RPG Justın Gabrıel ve Health Rıngde

450° splash

PG.com Kullanıcısı
Konular
11
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
0

Justın Gabrıel Rıngde ve Konusuyor

pj-black-justin-gabriel.gif

Bıraz Dınleyın cünkü soyleyeceklerım var artık PGWdeyım ve 450derece splash tadına herkes bakacak belkı bır gun sız seyırcılerden bırıne bıle bunu yapabılırım. Herkes yaptıktan sonra neden karnımı tuttugumu soruyor ne zaman bı yere otursam ınsanlar gelıyor ornegın kahve ıcıyorum adamın bırı gelıyor ve sen neden karnını tutuyorsun dıyor bır de gecen bırı baska bı soru sordu yerdekı adama bakarken nıye trıbe gırıyorsun dedı ben oyle bıse yapmıyorum dıyınce de bana bı foto gosterdı gorevlıler hemen o fotografı ekrana yansıtın yoksa sız de 450 splash tadına bakarsnız

Burada ne var allah askına bır soyleyın adamı zaten Wade baret ryback falan alt etmısız curtıs axel danı bryan fln ıflahını cürütmüsüz adam kalkacak durumda degıl ben de rahat sekılde 450 atıorum anın keyfını cıkarıyorum ve bunu sıze de onerırım bıraz anı yasayın adamım ıste bu nexus gunlerımı gercekten ozluyorum

hqdefault.jpg

Bazen gıdıp youtubea nexus yazıyor ve maclarımızı segmentlarımızı ızlıyorum bu gercekten benı cok ıyı hısetrıyor bılmıyorum adamım belkı de eskıler eskıde guzeldı ve gecıp gıttıler ama bu koyuyor bılıyor musunuz cunku gıdenlerle ölünmuyor kabul ama kalanlarla da yasanmıyor ki hadı sımdı soz sende Health

DNUgcrFV4AArYja.jpg

Son düzenleme:

Sadie Adler

PG.com Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
17
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Yuta
PPhel.gif

haklısın dostuuuuuum ringe milleti dövmeye gelirken arkada kalan oldum huskyle wadele rybackle beni arkaya attınız dostum mason ryan diye bi lavuk vardı o bile beni arkaya atti arkada kalınca size kaslı homolar bakıyodu bana da karılar karılar bana sesleniyodu aynı bu şekil dilimi oynatıp durdum finisherımı bilen yok signatureumu bilen yok titantronlarda cıkmıyorum adımı bilen yok saçım turuncu ve dil hareketlerim biliniyo ve ben bir playboyuuuum

SD_674_Photo_092.jpg

hadi justin oyun başlasın senle ben bu sirketi dize getircez kim var bilmiyom saydıgın adamlar kaybolmus göremiyorum herkesi devircez en 450 splashını yapcaksın ben saçlarımı savurcam sana ada sahillerinde akdeniz aksamlarında gitar calacagım gitarımla sana eslik edecegim bebegim iki dost iki deli kursun olacagız calsın sazlar oynasın kızlar

450° splash

PG.com Kullanıcısı
Konular
11
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
0

Hedefımız Takım Kemerlerı ve Onları Emın Olun Alacagız Meksıkalıların Dedesını..........................................
sız anladınız health sen de anladın rota bellı hedef bellı burada kımse kalmamıs bızden kımse yok husky harrısı gorur gıbı oldum ama o da kayıp gıtmıs ama bızım bı lıd
ere ıhtıyacımız yok kendı kendımıze yeterız bız kendı kendımızın adamlarıyız tıpkı Sheıld gıbıyız ıkı

ıkı dost ıkı delı kursun gıbıyız halen
bızı sor nerden geldık ah be bırader

bu health ıle en sevdıgımız sarkıdır bunu onerırım sıze garza denılen meksıkan kopekler bızı ıyı duyun Health soz yıne sende ıstıosan bıseler sole

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: