaldırıyor ve Bridging German Suplex! Tuşa gidiyor 1.. 2.. KICKOUT! Yota tekrardan atıyor! Del Rio, Yota'yı kaldırıp sırtlıyor! Fakat Yota üst üste dirsek darbeleri vurarak kurtulmayı başarıyor! Ardından Del Rio sersemliyor. Yota hızla bir Big Boot çakıyor! Del Rio ring dışına düşüyor. Yota iplerden sekiyor ve Over the top rope moonsault plancha ile Del Rio'nun üstüne uçuyor FAKAT DEL RIO BUNDAN KAÇIYOR! YOTA ACIYLA KARNINI TUTUYOR! DEL RIO, YOTA'YI HIZLA KALDIRIP RİNGE SOKUYOR. ARDINDAN HIZLICA BİR TUŞ GİRİŞİMİ! 1.. 2.. KICKOUT!
Del Rio bu hareketten sonra Yota'nın karnına sarılıyor! BEARHUG! Yota bundan hızla kurtulmayı başarıyor. Üst üste Headbuttlar vuruyor! Ardından iplerden sekiyor fakat Del Rio gelişine bir Enzuigiri ile Yota'yı sersemletiyor! Yota sallanarak köşeye çekiliyor. Del Rio köşeye hızla koşarak STEP UP ENZUIGIRI! YOTA BU TEKMEDEN SONRA YERE YAPIŞIYOR! DEL RIO TEKRARDAN KÖŞEYE KALDIRIYOR. SCOOP SLAM ŞEKLİNDE KALDIRARAK TERS BİR ŞEKİLDE KÖŞEYE KOYUYOR! ARDINDAN TOP ROPE'A ÇIKIYOR! YOTA, TREE OF WOE POZİSYONUNA GEÇTİ! DEL RIO DIVING DOUBLE FOOT STOMP!
VURMUYOR ÇÜNKÜ DEL RIO TAM ATLAMAK ÜZEREYKEN DEL RIO'NUN LİMUZİNİYLE STAGEDE BİRİ BELİRİYOR! LİMUZİNİN ÖN KAPISINDAN BİRİ ÇIKIYOR! BU JOHN CENA! ELİNDE BİR MİKROFON VAR!
John Cena: Hey amigo!
Del Rio ekrana bakıyor.
John Cena: Biliyorum bu pek de beklediğin bir şey değil
Ama sen gocunma oğlum yine de önümde eğil
Biliyorsun istesen de olamazsın bu kadar eril
Ve şimdi nombre çıkacak götünde bi' siğil
Alberto, ağzında olan benimkinden fazlası
İnan Alexa zevk vermez sana doktordan başkası
Karo ası sinek papazı kısacası zor burası
Daha fazla uzatma tanıştır'yım karşında dalganın kafası
Cena bu punchları attıktan sonra elini cinsel bölgesine götürüyor. Bu sırada maç devam etmekte fakat Del Rio'nun dikkati dağılıyor. Yota o pozisyondan kurtulmayı başarıyor ve top rope'a çıkıp bir Spanish Fly atıyor! TUŞ DENEMESİ 1.. 2.. KICKOUT! YOTA BU HAREKETTEN SONRA KALKIYOR VE SPEAR İÇİN HAZIRLIK YAPIYOR! KOŞARAK BİR SPEAR! FAKAT HAYIR! DEL RIO BUNU SUPERKICKLE KARŞILIYOR! YOTA DİZLERİNİN ÜZERİNDE KALIYOR! O SIRADA CENA ELİNE BİR BEYZBOL SOPASI ALIYOR VE LİMUZİNİN CAMLARINI KIRMAYA BAŞLIYOR! DEL RIO DÖNEREK HAFİFÇE BAKIYOR SONRASINDA UMURSAMAYIP YOTA'YA BİR SUPERKICK DAHA VURUYOR! FAKAT HAYIR! YOTA BUNDAN KURTULUYOR! YOTA, DEL RIO'YA BİR SUPERKICK! DEL RIO SERSEMLİYOR! YOTA HIZLA BİR BICYCLE KNEE STRIKE! DEL RIO SERSEMLEYEREK İPLERDEN YOTA'YA DOĞRU GELİYOR! SPINNING SIDE SLAM'LE OTURTUYOR! O SIRADA CENA LED EKRANDA DEL RIO'NUN LİMUZİNİNİ PARÇALAMAYA DEVAM EDİYOR! YOTA, DEL RIO'YA BİR BOSTON CRAB!
Fakat Del Rio bundan kurtuluyor! Bacağıyla Yota'yı fırlatıyor! YOTA SALLANARAK KALKIYOR! DEL RIO HAFİF CENA'YLA İLGİLENİRKEN YOTA HUNHARCA DEL RIO'NUN ÜSTÜNE KOŞUYOR VE SPEAR! FAKAT DEL RIO BUNDAN KAÇIYOR! YOTA BODOSLAMA RİNGPOSTA GİRİYOR! DEL RIO ELİNE BİR MİKROFON ALIYOR VE KONUŞMAYA BAŞLIYOR!
Alberto Del Rio: Fırsatını bulmuşken limuzinin tamponuna penisini sokarak orgazm ol aptal herif! Ben o limuzinden 10 tane alabilirim!
CENA PEKALA DİYOR VE BİR BENZİN BİDONU ÇIKARTIYOR! BENZİN BİDONUNU LİMUZİNE DÖKMEYE BAŞLIYOR! DEL RIO BUNU UMURSAMADAN YOTA'YI KÖŞEDEN ÇEKİYOR. YOTA'YI TUTARAK CROSS ARMBREAKER'A ALIYOR! CENA LİMUZİNİ YAKIYOR! DEL RIO UMURSAMADAN CROSS ARMBREAKER BAĞLIYOR! YOTA PES Mİ EDECEK!?
O sırada Cena mikrofonu ağzına tekrar doğrultuyor!
John Cena: Her neyse. O zaman bunu iyi dinle nombre. Gerçekten tek zarar vereceğim şeyin limuzinin olacağını mı düşündün? Sen fark etmiyorsun fakat ben bir şeyleri anlayabiliyorum. Senin hisli bir insan olduğunu biliyorum. Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi, sen bu işin sonunu hiç...
CENA BİR ANDA BİR ANDA DEL RIO'NUN LİMUZİNİNİN ARKA KAPISINI AÇIYOR VE...
John Cena: Düşünmedin mi?
İÇİNDE ELLERİ KOLLARI VE AĞZI BAĞLI RICARDO RODRIGUEZ VAR! CENA MİKROFONU RICARDO'NUN AĞZINA DOĞRULTUYOR! RICARDO AYUDA! AYUDA! DİYE BAĞIRMAYA BAŞLIYOR! DEL RIO BUNU FARK EDİYOR VE KİLİDİ BIRAKIYOR! DEL RIO DELİRİYOR! HAYIR DİYE BAĞIRIYOR! CENA'YA TEHDİTLER SAVURMAYA BAŞLIYOR! CENA İSE DEL RIO'YA DALGA GEÇERCESİNE BAKIŞLAR ATIYOR!
O SIRADA YOTA, KOLUNU TUTARAK KALKIYOR! HAZIRLIĞINI YAPIYOR VE İPLERDEN SEKİYOR. TÜM ODAĞI CENA'YA DÖNMÜŞ DEL RIO'YA BİR SPEAR! TUŞA GİDİYOR! 1.. 2.. 3!!!
Kazanan: Yota Tsuji
Cena kameraya sırıtıyor ve sonrasında Ricardo'yu hızlıca limuzinden çıkartıyor. Görevliler yangın tüpleriyle gelip limuzini söndürüyorlar. Del Rio öylece yerde yatarken Alexa onunla ilgileniyor.
Şovun ana olayı öncesinde, binanın otoparkındayız. İçeriye lüks bir araç yanaşıyor. Araçtan çıkan isim PGW'nün sahibi, Jim Cornette oluyor. Cornette araçtan gülerek çıkıyor. Onu karşılayan isim ise Mayhem'in Genel Menajeri, William Regal oluyor.
Jim Cornette: Ah Regal, kapıma kapanmanı beklerdim de, hemen ayağıma geleceğini düşünmemiştim.
William Regal: Şakaların bitti mi?
Jim Cornette: Şaka mı? Sence dediklerim şaka mı Regal? Seni bitirdim. Şu anda sürünüyorsun. İmzaları tamamlamam sadece an meselesi. Brandin, güreşçilerin, kemerlerin, reytinglerin.. hiç birisi artık yok. Sadece birkaç hafta içerisinde, tarihe karışacaksın. Ve bu brandi kapattıktan sadece bir hafta sonra, hiç kimse seni hatırlamayacak. Bana karşı savaşmayı sen seçtin Regal, kamikaze yapmanın sorumlusu ben değilim.
William Regal: Tehditlerini attığına göre, burada hala bir etkin yok Cornette. Yani benim brandimden defol.
Jim Cornette: Senin paranı, sen güreşçilerinin parasını ben ödüyorum Regal. Bana hiçbir şey diyemezsin.
???: Belki o diyemez ama ben, senden lafımı sakınacak değilim.
Kadraja giren isim Will Ospreay oluyor. Ospreay, Regal'in yanında saf tutup, Cornette'in karşısına dikiliyor.
Jim Cornette: Sen benim adıma çalışıyorsun Ospreay. Omzundaki o uyduruk kemere güvenme.
Will Ospreay: Ben sadece kendime güveniyorum Cornette. Geçen hafta seni uyarmıştım. Ama ısrarla beni sınıyorsun. Arada bir savaş yok diyorsun ama buraya gelip, insanları istediğin gibi tehdit ediyorsun. Ama her şeyin farkındayım. İlk günden beri yaptığın ayrımcı yönetimin farkındayım. Defalarca kez hata yaptığının da farkındayım. Şirketin daha ilk şovunda Roman gelip elini kolunu sallaya sallaya sana atar yaptı. Sen ne yaptın peki. Ben, senin işini kolaylaştırayım; hiçbir şey yapmadın. PGW daha ilk bölümünden karıştı. Ana olaya koyduğun Roman, şu anda şirkette değil. Onun karşısına verdiğin Drew, şu anda şirkette değil. Peki bilet konusunda haksızlık yaptığın Gunns nerede? O da yok. WALTER'a saldırdıklarında ne yaptın? Hiçbir şey. Şimdi gelip bize mi horozlanıyorsun Cornette? Tehditlerini savur, hiçbir şey yapamazsın.
Jim Cornette: Sınırlarını yeterince aştın Ospreay.
Will Ospreay: Öyle mi, çok üzüldüm ama söyleyeceklerim daha bitmedi. Payback bir intikam dedin. Şimdi bizi saldırganlar olarak gösteriyorsun. Cuma günü bir savaş yok diyerek meleği oynuyorsun ama bugün burada sadece tehditlerle konuşuyorsun. Velveteen ve Ambrose'un aklını çelip Payback'te göstererek bize mesaj veriyorsun aklınca. Ama bize saldırmayı denedikçe, sana daha sert karşı cevap vereceğiz. Ve bu arada Chavo'ya selamımı söyle. Konuştuğu her şeyin farkındayım. Kendi brandinin ikinci kemerini taşırken, gözünü yükseklere dikmiş olabilir. Ama merak etmesin, Nigel'a karşı kemerimi savunduktan sonra, sıra ona da gelecek.
Jim Cornette: Boş çene çalma Ospreay. Çok istiyorsun, anlıyorum ama öyle bir şey olmayacak. Mayhem'i tarihin tozlu sayfalarına kattığım gibi ilk önce Regal'İ, sonrasında seni kapının dışına koyacağım. Ve omzundaki metal parçasını da hak ettiği yere koyacağım. Çöp kutusuna. Çünkü senin taşıdığın bir kemer ancak orayı hak eder.
William Regal: Atışmanız bitti mi? Çünkü insanların beklediği bir kemer maçı var bu gece. Ve sizin didişmenizin, bunu baltalamasını istemiyorum.
Jim Cornette: Sakın unutma Regal, sürekli ensendeyim.
Jim Cornette yeniden arabasına binip uzaklaşıyor. Will Ospreay ve William Regal ona bakarken reklamlara gidiyoruz...
Oldukça uzun süren reklamların bir son bulmasıyla kameralarımız tekrardan ringimize açılıyor. Şovun en büyük olayında, Main Event'indeyiz! Seyirciler oldukça heyecanlı, herkes ringin bitişiğindeki, ringi saran kafesin içinde yaşanacakları merak ediyor ve bu heyecanın başlamasını istiyor! Güzel bir atmosferden bahsetmek mümkün. Bu güzel enerji maçımızın ilk katılımcısının şarkısının arenada yankılanmasıyla birlikte patlama yapıyor! Arenadaki sesler oldukça yükseliyor ve herkes o ismi görmek üzere stage'e dönüyor.
NO MORE WORDS! JEFF HARDY! Arenada çığlıklar yükseliyor! Şarkının hareketli kısmının başlamasıyla birlikte arka alandan koşarak stage'e gelen isim Jeff Hardy oluyor! Kemerini karnına sarmış. Stage'in tam orta noktasına geldiğinde duraksıyor ve dansını etmeye başlıyor, bununla birlikte pyroların patladığını görüyoruz, işitiyoruz! Jeff dans etmeyi kesiyor ve pyrolar patlamaları da duruyor. Seyircilerin neredeyse tamamı ''Hardy Hardy Hardy'' chantleri atıyor ve Jeff iki elini birleştirerek teşekkür ediyor. Ardından elini uzatan seyircilerin ellerine, kendi eliyle dokunarak ringe doğru ilerliyor bir taraftan kendisinin anonsu yapılırken. Ringe ulaştığında derin derin izliyor kafesi. Ardından sağ tarafa doğru hareketlendikten sonra çelik basamaklar yardımıyla kafesin kapısına ulaşıyor ve kapıdan içeri girdikten hemen sonra iplerin arasından ringe giriyor. Ringe girer girmez tam karşısında yer alan köşeye doğru koşuyor ve second-rope'a çıkıyor! İki elini yana açarak tauntunu yapıyor! Ardından kemeri çözüyor ve havaya kaldırıyor! Olumlu reaksiyonlar geliyor! Belli bir müddet orada kaldıktan sonra second-rope'dan iniyor ve kendi köşesine geçip rakibi için beklemeye başlıyor.
Peki Jeff Hardy'nin rakibi kim olacak? Asıl merak konusu bu. Bir anketten bahsedilmişti ama sonuç hâlâ ortada yok. Bir saniye! Dev ekranımıza bir görüntü giriyor, herkesin gözü orada. Kameralar Jeff'in konsantre bir şekilde orayı izleyişini çektikten sonra dev ekrana verilen görüntü tam ekran oluyor. Bu anket sonucu! Anket sonucu şu anda karşımızda! Bütün güreşçiler sırasıyla ekrana çıkıyor ve hızla bir diğer güreşçiye geçiliyor. Bu çok hızlanıyor, hangi güreşçide duracak? Anket sonuçlarına göre Jeff Hardy'nin rakibi kim olacak? DURDU! DURDU! Anket sonucu tam olarak karşımızda!
En düşükten en yükseğe doğru anket açılmaya başlıyor!
John Morrison %10
MJF %20
Randy Orton %29
Val Venis %31
Seyirciler çılgına dönüyor ve anket sonucu tam ekrandan çıkıyor! O ismin şarkısı yankılanıyor kulaklarda!
THE PENIS! VAL VENIS! Şarkının biraz ilerlemesinin ardından arka alandan gelen isim Val Venis oluyor! Yanında John Morrison da var! Bugün yaşananlardan dolayı kırgın ve morali bozuk olduğunu görüyoruz ama bunu elinden geldiğince gizlemeye çalışıyor. John Morrison'ın göz göre göre TTC maçını vermiş olmasına rağmen onunla birlikte burada. Birlikte ringe doğru ierliyorlar ve bu esnada Val Venis'in anonsu yapılıyor. Kendisi için yapılan ''Penis'' chantlerine karşılık vermeden sadece ringe ilerliyor. Ringe vardığında duruyor ve kafese dokunuyor eliyle. Ardından sağ tarafına doğru yöneliyor ve çelik basamakları kullanıyor. Duraksıyor! Arkasını dönüyor basamakları kullanarak çıkmak yerine. Kollarını yan tarafına doğru açıyor ve işaret parmağını kaldırıyor. Ardından havlusunu iki tarafından tutarak bir sağ eliyle bir de sol eliyle çekerek havluyu kalçasına sürttükten sonra sonra sağ eliyle havlusunu çıkartıyor ve havluyu seyircilere fırlatıyor! Çığlıklar yükseliyor bununla beraber! Val Venis kahkaha attıktan sonra ringe dönüyor ve basamaklardan çıkıyor. Kafesin kapısına varıyor ve kapıdan içeri giriyor. Hiç beklemeden iplerin arasından ringe giriyor ve Jeff Hardy'nin tam karşısına geçiyor. John Morrsion ise ringin dışında kalıyor!
Güreşçilerimiz ringe girişlerini tamamladı, herkes burada. Anonsörümüz maçın anonsunu yaptıktan sonra ringi terk ediyor. Ringin içindeki hakemimiz IC kemerini Jeff'ten teslim alıyor. Kemeri karşı taraftaki Val Venis'e götürüyor ve gösteriyor. Val Venis kafasını salladıktan sonra hakem ringin ortasına çekiliyor ve havaya kaldırıyor! Seyirciler çılgına dönmüş durumda! Hakem kemeri ring dışındaki diğer hakeme veriyor. Hakemimiz sırasıyla iki güreşçinin de yanına gidip, onları kontrol ediyor. Kontrollerde bir sıkıntı olmamış olsa gerek ki hakemimiz ringin ortasına geliyor. Val Venis, Jeff'e elini uzatıyor. Jeff biraz düşünüyor ama elini uzatıyor. Kendi köşelerine geri dönüyorlar. Hakem ardından elini havaya kaldırıp işareti veriyor ring dışındaki görevlilere. İşareti vermesiyle birlikte hemen bir zil sesi işitiyoruz. Bu maçın başladığını ifade ediyor. Maç başladı!
PGW Intercontinental Championship
Jeff Hardy vs. Val Venis - Steel Cage Match
Jeff Hardy koşmaya başlıyor ve Flying Clothesline! Val Venis yere düşmüyor, afallıyor. Jeff hızlıca ayağa kalktıktan sonra onu iplere gönderiyor! Hayır, Val Venis buna izin vermiyor ve Jeff'i saçından çekerek yere indiriyor. Durmuyor, Jeff'i saçından çekerek ayağa kaldırdıktan sonra onu köşeye gönderiyor tüm gücüyle. Jeff sert bir şekilde sırtını köşeye çarptıktan sonra oraya yaslanarak dinleniyor. Val Venis koşmaya başlıyor ve Running Corner Splash yapıyor! Jeff elleriyle iplerden destek alarak bacaklarını havaya kaldırıyor ve ayaklarıyla Val Venis'in göğsüne tekme atıyor. Val Venis göğsünü tutarak birkaç adım geriye savrulurken, Jeff'in second-rope'a çıktığını görüyoruz. Diving Clothesline! Oldu! Val Venis yere devrildi! Hemen bir tuş denemesi geliyor. 1... Kickout geldi. Jeff bu işi hızla bitirmek istiyor, sabırsızca davranıyor. Süratle ayağa kalktıktan sonra Val Venis'in ayaklarını tutuyor ve Midsection Leg Drop! Val Venis acı içinde t*şşaklarını tutarak oturur pozisyona geçiyor. Jeff ise onun arkasına geçtikten sonra tek dizininin üstüne çöküyor ve rakibini Choke Hold'a bağlıyor. Val Venis zorlanıyor.
Her geçen saniye Val Venis'in biraz daha ayaklandığını görüyoruz, Jeff de onunla birlikte ayağa kalkıyor. Şimdi ayaktalar, Jeff sımsıkı bir şekilde tutmaya devam ediyor. Val Venis birkaç yumruk atıyor Jeff'in sırtına. Pek etkisi olmamış gibi gözüküyor. Val Venis iplere uzanmaya çalışıyor fakat yetişemiyor. Bir saniye! Hiç beklenmedik bir anda Belly to Back Suplex'e çeviriyor bunu! Başarılı! İki güreşçimiz de yerde, dinleniyorlar. Ağır ağır kalktıklarını görüyoruz, önce kalkan Val Venis oluyor. Dizinin üstüne duran Jeff'i saçından tutarak kaldırdıktan sonra onu kafese fırlatıyor! Jeff çok sert bir şekilde kafese çarptıktan sonra yere seriliyor. Val Venis dinlenmesine fırsat vermek istemediğinden onu saçından çekerek onu ayağa kaldırıyor ve karşı taraflarındaki kafes bölümüne de fırlatıyor! Jeff için işler çıkmaza girmeye çalıştı. Val Venis, Jeff'i bir kez daha ayağa kaldırdıktan sonra onu Powerbomb pozisyonuna alıyor? Ne yapıyor o? Val Venis, Powerbomb'ı tamamlamıyor çünkü arkası tarafı kafese dönük bir şekilde second-rope'a çıkıyor! Üstelik Jeff de üzerinde! Val Venis'ten Avalanche Powerbomb! Yok artık daha neler!
Hayır! Val Venis boşa atlıyor! Jeff kafesi tutarak onun kendi başına ringe düşmesine yola açıyor! Kafesi tutmaya devam ederken kendisini atıveriyor Val Venis'in üzerine, üstelik bunu çok estetik bir şekilde yapıyor: Diving Moonsault! Jeff kendisini toparlamasının hemen ardından iplere doğru hareketleniyor, iplerden sekiyor ve rakibine Leg Drop yapıyor! Hayır, Val Venis çekilerek bundan kurtuluyor. Jeff kalçasını tutuyor acı içinde. İkilinin belli bir zaman sonra aynı anda ayağa kalktığını görüyoruz. Val Venis, Jeff'i iplere doğru gönderiyor. Jeff iplerden sekiyor? Hayır! Kollarını iplere sararak durmayı başarıyor. Val Venis onun üstüne doğru koşuyor, Jeff en üstteki ipleri aşağı çekerek eğiliyor ve Val Venis iplerin üstünden geçtikten sonra köşeye çarpıyor sırtını! Jeff'in taunt'unu yaptıktan sonra iplere tırmandığını, en üst ipe çıktıktan sonra da kafesin tepesine tırmandığını doğru tırmandığını görüyoruz! Val Venis hareketleniyor ve onu ayağından çekiyor! Jeff kontrolsüz bir şekilde düştükten sonra acı içinde ayak bileğini tutuyor. Hakem sakatlık şüphesiyle onunla ilgilenmeye çalışıyor fakat Val Venis hakemi ittiriyor!
Jeff'i ayağından tutarak köşeye doğru sürükledikten sonra onun bacağını kafese bitişik hale getiriyor ve kendi ayağıyla, Jeff'in ayağını ittiriyor kafese doğru! Jeff'in ayağı sıkışıyor! Acı içinde! Hakem ayaklanmış durumda ama hiçbir şey yapmıyor çünkü diskalifiyenin olmadığı bir maçtayız! Val Venis belli bir müddet sonra Jeff'i serbest bırakıyor ve ayağa kalkmasını bekliyor. Jeff ayağa kalkıyor ve gerilmiş olan Val Venis'ten çok iyi bir Big Boot görüyoruz. Bir tuş denemesi gelecek mi? Hayır, Val Venis tırmanmaya başlıyor. Tırmanmak için ringin kenarlarını değil de, ringin köşesinden tırmanmayı tercih ediyor. First-rope, second-rope ve top-rope. Şimdi ise kafese tırmanmaya başlıyor! Jeff onu ayağından tutarak tırmanmaya devam etmesine izin vermiyor? Başarısız. Val Venis ayağıyla onu ittiriyor ve Jeff yere yığılıyor. Ama pes etmeden gücünü topluyor ve bir kez daha tutuyor. Val Venis, ayağıyla onu iterek düşürmeye çalışıyor ama Jeff yığılmıyor bu sefer. Jeff rakibi çekiyor! Val Venis dengesiz bir şekilde düşmemek için aşağı iniyor. Top-rope'ta, Jeff daha sıkı çekiyor! Val Venis rakibine tükürüyor! Val Venis kazanmak için her şeyi yapmaya hazır! Jeff rakibini bırakıyor ve yüzünü temizliyor öfkeli öfkeli. Bu esnada Val Venis arkasına dönüyor ve Diving Double Axe Handle yapıyor! John Morrison'a hakemlere kapıyı açmaları yönünde talimat veriyor! Hakemler ısrarla bunu yapamayacaklarını söylüyorlar...
John Morrison ringin altından malzeme bulmaya çalışıyor kilidi kırmak için! Hakemler ona engel oluyorlar. Ring içindeki aksiyona döndüğümüzde Val Venis'in rakibini ayağa kaldırdığını görüyoruz. Onu Piledriver'a bağlıyor, oldu! Kalkıyor hızla, Elbow Drop! Durmaya niyeti yok, iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve Knee Drop! Hayır, Jeff son anda kendisini yana atmayı başarıyor. Val Venis dizini tutuyor, Jeff ise iplerden destek alarak ayağa kalkıyor. Ayağa kalktıktan sonra sendeleye sendeleye rakibinin karşısına gidiyor ve tüm gücüyle rakibine bir yumruk atıyor! Bu Val Venis'i biraz sersemletiyor fakat yıldırmıyor. Jeff'ten bir tekme geliyor fakat bunu havada yakalıyor rakibi. O da ne? Jeff tek ayağını rakibine kaptırmışken Mule Kick yapıyor! Val Venis bu hareketin etkisiyle tek dizinin üstüne çöküyor, Jeff rakibinin boynunu koluyla sardıktan sonra DDT yapıyor üstüne! Ardından tuşa gidiyor. 1... 2... Kickout geldi! Val Venis'in yerde sürüklenerek köşeye doğru gittiğini görüyoruz, Jeff ona hiçbir şey yapmadan izliyor. Köşeye varan Val Venis, yerde oturur pozisyonda sırtını köşeye yaslıyor. Jeff oraya doğru hareketlendikten sonra HARDYAC ARREST! BAŞARILI!
Jeff bu işi bitirmek üzere top-rope'a çıkıyor apron'a hiç geçmeden. Ayağa kalkıp taunt'unu yaptıktan sonra atlamaya hazırlanıyor ve atlıyor, Swanton Bomb! Val Venis dizlerini kaldırıyor ve Jeff, rakibinin dizlerinin üstüne düşüyor. Sırtını tutuyor acı içinde, Val Venis de dizlerini tutuyor. İplerden destek alarak ayağa kalktıktan sonra Jeff'in kalkmasını bekliyor. Jeff ayağa kalkıyor ve Val Venis'ten Big Package! Jeff'i bırakmıyor, tuşa gidiyor. Hakem ise sayıyor. 1... 2... 3 olmadan Kickout! Val Venis gözünü karartmış durumda. Ayağa kalktıktan sonra taunt'unu yapıyor! Şimdi gözünü top-rope'a kestiriyor. İplerin arasından apron'a geçtikten sonra biraz oyalanarak top-rope'a çıkıyor. İpler ve kafesin arasında dar bir alan olduğundan oradan geçmekte zorlanıyor fakat nihayetinde çıkıyor top-rope'a. Ardından atlamak için hazırlık yapıyor ve atlıyor! CUM SHOT! CUM SHOT! OLDU! OLDU!
1... 2...
SON ANDA KICKOUT! SON ANDA KICKOUT! Val Venis bu yüzden çılgına dönmüş durumda! İki dizinin üstüne çökmüş durumda, ringi yumrukluyor! John bağırarak ''tırmanmayı dene!'' diyor! Val Venis derhal ayağa kalktıktan sonra iplere tırmanmaya başladı. İlk ip, ikinci ip ve üçüncü ip. Şimdi kafesi tutuyor ve ayağını kafese atıyor. Kafese tırmanmaya başlıyor şimdi de. Ayağını kafese atıyor! Arkadan Jeff müdahale ediyor. Rakibinin sırtına rastgele savurduğu darbelerle onu yavaşlatmayı amaçlıyor. Hızı biraz azalsa da tırmanmaya devam etmeye çalışıyor Val Venis. Jeff hızla iplere tırmanıyor, o da iplerin üstünde. Jeff rakibinin kafasını yakalıyor ve kafese vuruyor! Val Venis bu hareketin etkisiyle oldukça kötü bir duruma geçiyor. Aşağı iniyor biraz, iki ayağıyla en üst ipe basıyor. Jeff tek eliyle kafesi tutarak destek alıyor. Rakibinin karnına tekme atıyor. Val Venis de diğer eliyle kafesi tutarak dengede kalmayı başarıyor. Jeff kolunu rakibinin boynuna sardıktan sonra elini kaldırıyor işaretini yaparak. İplerin en üstündeler ve Jeff inanılmaz bir şeye imza atacak gibi! İplerin üstünden ringe doğru Twist of Fate! TWIST OF FATE!
Jeff acı içinde sırtını tutuyor! Val Venis'ten tepki yok. Jeff zorlanarak rakibini sırtüstü yatar pozisyona geçirdikten sonra tek elini rakibinin üstüne atıyor. Hakem ise sayıyor. 1........2.......
AOOOOOOW! VAL VENIS ATTI! BU MAÇ DEVAM EDECEK SEVGİLİ İZLEYİCİLER! JEFF BAŞINI İKİ YANA SALLIYOR! KÖŞEYE DOĞRU HAREKETLENİYOR! TOP-ROPE'A ÇIKTIKTAN SONRA TAUNT'UNU YAPIYOR! TWIST OF FATE YAPACAK SANIRIM. NE YAPIYOR O? JEFF RİNGE SIRTINI DÖNEREK KAFESE TIRMANIYOR! JOHN KAFESİ SALLAYARAK BUNU ENGELLEMEYE ÇALIŞIYOR FAKAT JEFF KAFESİN TEPESİNE TIRMANMAYI BAŞARIYOR! MAÇIN BİTMESİ AN MESELESİ! JEFF BİR RİNGE, BİR DE RİNGİN DIŞINA BAKIYOR! ÇOK ÖNEMLİ BİR KARAR VERMESİ GEREKİYOR ŞU ANDA!
STAGE'DE BELİREN İSİM RANDY ORTON! RİNGE İLERLİYOR!
JEFF, ORTON'A İKİ ELİYLE ORTA PARMAK YAPTIKTAN SONRA RİNGDEKİ VAL VENIS'E DOĞRU DÖNÜYOR VE SWANTON BOMB! ATLIYOR KAFESİN TEPESİNDEN! KAFESİN TEPESİNDEN ATLADI! SWANTON BOMB! AKIL ALMIYOR BU OLANI! BU İŞ BİTTİ VE JEFF HARDY, RANDY'E GÜZEL BİR GÖZDAĞI VERDİ! TUŞA GİDİYOR... 1... 2...
VENIS ATTI! RESMEN 2.99'DA ATTI!
Jeff hayal gördüğünü sanıyor ama gerçek! Bu sırada Orton girişten doğru yürüyüp yaklaşıyor ve kafesin ardında öylece Jeff Hardy'e odaklanmış şekilde onu izliyor. JEFF HARDY BU SEFER KAFESİ TIRMANMAYA KARARLI! AZ ÖNCEKİ HATAYI YAPMAYACAK! KAFESE TIRMANIYOR!
Ve Jeff Hardy kafesin tepesine ulaşıyor. Tek gereken şey kendini dışarı atması. Artık kemerini korumaya çok yakın!
Fakat seyircilerin arasından biri fırlıyor! BU SAMI ZAYN! BURADA NE İŞİ VAR! KAFESİ TERS TARAFTAN TIRMANIYOR! YANINDA SILAS YOUNG'DA VAR VE ONA DESTEK ÇIKIYOR! JEFF HARDY'NİN DIŞARI İNMESİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORLAR!
Kevin Kelly: Ne? NEDEN?
Nigel McGuinness: Gerçekten... NEDEN?
BU SIRADA ARKALARINDAN BİRİLERİ DAHA FIRLIYOR! BUNLAR SUPERSTARS GÜREŞÇİLERİ! JUSTIN GABRIEL, HEATH SLATER, BOOKER T VE RIKISHI! HEPSİ KAFESE TIRMANIP JEFF HARDY'NİN İNMESİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORLAR! SAMI ZAYN KAFESİN EN TEPESİNE ÇIKTI VE JEFF HARDY İLE YUMRUKLAŞMAYA BAŞLADI! İKİLİ SIRA SIRA BİRBİRLERİNE YUMRUKLAR VURUYORLAR!
Kıtalararası şampiyonu yorgun olmasına rağmen Zayn'e son derece iyi direniyor fakat diğer yandan da Superstars güreşçilerinin yardımıyla kafesin tepesine Silas Young'da tırmanıyor! Şimdi o da Jeff Hardy'e yumruklar vurmaya başlıyor!
JEFF AŞAĞI DÜŞÜYOR! RİNGE GERİ DÜŞÜYOR!
BU SIRADA KAFESİN TEPESİNDEKİ ZAYN VE SILAS YOUNG birbirlerinin ellerine çakıp seviniyorlar! Randy Orton'ı gösteriyor kameralarımız. Randy şaşkınlık içinde olanları izleyen isimlerden! Bunu hesap etmemişti! Bu sırada John Morrison da Superstarların yanına geliyor! Onlarla aynı cephede yer almayı seçiyor!
Şimdi Venis ve Jeff Hardy tekrar başbaşa! Venis yerden zor da olsa kalkıyor ve tekrar şampiyonun başına dikiliyor! Onu kaldırıyor ve kafese fırlatıyor! Jeff kafasını çok kötü çarpıyor, VENIS ŞİMDİ ONU SIRTLIYOR VE BIG PACKAGE! DIŞARIDAKİ SUPERSTARLAR İNANILMAZ DERECEDE COŞUYOR VE VENIS'E KAFESİ TIRMANMASI İÇİN BAĞIRIYORLAR! Ama Venis işi tamamen bitirmeye, risk almamaya kararlı! Turnbuckle'a bakıyor ve oraya tırmanmaya başlıyor. Çıktı! Şimdi yerdeki Jeff'e bakıp kollarını iki yana açıyor ve atlıyor! CUM SHOT!
JEFF ÇEKİLİYOR VE VENIS BOŞLUĞA DÜŞÜYOR! VENIS BOŞLUĞA ATLADI! FAKAT HEMEN KALKIYOR VE JEFF'E BİR YUMRUK SALLIYOR! Superkick! Jeff Hardy Superkick ile Venis'i yere yığıp kafesin kapısına doğru koşuyor! Dışarıdaki hakemden kapıyı açmasını istiyor! Şampiyon her şeye rağmen kemerini koruyacak! KAPI AÇILIYOR VE JEFF HARDY ÇIKIYOR!
ÇIKAMIYOR ÇÜNKÜ BİRİSİ AÇILAN KAPIYI JEFF'İN SURATINA KAPATIYOR!
BU MJF! MJF ORTAYA ÇIKIYOR! BİRAZ AÇILAN KAPIYI JEFF'İN SURATINA ÇARPIP HAKEMİ SARMALIYOR VE ORADAN UZAKLAŞTIRIYOR! ARDINDAN SUPERSTARLAR DA ORAYA GELİYOR VE JOHN MORRISON KAPIYI GERİ KİLİTLİYOR! HEPSİ BİRLİKTE HAKEME SALDIRIYORLAR! Bu sırada kapının ardındaki MJF ile acı içinde kafasını tutan Jeff Hardy bakışıyorlar! Bu adeta Jeff Hardy vs World maçı! O da bunun farkında!
Umudu tükenmiş şekilde içinde bulunduğu kafese bakıyor. Ardından yerden yavaş yavaş kalkarken Venis onun başında bekliyor! Bir uppercut vuruyor ve kaldırıyor... BIG PACKAGE! ŞİMDİ ENERJİSİNİ TOPLAMIŞ VAZİYETTE TURNBUCKLE'A TEKRAR ÇIKIYOR VE YERDEKİ JEFF HARDY'E BAKIYOR... CUM SHOT!
OLUYOR! BU SEFER OLUYOR! Orton ve MJF bunu alkışlarken dışarıdaki Superstarlar inanılmaz bir kutlama havasına giriyorlar. Kafesin tepesinde halen maçı izleyen Sami Zayn ve Silas Young, Venis'e elleriyle gelmesini işaret ediyorlar. Venis kalkıyor ve TIRMANMAYA BAŞLIYOR!
SAMI ZAYN ELİNİ UZATIYOR FAKAT YETİŞMİYOR! SILAS'IN DA ELİ ÖYLE! ŞİMDİ JOHN MORRISON KAFESİN TEPESİNE TIRMANIYOR! O da elini Venis'e doğru aşağı uzatıyor fakat eli yetişmiyor! Venis'e biraz çabalamasını söylüyorlar. Bu sırada Sami Zayn aklına bir şey geldiğini söylüyor.
MORRISON KAFASINI AŞAĞI DOĞRU TERS ŞEKİLDE VERİP KOLUNU UZATIYOR, BU SIRADA SAMI VE SILAS ONUN BACAKLARINDAN TUTUYORLAR! VE VENIS ELİNİ UZATIYOR! TUTUYOR! SAMI VE SILAS, JOMO'YU TUTARKEN JOMO VENIS'I YUKARI ÇEKİYOR!
Nigel McGuinness: Bu izlediğim şeyi asla unutmayacağım.
Kevin Kelly: Tarihe geçen bir gece. Ezilmiş, dışlanmış, küçümsenmiş güreşçilerin kafayı kırdıklarında gelebilecekleri nokta!
VENIS İYİCE KENDİNİ YUKARI VERİYOR VE ŞİMDİ KAFESİN EN TEPESİNDE! FAKAT AŞAĞI ATLAMAYA DERMANI YOK! JOMO, SILAS VE SAMI ONA BAĞIRIRLARKEN VENIS YAPAMAYACAĞINI SÖYLÜYOR... UMUTSUZ BİR YÜZ İFADESİNE BÜRÜNÜYOR! Bu sırada aşağıda bulunan Heath Slater, Rikishi ve Dragon Lee ise bir kule yapıyorlar. Gabriel en üste çıkıp Venis'e elini uzatıyor! Venis halen aşağı atlamamakta kararlı! Superstarlar bu duruma çok sinirli! MJF bile Venis'e bağırıyor! VENIS AŞAĞI İNEMEYECEK! Jeff Hardy bir yandan kalkmak üzere!
SAMI ZAYN, VENIS'I TESTİSLERİNDEN TUTUYOR VE ÇEKİYOR!
VENIS DÜŞÜYOR!
Kazanan ve yeni Intercontinental Şampiyonu: Val Venis
Bir tarafta sevinç... Bir tarafta hüzün. Jeff Hardy'nin sorduğu tek soru "neden?" Bu kelimeyi tekrarlayıp öylece ringde yakınıyor. Superstarlar aşağı düşen Venis'i kaldırıyorlar. Kafesin tepesindeki John Morrison, Silas Young ve Sami Zayn aşağı iniyorlar ve önce John Morrison, Venis'e sarılıyor. Ardından Venis herkese sıra sıra teşekkür mahiyetinde bakarken Sami Zayn çok sevinçli ve içten şekilde ona sarılıyor!
Orton, kafesin ardındaki Jeff'e ifadesiz bir şekilde bakıyor. Ardından MJF'e dönüyor. MJF'nin ona kafa salladığını görüyoruz. Orton hiçbir tepki vermeden orayı terk ediyor. Ardından MJF'de öyle. Bu sırada dışarıdaki güreşçiler tek tek Val Venis'e sarılmaya devam ediyorlar ve Intercontinental Championship'i kenardan alıp Venis'in omzuna takıyorlar!
Nigel McGuinness: Hayat tercihlerden ibarettir. Bir varyasyon yoktur, bir sürü varyasyon vardır. "Rakibimi anket ile seçme işine hiç girmeseydim, O Swanton Bomb'ı atmayıp kafesten çıksaydım, Orton hiç gelmeseydi, Sami Zayn'den kurtulup aşağı inebilseydim, Venis'i tutabilseydim, MJF karşıma çıkıp suratıma kapıyı kapatmasaydı" ve dahası... Bu gece bizim bile aklımızdan çıkmayacakken, Jeff'in nasıl çıkacak? Ben onun artık normal bir adam olacağını sanmıyorum. Bu bir travma.
Kevin Kelly: : Yaşadığı şeyler çok fazla! Neden bunu yaptılar diye düşündüm ama anlıyorum! Bu güreşçiler.. Ov bir dakika, o da kim?
???: Uzatmadan kendimi tanıtayım moronlar. Ben Superstars GM!
Kevin Kelly: Her şeyin nedenini bu adamdan öğreneceğiz gibi.
Nigel McGuinness: Bu Lio Rush değil mi? Ona ne kadar benziyor!
Superstars GM: Jeff, en içten hislerimle bahsedeceğim bu şeyleri muhtemelen sen hiç anlayamayacaksın. Çünkü bu konuşmayı, gerçekliğe ulaşmayı hiçbir zaman başaramayacak bir topluluğa yapıyorum. Benim tek dileğim aslında, anlaşılmak. Ve şu anda sen ve tüm bu insanlar can kulağıyla beni dinliyorsa, orada gördüğün tüm adamlar bir şeyler başarmış demektir. Onların kim olduğunu biliyor musun? O kızıl saçlı olan Heath Slater, yanındaki Justin Gabriel, Rikishi'yi bilirsin. Bir zahmet... Kendini Booker T olarak lanse eden Drag- pardon o gerçekten Booker T. Her neyse. Bu konuşmayı dinlediğine göre, sen kaybettin Jeff. Bir şeyleri anlayamadın ve ben sana anlatacağım. Bu görmüş olduğun adamlar, hiçbir zaman senin yaşadığın hisleri tadamamış adamlar. Onların öyle gizli tutkuları, dünyaları var ki, eğer senin yerinde olabileceklerini bilseler her şeylerini verirlerdi. Sadece senin yerinde olmak değil, bu insanlardan senin yarın kadar destek göreceklerini bilseler bile çoğu şey feda ederler. Bu tabloya iyi bak Jeff, işte bu gördüğün adamlar artık hayal etmekten fazlasını yapıp cesaret ettiler. Senin gibi hiçbir zaman görkemli zaferler kazanıp, bu insanları kafesin tepesinden yaptıkları bir Swanton Bomb ile ayağa kaldırmayı başaramayacaklar belki de. Adları belki de senin gibi tarihin altın sayfalarına yazılmayacak. Hiç kimse onların zaferlerinden söz etmeyecek. Belki kariyerleri boyunca hiçbir başarıları olmayacak. Hatta hiç çalışmayıp tembelce yattıkları için push alamadıklarını söyleyecek bazı güreş yorumcuları. Öyle söylesinler. Bir şeyleri saklayıp gizlesinler. Bir gün gelir ve bu görmüş olduğun adamların hikayeleri anlatılır. Ve bu geceden bahsederler. İşleri sadece kavga ayırmak olan, arka alanda hor görülen, itip kakılan, ne Payback'de ne Mayhem'de yer bulabilen bu adamlar Val Venis'e ilk galibiyetiyle Intercontinental Championship'i aldırdı derler. İşte o zaman, kendine "neden" diye sormaktan vazgeçersin ve dersin. "Bu benim kaderimmiş. Ben bunu değiştiremezmişim." İşte insanın bunu dediği noktada hiçbir çaresi kalmıyor. Bilmiyorum. Belki de doğru olan şu anda sen değilsindir Jeff. Bu şampiyonluk için. Belki başka bir zamanda... Başka bir evrende.
Tüm arena ve Superstarlar GM'i dinlerken GM son kez söze giriyor. Seyircilerden bir kısmının Jeff Hardy için fazlasıyla üzüldüğünü görüyoruz.
Superstars GM: Bu bir oluşum değil. Bu gece yanyana gelen bu adamlar, belki de hiçbir zaman birbirleriyle aynı ortak paydada buluşmayacaklar. Ve belki de birbirlerini kırıp döktükleri maçlara oynayacaklar. Sana gelince... Bunu hissetmek değil, biliyorum. Bir gün senin çocuğun, güzel bir yaz gününde, evinde klimasının altında, şişme bir yatakta yatarken PGW için hazırlanmış bir Top 10 videosunda seni, bizi seyredecek. Ve sen bunun yükümlülüğü altına giremeyip odadan çıkıp mutfaktaki sandalyedeki tütünlerini içeceksin. Ama bu sefer kendine "neden" diye sormayacaksın. Çünkü ezilmişlerin, hak ettiğini hiçbir zaman alamamışların hikayesine hizmet ettiğini bileceksin Jeffrey Nero Hardy. Saygılarımla, Superstars GM.
GM mikrofonu atıp oradan ayrılırken, kafesin dışındaki John Morrison, Sami Zayn, Silas Young, Dragon Lee, Rikishi şampiyon Venis'i omuzlarına alıyorlar. Seyirciler "SEX, SEX, SEX ON THE CELL! SEX, SEX, SEX ON THE CELL!" tezahüratları atıyorlarken biz de şovun sonuna geliyoruz.
PGW MAYHEM #6
Prestige Grand Wrestling LLC
™ & © 2023
All Rights Reserved
Son düzenleme: