Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟎𝟓
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Arthur Morgan" data-source="post: 451270" data-attributes="member: 75"><p>İş güç koşturma sebebiyle şovu takip edemedim ama olaylar hakkında kısa bir değerlendirme yapayım dedim.</p><p></p><p>JTG, Trick Williams ve Okada arasında yaşanan kaos ilgi çekici. Trick ve JTG her ne kadar Okada'nın geçiş rakipleri gibi dursalar bile bu rekabetten karakter gelişimlerine bir şeyler katacaklardır. Shelton Benjamin ve Austin Theory, kağıt üstünde iyi bir eşleşme. Maçta iki taraf arasında gitgelli olmuş. Theory'nin sinsi hamleleri ve Shelton'ın atletikliği arasında güzel bir maç dönmüş. Finali sağlam bir counterla bitmiş. Lashley pompake yaparken Wyatt musallat olmuş Wyatt'a geçmiş olsun. Heyman Bron ortaklığı gerçekteki gibi güzel. Cena ile Bron arasında resmen Titanların savaşı yaşanmış. Bron ortaya sağlam bir taştaş koymuş ve TV Şampiyonluğunun en önemli adaylarından bir tanesi gibi duruyor. Sonraki segment bizim karakter sonunda alanda. Cody Rhodes'un storye burada bir şeyler yapmak için aldım. Allah sonumuzu hayır etsin. Keanu JD maçında Keanu gücünü göstermiş. Kendisi de kesinlikle TV Şampiyonluğu için sağlam bi aday. Alberto üstünden hypelanarak tanıtılan Rush inanılmaz iyi. MJF vs Rushta harika eşleşme, Cena vs Bronla beraber gecenin en sağlam maçı. Maç sonunda Rush'ın MJF'in içinden geçmiş. Bu olayın alevlenmesi hoş. İkisi arasında bir heat oluştu. Ve Main Event. Midnight Purge tam anlamıyla bir Shield etkisi yarattı. Çok sağlam bir ekip. Meksika tayfayla beraber en iyi stable olabilirler. Çıkan kaosu da sevdim. Ve sondaki Sami mevzusu. Bunca senedir PGW takip ediyorum ve yazarlarımızın en iyi yaptığı şeylerden biri pop culturedan referanslar vermek. Sami, Obsession referansı da bu örneklerden bir tanesi olarak son derece başarılı. Obsession filmini Sami'nin kemer takıntısına çevirme işi yardı.</p><p></p><p>Ekibin eline sağlık. Yine harika bir şov olmuş. Bundan sonraki olayları takipte olacağız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Arthur Morgan, post: 451270, member: 75"] İş güç koşturma sebebiyle şovu takip edemedim ama olaylar hakkında kısa bir değerlendirme yapayım dedim. JTG, Trick Williams ve Okada arasında yaşanan kaos ilgi çekici. Trick ve JTG her ne kadar Okada'nın geçiş rakipleri gibi dursalar bile bu rekabetten karakter gelişimlerine bir şeyler katacaklardır. Shelton Benjamin ve Austin Theory, kağıt üstünde iyi bir eşleşme. Maçta iki taraf arasında gitgelli olmuş. Theory'nin sinsi hamleleri ve Shelton'ın atletikliği arasında güzel bir maç dönmüş. Finali sağlam bir counterla bitmiş. Lashley pompake yaparken Wyatt musallat olmuş Wyatt'a geçmiş olsun. Heyman Bron ortaklığı gerçekteki gibi güzel. Cena ile Bron arasında resmen Titanların savaşı yaşanmış. Bron ortaya sağlam bir taştaş koymuş ve TV Şampiyonluğunun en önemli adaylarından bir tanesi gibi duruyor. Sonraki segment bizim karakter sonunda alanda. Cody Rhodes'un storye burada bir şeyler yapmak için aldım. Allah sonumuzu hayır etsin. Keanu JD maçında Keanu gücünü göstermiş. Kendisi de kesinlikle TV Şampiyonluğu için sağlam bi aday. Alberto üstünden hypelanarak tanıtılan Rush inanılmaz iyi. MJF vs Rushta harika eşleşme, Cena vs Bronla beraber gecenin en sağlam maçı. Maç sonunda Rush'ın MJF'in içinden geçmiş. Bu olayın alevlenmesi hoş. İkisi arasında bir heat oluştu. Ve Main Event. Midnight Purge tam anlamıyla bir Shield etkisi yarattı. Çok sağlam bir ekip. Meksika tayfayla beraber en iyi stable olabilirler. Çıkan kaosu da sevdim. Ve sondaki Sami mevzusu. Bunca senedir PGW takip ediyorum ve yazarlarımızın en iyi yaptığı şeylerden biri pop culturedan referanslar vermek. Sami, Obsession referansı da bu örneklerden bir tanesi olarak son derece başarılı. Obsession filmini Sami'nin kemer takıntısına çevirme işi yardı. Ekibin eline sağlık. Yine harika bir şov olmuş. Bundan sonraki olayları takipte olacağız. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟎𝟓
Menü