Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sleepless Eyes
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Spear of Chaos" data-source="post: 450456" data-attributes="member: 85"><p style="text-align: center">PAYBACK'in 2-3 saat sonrası kameralar PGW'nun arka alanında açılıyor. Şovdan kalan izlerin toplandığını ve arka alanın steril hale getirildiğini görüyoruz.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]16391[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center">Gözümüz bomboş bir arka alanı işaret ediyor ancak arkadan kum torbası ve ıkınış seslerini duyuyoruz. Orada bulunan bir kişi büyük bir korkuyla bu sesleri takip etmeye başlıyor ve bu sesleri takip ediyor ama arka alan bomboş. The Rock'un odasının dahi zorlandığını görüyoruz ama bulamıyoruz bu seslerin kaynağını. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>CM Punk:</strong> KİMSİN AMINA KOYAYIM!!! </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bu kişi sesi duyunca korkuyor ve ani bir saklanma refleksi gösteriyor. Punk çaprazında bulunan şarteli açarak arka alanı aydınlatıyor ve bu kişinin Punk'ı bulmaya aslında çok yaklaştığını anlıyoruz. Çünkü ışıklar açıldığında Punk'ın kafasını sağa çevirmesi onu görmeye yetiyor. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>CM Punk:</strong> (havalı ve alaycı, dublajı yapılan zengin adam edasıyla) HAH!(gülme) Bu ne lan?!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Personel:</strong> E-efendim ben kapanışı yapac--</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Punk boşu kesmesini ve arenanın anahtarlarını istiyor. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>CM Punk:</strong> ve şimdi SİKTİR GİT!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Punk anahtarları alarak arenaya giriş yapıyor, arena bomboş. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]16392[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Hayır! kendisi kararsız kalıyor ve arka alana dönüyor. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Derken derin bir nefes alıyor ve bir hışımla ringe doğru adeta koşar adım yürümeye başlıyor. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Kendisi adeta bir bilinmezlik durumunu yansıtıyor ekran karşısındakilere, rahatlık durumu da söz konusu kendisinde. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Spiker masasında mikrofon ödünç alıyor ve konuşmalarına başlıyor. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[/B]CM Punk:[/B] HELLO EVERYONE! Haaah(gülme), pardon...</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Şovmen bir piç kurusu olsaydım böyle anırarak giriş yapacaktım. Ben tam tersine sadece ve sadece beni, kendimi, CM PUNK'U! anlatmak için böylesine doğal böylesine sessiz anları kolluyorum. Artık şov yapacak bir şey yok, eskiden buradayken herkesin benim ismimi böğürmesiyle tatmin oluyordum. Bu ara bana çok açıdan iyi geldi. Bu arada insanları gözlemleme şansını buldum. Toplumun nasıl bir yöne gittiğini, insanların neye rağbet gösterdiğini okudum, araştırdım. Bir inzivaya çekildim. Bu yaz telefonum çaldı ve Mr.Rock bana "Punk, oğlum nasılsın?" dedi(hahah diye gülüyor, 4-5 sn duraksıyor ve devam ediyor.) ve PGW'nin kapılarını açtı. Ona bunun için şükranlarımı sunuyorum çünkü bu okumalarımı evde 31 çekip uyuyan bir ahmak olarak etkili şekilde yapamazdım. Kendimi ifade etmemin yolunun bu ring olduğunu, burada kazanacağım zaferler olduğunu çok iyi biliyorum. Ve bunun için çalışıyorum. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ve görülen o ki bu roster'ın içinde güreşmek dışında her şeyi yapan ibneler var. Şovu izleyenler olmuştur, şu lavuğun vedası bile düzgün yapılamadı anasını satayım! Mr.Rock beni o aramasında bunun hakkında bilgilendirdi, burasının bir kurtlar sofrası olduğunu söyledi ama... aması bu akşam işte. Bir turnuva var: KİMİN MALAFATI KİME SOKULACAK TURNUVASI. Hayır, hayır bu makara ya da ekranda sikinizi okşarken gülün diye söylenmiş bir şey değil. Böyle diyorum ama bu turnuvanın herkes için büyük bir fırsat olduğu şüphesiz. CM PUNK'UN bu isimlerin arasında parlayan bir yıldız olması gerekiyor....</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">mu? bilmiyorum. Onu da bilmiyorum. Sadece şunu hissediyorum; İsa beni insanlara yol göstermek için, onları rehabilite etmek için göndermiş gibi hissediyorum. Bu işi bana o lütfetti, ve bu meslekte ben kendimi var etmeyi başardım. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ve onun yüzünü kara çıkarmayacağım.</p> <p style="text-align: center">----------------------------------------------------------------</p> <p style="text-align: center">Punk elini aşağı indiriyor ve gözlerini kapatarak havayı içine soluyor. kamera kafasının etrafına 360 derece bir dönüş yapıyor. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Punk ellerini iki yana açıyor ve bir anda mikrofonu fırlatıp GTS pozisyonu alıyor. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]16395[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">kameralar bu görüntülerle kapanıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Spear of Chaos, post: 450456, member: 85"] [CENTER]PAYBACK'in 2-3 saat sonrası kameralar PGW'nun arka alanında açılıyor. Şovdan kalan izlerin toplandığını ve arka alanın steril hale getirildiğini görüyoruz. [ATTACH type="full"]16391[/ATTACH] Gözümüz bomboş bir arka alanı işaret ediyor ancak arkadan kum torbası ve ıkınış seslerini duyuyoruz. Orada bulunan bir kişi büyük bir korkuyla bu sesleri takip etmeye başlıyor ve bu sesleri takip ediyor ama arka alan bomboş. The Rock'un odasının dahi zorlandığını görüyoruz ama bulamıyoruz bu seslerin kaynağını. [B]CM Punk:[/B] KİMSİN AMINA KOYAYIM!!! Bu kişi sesi duyunca korkuyor ve ani bir saklanma refleksi gösteriyor. Punk çaprazında bulunan şarteli açarak arka alanı aydınlatıyor ve bu kişinin Punk'ı bulmaya aslında çok yaklaştığını anlıyoruz. Çünkü ışıklar açıldığında Punk'ın kafasını sağa çevirmesi onu görmeye yetiyor. [B]CM Punk:[/B] (havalı ve alaycı, dublajı yapılan zengin adam edasıyla) HAH!(gülme) Bu ne lan?! [B]Personel:[/B] E-efendim ben kapanışı yapac-- Punk boşu kesmesini ve arenanın anahtarlarını istiyor. [B]CM Punk:[/B] ve şimdi SİKTİR GİT! Punk anahtarları alarak arenaya giriş yapıyor, arena bomboş. [ATTACH type="full"]16392[/ATTACH] Hayır! kendisi kararsız kalıyor ve arka alana dönüyor. Derken derin bir nefes alıyor ve bir hışımla ringe doğru adeta koşar adım yürümeye başlıyor. Kendisi adeta bir bilinmezlik durumunu yansıtıyor ekran karşısındakilere, rahatlık durumu da söz konusu kendisinde. Spiker masasında mikrofon ödünç alıyor ve konuşmalarına başlıyor. [/B]CM Punk:[/B] HELLO EVERYONE! Haaah(gülme), pardon... Şovmen bir piç kurusu olsaydım böyle anırarak giriş yapacaktım. Ben tam tersine sadece ve sadece beni, kendimi, CM PUNK'U! anlatmak için böylesine doğal böylesine sessiz anları kolluyorum. Artık şov yapacak bir şey yok, eskiden buradayken herkesin benim ismimi böğürmesiyle tatmin oluyordum. Bu ara bana çok açıdan iyi geldi. Bu arada insanları gözlemleme şansını buldum. Toplumun nasıl bir yöne gittiğini, insanların neye rağbet gösterdiğini okudum, araştırdım. Bir inzivaya çekildim. Bu yaz telefonum çaldı ve Mr.Rock bana "Punk, oğlum nasılsın?" dedi(hahah diye gülüyor, 4-5 sn duraksıyor ve devam ediyor.) ve PGW'nin kapılarını açtı. Ona bunun için şükranlarımı sunuyorum çünkü bu okumalarımı evde 31 çekip uyuyan bir ahmak olarak etkili şekilde yapamazdım. Kendimi ifade etmemin yolunun bu ring olduğunu, burada kazanacağım zaferler olduğunu çok iyi biliyorum. Ve bunun için çalışıyorum. Ve görülen o ki bu roster'ın içinde güreşmek dışında her şeyi yapan ibneler var. Şovu izleyenler olmuştur, şu lavuğun vedası bile düzgün yapılamadı anasını satayım! Mr.Rock beni o aramasında bunun hakkında bilgilendirdi, burasının bir kurtlar sofrası olduğunu söyledi ama... aması bu akşam işte. Bir turnuva var: KİMİN MALAFATI KİME SOKULACAK TURNUVASI. Hayır, hayır bu makara ya da ekranda sikinizi okşarken gülün diye söylenmiş bir şey değil. Böyle diyorum ama bu turnuvanın herkes için büyük bir fırsat olduğu şüphesiz. CM PUNK'UN bu isimlerin arasında parlayan bir yıldız olması gerekiyor.... mu? bilmiyorum. Onu da bilmiyorum. Sadece şunu hissediyorum; İsa beni insanlara yol göstermek için, onları rehabilite etmek için göndermiş gibi hissediyorum. Bu işi bana o lütfetti, ve bu meslekte ben kendimi var etmeyi başardım. Ve onun yüzünü kara çıkarmayacağım. ---------------------------------------------------------------- Punk elini aşağı indiriyor ve gözlerini kapatarak havayı içine soluyor. kamera kafasının etrafına 360 derece bir dönüş yapıyor. Punk ellerini iki yana açıyor ve bir anda mikrofonu fırlatıp GTS pozisyonu alıyor. [ATTACH type="full"]16395[/ATTACH] kameralar bu görüntülerle kapanıyor.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sleepless Eyes
Menü
Giriş yap