RPG Kötü Adama İyi Geceler Dileyin

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

Invasion çalıyor ve Goldberg ringe geliyor. Fanlarda yuhalamalarla karışık homurdanmalar hakim. Goldberg fazla oyalanmadan hemen ringe giriyor, mikrofonu alıyor.

Bill Goldberg: Sanırım bir açıklama bekliyorsunuz değil mi? Kesin homurdanmayı ve kulağınızı açıp beni dinleyin o zaman. Sizin sormak istediğinizi sizin yerinize ben sorayım: "O gururlu Goldberg neden başkasının saldırısı yüzünden neredeyse baygın vaziyetteki Christopher Daniels'ı yenmeyi reddetmedi?" Güzel soru, eminim bu soruyu bana sormak istemenizde haklı sebepleriniz var ama ben de size başka bir soru sormak istiyorum. Siz benim yerimde olsaydınız benimle aynı şeyi yapmaz mıydınız? Cevabı da sizin yerinize vereyim çünkü siz cevap verecek olsanız yalan söylersiniz. "Hayır biz bir daha bu fırsatı belki de alamayacağımızı bile bile Daniels'a saldırmazdık." dersiniz. Ama bu yalan, kocaman bir yalan. Hepiniz benimle aynı şeyi yapardınız. Hatta benden daha da acımasız bir şekilde saldırırdınız çünkü sizin doğanız bu. Siz birer fan değil birer AKBABASINIZ!

Seyirci Goldberg'i delicesine yuhalıyor. Goldberg yuhalamaların bitmesini bekliyor bir süre, baktı ki bitmiyor dalıyor söze.

goldberg2.jpg

Bill Goldberg: Susun! Kesin sesinizi! Boş şovlarınıza vaktim yok. Ben güreşe başladığımda da birer akbabaydınız şimdi de öylesiniz. Nerede bir kan kokusu alsanız, nerede düşmüş bir adam görseniz üstüne üşüşür kanını emersiniz. Sevmediğiniz biri mi var ringde, köpekler gibi ulursunuz ve yuhalarsınız onu. Ta ki patronu onu şirketten sırf siz onu sevmediniz diye kovana kadar. Ya biri size kendini sevdirmek için her türlü saçmalığı yapmayı kabul edecek, buna bilerek önüne gelen fırsatı tepmek de dahil, ya da siz onu sevmediniz diye paşa paşa evine dönecek, size kendini unutturana kadar evden çıkamayacak. Sevmediğiniz güreşçi evinin yanındaki markete gitse onu sanki bir pislik görmüş gibi gözlerinizle aşağılarsınız. Sosyal medyada bir şey yazsa yorumları küfürle doldurursunuz. Suçu ne? Sizin istediğiniz gibi olmamak. YOK YA! Bu yaşlı dede bugün sizin gözlerinizi açacak çünkü artık sizin gibi bir çakal sürüsüne ben tahammül etmek zorunda değilim. Yeni yetme değilim, Goldberg olmak için size köpeklik etmeye ihtiyacım yok. Beni beğenmiyor musunuz? Umrumda değil. Size rahatsızlık vermeye devam edeceğim. Hem bana ben gurursuzluk yaptım diye kızanlar neden o sevgiliniz Christopher Daniels'a tek kelime bile etmediniz. Bana da Cody Rhodes saldırdı, onun da ortada hakkıyla kazandığı bir zafer falan yok. Christopher Daniels'ı ellerinizi patlatırcasına alkışladınız, o çok mu onurlu? Bunca zaman beni sevmek için en ufak bir çaba sarfetmediniz. Çifte standartlarınızdan bıktım artık. Ben maçı Chris'e bırakıp gitseydim beni sosyal medyada birkaç gün pohpohlar ve sonra unuturdunuz. Ama maçı kazanıp kemeri alsaydım çok şey değişirdi. Tıpkı 20 yıl önce Triple H'in hilesiyle yenildiğim Elimination Chamber maçındaki gibi kazananı biraz yuhalardınız, sonra ilk haftalık şovda şampiyonu alkışlardınız; yenilen Goldberg'i o gün hiç umursamadığınız gibi mağlup Christopher Daniels'a da bir tekme atardınız. Çünkü sizin doğanızda bu var. Yenilene bir gün acırsınız, kazananı her gün alkışlarsınız. Ben sadece kazanmak istedim, gözünüze girmeye çalışmadığım için özür dileyecek değilim.

https%3A%2F%2Ffansided.com%2Ffiles%2F2016%2F11%2FGoldberg.jpg

Bill Goldberg: Şimdi o çok sevdiğiniz masum veliaht Cody Rhodes'a geleyim. Cody, bana ders verdiğini sanıyorsun. Babanı gururlandırdığını sanıyorsun ama hiçbir şey başarmadın. Bak sende de ben gibi hiçbir şey yok. Elde var sıfır. Sen de yenildin ben de yenildim. Sen şimdi evinde Goldberg'i bitirmeni kutluyorsundur. Bak bitmedim işte, dimdik buradayım. Yine ringdeyim. Yine hiçbir şey başarmadın Cody, kariyerin boyunca saç rengin değişti, tipin değişti, tarzın değişti, donla gezerdin şimdi takım elbise giyiiyorsun kıyafetin de değişti ama bir şey hep aynı kaldı. Her zaman tarihin yenilenleri yazdığı sayfada kaldın Cody. Her zaman mağlup tarafta oldun. Şimdi ilk kez bir zafer kazandığını düşünerek evinde kutlama yapıyor olabilirsin ama bak şu an tam karşındayım. Kazanamadığın tüm zaferlerin temsili olarak dimdik ayaktayım. Ve bunun böyle kalmasını sağlamaya devam edeceğim. Sana son bir abi tavsiyesi, bence bu işi başaramadığını kabullen. Belki babanın hesabını kapatacak kişi sen değil, senin oğlun falandır. Babandan, abinden, senden olmadı evlat. Bunu kabullen ve önündeki maçlara bak. Hemen bir oğlan yapmaya çalış, ölmeden önce belki onun bir kemer kazandığını görürsün.

151485517cf74ad24f99bfecd2bb1713

Goldberg şimdi tam karşısındaki seyircilere dönüyor ve sesinin tonajını biraz artırıyor.

Bill Goldberg: Nasıl, iyi konuştum mu? Gözünüze girdim mi akbaba sürüsü? İzlediğiniz şeyden memnun kaldınız mı? Beni alkışlayacak mısınız, yoksa yuhalayacak mısınız? S*kimde değil. Artık hiçbir zaman unutmayın ki bu adama yağdıracağınız hiçbir hakaret, hiçbir şey onu etkilemeyecek. Şimdi ben ringden inerken arkamdan köpek gibi havlamaya devam edin.

Goldberg mikrofonu atıyor ve kameraya doğru yüksek sesle bağırıyor.

25d3c0d76cb1426b-1200x675.jpg

Bill Goldberg: KÖTÜ ADAMA İYİ GECELER DİLEYİN!

Goldberg hızlıca ringden inerken seyirci arenayı resmen yuhalamalarla yıkıyor. Goldberg bundan hiç rahatsız değil, aksine çok memnun.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: