RAW Spoiler | Main Event


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,437
Mesajlar
3,754
Beğeni sayısı
1,215
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
New Day vs. Viking Raiders

Kofi Erik'e Trouble In Paradise yapıyor ardından ringin dışında ki İvar'ın üstüne uçuyor. Bu sırada Xavier Turnbuckle'da Erol'un üstüne atlayıp tuşa gidiyor ve maç bitiyor.

Aradan döndük Judgment Day ringe doğru ilerliyor. Raquel Rodriguez Rhea Ripley'e saldırıyor ve barikatlara fırlatıyor. Hakemler gelip ikiliyi ayırıyor. Ripley tutuyor Raquel'i barikata vuruyor. Candice LeRae ve Indi Hartwell Ripley'e saldırıyor Ripley ikisini de Barikata vuruyor. Hakemler tutmaya devam ediyor güreşçileri böyle sona eriyor segment

Judgment Day (w/ Rhea Ripley) vs. Cody Rhodes, Shinsuke Nakamura & Seth Rollins

Damian Priest Balor'a çantayı veriyor bu sırada Sami Zayn geliyor! Damian'a saldırıyor Zayn! Tutuyor ve Spiker masasına vuruyor Damian'ı. Hakem ringin dışına bakarken Balor çantayla Seth'e vurmak istiyor ama Seth'den Superkick! Cody arkasından tutup kaldırıyor Balor'u ve Cross Rhodes! Tuşa gidiyor Cody! 1! 2! 3!!!

Seth ve Cody ikilisi galibiyetlerini kutlarken Nakamura Kinshasa yapıyor Seth Rollins'e ve ringden çıkıyor! Cody ve Sami. Anlam veremiyor Nakamura arka alana doğru giderken şov bitiyor.

Seth Rollins'in rakibi Nakamura olacak arkadaşlar. BU KADAR REZİLLİK SABAH SABAH BÜNYEYE FAZLA GELDİ. BEN GÜREŞ İZLEMEYİ BIRAKIYORUM ARTIK.​
 

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,804
Mesajlar
7,522
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Nakamura'yı severim ama adam Amerika'da sırf sörf yapabilmek için kalıyor ve dünya umurunda değil. Kadroda o kadar müsait adam varken neden Nakamura?
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
New Day dönmüş demek... Benim yıldızımın pek barışmadığı bir takım olsa dahi kendilerini özlettirdiklerini fark ettim garip bir şekilde, yeniden dönmüş olmalarını görmek güzel.

Maçın bitişi falan güzeldi de maçtan sonraki Nakamura olayına ???? olduk anlık. Cody vs. Seth'i tabii ki hemen beklemiyorduk ama üstte de söylendiği gibi Seth'in karşısına geçiş rakibi olacak konulabilecek onca adam varken Nakamura hamlesini ben de mantıksız buldum. Ama muhtemelen tek PPV'lik sürüp bitecek bir feud olacaktır, çok da şey etmemek gerek.
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
1,906
Beğeni sayısı
474
PG Nakit
275
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Raquel ablamın tabiri caiz ise "Statement" 'ı çok çok iyiydi, o yüz ifadesi vb. Payback'te maçını alır umarım, hak ediyor ana kemer mücadelesini.

Nakamura'ya KATLANAMIYORUM ABİ YA. YETER.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: