RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒 "𝐶̧𝑢̈𝑛𝑘𝑢̈ 𝑠𝑒𝑛𝑖 𝑟𝑢̈𝑦𝑎𝑚𝑑𝑎 𝑔𝑜̈𝑟𝑑𝑢̈𝑚"


PGW: Son Eklenen Parta Git

keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
35
Mesajlar
2,241
Beğeni sayısı
889
PG Nakit
225
Cornette beni bayıyor. O yüzden onun ve onun cephesinde dönen olayları pek okumuyorum kusura bakmayın. Açılışı es geçtim. Chavo ve Garzalar kağıt üstünde harika üçlü ama ECH'den bir atak lazım aktiflik işini çözerse bu oluşum bar koyabilir oyuna çünkü Garzalar zaten bir Tag Team adı altındaki ekibe göre çok fazla. Ben SCSA'dan bunun intikamının alınacağından eminim. Ve bence bu işin sonu tekrardan Dean Ambrose feuduna dönebilir. Hatırlarsanız Garzalar başta Lakot oynarken Ambrose ile feuddalardı. Yeni sahibi @Moxicity de iyi oyuncu gibi görünüyor o yüzden yarıda kesilmiş bu feud başka bir sahiple kaldığı yerden devam edebilir. Zaten Dean'ın bırakmadan önce de burnu kanıyordu şimdi Moxicity ile de burnu kanıyor. Aynı senaryo devam ediyor. Dolayısıyla Garzalar SCSA'i tarihe gömdükten sonra Dean bunun intikamını almak için onlara karşı gelecektir. SCSA-Dean bağı bu yüzden oluşturuldu gibi. WALTER'ın promo yerinde. Aramıza çok kalın bir giriş yapacaktır. Şu takım maçı da gerçekten çok keyifli okuması. Zeke'nin çok ayrı bir vibe'ı var. Okurken keyif aldırıyor. Ben bir de bu Jey Uso'un @The MANIAC yükselmesini istiyorum. Kendi kabilesini falan kurmasını. Oyuncu biraz daha aktif olursa bunun olma potansiyeli var gibi. MVP'ler ile Zeke arasında ne gelişecek çok meraktayım. Daniels yine klasiklerden gitmiş. Open Chall yapmış ve Dean debut fırsatı bulmuş. Çok da başarılı bir debut. Daniels gibi kalın bir şampiyona karşı bu performans göz ardı edilemez. Main event ise gerçekten harika tasarlanmış. Cena-Lesnar arasındaki efsane brawl tadını verdi bana. Maçlardansa böyle ana olayların hastasıyız ya. Keyifli şov.
 

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Katılım
2 Tem 2023
Konular
350
Mesajlar
5,943
Beğeni sayısı
860
PG Nakit
1,445
Konum
Elazığ
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Cornette beni bayıyor. O yüzden onun ve onun cephesinde dönen olayları pek okumuyorum kusura bakmayın. Açılışı es geçtim. Chavo ve Garzalar kağıt üstünde harika üçlü ama ECH'den bir atak lazım aktiflik işini çözerse bu oluşum bar koyabilir oyuna çünkü Garzalar zaten bir Tag Team adı altındaki ekibe göre çok fazla. Ben SCSA'dan bunun intikamının alınacağından eminim. Ve bence bu işin sonu tekrardan Dean Ambrose feuduna dönebilir. Hatırlarsanız Garzalar başta Lakot oynarken Ambrose ile feuddalardı. Yeni sahibi @Moxicity de iyi oyuncu gibi görünüyor o yüzden yarıda kesilmiş bu feud başka bir sahiple kaldığı yerden devam edebilir. Zaten Dean'ın bırakmadan önce de burnu kanıyordu şimdi Moxicity ile de burnu kanıyor. Aynı senaryo devam ediyor. Dolayısıyla Garzalar SCSA'i tarihe gömdükten sonra Dean bunun intikamını almak için onlara karşı gelecektir. SCSA-Dean bağı bu yüzden oluşturuldu gibi. WALTER'ın promo yerinde. Aramıza çok kalın bir giriş yapacaktır. Şu takım maçı da gerçekten çok keyifli okuması. Zeke'nin çok ayrı bir vibe'ı var. Okurken keyif aldırıyor. Ben bir de bu Jey Uso'un @The MANIAC yükselmesini istiyorum. Kendi kabilesini falan kurmasını. Oyuncu biraz daha aktif olursa bunun olma potansiyeli var gibi. MVP'ler ile Zeke arasında ne gelişecek çok meraktayım. Daniels yine klasiklerden gitmiş. Open Chall yapmış ve Dean debut fırsatı bulmuş. Çok da başarılı bir debut. Daniels gibi kalın bir şampiyona karşı bu performans göz ardı edilemez. Main event ise gerçekten harika tasarlanmış. Cena-Lesnar arasındaki efsane brawl tadını verdi bana. Maçlardansa böyle ana olayların hastasıyız ya. Keyifli ş
Hoca bana kabile deme ya. Çete de grup de ama kabile deme.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
24
Mesajlar
5,151
Beğeni sayısı
683
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Main Event'in ortasına doğru toplantım başladığı için son kısmı okuyamamıştım, şimdi baktım. Poster fenasal olmuş öncelikle. Bunun dışında Dream'in segmenti bence çok enteresan bir yere doğru evrilecek, açık ara devamını en çok beklediğim senaryo şu an. İşin benim için en ilginç kısmı Dream'in seslendiği kişinin Christopher Daniels olma ihtimalinin yüksek olması. Cümlelerdeki ''Tanrı'nın cezası'' muhabbetinin Daniels'ın hikayesine direkt oturan bir terim olması bir kenara, çizdiği tablo ''Fallen Angel'' diye bağırdı resmen. Hikaye benim karakterime bağlansın ya da bağlanmasın her türlü sıkı bir takipçisi olacağız. Genel şov içinde emeğinize sağlık, son zamanlarda okuduğum en iyi haftalık şov olabilir.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: