RPG Jey On Fire

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
618
Beğeni sayısı
1,221
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

Jey Uso girişte ve 'Jey On Fire' eşliğinde ringe geliyor. Seyirciler hep bi ağızdan bu şarkıyı söylüyor.
Jey Uso eline mikrofonu alıp konuşmaya başlıyor:
1691749767380.png

Jey Uso: Uzun zamandır görüşemiyorduk PGW evreni. Booker'ların beni neden şovlarda yer vermediğini anlamadım ama bir bildikleri vardır diyerek susuyorum. Benim olmadığım sürede borusu ötmeye başlamış bazı mahlukatlar ortaya çıktı. Onlar şunu iyi bilsin ki ben hiçbir yere gitmiyorum. İstediğinizi istediğiniz gibi yapın ama ben burdayım. Bahsetmek istediğim diğer bir konu şu. Ben şuan şampiyon konumunda bulunan Eddie çakması Chavo ve artist Christopher'dan memnun değilim. Bu iki arkadaşında kemeri hak etmediklerini bildirmek isterim. Bu iki ''güreşçi' kendilerine dikkat etsinler çünkü ben hiç ummadıkları bir anda karşılarına çıkabilirim. Main Event Jey Uso olarak şunu söylemek isterim ki ben hiçbir zaman mücadeleden kaçmam karşıma kim çıkarsa çıksın her zaman burdayım.

Seyirciler cheer atarak ortamı yangın yerine çeviriyor.

jey-uso-the-ones.gif

Jey Uso: Şunu unutmayın PGW evreni, Jey Uso'nuz her daim burada. Samoa güreş kültürünün gerçek neferi her zaman sizin için burada olacak ve sizi eğlendirecek.

Mikrofonu fırlatan Jey girişe doğru yöneliyor ve çalan müziği eşliğinde seyirciyle kopuyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: