Joker'in Diss Harici Bir Şey Yapmaması

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
721
PG Nakit
125
Bu gece ki diğer kurbanımız Joker.

- Durduk yere milleti dissler.
- Yiğidi öldür hakkını yeme iyi diss atar.
- 2002 takıntısı vardır.
- Sürekli Khont ve Soprano'ya laf atar.
- Silahsız Kuvvet'i sever Sagopa 'ya sallar.
- Soprano'nun dissten sonra evde ağlamıştır.
- İdolü olmadığını iddia eder.
- Her şarkısında illa ki birilerine laf atar, yoksa çok şarkı tutturamaz.
- Çok az dostu vardır.
- Freestyle 'de Şehinşah'a ezici bir şekilde elenmiştir.
- Belli başlı parçaları harici çok patlayan şarkısı yoktur.
- Diss atarken ki amacı Rap'i korumak değil gündem de kalmaktır, yoksa unutulup gidecektir.
- Allame daha iyidir.
- Dinazordur.​

Rise Above Hate

PG İle Giderim
Konular
213
Beğeni sayısı
1,162
PG Nakit
1,240
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Oğlum adamın patladığı şarkı "Yaşamak Öldürür" ve diss değil. Evet, Fuat Ergin'in de dediği "Joker punchline üstadıdır." Tam diss Rapçisi ama bir şey yapamadı demek bayağı haksızlık olur.

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
721
PG Nakit
125
Oğlum adamın patladığı şarkı "Yaşamak Öldürür" ve diss değil. Evet, Fuat Ergin'in de dediği "Joker punchline üstadıdır." Tam diss Rapçisi ama bir şey yapamadı demek bayağı haksızlık olur.
Belli başlı şarkısı harici kısmında Yaşamak Öldürür'ü dinliyordum zaten. İçinde birilerine gönderme olmayan az buz parçası vardır her halde. Kesinlikle başarısız bir rapçi değil. Diss'te de çok iyi olduğunu belirttim. Asıl sitemim bura da ki sürekli insanları disslemesi.

Rise Above Hate

PG İle Giderim
Konular
213
Beğeni sayısı
1,162
PG Nakit
1,240
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Belli başlı şarkısı harici kısmında Yaşamak Öldürür'ü dinliyordum zaten. İçinde birilerine gönderme olmayan az buz parçası vardır her halde. Kesinlikle başarısız bir rapçi değil. Diss'te de çok iyi olduğunu belirttim. Asıl sitemim bura da ki sürekli insanları disslemesi.
Bu aslında sadece Joker'in kabahati değil. Bu adamın prime döneminde dissleşme kültürü normal Rap kültürünün önüne geçmişti. Ee bu konuda da çok iyi olduğundan sivriliyor bu konuda. Biraz tararsan dissleşmeler 2010-2013 arası çok meşhur Türkçe Rap içerisinde. Şu an Joker'in çıkardığı parçalar prime döneminden çok daha kaliteli.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: