BAB PCW: Invasion - 30 Haziran 2026

OBM

𝕎ℍ𝕆𝕆ℙ 𝕋ℍ𝔸𝕋 𝕋ℝ𝕀ℂ𝕂
Konular
83
Beğeni sayısı
156
PG Nakit
605
Favori Güreşçi
Trick Williams
RPG Karakteri
Trick Williams
1000073832.png

PCW: Invasion, 20.00
Montreal, Canada
Montreal Forum Arena

Şova Kalmak İçin 3 Neden?

• WWE evreni sona eriyor! (mu?)
• Kemerlerin akıbeti ne olacak?
• Başkan kim?

1000073836.png

Baylar bayanlar, Montreal, Canada'dan, Prime Championship Wrestling'den mutlu akşamlar değerli seyirciler! Ben Michael Cole ve bugün Prime Championship Wrestling'in açılış şovu Invasion'ı sunmaktan gurur duyarım. Bugün, tarihe not düşülecek bir an, 30 Haziran 2026 ve Invasion tarihi! Burada olmaktan mutluluk duyarım. Ve, baylar bayanlar! Hazırsanız! Invasion başlıyor-

Hey! Cole!

Michael Cole; "Ooo, birini unuttum! Ve yanımızda! WWE HALL OF FFAAMMMEEER! REY MYSTERIO!"

Rey Mysterio: "Merhaba sevgili Prime Championship Wrestling'in değerli siz izleyicileri. Lucha Libre kralı sizin yanınızda! Ve bugün yorumcu koltuğunda olmak isterdim, fakat! PCW'nin Yeni Başkanı! REY MYSTERIO!"

Rey Mysterio: "Merhaba sevgili Prime Championship Wrestling'in değerli siz izleyicileri. Lucha Libre kralı sizin yanınızda! Ve bugün yorumcu koltuğunda olmak isterdim, fakat! PCW'nin Yeni Başkanı! REY MYSTERIO!"

1000073851.jpg

"Sevgili PCW halkı, güreşte 25 seneyi aşkın varlığımı ve mirasımı sürdürüyorum! Ve, hayallerimden biri de bir şirketin başkanı olarak görev almaktı. WWE, 10 Milyar Dolar'a satıldı. Ve, bende bu şirketi satın almak istedim. WWE, yok! Prime Championship Wrestling artık sizlerle! Ve, kemerlerin akıbeti ve kemer adları su şekilde: PCW Championship, PCW World Heavyweight Championship, PCW Women's World Championship, Women's United States Championship altınları! Ve, şampiyonlar bugün belirlenecek! Ve maçlarımı çoktan seçtim bile! Women's World Championship maçı ile başlıyoruz! İşte iki isim, ve Invasion'ın ilk şampiyonları ve daimi ilk maça çıkacak iki ismi!"

TROUBLE TROUBLE, THAT'S ME! CHERRY LIPS AND BAD ENERGY! Liv Morgan geliyor! Invasion'ın ilk maça çıkacak isminde o var! Liv Morgan dansını yaparak ringe ilerliyor! Rey Mysterio ile tokalaşıp sarılıyorlar, Rey Mysterio kenara çekiliyor, sıradaki ismi de bekliyor.

THE PRODIGY! ROXANNE PEREZ! İki WWE'den arkadaş, şimdi ana kemer için karşı karşıya! Roxanne Perez geliyor. Rey Mysterio ile sarılıyorlar. Rey Mysterio ona da başarılar diliyor, fakat elinde yine bir mikrofon var!

Rey Mysterio: "Bu şov adına, şampiyonlukları kazanan ilk güreşçilerimizi, anons olarak ben takdim edeceğim!"

Seyirciler, bunun üzerine harika bir ambiyans oluşturuyor. İki ismi de alkışlıyorlar. Bir yandan WeWantMorgan bir yandan da WeWantPerez tezahüratları geliyor. Bunun üzerine, maç başlıyor. Hakem Daniel Engler geliyor. Ve zil emrini veriyor.

Liv Morgan vs Roxanne Perez - PCW Women's World Championship Match

Seyirciler, Montreal Forum'da güçlü ve kuvvetli bir desibel oluşturuyor! Liv Morgan ve Roxanne Perez tur atıyorlar ringin etrafında! Liv Morgan lock up yapmaya çalışıyor. Takedown oldu! Şimdi düştü Perez! Kalktı hemen ve ikili birbirini işaret ederek gülmeye başladı. Roxanne Perez right hand denedi, Liv karşılıyor. Şimdi bir de Roxanne left hand karşıladı. Şimdi Liv Morgan'dan güçlü dropkick! Roxanne sekti, Codebreaker denemesi Liv'den ancak takla ile kaçtı Roxanne! Seyirciler şaşırdı! Şimdi Roxanne bir clothesline ile devirdi Liv'i. Liv Morgan hemen kalktı! Bir Clothesline daha! Liv kalktı diz darbesi fakat Roxanne tuttu! Ama Enzuiguri geldi! Liv Morgan tuş denemesi yapıyor, 1.. attı Perez.

Seyirciler de beraberinde sayım yapıyor. Rey Mysterio'da gülüyor. Oluşan 22.347 kişilik atmosfere rağmen bir çok kişi harika tezahürat yapıyor. Amerikan seyircisine karşın Kanada seyircisi inanılmaz bir Atmosfer oluşturuyor. Rey Mysterio ise, bir çok şovun Avrupa'da olacağını duyurmuştu. Liv Morgan, kaldırdı Roxanne'i. Half Boston Crab deniyor, Perez kaçtı! Liv Suplex için yakaladı! Olmadı Perez çevirdi! Suplex geldi. Liv Morgan acı içinde bağırıyor. Perez tuş denemesi yapıyor. 1.. attı henüz 1'de Morgan.

1000073852.jpg

Seyirciler Morgan'a destek veriyor. Morgan, Perez'in yaptığı lock up'dan kurtulmaya çalışıyor! Morgan ayağa kalktı! Yere serdi Perez'i! Guillotine Choke! Eski dönem hareketini geri getirdi Liv Morgan! Perez dayanıyor! Seyirciler şimdi de Perez'e destek veriyor. Perez kaçtı ama yine yakalandı! Roll Up geldi bu sefer! 1...2.. attı Liv! Hemen kalktı Liv ancak diz! Liv sersemledi. Perez kaldırdı Liv'i, ancak Liv diz darbesinden dolayı yine yere düştü. Rey Mysterio ve Dan Engler yanına gitti, durumunu sordular ve onay aldılar. Liv kafaya darbe aldığını söylüyor. Rey Mysterio devam edip edemeyeceğini sordu, onay aldı ve devam ediyor Liv! Perez kaldırdı! Pop Rox, hayır! Liv Morgan Sit Out Powerbomb'a çevirdi bu hareketi. Pine gidiyor, 1...2... Attı Roxanne Perez!

Liv Morgan biraz şaşkın! Arkadaşını kaldırıyor, bir diz vurdu! Şimdi sürükledi köşeye doğru! Dominik ve Eddie'ye selam çaktı! Gökyüzünü gösteriyor! FROG SPLASH! Roxanne Perez sersem bir şekilde iplere doğru savruluyor şimdi! Liv Morgan ObLIVion için koşuyor! ObLIVion Connect! Tuşa gidiyor ve bitiyor mu?! 1....2....... ATTI, ATTI! ROXANNE PEREZ ATTI! İnanılmaz bir KICKOUT! Liv Morgan şaşkın! O da yerde, yorgun artık! 18 dakikadır bitmeyen tempolu bir maç!

Herkes şaşkın, bir taraf şaşkın bir taraf sevinçli! Liv Morgan kaldırdı yeniden şimdi! Codebreaker!!! HAYIR! ROXANNE ROLL UP! 1....2.... attı Liv Morgan! Rey Mysterio iki ismi de alkışlıyor. Roxanne Perez ve Liv birbirine koştu, Liv'den superkick! Roxanne koştu ve Pop Rox! 1....2.......

ATTI! LİV MORGAN ATTI! Roxanne Perez şaşkın! Roxanne Perez kaldırıyor şimdi Liv'i, vakit kaybetmek istemiyor! Liv'den ani Codebreaker! İki isim de yerde. Liv Morgan omzunu son anda koyuyor Roxanne'in vücuduna! 1......2.......... ATTI ROXANNE!

1000073854.jpg

Roxanne attı! Liv Morgan şaşkın! Seyirciler THISISAWESOME chantleri yağdırıyor! Liv Morgan ağır ağır, yavaş adımlarla ayağa kalkıyor! ObLIVion!!!!- Hayır! Superkick Roxanne'den! Şimdi Pop Rox'a hazırlanıyor! Roxanne Perez! Seyircilere kollarını kaldırıyor! Pop Rox! Pop Rox! Pine gidiyor Roxanne, bitti mi artık?! 1........2.......

3......

Kazanan ve yeni & ilk PCW Women's World şampiyonu: Roxanne Perez

Roxanne Perez kazanıyor! Roxanne Perez kazanıyor! Hakem Dan Engler geldi ve elini kaldırdı Perez'in, Rey Mysterio geldi. Elinde mikrofon var.

1000073855.jpg

"HERE IS YOUR WİNNER, FIRST WOMEN'S WORLD CHAMP AND QUEEN! THE PROOOODDDIGYYY! ROOOOXAAANNNNEEEE PEEEEEERRRRRRRRREEEEEEEZZZZ!"

SEYİRCİLER ROXANNE PEREZ'İN ADI OKUNURKEN BÜYÜK BİR DESTEK VERİYORLAR. ROXANNE PEREZ LIV MORGAN'I KALDIRIYOR! REY MYSTERIO ONA SARILIYOR, ROXANNE PEREZ'DE KEMER İLE GELDİ!

Rey Mysterio, iki ismin de birbirine sarılmasını diliyor. Liv Morgan Roxanne Perez'e sarıldı. Ancak şimdi yere düştü. Liv Morgan aldığı diz darbesinden sonra hala tam olarak düzelmiş değil. Roxanne Perez, omuzlarına alarak yardımla götürüyor. Rey Mysterio'da geldi. İkiliyi seyirciler alkışlıyor.

Michael Cole: "Roxanne Perez için ne an ama! PCW'nin ilk şampiyonu için Tebrikler!"

Arka alana dönüyoruz! Seyirciler tezahürat yapıyor! AJ STYLES'ı gördük! AJ Styles hazırlık yapıyor. Gunther geldi! Seyirciler yuhalıyor! Gunther konuşuyor:

"Hey, naber emekli? En son seni gördüğümde botlarını çıkarıyordun, kim seni emekli etti? Tahmin edeyim, GUNTHER?"

AJ Styles sinirleniyor.

"Dostum, eğer karşıma çıkmak istiyorsan, Phenomenal her zaman hazır. Yani boşa uğraşma. Emekli oldum mu, evet? Peki WWE mi? Hayır! Ben buradayım. Kariyer yok edici tavırlarını bir bırakta arkana bak!"

Gunther, arkasını dönüyor ve seyirciler inanılmaz bir desibel rekoru kırıyor!

1000073856.jpg

JOHN CENA!

"Hey, evlat. Biliyorsun ki... İstesem sana pes etmezdim. Bilerek bunu yaptığımı biliyorsundur, yani umarım. Çünkü AJ Styles ile PCW Championship kemeri için bir maç gerçekleştireceksiniz. Rey Mysterio ile şov başlamadan konuştum. Ayrıca, maç No DQ ve No Count Out. Yani kısacası her şey serbest. Ve de bir duyurum daha var. Maça Special Guest Referee olarak atanan biri varmış. Kim biliyor musun? 17x WWE Şampiyonu, Goat, rekorları alt üst eden, JOHN CENA!"

Gunther öfkeli, konuşmasına devam ediyor:

"Hey, iki emekli! Boşa uğraşmayın. Beni isteseniz de, ne yaparsanız yapın! Yenemeyeceksiniz! RING GENERAL, CAREER KILLER GUNTHER! HER ZAMAN EFSANE KALACAK! VE O ŞAMPİYONLUĞU ALACAK!"

BİRİ DAHA VAR! DANHAUSEN GELİYOR! Gunther yeter artık diyor! DANHAUSEN konuşuyor. Gunther bir şey demeye kalmadan, Danhausen YOU ARE CURSED diyor ve gidiyor. Gunther arkasını dönüyor ve AJ Styles ile kavgaya başlıyorlar. John Cena ringde!

GUNTHER, AJ'i duvara çarparak üstünlüğü ele geçiriyor ve göğsüne sert choplar indiriyor. AJ acıya rağmen diz darbeleriyle karşılık veriyor, ardından GUNTHER'i ekipman kasalarının üzerine fırlatıyor. İkili hiçbir şekilde durmuyor; catering bölümünden geçiyor, prodüksiyon alanını dağıtıyor ve en sonunda giriş tüneline ulaşıyor. AJ koşarak Clothesline deniyor ancak GUNTHER onu havada yakalayıp giriş rampasına sert bir şekilde bırakıyor.

AJ son anda ayağa kalkıyor, GUNTHER'in bacağını hedef alıp peş peşe tekmeler vuruyor ve ikili boğuşa boğuşa rampadan aşağı inerek ring kenarına geliyor. No DQ ve No Count Out kuralları nedeniyle John Cena yalnızca olanları izliyor, müdahale etmiyor. İki rakip birbirlerini yumruklamayı bırakmadan ringe giriyor ve Cena ancak ikisi de ringdeyken maçı resmen başlatıyor.

Gunther vs AJ Styles - PCW Championship No Count Out No DQ Match - Special Guest Referee John Cena

Maç resmen başladıktan sonra GUNTHER hiç vakit kaybetmiyor. AJ Styles daha doğrulmaya çalışırken göğsüne bir chop daha indiriyor. AJ sendeleyerek köşeye yaslanıyor ancak GUNTHER geri çekilmesine izin vermiyor. Köşede peş peşe yumruklar ve diz darbeleriyle baskıyı sürdürüyor. AJ son anda rakibinin kolunun altından sıyrılıyor, iplerden güç alarak Springboard Moonsault ile GUNTHER'i yere indiriyor. Hemen ardından peş peşe tekmeler savuruyor ve rakibini köşeye sıkıştırıyor. No DQ kuralını kullanarak ring dışındaki çelik sandalyeyi alıyor.

Tam vuracakken GUNTHER AJ'in elindeki sandalyeye tekmeyle vuruyor. Sandalye AJ'in yüzüne çarpıyor ve AJ bir anlığına sersemliyor. GUNTHER hiç beklemeden sandalyeyi sırtına defalarca indiriyor. John Cena her darbeyi dikkatle izliyor, kurallar gereği müdahale etmiyor.

GUNTHER ring dışına çıkıp yorumcu masasının üzerini tamamen boşaltıyor. AJ'i omzuna alarak masaya doğru götürüyor fakat AJ dirsek darbeleriyle kurtuluyor. GUNTHER'in dizine sert bir tekme vuruyor, ardından koşarak Phenomenal Blitz kombinasyonunu uyguluyor. Son darbeyle GUNTHER bariyerlere kadar savruluyor.

AJ bu kez çelik basamakları yerinden söküyor ve rakibine doğru itiyor. Basamaklar GUNTHER'in dizlerine çarpınca Avusturyalı dev dizlerinin üzerine çöküyor. AJ fırsatı kaçırmıyor; koşarak bir Dropkick ile GUNTHER'i bariyerlerin üzerinden seyirci alanının ilk sırasına gönderiyor. İkili yeniden ayağa kalkıyor ve bu kez seyircilerin arasındaki boşlukta yumruk yumruğa kavga etmeye başlıyor. John Cena onları yakından takip ediyor, herhangi bir tarafı kayırmadan sadece maçın akışını kontrol ediyor.

AJ Styles ile GUNTHER seyircilerin arasından yeniden ring kenarına doğru ilerliyor. GUNTHER bir anda üstünlüğü ele geçiriyor ve AJ'i korkulukların üzerine sırtüstü yatırıyor. Acımasız bir chop daha indiriyor, ardından AJ'i kaldırıp çelik bariyerlere omuz üstü fırlatıyor. AJ acı içinde yere kapanırken GUNTHER ring altından uzun bir masa çıkarıyor. Masayı ring kenarına kuruyor ve AJ'i omzuna alarak masaya doğru yürümeye başlıyor. AJ son anda dirsek darbeleriyle kurtuluyor, GUNTHER'in dizine sert bir tekme indiriyor ve hiç vakit kaybetmeden koşarak Phenomenal Forearm deniyor. GUNTHER son anda eğiliyor, AJ ayakta kalmayı başarıyor ancak döndüğü anda GUNTHER onu yakalayıp devasa bir German Suplex ile ring kenarına savuruyor. AJ'in boynu ve sırtı büyük darbe alırken GUNTHER ilk kez tuşa gidiyor. John Cena kendini yere bırakıyor, bir... iki... AJ son anda omzunu yerden kaldırıyor.

1000073857.jpg

GUNTHER bu kez sinirleniyor. Ring altından bir kendo sopası çıkarıyor ve AJ'in sırtına art arda sert darbeler indiriyor. AJ her darbede ayağa kalkmaya çalışıyor ama GUNTHER baskıyı bırakmıyor. Tam yeni bir darbe indireceği sırada AJ sopayı yakalıyor. İkili birkaç saniye boyunca sopa için güç mücadelesi veriyor. AJ aniden sopayı çekip GUNTHER'in karnına geçiriyor, ardından sırtına ve bacaklarına peş peşe vurmaya başlıyor. GUNTHER geri çekilirken AJ hızını kesmiyor; iplerden aldığı destekle Flying Forearm vuruyor ve hemen ardından Styles Clash için rakibini hazırlamaya çalışıyor. GUNTHER ağırlığını kullanarak kurtuluyor, AJ'i havaya kaldırıyor ve Powerbomb pozisyonuna getiriyor. AJ ise havadayken dönerek kurtuluyor, GUNTHER'i iple yüz yüze gönderiyor ve rakibi sersemlediği anda peş peşe sert tekmelerle onu köşeye sıkıştırıyor. John Cena tüm bu anları dikkatle takip ediyor; iki tarafa da aynı mesafede duruyor ve yalnızca tuş denemelerinde sayımı yapmaya hazırlanıyor. Tam o sırada iki rakip de geri adım atmadan yeniden birbirlerinin üzerine atılıyor ve ringin ortasında yumruk yağmuruna başlıyor.

Yumruklaşma giderek sertleşiyor. AJ Styles hızını kullanarak üstünlüğü ele geçiriyor ve peş peşe sağ sol yumruklarla GUNTHER'i geri itiyor. İplerden destek alıp sert bir Clothesline deniyor ancak GUNTHER yerinden bile oynamıyor. AJ ikinci kez koşuyor, bu kez omzuyla rakibini sarsmayı başarıyor. GUNTHER öfkeyle AJ'in boğazını kavrıyor fakat AJ tekmeyle kurtuluyor. Ringin köşesine tırmanıp yüksekten bir Crossbody deniyor. GUNTHER havada yakalıyor ve hiç beklemeden yere çakıyor. AJ acı içinde kıvranırken GUNTHER onu yeniden ayağa kaldırıyor, kısa kol Clothesline ile yere seriyor ve ardından köşeye çıkarak nadiren denediği Diving Splash'i isabet ettiriyor. Hemen tuşa gidiyor. John Cena kendini mindere bırakıyor. Bir... iki... AJ son anda omzunu yerden kaldırıyor. GUNTHER iki eliyle saçlarını geriye atıyor, derin bir nefes alıyor ve AJ'in hâlâ pes etmemesine inanamıyor.

GUNTHER bu kez ringin dışındaki masayı yeniden hedef alıyor. AJ'i sürükleyerek dışarı çıkarıyor ve daha önce kurduğu masanın üzerine yatırıyor. Kendisi de ringe çıkıp iplerden destek alarak dışarıya doğru dev bir Splash denemek istiyor. Tam hareket için havalandığı anda AJ son anda masadan yuvarlanıyor. GUNTHER bütün ağırlığıyla masanın üzerine düşüyor ve masa büyük bir gürültüyle parçalanıyor. İkisi de yerde kalıyor. AJ acısını hiçe sayarak aybağa kalkıyor, GUNTHER'i güçlükle ringe geri sokuyor. Aprona çıkıp derin bir nefes alıyor. Seyirciler ayağa kalkarken AJ iplerden sıçrayıp Phenomenal Forearm için havalanıyor...

PHENOMENAL FOREARM! Hayır! SLEEPER! AJ Styles pes ediyor.

AMA HAYIR! JOHN CENA BİTİRMEDİ! JOHN CENA GUNTHER'I ALDI! FIRLATTI VE SHOULDER TACKLE! BİR TANE DAHA! AJ Styles'a kalk dedi! İkisi YOU Can't See Me yaptı! FIVE KNUCKLE SHUFFLE! ARDINDAN JOHN CENA SIRTLADI! ATTITUDE ADJESTMENT! AJ STYLES'A ASİST YAPTI! AJ ALDI! STYLES CLASH! COVER! 1....2........

3.......

Kazanan ve İlk PCW Championship Sahibi: AJ Styles

İkili sarılıyor. John Cena Gunther'a saldırdı ve resmen intikam aldı. AJ'in elini kaldırdı. Elinde de bir mikrofon var. Ancak ondan önce Rey Mysterio elinde mikrofon ile geldi.

"HERE IS YOUR WİNNER! FIRST PCW CHAMPION AND KING! PHENOOOOMMEEENAALLL AAAAAJJJJJ STTTYYLES
!"

Rey Mysterio resmileştirdi! Evet Gunther itiraz etse de maç yeniden başlamayacak! John Cena elinde mikrofonu aldı!

"AJ Styles, resmen ilk şampiyonsun. Dostum, SummerSlam'i ve Royal Rumble maçlarımızı hatırla. O yüzden, dejavu ya da mazi ne demek istersen! Sana meydan okumak istiyorum. Summerslam, bildiğin ötürü ilk Pay-Per-View! 10 sene önce dostum. Rey Mysterio bile gülüyor!"

Rey Mysterio, maçı resmileştirir.

"RESMİ: AJ Styles (C) vs John Cena - Summerslam 2026 PCW şampiyonluğu için!"

John Cena mutlu olur. İkili el sıkışarak arka alana doğru ilerler.

Arka alandayız! CM PUNK! BEST IN THE WORLD GELİYOR EKRANA! YANINDA DA BİRİ VAR! JEY USO! MAIN EVENT JEY USO! Konuşmaya başlıyor:

"CM Punk, bak dostum. İkili olarak inişli çıkışlı dönemlerimiz oldu. Yani beni bir çok kez kemer maçlarında falan yendin doğru. Ama... Aramızda bir kimya olduğuna inanıyorum. Nasıl söylesem, takım olmak gibi falan."

Punk yanıt veriyor:

"Jey, ciddi misin? Biz senle düşmanız."

1000073858.jpg

Jey cevaplıyor:

"Dostum, geçmiş de kalan şeylere önem verme. Hem, bir partnerimiz daha var."

Punk: "Kim, Fatu? Jimmy? Zilla? Solo? Ailenden hangisi?"

Jey: "Hiçbiri."

Punk: "nE? Kim o zaman?"

1000073859.jpg

WOOOOO, WAAAAA WAAAA WOOO! Sesleri ile biri geliyor. CM Punk hadi ama dercesine bıkkın bir ifade ediniyor.

Seth Rollins: "Hadi ama Punk, tamam nefret ediyoruz. Tamam düşmanız. Ama artık değiliz. Jey, Punk ve Seth. Şuraya bir bak. Şu fırsata bak! Her şeyi alırız! Her şey bizim elimizde olur."

CM Punk düşünceli. Ancak onu ikna edecek bir şey var!

Jey Uso: "CM Punk, bugün ana kemer maçındasın. Ve arkandayız. Seth ve ben. The Revolution!"

CM Punk, bu fırsatı kabul ediyor. Ancak GM geliyor. KURT ANGLE! GM KURT ANGLE!

Kurt: "Arkadaşlar, CM Punk bugün herhangi bir kemer maçına çıkamayacak."

CM Punk Jey'e bakıyor. Yalan söyledin diyor fakat Jey kabul etmiyor. Teddy'e başkandan onay aldığını söylüyor. Rey Mysterio geliyor ve bunu onaylıyor. Teddy'e kenara çekilmesini söylüyor:

"Arkadaşlar, sakin olalım. CM Punk, bu gece değil. Haftaya kemer maçına çıkacaksın. Ancak bu kemer maçını sana istediğin yerden izleme fırsatı veriyorum. Ayrıca grubun lideri olacaksın. Maça istediğin gibi karış. Umrumda değil. Bu fırsata karşılık, haftaya kemer maçına çıkacaksın. Kabul mü?"

CM Punk, başkana karşı gelmiyor, teklifi kabul ediyor. Grubun lideri de oluyor.

Şimdi başka bir alana dönüyoruz. Liv Morgan ekranlarda. Başı sargılı. Yanında Roxanne Perez.

Morgan: "Rox, yardımların adına teşekkürler. Judgement Day devam ediyor etmesine fakat... Raquel nerede? Dom, en iyisi? Nerede?"

Dominik: "Biri bana mı sesleniyor, Mi querida?"

1000073860.jpg

Liv Morgan gülüyor. Roxanne oradan ayrılıyor. Ve ikiliyi baş başa bırakıyor. Liv Morgan ve Dominik Mysterio yakınlaşıyor. Bu sırada Besarse (İspanyolca) yapıyorlar. Ancak kamera uzaklaşıyor. Ve ringde, başkan Rey Mysterio'yu yeniden görüyoruz.

"Ve! Gecenin sondan bir önceki maçı! Women's United States Championship altını için! İLK OLARAK!"

Rey Mysterio, bir isim tarafından bölünüyor.

"Hey, Rey, Mr.President. Bir şans daha istiyorum."

Bu Liv! Gecenin erken saatlerinde kaybetti!

"Hey Liv? Neler oluyor? Sen yoksun!"

1000073861.jpg

Liv dinlemiyor. Yanında Dominik ile beraber geliyor. Kafasındaki şapkayı önlerine koyuyorlar. Ve? Şimdi şapkayı tekrar çekiyorlar. Liv Morgan ringe geliyor.

Rey Mysterio: "Liv, burada olmayacaksın!"

Liv Morgan: "O zaman, bir teklifim var. Summerslam'de beni Roxanne Perez'e karşı bir maça koyacaksın. Aksi takdirde, bu maçı şuan yaptırmam."

Rey Mysterio, Liv'i ringden kovuyor. Ancak şimdi bir ekran geliyor arka alana! Bunlar Mina Shirakawa ve Giulia! İkisi de saldırıya uğramış. Yan yana ve her yeri kan içinde! Rey Mysterio şaşkın ancak Liv gülüyor.

Rey Mysterio: "Liv, neden şimdi yarışacak isimlere saldırdın? Bunu yapmasaydın, sana belki de bir şans verecektim. Şimdi bunu yapmak istiyorsan. Ringde herkesin önünde diz çöküp özür dile."

Liv Morgan ringden gidiyor.

Rey Mysterio; "Sevgili PCW halkı, ne yazık ki yarışacak iki güreşçinin saldırıya uğrama sebebi yüzünden gerçekleşecek PCW Women's United States kemer maçı bu hafta gerçekleşemeyecek."

Liv Morgan dönüyor.

Liv Morgan; "Herkesten özür dilerim, ama Rey Mysterio bana bir söz ver. Kemer maçında varım."

Liv'in özrü karşısında Rey şaşkın. DOM hala ringden çıkmadı. Rey Mysterio, Summerslam adına bir şans vermeyi kabul ediyor.

Main evente geçiyoruz.

WORLDS APART! SAMI ZAYN GELİYOR! WWE NIGHT OF CHAMPIONS 2026 ETKİNLİĞİNDE ŞAMPİYON OLMUŞTU, ŞİMDİ AYNI BAŞARIYI İLK PCW ŞOVUNDA DA YAKALAYABİLECEK Mİ?

1000073865.jpg

WHOOP THAT TRICK! WHOOP THAT TRICK! WHOOP THAT TRICK! WHOOP THAT TRICK! TRICK WILLIAMS! PCW'DE KEMER ŞANSI ELDE ETMEK İSTEYENLERDEN BİRİ! O DA RİNGE GELİYOR!

Trick Williams vs Sami Zayn - PCW World Heavyweight Championship Match

Trick Williams ile Sami Zayn karşı karşıya geliyor. Trick hiç beklemeden rakibinin üzerine yürüyüp sert forearm darbeleri vuruyor. Sami yumruklarla karşılık veriyor ancak Trick güçlü bir shoulder tackle ile onu yere seriyor. Sami ayağa kalkmaya çalışırken bu kez sert bir backbreaker uyguluyor. Trick rakibini yerden kaldırıp bir body slam daha gerçekleştiriyor, ardından iplerden hız alıp jumping leg drop vuruyor. Tuşa gidiyor. 1... 2... Sami omzunu kaldırıyor.

1000073867.jpg

Trick vakit kaybetmeden rakibini köşeye sıkıştırıyor, peş peşe omuz darbeleri indiriyor ve sonrasında sert bir clothesline ile tekrar mindere gönderiyor. Sami köşeye tutunarak ayağa kalkıyor, Trick bir kez daha üzerine koşuyor fakat Sami son anda kenara çekiliyor. Trick göğsünü köşeye çarpıyor. Sami bu fırsatı değerlendirip art arda chop darbeleri vuruyor, ardından rakibini iplere gönderip dropkick ile yere seriyor. Trick doğrulur doğrulmaz Sami bu kez arm drag uyguluyor ve hemen arkasından flying forearm indiriyor. Trick yeniden ayağa kalkıyor ancak Sami bu kez Michinoku Driver gerçekleştiriyor. Tuşa gidiyor. 1... 2... Trick son anda omzunu kaldırmayı başarıyor.

1000073868.jpg

Trick ayağa kalkar kalkmaz Sami'yi sert bir yumrukla sendeletiyor. Ardından rakibini omuzlarına alıp thunderous powerslam gerçekleştiriyor. Sami büyük acı yaşarken Trick onu tekrar kaldırıyor ve Alman Suplex uyguluyor. Sami boynunu tutarak ayağa kalkmaya çalışıyor fakat Trick peşini bırakmıyor. Bir kez daha sert bir spinebuster vuruyor ve tuşa gidiyor. 1... 2... Sami yine kurtuluyor. Trick sinirleniyor, rakibini köşeye kaldırıyor ve üst ipte yumruklar vuruyor. Sami aniden karşılık veriyor, Trick'in dengesini bozuyor ve onu üst ipten aşağı düşürüyor.

1000073869.jpg

Sami hemen en üst ipe çıkıyor, diving crossbody ile isabet buluyor. İki isim de yerde kalıyor. Sami ilk toparlanan taraf oluyor. Rakibini ayağa kaldırıp Blue Thunder Bomb gerçekleştiriyor. Salon büyük tepki verirken Sami tuşa gidiyor. 1... 2... Trick yine omzunu kaldırıyor. Sami şaşırsa da beklemeden rakibini köşeye gönderiyor ve Exploder Suplex uyguluyor. Trick ringin ortasına doğru yuvarlanıyor. Sami tekrar tuşa gidiyor. 1... 2... Trick bir kez daha pes etmiyor.

Trick bu kez tüm gücüyle Sami'nin üzerine atılıyor ve sert bir lariat vuruyor. Sami ayağa kalkmaya çalışırken Trick ikinci bir lariat daha indiriyor. Ardından rakibini omuzlarına alıp fireman's carry slam gerçekleştiriyor. Sami acı içinde kıvranırken Trick üst ipe çıkıyor ve Frog Splash deniyor. Sami son anda kenara çekiliyor. Trick sert şekilde mindere çarpıyor. Sami hiç beklemeden ayağa kalkıp peş peşe forearm darbeleri indiriyor. Trick sendelemeye başlıyor. Sami rakibini iplere gönderiyor, dönüşte büyük bir clothesline vuruyor.

Trick tekrar ayağa kalkıyor, bu kez Trick Shot deniyor fakat Sami son anda eğiliyor. Trick'in tekmesi boşa gidiyor. Sami arkasına geçip German Suplex gerçekleştiriyor. Trick ayağa kalkmaya çalışırken Sami Half and Half Suplex uyguluyor. Trick dizlerinin üzerine düşüyor. Sami bir kez daha Blue Thunder Bomb deniyor ve başarılı oluyor. Tuşa gidiyor. 1... 2... Trick son anda omzunu kaldırıyor. Sami inanamayarak hakeme bakıyor. Trick ise iplerden destek alarak ayağa kalkıyor. Sami üzerine koşuyor ancak Trick onu havada yakalayıp uranage ile mindere çakıyor. Tuşa gidiyor. 1... 2... Sami son anda kurtuluyor.

1000073870.jpg

Trick rakibini ayağa kaldırıyor ve Trick Shot için hazırlanıyor. Sami son anda geri çekiliyor, Trick'in ayağı boşa gidiyor. Trick arkasını döndüğü anda Sami sert bir Exploder Suplex daha gerçekleştiriyor ve rakibini köşeye gönderiyor. Trick sersemlemiş halde köşede kalırken Sami derin bir nefes alıyor, hızla koşuyor ve Helluva Kick ile tam isabet sağlıyor. Trick ringin ortasına doğru yığılıyor. Sami hemen tuşa gidiyor. 1... 2... Trick son bir kez omzunu kaldırmaya çalışıyor!

3! Sami Zayn kazanıyor! Mucize bir kere daha oluyor! Sami Zayn World Heavyweight şampiyonu! TARİH YAZILIYOR!

Kazanan ve İlk PCW World Heavyweight Şampiyonu: Sami Zayn

1000073872.jpg

Rey Mysterio geliyor.

"HERE IS YOUR WİNNER! FIRST PCW WORLD HEAVYWEIIGHHTTT CHAMPIOOOON AND KING!!!! SAAAAMMMMIII ZAAAAAYNNN!"

WORLDS APART çalıyor, Sami Zayn Rey'e sarılıyor. Şov Sami'nin kutlamaları ve ailesine koşması ile bitiyor.

1000073873.jpg

HAYIR BİTMİYOR! CM PUNK saldırdı! CM Punk saldırdı! Seth Rollins ve Jey Uso'da Trick'e gidiyor. Superkick! Ve STOMP! CM Punk'da sırtladı Zayn'i! ANACONDA VISE! SAMI PES EDİYOR AMA MAÇ YOK? Ve GO TO SLEEP GTS! ŞOV BİTİYOR! AYAKTA PUNK KAPATIYOR VE KEMERİ KALDIRIYOR!

PCW: Invasion #1
Prime Championship Wrestling, LLC ™ 2026
All Rights Reserved

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi