Cody AEW'da Kalsaydı?

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,740
Beğeni sayısı
1,568
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Cody AEW'da Kalsaydı şu an durumu nasıl olurdu? Ana kemer kazanır mıydı? Yoksa Mid Card peşinde mı koşardı? Düz Feud'larda mı takılırdı? Sakatlanır mıydı?

Kısacası Cody kalsaydı şu an nerede olurdu? WWE'ye gelmesi iyi oldu mu onun için?

1691447218918.png

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,046
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
AEW'da senaryo gereği World Title maçına çıkamayacaktı zaten. Cody AEW serüveninin sonlarına doğru ayrı bir güreş evreni kurdu kendine ve şovlardan çok bağımsız bir izlenim veriyordu, Codyverse diyenleri hatırlıyorum. O çemberin içine de midcarderlar giriyordu genelde böyle bir durumun içindeyken kendi de mid üstüne çıkamazdı. AEW'nun yıldız gücü de bir hayli yüksek, tırmanmak için o çemberde momentum yakalaması imkansız gibi bir şeydi. Halihazırda kendi kendini bookladığının bilinmesi ve ısrarla heel turn yapmaması sebebiyle seyircilerden topladığı bir antipati de vardı. Tüm bunlar bir yana, Cody görünüşü ve stili bakımından AEW ringinde preporsiyon olarak eğreti duruyordu.

Kısaca WWE'ye daha çok yakışıyor ve rakip şirketin EVP'si olmanın momentumunu kariyerinin sonuna kadar götürür.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
553
Beğeni sayısı
1,340
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Bu kadar göz önünde olamazdı bence. Daha düz feudlar yaşardı diye düşünüyorum. İyi işler çıkarıyor ya helal olsun derdik ama o kadar.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Ben de bu konuya bir cevap vereyim. @Bero başarılı bir konu açmış yine.

Öncelikle @Deathmatch Classic’in dediği gibi ürünle çeliştiğini düşünmüyorum zira başlangıçta ürün Cody idi. Her zaman öyle oldu. Koyulan vizyon, WCW’nun mirasını sırtlanmak üzerineydi ve Amerika’da bu iş yapılacaksa Cody’nin göstereceği yol önemliydi. Aşağıdaki segmenti örnek olarak ekledim. DDP’nin kullanım şekli ortada.

Revolution 2020’ye kadar da bu çizgi ana hatları ile takip edildi. Sonrasında Tony Khan’ın book işlerini tamamen inisiyatifine almak istemesi ile işlerin değiştiğini geçmiş izlendiğinde görebiliriz. Pandemi ile birlikte ise şirket, Cody’nin olayları dışında ulusal kanalda yayınlanan, yüksek bütçeli PWG’ye dönüştü (ki bu, bugün gördüğümüz reyting düşüklüğünün esas sebebidir).

Cody kendi bookundan vazgeçmediği içi Codyverse dediğimiz tabir ortaya çıktı ve burada da yanlış yürüyen bazı işler (bkz. Cody&Brandi vs Jade&Shaq maçı öncesi Brandi’nin hamile kalması ve yerine Red Velvet adındaki Brandi klonunu koymaları / Siyahi asıllı Anthony Ogogo’ya kolonoci britanyalı muamelesi çekmesi) Cody’i antipatik kıldı.

Sonuca gelecek olursak; hayır, kesinlike bugünkü etkiyi veremezdi. Belki Collision ile birlikte aradığı ciddi ortamı yakalardı ancak arkadaşların yazdığı gibi kendisine ana kemeri yasaklamıştı. Kendisi için gitmesi çok hayırlı oldu.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: