(YAYINDA) Beast Incarnate İle Yüz Yüze #5: KamilKursat1905

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

GettyImages-1045168570.jpg

Beast Incarnate: Yüz Yüze'nin beşinci bölümüne hepiniz hoş geldiniz! Bugün oldukça renkli bir konuğumuz ile beraberiz... Suarez ve Griffin tribünü, yüzde yüz GS, Twitter tarihinin en kaliteli çarlarından birine sahip olan o adam geliyor... @KamilKursat1905!

Beast Incarnate: Kürşat'ım hoş geldin. Hız kesmeden ilk sorumuzla başlayalım. @The Lunatic Fringe'in sana iki sorusu var:

"1- Hakkımda ne düşünüyor?

1 yıl ban nasıl hissettirdi?"

KamilKursat1905:

1- Vallahi son yıllarda forumda süreklilik sağlamakta ve arkadaş edinmekte biraz zorlandım maalesef. Ama senin yazdıklarına gülüyordum. Allah razı olsun hocam. İyi adamsın vesselam.

2- Ban mevzusu sıkıcıydı ya. Ne dürülen defterine yazılmıştı ne de foruma girdiğimde sebebi yazıyordu. O zamanlar spor bülteninde de banlıydım ve Galatasaray-Fenerbahçe maçındaki kareografi konusu serbest kürsüye açılmıştı. Oradan anlamalıydım bir komplo olduğunu. Zaten sosyal birisi değildim ve o da kötü bir etki bırakmıştı. Twitter’a yönelmemin sebeplerinden biridir diyebilirim o 1 yıllık ban için. Tabii daha da foruma girmem diyordum ancak banın açılmasının geri sayımını yapıp anında post atmıştım o da ayrı bir kafa.

Beast Incarnate: Allah kimseyi fanatizmden salya sümük püsküren bir yönetim mekanizmasıyla sınamasın diyoruz... ANLAYANA @Dragon kardeş ;)

Beast Incarnate: Sıradaki sorular @Akashi'den gelmiş:

"1- Sekou Doumbouya hakkında ne düşünüyor?

2- Griffin ağabey yüzük görecek mi?"

KamilKursat1905:

1- Sekou’nun ölü yatırım olduğu çok belliydi ya. Giderayak eski GM son kazığını çaktı. Atanamayan Siakam olur diyorduk ancak Stanley Johnson oldu. Yaşı çok gençti ancak o yapılanma senesinde bir adım atamadı. Nitekim biz DeAndre Jordan’dan kurtulması için Nets’e yolladık, Nets Rockets’a yolladı ve onlar da serbest bıraktı. Lakers yaptı ancak sakatandı. Bir şekilde ligde kendisine yer bulabilir mi bilmiyorum ancak çok düşük ihtimal. Kendisine bu tweet ile veda ediyorum

2- Bu sene yine bir takıma veteran olarak gidebilir ancak ligdeki yetenek seviyesi arttı ve bazı takımlar çok fazla oyuncuya sahip. Mesela Thunder’ın 5 oyuncuyu kesmesi gerekiyor. Veteran minimumla bir takıma yine kapak atar ama yüzük şansı bence çok az maalesef… 2021 Nets ve 2023 Celtics olmadıysa daha da olmaz gibi.

Beast Incarnate: Puhahahahahahaha baskette hiç yokum ama şu tweete çay püskürttük. Sıradaki soru @Johnkorey'den gelmiş:

"Hakkımda ne düşünüyor?"

KamilKursat1905: Çok muhabbetimiz olmadı ama severim hocam seni. Biraz konuşma ve iletişim özürlüsüyüm inşallah ileride daha çok muhabbet ederiz. Yeni insanlar tanımaya açığımdır. Eğer nick falan değiştiren yakından tanıdığım biriysen kusura bakma yani…

Beast Incarnate: Sıradaki sorunun sahibi çok kritik bir adam... Meşhur banı atan o isim, @Dragon adlı ırz düşmanının sorusu şu şekilde:

"Attığım bandan dolayı hala kızgın mı? 😢"

KamilKursat1905: Hayır tabii ki. Bana ban atmayanı dövüyorlar. Dediğim gibi sadece 1 yıllık ban konusunda net bir açıklama yapılmaması ve dürülen defterine bile bahsinin yapılmaması canımı sıktı. Yoksa ban konusunda kabarık bir geçmişim var. 7 seneye yakın spor bülteninde banlı kalmak veya 27 saatte 2 kez banlanmak hatta 3 ay banlanmak gibi. Artık bizden geçti gitti herhalde ban konusunda patlak vermeyiz…

Beast Incarnate: Senin diline laf yapanlar millete aynı forumda "turnusol olmayın" tarzı üsluplarla konuştu Kürşat'ım, CİMBOM BAŞI DİK YÜRÜR diyoruz. Tıpkı sen gibi... Engin Erol'a da sevgilerimi iletiyorum, uzun zamandır diyet pressi yemiyoruz özlettin kendini baba.

Beast Incarnate: Sıradaki iki soru @Bero'dan:

"1- Bundan sonra Sadece birini izleyebilecek Basketbol mu? Futbol mu? Güreş mi?

2- Hakkımda düşünceleri.

KamilKursat1905:

1- Bu muhtemelen basketbol olurdu. Sebebi de yetenek konusunda her zaman daha üstüne koyabilmesi. Futbol bana eskisi kadar zevk vermiyor. Bu yüzden basketbola ağırlık verdim zaten. Güreş olsa da olur olmasa da olur gibi bir konumda şu an. Eskiye saygıdan izliyorum diyebilirim. Futbolun zevki kaçtı. Basketbolda da takımımız üzüyor ama genel olarak izlemekten daha çok zevk alıyorum. O yüzden buna basketbol diyeceğim. Ufaktan zamanında kendim de oynadığım için daha ılımlıyım basketbola.

2- Ya ne yalan söyleyeyim yazdıkların falan çok hoşuma gidiyordu. Gülüyordum o goygoy muhabbetlerine. Ama şahsi olarak çok samimi olamadığımız için fazlasını diyemeyeceğim. İyi adamsın vesselam. Umarım zamanla çok daha iyi arkadaş olabiliriz.

Beast Incarnate: İlk soruya şahane bir soru gerçekten, Kürşat'ın basketbol cevabı vereceğinden bayağı emindim. Bu sporu inanılmaz sevdiğini her fırsatta belli ediyor zaten.

Beast Incarnate: @The MANIAC'ın sorularıyla devam ediyoruz. Kendisinin sana 3 sorusu var:

"1- Hakkımdaki düşünceleri?

2- Prime GS kadrosundan şuan ki kadroya kimleri ekler?

3- Detroit Pistons harici favori takımı?"

KamilKursat1905:

1- Abi ikon adamsın ya ne diyeyim… Severim seni. Avatarın falan da çok iyi. Seviyoruz yani. Umarım sen de beni seviyorsundur.

2- 2000’den Hagi, 2012’den Selçuk olurdu herhalde bu. Orta sahaya o tempo ve pas seviyesini kalkındıracak birilerini bulmak zor. Belhanda veya Ndiaye o isimler değil, Emre’yi de ben almak istedim. En azından oradaki yetenek seviyesini daha da yukarı taşıyarak takıma nefes aldırmayı tercih ederim. Umarım Fred tarzı biriyle orayı kapatabiliriz.

3- NBA takımını soruyorsan Los Angeles Clippers. Zaten ilk takımımdı. Griffin takasıyla zaten zamanında sevdiğim Detroit’i de tutmaya başladım ama bubble faciası beni Detroit’in kurduğu yapıyı izlemeye itti. Tatsız ama fena geçmiyor. Futbol olarak Liverpool ve Atletico Madrid öne çıkıyor. Yükselenim de Barcelona hatta.

Beast Incarnate: 2000 Hagi eklemesi harika bir pick, ama son üç maçtır zaten 2000 Hagi'yi izliyoruz ya...

mertens-depo-1.jpeg

Beast Incarnate: Sıradaki soru taze taze nickiyle @THE V1PER'dan gelmiş:

"Ne zaman ban yiyecek?"

KamilKursat1905: Bu soruyu ben de merak ediyorum. Çalışmalarımız devam ediyor. Açıkçası biraz hayat enerjimle de alakalı. İstesem bile çok elim gitmez ban yemeye. Foruma ilk geldiğimde 15 yaşına yeni girmiştim. 24 yaşındayım şu an. Hala duygusal bir adamım gerçi ama bakalım bekliyoruz. En son kendi isteğimle ban yedim sen düşün. Sınavlarıma hazırlanırken vakit ayırmak için ban yemiştim. Hatta Twitter sayfamızdaki diğer admine de dedim ki şifreyi değiştir bana söyleme. Öyle bir soyutladım. Belki yakında buna benzer bir şey yaparım ki halkımız rahatlasın…

Beast Incarnate: Ben sana ban atmaya kıyamam be Kürşat'ım, öyle bir dünya yok yani haberin olsun.

Beast Incarnate: @Heartbroken Kid'in sana iki sorusu olmuş Kürşat:

"1- BU PHILADELPHIANIN YUZU NE ZAMAN GULECEK?

2- TOBIAS HARRIS ADAM MIDIR?

KamilKursat1905:

1- Philadelphia çok sevdiğim bir takım değildir ya yalan yok. Ama bu yapıyla olacağı yok. Harris FA olacak yani olası bir FA hamlesiyle Maxey-Embiid çevresine sağlam bir takım kurulabilir. Yine de bunu biraz düşük ihtimal görüyorum. Embiid’in hala playoffta atlatması gereken bir eşik var ve 76ers’ın net hamlelere ihtiyacı var. Nick Nurse gibi kanat ve savunmacı hastası birisinin orada ne yapacağını merak ediyorum. Yine de toparlayabilirler ama Harden takasında alacakları geri dönüş falan çok kritik.

2- Tobias Harris adamdı tabi 2019’da Griffin ile ettikleri kavga falan üzücüydü ve saçmaydı. Pistons ve Clippers’ta iyi oynuyordu ve kontratının adamıydı ama Philadelphia hem 1. Tur draft hakkı hem de çaylak bir oyuncu falan verdi üstüne de Butler yerine onu tercih edip 5 yıl 180 milyonluk kontrat verdi. İnsan biraz onun karşılığını vermeye çalışır. Maalesef o açıdan adamlık kategorisinden düştü. Pistons’a gelebilirmiş expiring bir kontrat olduğu için. Bakalım bekliyoruz.

Beast Incarnate: Basketbolda sıfır oğlu sıfırız ya, o yüzden bu kısımda herbokologluğumuzla bir şeyler zırvlayamayacağız maalesef...

Beast Incarnate: Sıradaki sorular @Kara'dan gelmiş. Kendisinin birbirinden farklı ve güzel 3 sorusu var:

"1- Umut Bulut hakkında düşünceleri?

2- Güreşten keyif aliyor mu?

3- Hangi mesleği hedefliyor?"

KamilKursat1905:

1- Umut Bulut bence underrated bir isim. İyi katkı veriyorken üstüne Drogba geldi 1.5 sene gol atmadı. O gitti 1 sene yine iyi katkı verdi ama hem yaşlandı hem de kadro planlaması yüzünden ona çok güvenmek zorunda kaldık. Tatsız süreçlerdi. Ben razıyım içeride dışarıda Real’e, Süper kupa maçında Fenerbahçe’ye, Juventus deplasmanında 87’de geriye düşmemize rağmen 88’de attığı goller sebebiyle.

2- Ben izlemeye başladığımda işin senaryo tarafı daha çok cezbediyordu. Şimdi yetenek seviyesi çok yukarıda ancak ben şovların izlenebilirliğini kaybettiğini düşünüyorum. Özellikle bazı PPV’lar tamamen haftalık şovun farklı temalı haline benziyor. O yüzden pek zevk alamıyorum.

3- İngilizce öğretmenliği. Ya da biraz esnetip İngilizce üzerinden herhangi bir şey diyebilirim. Buna pek istediğim şekilde başlayamadım çünkü sıralamam kötü geldi ve babam yüzüden gidebileceğim iyi yerlere gidemedim ve Burdur gibi bir şehri yazmak zorunda kaldım. 3000. Falan olsam yine gidemeyecektim o şekil kendimi teselli ediyorum. Önce okul bitmeden work and travel veya erasmus ile belli bir süre yurtdışını görmek istiyorum sonrasını okul bitince göreceğiz.

Beast Incarnate: Umut Bulut'un underrated olduğu görüşüne katılıyorum kesinlikle ya, underrated olduğu da değil kaldığı denebilir. Drogba'nın gelişiyle tam manasıyla underrated "kaldı" adam yani. İlk geldiği sezonlarda gayet iyi iş çıkarıyordu bence. Hatta o dönemler şey diyordum ben Umut Bulut hakkında, "Biz de FB gibi nöbetçi golcü Semih Şentürk'ümüzü yarattık." Böyle adamlar her zaman değerlidir. Ben iyi hatırlıyorum Umut'u o yüzden. Güreş hakkında yaptığın yoruma da katılıyorum ya, işin senaryo kısmı bayağı düşüşte. Ama Bloodline hikayesine göz attıysan ben ondan keyif aldığını düşünüyorum senin. WWE, hatta güreş tarihinde modern çağın bence en büyük hikayesiydi her anlamda.

Beast Incarnate: Sıradaki iki soru, önceki konuğumuz @agaoglu23 babamdan gelmiş:

"1- Bu kadar iyi twitter sayfasına sahip olmak nasıl bir duygu ?

2- Cade babadan adam olur mu ?"

KamilKursat1905:

1- Pistons TR’den bahsettiğini varsayıyorum zira kişisel hesabım pek iyi değildir… Pistons TR’yi büyütmek için çok emek sarfettik ya. 52-59-65 mağlubiyet aldığımız sezonlarda bile aktif olduk. Sayfa arkasındaki gereksiz dramaları iyi idare ettik ki çoğu dramayla ilgili bombayı kucağıma atıp kaçan bir adminimiz oldu. Güç bela 2000 takipçi olmayı başardık şu an 2200’ü geçtik. Umarım takımda başarılı olup 3000’i zorladığımız günleri de görürüz. Seviyorum yani Eşekstons Türkiye’yi. Umarım başarılı olarak karşılığını alırız diyeyim…

2- Sağlıklı kalırsa olur. Pozisyonuna göre fizikli, iyi savunmacı, fazla güçlü. Takımın kötülüğü, koçun kötülüğü, şut performansı ve top kayıpları can sıkıcıydı. Monty hocadan ve son takımdan sonra bunlar değişebilir. Geçen sene kötü oynamıyordu. Bu sene onu daha anlamlı maçlar oynarken izlemek istiyorum. Her şeyden önce bu önemli. Cade zaten zamanla yükseltir formunu. He biraz bencil olmalı o da var. Beyler siz şut kullanın ben bir ara atarım kafasında takılmamaı. Casey Cory Joseph’e özgürlük tanıyıp ona tanımıyordu. Saçma işler. Monty hocaya güveniyoruz. Duren ile iyi ikili olacaklardır. Beklentimiz yüksek.

Beast Incarnate: Pistons hesabı zaman zaman timeıma düşüyor Kürşat, orada gerçekten büyük bir emek hissediyorum ben ya. Takımın kötü dönemlerinde de sayfayı aktif tutmaya çalıştığınızı söylemişsin, bu çok büyük bir emek mesela. Ki kötü dönemlerde biraz da işin mizahına gidildiği zaman sayfayı patlamak işten bile olmayabiliyor. Umarım daha da yükselir, istediğiniz yerlere gelirsiniz.

Beast Incarnate: Üyelerimizden gelen son sorular @Beautiful Madness'tan gelmiş. Kendisinin sana iki sorusu var:

"1- Nasılsın iyi misin? Hayat nasıl gidiyor?

2- NBA Takımlarından en sevdiğin ve en sevmediğin 2'şer takım söyler misin?"

KamilKursat1905:

1- İdare etmeye çalışıyorum ama son zamanlar beni fazla yıprattı. Tatsız şeyler üst üste geldi. Yakın bir arkadaşımla aramdaki bağların kopmasından ablamın sağlığına, sevdiğim ve artık satılmayan formalarımın mahvolmasından sevdiğim birini üzmeme kadar her şey başıma geldi. Psikolojik olarak güçlü birisi değilim göğsümün ortasında o üzüntünün hissiyatı var maalesef. Yine de toparlanmaya çalışıyoruz. Formaları ilerleyen yıllarda çözeriz şimdi başkalarını araştırıyoruz. Tatsız bir süreç geride kaldı moralimizi yükseltemiyoruz. Umarım sen iyisindir. Biraz kafa şişirdim ama senin iyi olmanı diliyorum.

2- Sevdiğim 2 takım ilk takımım Los Angeles Clippers ve şu anki takımım Detroit Pistons. Sevmediklerim Philadelphia 76ers ve Golden State Warriors. Ne yaptıysam şu 2 takıma ısınamadım. Birine James Harden bile yardımcı olamadı benim açımdan. Belki öbürüne CP3 sayesinde ısınabiliriz. O da beni basketbola başlatan adamlardandır. Griffin ve onu izleyerek başlamıştım Clippers sevdam oradan gelme hatta. Son demlerini oynuyorlar üzücü biraz.

Beast Incarnate: Kürşat'ım son zamanlarda iyi bir dönemden geçmiyordu gerçekten, ama biraz dertleştik. Ona iyi geldiğini düşünüyorum, umarım her şey daha iyi olur senin için.

Beast Incarnate: Gelelim benim soruma... Annen mi baban mı minvalinde bir soru olacak ama:

"GS mi, Detroit Pistons mı?"

KamilKursat1905: Suarez mi Griffin mi beklerdim bu arada...

Beast Incarnate: Aaaa o da olurmuş bak. Tamam ulan sorumu değiştirip bunu soruyorum: "Suarez mi, Griffin mi?"

KamilKursat1905: Ben de bir şov yapıp ikisini birden cevaplayayım o zaman...

1- Galatasaray. İlk göz ağrım gibidir. Üzüyor falan ama genel olarak mutluluğumu bile o belirliyor. Detroit’i benimsedik ama o kadar sarsamadı henüz. 65 mağlubiyetle 5.sıra geldi o bile sarsamadı yani… Genel olarak ikisi de sınıyor ama Galatasaray’ımız hayatımın temelinde yer alıyor. İnsanın böyle şeyleri mutluluğuna bağlaması da üzücü ama ne yapalım seviyoruz.

2- Buna 2018/2019 sezonu olmasa banko Suarez derdim ama 2018/2019 Blake Griffin performansı hayatımda çok özel bir yere sahip. Çok karanlık bir dönemde beni mutlu edip ayakta tuttu. İlk kez Manisa dışına çıktım, ailemle aram kötü, sınıfta pek arkadaş edinememişim, bilgisayar programcılığı bölümüne bilgisayarsız gitmişim, oda arkadaşlarım zorbalık yapıyor ve 2. Öğretim oldukları için sabah kurduğum alarmımı kapatıp beni azarlıyorlar derse gitme falan diyorlar öyle düşün. O dönem eğitim hayatımı kurtarmak için oraya gitmem gerekiyordu. O süreçte beni mutlu edebilen tek şey Griffin’in performansıydı. Philadelphia’ya 50 sayı attığı maçı duygulanarak izlemiştim yurtta. Yeri ayrıdır o yüzden Griffin’i bir tık öne attım. Suarez de mutlu etti tabi UCL kazanarak ve Atletico ile şampiyonluk kazanıp ligi kazandıran golü atarak. Ama 18/19 kadar kritik bir süreç değildi o yüzden Griffin’i ufaktan öne koyarım.

Beast Incarnate: İlk soruya GS demeseydin üzülürdük ama harbi... Galatasaray benim de hayatımın temelinde gerçekten, maç kaybettiğimiz zaman kendime gelmem gün içinde zaman alıyor. Böyle bir aşk görülmemiş dünyada...

Beast Incarnate: Programımızın böylece sonuna geldik. Söylemek istediğin son bir şey var mı Kürşat?

KamilKursat1905: Soru soran herkese ve sana çok teşekkür ediyorum. Güzel oldu biraz kafamı boşaltmış oldum. Umarım cevaplarım yeterlidir ve insanları az biraz mutlu edebilmişimdir. Herkese iyi forumlar diliyorum ve foruma da başarılar diliyorum umarım daha güzel günlerini görürüz. 💛❤️

Beast Incarnate: Ben röportaj sırasında cevaplarından gayet keyif aldım, üyelerimizin de keyif aldığını düşünüyor ve temenni ediyorum. İyi dileklerin için ve sağladığın katılım için çok çok teşekkür ediyorum Kürşat'ım. Daha fazla uğramanı isterim buralara, ayrı bir hava katıyorsun.

Beast Incarnate: Bu bölümlük bizden bu kadar, sıradaki bölümümüzde görüşünceye dek; hoşça kalın, sağlıcakla kalın, sevgiyle kalın!​

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
602
Beğeni sayısı
1,208
PG Nakit
1,855
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

Akashi

the front man
Konular
646
Beğeni sayısı
1,979
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Albay tivitine feci patladık ya. Geçen sene Griffin ağabeye yüzük aldıramayan camiadan kendimizi kopardık Smart hareketi ile beraber. O da onların ayıbı olsun. Keyifli röportaj olmuş seviyoruz KKY'ı.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: