Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Buna Değer Mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Lindir" data-source="post: 45634" data-attributes="member: 140"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]1tGymIN_JgY[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Dig Deep’in duyulmasıyla birlikte kameralar girişe doğruluyor. Müziğin eşliğinde seyirciler pek de memnun olmayan ifadelerle girişe odaklı ama yarım dakika kadar kimse belirmiyor. Bu beklenmedik bekleyişin ardından MJF gösteriyor kendisini. Yüzünde pek iç açıcı olmayan bir ifadeyle ringe ilerliyor ve hışımla ceketinden mikrofonunu çıkarıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]1380[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>[MJF]</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Hafife almışım… Bu yolculuğa başlarken sizlere ideallerimden bahsetmiştim. Buranın vasat altı bir güreş şirketinden farksız ve değerli zamanınızı boşa harcayacak güreşçilerle dolu olduğundan. Belki bu duyduklarınız sindirmesi zor şeylerdi ama ilerleme kat ettiğimizi düşündüm. Bunları söylediğim akşamın ardından gece hayatımın en huzurlu uykularından birini yaşadım. Ta ki debut maçıma kadar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>[MJF]</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Sizin gerzek suratlarınıza bakınca anladığım kadarıyla bunu bir başarısızlık olarak görüyorsunuz. Ama her biriniz derinden biliyorsunuz ki o maç benim için kolay bir debut maçından başka bir şey değildi. Hatta maçtaki rakibimin garip, Japon bir herif olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradım. O kabarık steroid yığını maça katılana kadar. Kendisini benimle aynı seviyede görmeye cesaret eden duygusal, şişme bebek. Bipolar Mike Maxwell Jacob Friedman’ın işine karışıp sonuçlarına katlanacağını anlamış ki şirketten tüymüş. Sanırım genlerinle ne kadar oynarsan oyna doğanda korkaklık varsa bunu değiştiremiyorsun. Zaten buraya geçen hafta neler olduğunu anlatmaya gelmedim. Buraya sizin asıl anlayamadığınız şeyi anlatmaya geldim. Maçın son saniyesinde yerde Japon rakibimin bedavaya kazandığı galibiyeti izlerken hissettiklerim. “Gerçekten buna değer mi?”. Kafamda dönüp duran bu soruyu durduramıyordum. Kafası çalışmayan seyircilerle cebelleşip, ayak bağı olan heriflerle uğraşmak. “Gerçekten buna değer mi?”.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>MJF bir süre duraksıyor ve devam ediyor.</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>[ATTACH=full]1381[/ATTACH]</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>[MJF]</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Sizler sorumluluk almak ile ilgili pek bir fikre sahip değilsinizdir ama benim için bu şirkete girmek bir sorumluluk almaktı. Ve bunu sonuna kadar getireceğim. Burayı olması gerektiği gibi bir şirkete dönüştüreceğim. Burayı benden fazla düşünen ne sizlersiniz ne salaklarla dolu bir roster ne de herhangi bir yönetici! Ben!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]1382[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"BECAUSE I'M BETTER THAN YOU AND YOU KNOW IT!"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">MJF mikrofonu yere vuruyor ve hızlı adımlarla backstage'e gidiyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lindir, post: 45634, member: 140"] [CENTER][MEDIA=youtube]1tGymIN_JgY[/MEDIA] Dig Deep’in duyulmasıyla birlikte kameralar girişe doğruluyor. Müziğin eşliğinde seyirciler pek de memnun olmayan ifadelerle girişe odaklı ama yarım dakika kadar kimse belirmiyor. Bu beklenmedik bekleyişin ardından MJF gösteriyor kendisini. Yüzünde pek iç açıcı olmayan bir ifadeyle ringe ilerliyor ve hışımla ceketinden mikrofonunu çıkarıyor. [ATTACH type="full" width="500px"]1380[/ATTACH] [B][MJF][/B] Hafife almışım… Bu yolculuğa başlarken sizlere ideallerimden bahsetmiştim. Buranın vasat altı bir güreş şirketinden farksız ve değerli zamanınızı boşa harcayacak güreşçilerle dolu olduğundan. Belki bu duyduklarınız sindirmesi zor şeylerdi ama ilerleme kat ettiğimizi düşündüm. Bunları söylediğim akşamın ardından gece hayatımın en huzurlu uykularından birini yaşadım. Ta ki debut maçıma kadar. [B][MJF][/B] Sizin gerzek suratlarınıza bakınca anladığım kadarıyla bunu bir başarısızlık olarak görüyorsunuz. Ama her biriniz derinden biliyorsunuz ki o maç benim için kolay bir debut maçından başka bir şey değildi. Hatta maçtaki rakibimin garip, Japon bir herif olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradım. O kabarık steroid yığını maça katılana kadar. Kendisini benimle aynı seviyede görmeye cesaret eden duygusal, şişme bebek. Bipolar Mike Maxwell Jacob Friedman’ın işine karışıp sonuçlarına katlanacağını anlamış ki şirketten tüymüş. Sanırım genlerinle ne kadar oynarsan oyna doğanda korkaklık varsa bunu değiştiremiyorsun. Zaten buraya geçen hafta neler olduğunu anlatmaya gelmedim. Buraya sizin asıl anlayamadığınız şeyi anlatmaya geldim. Maçın son saniyesinde yerde Japon rakibimin bedavaya kazandığı galibiyeti izlerken hissettiklerim. “Gerçekten buna değer mi?”. Kafamda dönüp duran bu soruyu durduramıyordum. Kafası çalışmayan seyircilerle cebelleşip, ayak bağı olan heriflerle uğraşmak. “Gerçekten buna değer mi?”. [I]MJF bir süre duraksıyor ve devam ediyor. [ATTACH type="full" width="500px"]1381[/ATTACH][/I] [B][MJF][/B] Sizler sorumluluk almak ile ilgili pek bir fikre sahip değilsinizdir ama benim için bu şirkete girmek bir sorumluluk almaktı. Ve bunu sonuna kadar getireceğim. Burayı olması gerektiği gibi bir şirkete dönüştüreceğim. Burayı benden fazla düşünen ne sizlersiniz ne salaklarla dolu bir roster ne de herhangi bir yönetici! Ben! [ATTACH type="full" width="500px"]1382[/ATTACH] "BECAUSE I'M BETTER THAN YOU AND YOU KNOW IT!" MJF mikrofonu yere vuruyor ve hızlı adımlarla backstage'e gidiyor. [/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Buna Değer Mi?
Menü
Giriş yap