- Konular
- 79
- Beğeni sayısı
- 152
- PG Nakit
- 605
- Favori Güreşçi
- Trick Williams
- RPG Karakteri
- Trick Williams
Whoop That Trick! WHOOP THAT TRICK! WHOOP THAT TRICK! WHOOP THAT TRICK! WHOOP THAT TRICK! Trick Williams, eline aldığı PGW Mikrofonu ile beraber ringe sıkı adımlarla geliyor, seyircilere büyük bir sevgi ile ringe ilerliyor, bugün onda daha bir enerjik hal var.
Trick Williams: "Prestige Grand Wrestling... Ve siz değerli izleyiciler. PAYBACK! Ve, WHOOP THAT TRICK chantleri ile bana destek veren herkes... Yeni bir geceden merhaba. Geçen hafta, Kazuchika Okada, Gedo, JTG... Üzerime gelenler, ne yazık ki mentalimin o kadar düşük olduğuna inandığınız gerçeğini lütfen bir kenara bırakın. Ya o kemer? Wrestlemania, ilk Wrestlemania'mda galibiyeti elde ettim. Bu ringlere adımımı yeni attım değil mi? Herkes benle bir çok kez dalga geçti. Ama neden? O kemeri, debut maçımda kazanamadım, Wrestlemania'da kemer maçında değilim diye mi? Hayır, sanmıyorum. Çünkü... Bu insanlar beni sevmeyi denedi, ama o insanlar... Kazuchika Okada ve yanında ona yancılık yapan koca kafa- şimdiden sizler için bir çukur kazdım, içine gömdüğüm zaman oradan çıkması çok zor olacak, neden biliyor musunuz? YOU-ARE-CURSED diyen bir canavarla beraber aynı ringe falan çıkıyoruz. Bu işler böyle sürmez..."
"Herkes başta konuştuğum zaman ne olduğunu anlamadı değil mi? Gidiyorum falan sandınız, veda falan ettiğimi sandınız. Yanılıyorsunuz, ben bu ringlerden uzun bir süre gitmeyeceğim. Tıpkı buralarda efsaneleşmiş Val Venis gibi. Ben de, burada efsane olacağım. Burada emekli olacağım! Kemerler kazanacağım, o altınları belime geçireceğim. Ve en önemlisi, Whoooooooopppp THAT TRICK- (seyirciler de ona eşlik eder) her zaman burada ve ayakta. Gitmiyorum ve o kemeri alıyorum! Kazuchika Okada, toprağa hazır ol kardeşim. Seni düzgünce uyardım, sana dost gibi yaklaştım. Sen ise bana öyle davranmadın. Anladığın dilden konuşalım o zaman, ha?!"
Trick Williams'ın müziği çalar, seyirciler hep bir ağızdan tezahürata başlar. Trick Williams elindeki mikrofon ile beraber ayrılır.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Trick Williams