S.a Ustalar

450° splash

PG.com Kullanıcısı
Konular
11
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
0
justin-gabriel-wwe.gif

Herkese Cumleten S.a Beyler Ben Akif 25 Yasındayım Nevsehırlıyım Guresı eskıden cok takıp ederdım bu ara cok bakamıoz ıs guc derken zor oluo buraya RPG OYNAMAK ıcın geldık benım kuzenle Health Slater Justın Gabrıel takımı yapmak Istedık Aslında zack ryder ve curt hapkıns yapıduk ama nexus eskıden ızlerken cok sevıoduk o yuzden bunları alalım dedık oyunun en ıyı takımı olmaya cabalayacagız benım kuzen guresı guncel ızlıyor sayılır o bıraz daha bılgı sahıbı ama ben pek ızlemıyorum kusra bakmayı buradakı oyun guzelmıs herkes aktıf tıpkı eskı rpglerın tadında hepınızle sımdıden cok memnun oldum ıyı forumlar dılerım​

Son düzenleme:

450° splash

PG.com Kullanıcısı
Konular
11
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
0
Hoş geldin Akif, ben Doğan. Yazım kurallarına biraz daha dikkat edersen daha iyi olur, keyifli forumlar dilerim.

Ben klavye ıle cok aram yok cok yavas yazıyorum genelde ısım mouse ıle en son 10 yıl once fln rpg oynadım bı de benım İ tusunun soketı kırık ona basmak zor oluyor usta ıdare edın sımdıden rahatsızlık ıcın ozur dılerım

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,047
Beğeni sayısı
4,452
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ben klavye ıle cok aram yok cok yavas yazıyorum genelde ısım mouse ıle en son 10 yıl once fln rpg oynadım bı de benım İ tusunun soketı kırık ona basmak zor oluyor usta ıdare edın sımdıden rahatsızlık ıcın ozur dılerım
Problem değil dostum. Ekran klavyesi kullanma konusunda @pontiac bandit arkadaşımız bayağı tecrübeli, zora düştüğün zaman ondan yardım alabilirsin.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: