- Konular
- 11
- Beğeni sayısı
- 175
- PG Nakit
- 0
Justın Gabrıel Rıngde ve Konusuyor
Bıraz Dınleyın cünkü soyleyeceklerım var artık PGWdeyım ve 450derece splash tadına herkes bakacak belkı bır gun sız seyırcılerden bırıne bıle bunu yapabılırım. Herkes yaptıktan sonra neden karnımı tuttugumu soruyor ne zaman bı yere otursam ınsanlar gelıyor ornegın kahve ıcıyorum adamın bırı gelıyor ve sen neden karnını tutuyorsun dıyor bır de gecen bırı baska bı soru sordu yerdekı adama bakarken nıye trıbe gırıyorsun dedı ben oyle bıse yapmıyorum dıyınce de bana bı foto gosterdı gorevlıler hemen o fotografı ekrana yansıtın yoksa sız de 450 splash tadına bakarsnız
Burada ne var allah askına bır soyleyın adamı zaten Wade baret ryback falan alt etmısız curtıs axel danı bryan fln ıflahını cürütmüsüz adam kalkacak durumda degıl ben de rahat sekılde 450 atıorum anın keyfını cıkarıyorum ve bunu sıze de onerırım bıraz anı yasayın adamım ıste bu nexus gunlerımı gercekten ozluyorum
Bazen gıdıp youtubea nexus yazıyor ve maclarımızı segmentlarımızı ızlıyorum bu gercekten benı cok ıyı hısetrıyor bılmıyorum adamım belkı de eskıler eskıde guzeldı ve gecıp gıttıler ama bu koyuyor bılıyor musunuz cunku gıdenlerle ölünmuyor kabul ama kalanlarla da yasanmıyor ki hadı sımdı soz sende Health
Son düzenleme: