RPG PGW'nun Bağlantısızı

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,680
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
6 Ağustos 2023

Summerslam sonrası

The Dream: PEŞİMDEN GELMEYİN! HAYATINIZDA HİÇ Mİ KANAYAN BİRİSİNİ GÖRMEDİNİZ? BIRAKIN BENİ!

nolur...

bırakın...

The Dream'in adımları azalmaya, nefes alış veriş hızı yavaşlamaya başlıyor. Etrafındaki insanlar kendisine bir şey olacağından korktuğu için etrafına doluşurken Dream, her şeyden bıkmış bir şekilde bir duvarın dibine çöküyor ve öylece yukarı bakıyor.

200422-narrow-new-york-city-street-se-518p.jpg

The Dream: Yalnızlığa yeteri kadar alışmış biriyim, yanıma doluşup da zayıflatmayın beni. Beni tek bırakın, beni gücümle bırakın. Madem yanımda olacaktınız da neden o gün yanımda değildiniz ki? Benim hayatımın karardığı, süperyıldız oluşumun tuzaklarla engellendiği dönemde neden sarmadınız yaralarımı? Ben yargılanırken orada sadece ben ve miranda haklarım vardı. Avukatım bile benim parmaklıkların ardında çürümemi istedi. Evet yanlış şeyler yaptım; ama hiç bir zaman birisine zarar vermemiştim. İnsanlar beni tacizci zannediyordu. BEN BAŞKA BİR SEBEPTEN DOLAYI 3 YIL YATTIM!

Dream cebinde duran yarısı kırık kısa mavi Lark tekini cebinden çıkartıp yakıyor.
The Dream: Bunu soyunma odasında Bobby Gunns'ın cebinden çarptım. Sahiden o nerede? Uzun zamandır görmüyordum o dedeyi. Dedeyi sikeyim etrafa bakıyorum da eskiden ne hayat doluymuşum. Şimdi ise mutlu olabilmek için küçük zevklerin peşinden koşuyorum ve yine de mutlu etmiyor. Aslına bakmak gerekirse, mutlu olmak için çabalamayı bırakalı çok uzun süre oldu. Uzun bir zaman sonra yeniden bir şey için çabalıyorum da, görüldüğü gibi bazı yetkililer değil bana benim bulunduğum yeri dahi pek önemsemiyor. Mayhem'de sadece 3 kişi kalmış onlar da ana kemer için birbirini yiyor. 3 kişilik brand. Ne kadar da harika. O kadar zayıf bir yer ki burası spiker masasından birisi kalkıp güreşe dönebiliyor. SPİKER MASASINDAN BİRİSİ KALKIP GÜREŞE DÖNÜYOR VE BİR SONRAKİ HAFTA ONA ANA KEMER İÇİN ŞANS VERİYORLAR! AHAHAHAHA​

öhöööööö ÖHHHÖÖÖÖÖÖ

Dream o kadar çok öksürüyor ki ciğerleri çıkacak gibi oluyor.
The Dream: Ama hala Dream'i görmezden geliyorlar. Önceden de söylemiştim ben bazılarınız için rüya, bazılarınız için kabustum. PGW'deki geçirdiğim vakitten şunu anladım ki ben hiç biriniz için gerçek değilim, hepiniz için kabusum. Artık istediğiniz kadar görmezden gelebilirsiniz. Çünkü ben artık iki brandi de temsil etmiyorum. Summerslam'de onlar benim için yoklarsa ben de onlar için yokum. Donald Trump ve Jim Cornette sikimi yalasın. BEN PGW'NİN BAĞLANTISIZIYIM! Hiç bir yere bağlantım yok, hiç bir brand beni temsil etmediği gibi ben de hiç bir şovu temsil etmiyorum. Beni Summerslam için düşünmeyenler için bir de güreşecek miyim? Hayır hayır hayır. Beni bu duruma hak görenlerle güreşmeyeceğim, onlarla dövüşeceğim ve hepsini komaya sokacağım. Tıpkı Seth Rollins gibi. Kariyerleriniz tıpkı Velveteen gibi ellerimde eriyip gidecek.​

kas.jpg

Dream kendini daha dinlenmiş hissettikten sonra ayağa kalkıyor ve insanlardan uzaklaşmak için ağır aksak adımlarla kendisine tahsis edilen otel odasına geçiyor.
The Dream: Summerslam'de her maça birisi karışmış belki bir maça da beni karıştırtırlar diye Staples Center'a kadar getirdiler beni. Sikeyim, bir anlamı yok. Şu kokuşmuş dünyaya baktığımda bazen keşke hiç bir zaman hapisten çıkmasaydım diyorum. Gerçek dünya daha büyük sahtelikle dolu. Özellikle de güreş dünyası. Herkes bir hikayesinin olduğuna, herkes anlatacağı şeylerin değerli olduğuna inanıyor. Kimisi hastahane anılarını anlatıyor, kimisi mektuplarının kaybolduğunu anlatıyor, kimisi hala karın ağrısı gibi amcasını anlatıp akrabalarını şirkete dolduruyor. Herkes bir drama yaratıp isim yapmaya çalışıyor, ben kendileriminkini öldürürken. Ne akrabam var, ne güzel bir adım. Mektup da yazmıyorlar bana. Sosyal medya da kullanmıyorum.​

Empati: Dream, herkes göz önünde olmak ister. Bunun için de ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Durumu hikayeleştiriyorlar. Burada dövüş yok, en iyi masalı okuyan kazanıyor. Sen de senelerce böyle ayakta kaldın. Onlar da ayakta kalmaya çalışıyorlar.

Dayanıklılık: Sadece bir kişi ayakta kalabilir. Herkesin dayanabileceği bir yer değil dövüş sektörü. Burada en sağlam olanlar ayakta kalır. Alnını sil.

Dream, elindeki bezle alnında kendi açtığı yarayı temizlerken dolabından yeni bir biraya uzanıp onu açıyor.

Velveteen: Artık kendine zarar veriyorsun içme daha fazla.

Biyokimya: Onu dinleme, o da sana değer vermiyor. Değer verse seni hapse attırır mıydı? İç. Kafan rahatlayana kadar iç. Alkolün damarlarına akmasına izin ver.

İrade: Yeterli, sen bundan çok daha değerlisin Dream. İçmek istiyorsan buna yarın devam etmelisin. Kendini kaybetmek üzeresin. Ayakta dur, ayık ol. Beraber üzülüyoruz; ama kendini kaybetme.
The Dream: Ben kendimi kaybedeli çok uzun zaman oldu baylar ve bayanlar. Bu yolculukta daha iyi bir benlik, daha sağlam bir kimlik elde ettim. Bunun için her şeyimi vermişken daha geri dönemem. Gerçeğe ulaştığımda kendimi temizlediğimde ve benim olan her şeyi aldığımda her şeyi bitireceğim. Bunun için geçmişimi siktim, sıra geleceğinizde.​

İlkellik: Geride hiç kimseyi bırakma. Sana yapılan her şeyin intikamını bir bir almalısın. Biz suçsuz hapis yattık, en azından çekmiş olduğun cezanın altını şimdi doldur. Onlar sadece bir et parçası, içlerinde ruh yok.

Manipülasyon: Onları aldırma Dream. Kazanan her zaman yalnızdır. Sen anlattıklarınla oradaki herkesi etkiledin. Şu an oradaki herkes senden çok korkuyor ve neden korkmaları gerektiğini de ispatladın. Sen ne olursan ol bir starsın. Velveteen ya da Dream olman bu durumu değiştirmeyecek.

Mantık: Eğer hala bir işin olsun istiyorsan yatıp uyuman lazım. Son zamanlarda en az beni dinlediğine eminim. Sakinleş, kendine zarar verme. Uyu, uyandığında yaptığımız planı yürürlüğe koymak için bir sonraki şovu bekle. Sen onların attığı adımı biliyorsun; ama onlar senin atacağın adımı bilmiyorlar.
The Dream: Çıktığım çöplükten beni başka bir çöplüğe buruşturup atmanıza izin vermeyeceğim. Ben bunca yolu bunun için gelmedim. Başladığım yere geri dönmeye, yeniden pisliğin içine sürülmeye gelmedim. Başladığım işi bitireceğim ve en tepede oturup kendimi temiz bir suyla yıkayıp temizleneceğim. Kendimi temizledikten sonra da buradaki pislikleri temizleyeceğim. Bu zamana kadar her insan gibi ben de başıma gelen bazı kötü şeyleri hak ettim. Sizler gibi. Ama ben bunları yaşayacak kadar kötü hiç bir şey de yapmadım. Ben de kalben sizin gibi etten, kemikten bir insandım.​

Velveteen: Hala öylesin.
The Dream: Artık değilim. PGW'deki herkes için bir kabusum. Kendim için bile... bir kabusum. Güreşmeyi bile unutarak buraya geldim ve dövüşerek buralara kadar geldim. Artık güreşmeyi de hatırlıyorum; ama dövüşmeyi asla bırakmayacağım. Endüstriyi de kendim gibi ayağa kaldırdığımda, gerçeklere ulaştığımda, temizlendiğimde sizleri de temizlemiş olacağım. Rüyalar gerçek olacak, kabuslar bitecek ve en tepede olmanın altından veya demirden olan bir bel askısına sahip olmak anlamına gelmediğini hepinize göstereceğim.​

DREAM OVER

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: