Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
i can smell it on you
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Layne Staley" data-source="post: 451334" data-attributes="member: 49"><p style="text-align: center"><strong>5 Temmuz 2026</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Payback #105'in gerçekleşeceği günün öğle saatleri</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]16489[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Öğlen güneşiyle beraber Seth Rollins'in evindeyiz. Burası Rollins'in giyinme odası. Modern bir ışık var odada. Rollins, aynanın karşısında giyiniyor. Yüzünde soğuk bir ciddiyet hakim. Telefonunu masanın üstüne bırakmış, hoparlöre almış, telefon görüşmesi gerçekleştiriyor. Karşı taraftan cızırtılı bir ses geliyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Telefondaki Adam:</strong> "Dwayne kontratları hazırladı. Arka alan patlamaya hazır bir barut fıçısı gibi. Kimse kimseye güvenmiyor. Kimse. Herkes birbirinin yüzüne bakarken içinden 'lan acaba o mu?' diye düşünmeden edemiyor. Sen ne diyorsun? Sence bu gece gelecekler mi?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seth'in suratında en ufak bir mimik oynamıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Seth Rollins:</strong> "Gelecekler...Gelecekler, çünkü o or*spu çocuklarının tek derdi dikkat çekmek. Ama sorulması gereken daha başka bir soru var. Bu gece o kapıdan girip girmeyecekleri değil, o kapıyı onlara kimin açtığı. Bundan başka bir şey düşünemiyorum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Telefondaki Adam:</strong> "Hala aynı fikirde misin ya. Balor ile ilgili yani."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Seth Rollins:</strong> (hafif sarkastik şekilde güler) "Aynı fikirde miyim? Kardeşim, şöyle söyliyim; bundan emin değilim, onun Balor olduğunu BİLİYORUM. İki haftadır o bok kokulu arka alanda Finn'in her adımını, aldığı her nefesi, bütün göz kaçırışlarını izliyorum. Bir yanık kokusu alıyorsam, illa ki birileri bir kibrit çakmıştır. Finlay ile o rutubetli salonlarda, o am-na koyduğumun irlanda koridorlarında altında hiçbir zemin olmayan vaatlerle büyütülen o çocukların birbirlerini nasıl kolladığını benden daha iyi kimse bilemez. Bir zamanlar biz de birbirimizi çok iyi kollardık. Bunun kokusunu benden daha iyi kim alabilir? Balor orada mağdur edebiyatı yapıyor. 'shotım piç oldu' diye ötüyor. Hepsi planı dahilinde. O ib*neleri buraya saldı ki kaos çıksın. Kaosun bir merdiven olduğunu çok iyi biliyor. Kaos çıksın, unvan maçı yarıda kalsın ve kendisi de o 'hak edilmemiş mağduriyet' pelerininin arkasına sığınarak kahraman olsun. Ne güzel.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]16490[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seth, odanın içerisinde bir volta atar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Telefondaki Adam: </strong>"Sakin ol, kardeşim. Eğer ringde bir kanıtın olmazsa Dwayne seni dinlemeyecektir. Daha geçen hafta Finn'i kapıdışarı etti. Görmedin mi?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Seth Rollins:</strong> "Dwayne The Rock Johnson, bir kurumsal KÖR. Sen de bunu çok iyi biliyorsun. Dwayne sadece istatistikleri, kâr marjını, yanıp sönen ışıkları ve patlayan pyroları görür. Ben? Ben o ışıkların arkasındaki silüetleri görürüm ve buradan bakınca Finn Balor'un G*T DELİĞİNİ bile görebiliyorum. Bu gece seyircilerin arasından mı sızar, bütün güvenlikleri bayıltır mı girer, ne yapar bilmiyorum. Ama gelecek. Orada olacak, ve o geldiğinde ben de orada olacağım. Orada. Olacağım. Bu ringi o irlandalı p*çin vizyonsuz, ucuz, amatör planlarına bırakmayacağım. Bu gece her şey bitecek. Ya onu ringin ortasında planlarıyla beraber ifşa edeceğim, ya da...ya da bu işi kendi yöntemlerimle çözeceğim. Onu "kurtaracağım". Ne demek istediğimi çok iyi biliyorsun.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seth, karşı tarafın cevap vermesini beklemeden telefonu kapatır. Telefonu cebine koyar, aynaya son kez bir bakar. Masanın üzerindeki araba anahtarlarını alır ve odadan ayrılır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Layne Staley, post: 451334, member: 49"] [CENTER][B]5 Temmuz 2026 Payback #105'in gerçekleşeceği günün öğle saatleri[/B] [ATTACH type="full" width="391px" alt="1783438913012.png"]16489[/ATTACH] Öğlen güneşiyle beraber Seth Rollins'in evindeyiz. Burası Rollins'in giyinme odası. Modern bir ışık var odada. Rollins, aynanın karşısında giyiniyor. Yüzünde soğuk bir ciddiyet hakim. Telefonunu masanın üstüne bırakmış, hoparlöre almış, telefon görüşmesi gerçekleştiriyor. Karşı taraftan cızırtılı bir ses geliyor. [B]Telefondaki Adam:[/B] "Dwayne kontratları hazırladı. Arka alan patlamaya hazır bir barut fıçısı gibi. Kimse kimseye güvenmiyor. Kimse. Herkes birbirinin yüzüne bakarken içinden 'lan acaba o mu?' diye düşünmeden edemiyor. Sen ne diyorsun? Sence bu gece gelecekler mi? Seth'in suratında en ufak bir mimik oynamıyor. [B]Seth Rollins:[/B] "Gelecekler...Gelecekler, çünkü o or*spu çocuklarının tek derdi dikkat çekmek. Ama sorulması gereken daha başka bir soru var. Bu gece o kapıdan girip girmeyecekleri değil, o kapıyı onlara kimin açtığı. Bundan başka bir şey düşünemiyorum. [B]Telefondaki Adam:[/B] "Hala aynı fikirde misin ya. Balor ile ilgili yani." [B]Seth Rollins:[/B] (hafif sarkastik şekilde güler) "Aynı fikirde miyim? Kardeşim, şöyle söyliyim; bundan emin değilim, onun Balor olduğunu BİLİYORUM. İki haftadır o bok kokulu arka alanda Finn'in her adımını, aldığı her nefesi, bütün göz kaçırışlarını izliyorum. Bir yanık kokusu alıyorsam, illa ki birileri bir kibrit çakmıştır. Finlay ile o rutubetli salonlarda, o am-na koyduğumun irlanda koridorlarında altında hiçbir zemin olmayan vaatlerle büyütülen o çocukların birbirlerini nasıl kolladığını benden daha iyi kimse bilemez. Bir zamanlar biz de birbirimizi çok iyi kollardık. Bunun kokusunu benden daha iyi kim alabilir? Balor orada mağdur edebiyatı yapıyor. 'shotım piç oldu' diye ötüyor. Hepsi planı dahilinde. O ib*neleri buraya saldı ki kaos çıksın. Kaosun bir merdiven olduğunu çok iyi biliyor. Kaos çıksın, unvan maçı yarıda kalsın ve kendisi de o 'hak edilmemiş mağduriyet' pelerininin arkasına sığınarak kahraman olsun. Ne güzel. [ATTACH type="full" width="408px" alt="1783439005109.png"]16490[/ATTACH] Seth, odanın içerisinde bir volta atar. [B]Telefondaki Adam: [/B]"Sakin ol, kardeşim. Eğer ringde bir kanıtın olmazsa Dwayne seni dinlemeyecektir. Daha geçen hafta Finn'i kapıdışarı etti. Görmedin mi? [B]Seth Rollins:[/B] "Dwayne The Rock Johnson, bir kurumsal KÖR. Sen de bunu çok iyi biliyorsun. Dwayne sadece istatistikleri, kâr marjını, yanıp sönen ışıkları ve patlayan pyroları görür. Ben? Ben o ışıkların arkasındaki silüetleri görürüm ve buradan bakınca Finn Balor'un G*T DELİĞİNİ bile görebiliyorum. Bu gece seyircilerin arasından mı sızar, bütün güvenlikleri bayıltır mı girer, ne yapar bilmiyorum. Ama gelecek. Orada olacak, ve o geldiğinde ben de orada olacağım. Orada. Olacağım. Bu ringi o irlandalı p*çin vizyonsuz, ucuz, amatör planlarına bırakmayacağım. Bu gece her şey bitecek. Ya onu ringin ortasında planlarıyla beraber ifşa edeceğim, ya da...ya da bu işi kendi yöntemlerimle çözeceğim. Onu "kurtaracağım". Ne demek istediğimi çok iyi biliyorsun. Seth, karşı tarafın cevap vermesini beklemeden telefonu kapatır. Telefonu cebine koyar, aynaya son kez bir bakar. Masanın üzerindeki araba anahtarlarını alır ve odadan ayrılır.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
i can smell it on you
Menü
Giriş yap