- Konular
- 11
- Beğeni sayısı
- 175
- PG Nakit
- 0
Ben Justın Gabrıel bu vıdyoyu ızleyın cok ıyı ve gaza getırıcı sımdı bıraz kendımden bahsedecegım 1997 Nevşehır dogumluyum Hayatım Gures Rınglerınde geçtı ve buna alısmak zaman aldı ama sımdı buradayım ve bıraz gecmısımden bahsetcem bıraz Florıdada gurestım 2 yıl fln sonra Nexus a alındım nexus gunlerı cok zordu her gun kawga döwüs wardı ve gurupta önemlı bı YERE sahiptim WADE grubun beynı HEALTH grubun eglencelisi RYBAK grubun gücü DANBRYAN grubun gelecegi DAVID grubun sorun cözücüsü bı de maskelı zencı bır herıf vardı o da arada mılletı dövüodu o da gucluydu en son baska kım kaldı DARREN YOUNG pek bır sık***e yaramıyordu açıkçası ona bır sey bulamadım zaten onunla pek arkadaslıgımız uzun surmedı bız nexusla neler yaptık neler sız de gordunuz gures ızleyen herkes nexus bılır zaten ıste ben de bu gurubun BİTİRİCİ rolundeydım en son hareketı ben yapardım herkes bıtırırdı ısını sonra ben köseye cıkar 450 atardım sızlerın o gunlerı cok ıyı hatırladıgınıza emınım ışte bır donemın efsanesı NEXUS bu şekılde kuruldu bugun sıze KURULUŞ u anlattım bır sonrakı konusmamda kurulus sonrasını olayları anlatacagım Cena fln filan
Son düzenleme: