Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık ve Diğer Şovlar
Smackdown
Smackdown Spoiler | Trick Williams - Carmelo Hayes Segmenti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The MANIAC" data-source="post: 450664" data-attributes="member: 19"><p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]2073210863029215598[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]2073211609078468709[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Carmelo Hayes: Evet, tabii. Pekala, Trick, ciddiye alalım, işimize bakalım. Bak, Cumartesi günü Ricky işi halledemedi, yani şimdi öyle görünüyor ki, Atlantic City’de, o Birleşik Devletler Şampiyonluğu için ikimiz tekrar ringe çıkmaktan başka seçeneğimiz yok; eğer hazırsan, hazırsan. Cevap yok mu? Tamam, biliyor musun, bunu bekliyordum. Ama gitmem gereken yere gitmeden önce, Trick, biliyor musun, sana övgülerimi sunmama izin ver. Yaptığın her şey, dostum, olağanüstü. O unvan sana çok yakışıyor. Seyirciler sana bayılıyor. Sen durdurulamazsın, ama bunun sebebi benim seni durdurmaya henüz karar vermemiş olmam. O şampiyonluğu ben bir şampiyonluk yaptım. Sen ise o unvanı bir aksesuara dönüştürdün. Yani, sen ve Lil Yachty burada bir unvanla dolaşmak istiyorsanız, size WWEShop.com’da bir indirim kodu ayarlarım, çok kolay. Çok kolay. Trick, o şampiyonluk, işin bel kemiği olan şampiyonluk, gecenin maçı şampiyonluğu. O şampiyonluk, hırslı adamlar içindir. Bana öyle geliyor ki, sen burada sanki çok fazla yemek yemiş gibi dolaşıyorsun, hadi bunu ciddi ciddi konuşalım. Ben daha yeni başlıyorum. Yani, Trick, tüm bunları sırf şunu söylemek için anlattım dostum. Bana yanıldığımı kanıtla. Bana yanıldığımı kanıtla. O unvanı, seni herkesten daha iyi tanıyan birine karşı koy. Çünkü senin tüm zamanların en büyük ABD Şampiyonlarından biri olma yolunda olduğunla ilgili tüm bu konuşmalara ben inanmıyorum. Çünkü onlarla ringdeyken sözünü tutabilir ve havalı konuşabilirsin, ama gerçek şu ki, O'nunla ringe çıktığında iki sol ayağın var ve ağzın da mermerlerle dolu.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Lil Yachty: Ah dostum, kiminle konuşuyorsun sen? Bak, bu NXT’den gelişigüzel bir çağrı değil, tamam mı? Bu Trick Willy, tek ve eşsiz Trick Willy, eklemem gerekirse, Birleşik Devletler Şampiyonu. Ve büyük liglere çağrıldığından beri, tam anlamıyla muhteşemden başka bir şey olmadı, tamam mı? Şimdi, anlıyorum, bir maç gibi görünüyorsun, değil mi? Atlantic City, bu genç adama bir maç versek mi? Vay, vay, vay, sakin ol, tamam mı, damarlarını patlatma. Anladık, tamam mı? Biliyor musun? Aslında, gelecek hafta bir maçın var. Ama şampiyonluk maçı değil. Sakin ol, tamam mı. Hey, sana o şansı verdik, sen mahvettin, başarısız oldun. Bak, sürekli şampiyonluk maçı şansı vermeye devam edemeyiz, dostum. Anladın mı? Şampiyonluk söz konusu değil, tamam mı, ama şanslısın, çünkü şampiyonun antrenman yapması gerekiyor. Yani, bunu da göz </p> <p style="text-align: center">önünde bulundurursak, gelecek hafta bir maçın var. Ama lütfen şunu anla, gelecek hafta işler zorlaştığında, işi neden halledemediğine dair artık hiçbir mazeretin olmayacak.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Trick Williams: Biliyor musun, Melo? Komik aslında, sanırım seninle aramızdaki onca geçmişe bakılırsa, seni avucumun içi gibi tanıyorum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Trick mikrofonu yere atar. Trick, Melo’ya “The Trick Slap” ile bir tokat atar. Trick, yetişkinler konuşurken Melo’ya kendi işine bakmasını söyler. Melo, “The SomerSault Plancha” hareketini yapar. Melo, Lil Yachty’ye haddini bilmesini söyler. Trick, Yachty’ye ringin kenarından inmesini söyler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The MANIAC, post: 450664, member: 19"] [CENTER][MEDIA=twitter]2073210863029215598[/MEDIA] [MEDIA=twitter]2073211609078468709[/MEDIA] Carmelo Hayes: Evet, tabii. Pekala, Trick, ciddiye alalım, işimize bakalım. Bak, Cumartesi günü Ricky işi halledemedi, yani şimdi öyle görünüyor ki, Atlantic City’de, o Birleşik Devletler Şampiyonluğu için ikimiz tekrar ringe çıkmaktan başka seçeneğimiz yok; eğer hazırsan, hazırsan. Cevap yok mu? Tamam, biliyor musun, bunu bekliyordum. Ama gitmem gereken yere gitmeden önce, Trick, biliyor musun, sana övgülerimi sunmama izin ver. Yaptığın her şey, dostum, olağanüstü. O unvan sana çok yakışıyor. Seyirciler sana bayılıyor. Sen durdurulamazsın, ama bunun sebebi benim seni durdurmaya henüz karar vermemiş olmam. O şampiyonluğu ben bir şampiyonluk yaptım. Sen ise o unvanı bir aksesuara dönüştürdün. Yani, sen ve Lil Yachty burada bir unvanla dolaşmak istiyorsanız, size WWEShop.com’da bir indirim kodu ayarlarım, çok kolay. Çok kolay. Trick, o şampiyonluk, işin bel kemiği olan şampiyonluk, gecenin maçı şampiyonluğu. O şampiyonluk, hırslı adamlar içindir. Bana öyle geliyor ki, sen burada sanki çok fazla yemek yemiş gibi dolaşıyorsun, hadi bunu ciddi ciddi konuşalım. Ben daha yeni başlıyorum. Yani, Trick, tüm bunları sırf şunu söylemek için anlattım dostum. Bana yanıldığımı kanıtla. Bana yanıldığımı kanıtla. O unvanı, seni herkesten daha iyi tanıyan birine karşı koy. Çünkü senin tüm zamanların en büyük ABD Şampiyonlarından biri olma yolunda olduğunla ilgili tüm bu konuşmalara ben inanmıyorum. Çünkü onlarla ringdeyken sözünü tutabilir ve havalı konuşabilirsin, ama gerçek şu ki, O'nunla ringe çıktığında iki sol ayağın var ve ağzın da mermerlerle dolu. Lil Yachty: Ah dostum, kiminle konuşuyorsun sen? Bak, bu NXT’den gelişigüzel bir çağrı değil, tamam mı? Bu Trick Willy, tek ve eşsiz Trick Willy, eklemem gerekirse, Birleşik Devletler Şampiyonu. Ve büyük liglere çağrıldığından beri, tam anlamıyla muhteşemden başka bir şey olmadı, tamam mı? Şimdi, anlıyorum, bir maç gibi görünüyorsun, değil mi? Atlantic City, bu genç adama bir maç versek mi? Vay, vay, vay, sakin ol, tamam mı, damarlarını patlatma. Anladık, tamam mı? Biliyor musun? Aslında, gelecek hafta bir maçın var. Ama şampiyonluk maçı değil. Sakin ol, tamam mı. Hey, sana o şansı verdik, sen mahvettin, başarısız oldun. Bak, sürekli şampiyonluk maçı şansı vermeye devam edemeyiz, dostum. Anladın mı? Şampiyonluk söz konusu değil, tamam mı, ama şanslısın, çünkü şampiyonun antrenman yapması gerekiyor. Yani, bunu da göz önünde bulundurursak, gelecek hafta bir maçın var. Ama lütfen şunu anla, gelecek hafta işler zorlaştığında, işi neden halledemediğine dair artık hiçbir mazeretin olmayacak. Trick Williams: Biliyor musun, Melo? Komik aslında, sanırım seninle aramızdaki onca geçmişe bakılırsa, seni avucumun içi gibi tanıyorum. Trick mikrofonu yere atar. Trick, Melo’ya “The Trick Slap” ile bir tokat atar. Trick, yetişkinler konuşurken Melo’ya kendi işine bakmasını söyler. Melo, “The SomerSault Plancha” hareketini yapar. Melo, Lil Yachty’ye haddini bilmesini söyler. Trick, Yachty’ye ringin kenarından inmesini söyler.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık ve Diğer Şovlar
Smackdown
Smackdown Spoiler | Trick Williams - Carmelo Hayes Segmenti
Menü
Giriş yap