- Konular
- 62
- Beğeni sayısı
- 558
- PG Nakit
- 150
- Favori Güreşçi
- Angelico
WE
THE
PEOPLE
Sevgili güreş severler ve özgürlük savunucuları! Ben, bundan kısa bir süre öncesine kadar ringin sert dünyasında yetişmiş, Amerikan milliyetçiliği savlarıyla bağıran çağıran, alkolik ve kumarbaz bir adamdım. Fakat bugün karşınızda, özgürlük ruhunu taşıyan bir adam olarak duruyorum. Ve bugün, sadece bir sporcu olarak değil, aynı zamanda bir mesajın taşıyıcısı olarak da buradayım! Biz güreşçiler, ringin içinde adaleti ve dengeyi sağlamak için mücadele ederiz. Ancak, dünya sahnesinde de aynı adaleti ve dengeyi sağlama sorumluluğumuz var. Gözlerimizi dünyaya çevirdiğimizde, siyasi taktiklerle şekillendirilen ve özgürlüklerin sınırlandığı bir gerçeklikle karşılaşıyoruz.
Bir süre önce birisiyle tanıştım. Hem kumarbaz olamayacak kadar, hem de kumardan uzak durmayacak kadar akıllı bir adam. Onun otelinde kumar oynarken o kadar çok para kazanıyordum ki bir an bu şirketi alacak kadar para biriktirebileceğimi düşünmüştüm. Fakat o benimle tanıştı, ve bana, biraz daha kumar oynarsam adeta donuma kadar alabileceğini kanıtlayan istatistiki verileri gösterdi Öğretmenim ve ilham kaynağım, sevgili Besim Tibuk ile işte böyle tanıştım. Onun engin zihninden faydalanmış, öğretileriyle donanmış bir şekilde buradayım. Onun fikirleri, bireysel özgürlüğü ve demokratik değerleri savunmanın ne kadar önemli olduğunu öğretti bana. İşte bu yüzden, bir liberal demokrasi ferdi olarak bütün güreş severlere ilk çağrımda bulunuyorum. Hangi ülkede, hangi eyalette, hangi şehirde, hangi semtte olursanız olun, gidin ve ülkenizin ve insanlığın ortak değerlerini savunan, müreffeh toplumların garantörü Liberal Demokrat Partilere üye olun!
Bugün Christopher Daniels ile ringdeki mücadelemiz, dünyanın genel durumunu yansıtıyor. Biz güreşçiler, karşımızdaki rakiple adil bir mücadele içindeyiz. Ancak dünya sahnesinde, bazıları gücü ve ellerindeki prestiji kötüye kullanarak diğerlerini baskı altına almaya çalışıyor. İşte bu noktada, özgürlük ve adalet için sesimizi yükseltmek zorundayız. Güreş, strateji ve güç gerektirir, ancak aynı zamanda saygıyı da içerir. Dünya sahnesinde de farklı görüşlere saygı göstermek ve herkesin eşit haklara sahip olduğunu kabul etmek zorundayız. Biz güreşçiler, ringdeki rakibimizi yenerek zafer elde ederiz, ancak gerçek zafer, adaletin ve özgürlüğün hüküm sürdüğü bir dünya yaratmaktır.
Sevgili izleyiciler, sizlere öğretmenimden öğütler taşımaya devam edeceğim. Bize katılın ve dünyanın genel durumunu daha iyi hale getirmek için mücadele edelim. Ringde olduğu gibi, yalnızca herbirimizin kendi çıkarlarını düşündüğü bir dünya içinde hareket ederek gerçek değişimi sağlayabilir, aptal katliamlara son verebilir ve son nefesimize kadar viskilerimizi yudumlayabilir, sütlü americanolarımızı içebilir ve kafamızı yastığa huzurla koyabiliriz.
Ve sakın unutmayın...
WE
THE
PEOPLE