- Konular
- 1,843
- Beğeni sayısı
- 1,933
- PG Nakit
- 3,775
- RPG Karakteri
- Danhausen
PGW arenasında ışıklar karardığında arenada bir gülücük duyulur ve Danhausen'ın müziği başlar. Seyircilerin büyük coşkusu eşliğinde Danhausen o kendine has, dizlerini kırmadan attığı adımlarla ringe doğru yürür. Pelerinini seyircilere doğru savurup ringe girer ve mikrofonu eline alır. Yüzünde her zamanki o neşeli, muzip ifadesi vardır. Seyircilerin desteğini arkasına alarak doğrudan konuşmaya başlar.
Danhausen: Kulaklarınızı dört açın ey bu muazzam salonu dolduran pelerin sevdalıları, televizyon ekranlarının başındaki sadık ruhlar ve Danhausen'a çuvallarla insan parası kazandırmak için can atan nazik insanlar! Nyeh heh heh! Biliyorsunuz, Televisionhausen turnuvasının ilk turunda o resmi ringin zeminine çok dürüst bir galibiyet sosu döküp adımızı o kutsal çeyrek finale yazdırmayı başardık. Ve şimdi, bu muazzam turnuvanın bir sonraki basamağında karşımıza kimin çıkacağı resmi olarak açıklandı. Efendim, kendisi ringe çıktığında herkesin büyük saygı duyduğu, o meşhur dövmeleri olan ve dünyaya 'Dünyanın En İyisi' olduğunu dürüstçe kanıtlamış olan o çok karizmatik, çok harika çocuk... yani CM Punk! Şimdi arka alandaki bazı kaba dövüşçüler bu eşleşmeyi gördüğünde Danhausen’ın çok korkacağını, o sert tekmeler karşısında pelenini toplayıp kaçacağını falan düşünüyor olabilirler. Ne kadar büyük bir yanılgı, ne kadar pelerinsiz bir vizyonsuzluk! Aksine, Danhausen bu büyük eşleşmeyi gördüğünde o kadar mutlu oldu ki, hemen mutfağındaki en güzel kurabiyeleri ve en bol kalsiyumlu dondurmaları bu harika çocuk için hazırlamaya başladı!
Danhausen mikrofonu iki eliyle tutar, kameraya ve karşı köşeye doğru birkaç adım atarak ses tonunu adeta çok büyük, çok tatlı bir sır paylaşıyormuş gibi o tekinsiz ama sevimli fısıltı frekansına indirir.
Danhausen: Yaklaşın, iyice yaklaşın ki bu resmi ringin ortasında filizlenen o dürüst dostluğun kokusunu siz de pelerinlerinizle hissedebilesiniz... Sevgili Punk, biliyorum sen ringe çıktığında çok ciddi olmayı, o sert bakışlarınla rakiplerini etkilemeyi seviyorsun. Ama bence senin o harika tarzının tek bir eksiği var; o da Danhausen’ın o çok para kazandıran dünyasına birazcık renk katmak! Evet, evet! Düşündüm de, eğer bu çeyrek final maçında karşı karşıya geldiğimizde o çok sert bakışlarını bir kenara bırakıp benimle dürüstçe kucaklaşırsan, belki de adını değiştirip seni tüm çocukların çok seveceği, harika ve bol kalsiyumlu bir Punkhausen yapabilirim! Düşünsene, sırtında muazzam bir pelerinle, yan yana ringe gelip çuvallarla insan parası kazanabiliriz! Çok lezzetli, çok estetik bir fikir değil mi? Tabii ki o ringe çıktığımızda bu büyük Televisionhausen unvanı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, iplerden sekip o muazzam diz darbelerimizi dürüstçe sergileyeceğiz. Ama maçın sonunda kim kazanırsa kazansın, en büyük zafer bu ringde pelerinlerin ve dürüstlüğün kazanması olacak! O yüzden maça gelirken o güzel gülümsemeni ve en kaliteli malzemelerini yanına almayı dürüstçe unutma!
Danhausen: Ama sakın unutma sevgili dostum, benim canım arkadaşım; sen ne kadar 'Dünyanın En İyisi' olursan ol, Danhausen da bu turnuvanın en çok şampiyonluk hak eden, çok şeytanî ve çok neşeli güreşçisidir! Biz o ringe çıktığımızda sadece bir çeyrek final maçı izletmeyeceğiz, insanlara unutamayacakları devasa bir ziyafet sunacağız. Sen beni o sert diz darbelerinle yıkmaya çalışacaksın, bense o beklenmedik hamlelerimle seni şaşkına çevireceğim! Hatta belki de o güzel, parlak dişlerinden birkaçını koleksiyon kavanozuma eklemek zorunda kalacağım! O yüzden o çok güvendiğin dizlerini koruyacak pelerinini yanından ayırma. Çünkü o hakem eliyle ringin zeminine üçüncü kez vurduğunda ve o çan sesi son kez çaldığında, o altın unvan bu mahzenin baş köşesine doğru yola çıkacak ve tüm dünya Danhausen’ın büyüklüğünü dürüstçe alkışlayacak!
Danhausen o tiz ve kendine has iddialı kahkahasını patlatarak mikrofonu ringin ortasına bırakır. Kollarını iki yana açıp seyircilerin büyük desteği ve coşkusu eşliğinde zafer pozunu verirken, giriş müziği yeniden çalmaya başlar. Yüzünde hem CM Punk ile karşılaşacak olmanın verdiği o dürüst heyecan hem de meydan okumanın getirdiği o kararlı ifadeyle, seyircileri selamlayarak yavaş adımlarla arka alanın yolunu tutar. Kameralar bu muazzam çeyrek final yüzleşmesi öncesinde ringdeki o pelerin estetiğini son bir kez daha ekrana getirirken segment sona erer.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Danhausen