- Konular
- 31
- Beğeni sayısı
- 1,114
- PG Nakit
- 270
- RPG Karakteri
- Sami Zayn
Koridorun sonunda tek başına yürüyen Sami Zayn'i görüyoruz. Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu omzunda değil, iki eliyle göğsüne bastırılmış şekilde taşıyor. Tam o sırada arkadan bir görevli sesleniyor.
Görevli: Sami!
Sami duruyor ve arkasına dönüyor.
Görevli: Seni burada görmek güzel dostum. İyi misin?
Sami birkaç saniye boyunca görevliye bakıyor. Ardından hafifçe gülümsüyor.
Sami Zayn: İyiyim.
Sami yürümeye devam ediyor. Görevli ise arkasından birkaç saniye daha bakıyor.
Koridorun diğer ucunda Byron Saxton beliriyor. Elinde mikrofonla Sami'ye yaklaşıyor.
Byron Saxton: Sami, geçen haftadan beri herkes aynı soruyu soruyor. Nasılsın?
Sami yine duruyor.
Byron Saxton: Emin misin? Yaşadıklarından sonra...
Sami bu kez sözünü kesiyor.
Sami Zayn: Sana iyi olduğumu söyledim.
Byron kısa süreliğine duraksıyor.
Byron Saxton: Peki. O adamların söyledikleri hakkında ne düşünüyorsun?
Sami cevap vermiyor. Başını eğiyor ve elindeki kemere bakıyor. Başparmağıyla kemerin altın plakalarını yavaşça siliyor. Sanki üzerinde görünmeyen bir lekeyi çıkarmaya çalışıyor. Byron sessizliği bozuyor.
Byron Saxton: Sami?
Sami başını kaldırıyor.
Sami Zayn: Onlar sadece konuştu. (Kısa bir duraksama) Ben hala şampiyonum.
Sami'nin parmakları istemsizce kemerin kenarında dolaşıyor.
Sami Zayn: Çok hafif.
Byron çekingen bir bakış atarken Sami kemerine bakıp sırıtarak oradan uzaklaşmaya başlıyor. Byron da ne söyleyeceğini bilemeyerek arkasından bakıyor. Sami yürümeye devam ederken bir prodüksiyon çalışanı köşeyi döndüğü sırada yanlışlıkla omzuna çarpıyor. Kemer elinden hafifçe kayıyor. Refleks olarak çalışanın bileğini yakalıyor. İkisi de donup kalıyor. Sami birkaç saniye sonra yaptığını fark ediyor ve hemen elini çekiyor.
Sami Zayn: Özür dilerim...
Çalışan başını sallayıp uzaklaşıyor. Sami olduğu yerde kalıyor. Derin bir nefes alıyor. Kemeri iki eliyle yeniden göğsüne bastırıyor. Kamera yavaşça uzaklaşırken Sami koridorda tek başına yürümeye devam ediyor. Yüzü sakin ama kemeri tutuş şekli hiç de öyle değil.
''Bir daha bekleyemem. Bir daha üç yıl bekleyemem.''
Görevli: Sami!
Sami duruyor ve arkasına dönüyor.
Görevli: Seni burada görmek güzel dostum. İyi misin?
Sami birkaç saniye boyunca görevliye bakıyor. Ardından hafifçe gülümsüyor.
Sami yürümeye devam ediyor. Görevli ise arkasından birkaç saniye daha bakıyor.
Koridorun diğer ucunda Byron Saxton beliriyor. Elinde mikrofonla Sami'ye yaklaşıyor.
Byron Saxton: Sami, geçen haftadan beri herkes aynı soruyu soruyor. Nasılsın?
Sami yine duruyor.
Byron Saxton: Emin misin? Yaşadıklarından sonra...
Sami bu kez sözünü kesiyor.
Sami Zayn: Sana iyi olduğumu söyledim.
Byron kısa süreliğine duraksıyor.
Byron Saxton: Peki. O adamların söyledikleri hakkında ne düşünüyorsun?
Sami cevap vermiyor. Başını eğiyor ve elindeki kemere bakıyor. Başparmağıyla kemerin altın plakalarını yavaşça siliyor. Sanki üzerinde görünmeyen bir lekeyi çıkarmaya çalışıyor. Byron sessizliği bozuyor.
Byron Saxton: Sami?
Sami başını kaldırıyor.
Sami Zayn: Onlar sadece konuştu. (Kısa bir duraksama) Ben hala şampiyonum.
Sami'nin parmakları istemsizce kemerin kenarında dolaşıyor.
Sami Zayn: Çok hafif.
Byron çekingen bir bakış atarken Sami kemerine bakıp sırıtarak oradan uzaklaşmaya başlıyor. Byron da ne söyleyeceğini bilemeyerek arkasından bakıyor. Sami yürümeye devam ederken bir prodüksiyon çalışanı köşeyi döndüğü sırada yanlışlıkla omzuna çarpıyor. Kemer elinden hafifçe kayıyor. Refleks olarak çalışanın bileğini yakalıyor. İkisi de donup kalıyor. Sami birkaç saniye sonra yaptığını fark ediyor ve hemen elini çekiyor.
Sami Zayn: Özür dilerim...
Çalışan başını sallayıp uzaklaşıyor. Sami olduğu yerde kalıyor. Derin bir nefes alıyor. Kemeri iki eliyle yeniden göğsüne bastırıyor. Kamera yavaşça uzaklaşırken Sami koridorda tek başına yürümeye devam ediyor. Yüzü sakin ama kemeri tutuş şekli hiç de öyle değil.
''Bir daha bekleyemem. Bir daha üç yıl bekleyemem.''
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Sami Zayn