- Konular
- 1,842
- Beğeni sayısı
- 1,921
- PG Nakit
- 3,775
- RPG Karakteri
- Danhausen
Ekran parazitlenerek açılır ve sislerin arasında, karanlık ve keskin dağların en tepesine kurulmuş devasa, gotik ve gizemli Castlehausen belirir. Kalenin o devasa giriş kapısına doğru yaklaştığımızda, kapının bizzat Danhausen’ın kendi yüzü şeklinde tasarlandığını, iki yana açılan devasa diş mekanizmalarını görürüz. Kamera bu ürkütücü ve muazzam ağız şeklindeki kapıdan içeriye doğru yavaşça süzülür, kalenin yüksek tavanlı ana salonuna geçiş yapar. Salonun tam ortasında, boydan boya uzanan ve üzerinde düzinelerce şamdanın yandığı devasa bir ahşap yemek masası kuruludur; ancak masanın üzerinde alışılmışın dışında dondurma kaseleri, rengarenk bonibonlar, kavanozlar dolusu parlak takma dişler ve taze pişmiş çikolatalı kurabiyeler yan yana dizilmiştir. Danhausen masanın baş köşesinde, üzerinde kocaman beyaz bir şef önlüğü ve sırtında rüzgarda hafifçe dalgalanan peleriniyle kurulmuş oturmaktadır. Elindeki gümüş çatalı adeta sihirli bir asa gibi havaya kaldırarak konuşmaya başlar.
Danhausen: Karanlığın, derin gizemlerin ve muhtemelen köşelerinde çok fazla örümcek ağının barındığı o meşhur, gizli Castlehausen şatoma hepiniz hoş geldiniz sevgili ölümlüler, pelerin severler ve ruhunu dürüstlüğe adamış nazik insanlar! Bugün burada, bu devasa salonun tam ortasında, şimdiye kadar şahit olduğunuz en dürüst, en çok para kazandıran ve kesinlikle tadı damağınızda kalacak olan muazzam bir Danhausen akşam yemeği menüsü hazırlamak için toplandık. Biliyorsunuz, bu şirketteki bazı kaba saba insanlar sürekli ne kadar aç olduklarından, ringe çıktıklarında rakiplerini nasıl parça pinçik edeceklerinden bahsedip duruyorlar. Ne kadar ayıp, ne kadar kaba ve ne kadar da pelerinsizce bir açgözlülük! Ben de düşündüm ki, madem bu binadaki insanlar bu kadar büyük bir açlık çekiyor, o zaman onlara Danhausen tarzı, bol kalsiyumlu ve tamamen dürüst malzemelerden yapılmış muazzam bir ziyafet sunayım! Bakın, şu masada gördüğünüz her bir tabak tamamen sizin mutluluğunuz için tasarlandı; eğer buradaki o sert bakışlı çocuklar gelip bu güzel kurabiyelerden bir ısırık alırlarsa, belki o zaman sürekli bağırıp çağırmaktan vazgeçerler ve dişlerini düzgünce fırçalamanın ne kadar huzur verici bir şey olduğunu sonunda anlayabilirler!
Danhausen masadan yavaşça kalkar, pelerinini dramatik bir şekilde iki yana açarak masanın etrafında o kendine has, dizlerini hiç kırmadan attığı adımlarıyla dönmeye başlar. Gümüş bir kapakla sıkıca kapatılmış devasa bir tepsiyi eline alır, kameraya doğru birkaç adım atar ve sanki çok büyük bir sır paylaşıyormuş gibi sesini fısıltı tonuna getirir.
Danhausen: Bazı insanlar benim neden bir şef önlüğü giydiğimi veya bu gotik şatoda neden bu kadar çok tatlı biriktirdiğimi sorguluyor olabilir. Onlara cevabım çok basit: Büyük başarılar, büyük planlar ve bu ringi tamamen kendi rengimize boyayacak olan o muazzam enerji, ancak doğru bir mutfaktan çıkabilir! Diğer güreşçiler sadece kaslarını şişirip boş tabaklarla övünürken, Danhausen burada tüm PGW evrenini doyuracak kadar büyük bir vizyonun sosunu hazırlıyor. Rakiplerim bu şatonun kapısından içeri adım atmaya, benim mutfağımdaki düzeni bozmaya çalıştıklarında, o devasa taş diş şeklindeki giriş kapısında zaten benim o kaçınılmaz, o çok gizemli engelimle yüzleşmek zorunda kalacaklar. Biz burada kimsenin canını yakmak, kimsenin tabağındaki yemeği zorla çalmak istemeyiz; biz sadece buraya biraz tatlılık, biraz çocuksu dürüstlük ve bolca pelerin estetiği katmaya geldik. Ama eğer birileri gelip de bu güzel kaledeki dondurmaları izinsizce kaşıklamaya kalkarsa, ya da bu güzel insanları mutsuz etmek için planlar yaparsa, parmaklarımı onlara doğru doğrulttuğumda başlarına nelerin geleceğini hayal bile edemezler!
Danhausen: İşte tam da bu yüzden sevgili ölümlüler, o ringde ilk tur maçına çıktığımda ve o çan sesleri tüm arenada yankılandığında, karşınızda sadece sıradan bir pelerinli değil, bu turnuvanın kaderini ellerinde tutan muazzam bir Danhausen vardı! Karşımdaki o kaba çocuk beni köşelere sıkıştırabileceğini, o sert yumruklarıyla bu büyük Televisionhausen turnuvasının dışına itebileceğini zannetti. Çok aceleci, çok çiğ ve çok pelerinsiz bir cehalet! Ama hakem o ringin zeminine elini üçüncü kez vurduğunda, Danhausen o muazzam diz darbesiyle ve iplerin üzerinden süzülen o eşsiz büyüsüyle adını bir üst tura, yani o kutsal çeyrek finale çoktan yazdırmıştı bile! Tüm o ışıklı salon benim adımla inlerken, dürüst insanlar kimin gerçek bir tehdit olduğunu kendi gözleriyle gördü. Şimdi o elenen kaba dövüşçü arka alanda neye uğradığını anlamaya çalışıp kendi hüzünlü sayfasını kapatırken, bu altın değerindeki Televisionhausen unvanının peşinden koşan diğer tüm o sinirli çocuklara çok net bir mesajım var: İlk tur sadece bu muazzam hikayenin tadımlık bir başlangıcıydı! Bu turnuva ilerledikçe, o parmaklarımı doğrulttuğum her bir rakip tıpkı ilk maçtaki gibi kendi hatalarının ve o kaçınılmaz lanetimin kurbanı olacak. Çünkü Danhausen bu ringe sadece eğlenmek için değil, o televizyon şampiyonluğunu bu karanlık mahzenin baş köşesine dürüstçe getirmek için geldi!
Danhausen masanın ortasında duran, üzeri gümüş bir kapakla sıkıca kapatılmış en büyük tepsinin başına gelir. İki elini tepsinin üzerine koyar, kameraya doğru iyice yaklaşarak gözlerini kocaman açar ve ses tonunu adeta bir büyü fısıldıyormuş gibi en alt seviyeye indirir.
Danhausen: Merak ediyorsunuz değil mi? Bu en büyük, en görkemli ve en ağır tepsinin altında ne saklanıyor? İşte orada, benim o gelecekteki çok para kazandıran büyük zarfımın içine dahil edeceğim en büyük başarılar, tüm unvanlar ve bu şatoyu dünyanın en prestijli merkezi yapacak olan o kutsal tarif duruyor! Eğer o kaba saba dövüşçüler benimle ringde dürüst bir şekilde rekabet etmek yerine buraya gelip hırsızlık yapmaya çalışırlarsa, mutfağımdaki o en ekşi, en acı ve en çekilmez lanet tariflerinin ilk kurbanı olurlar! Bir bakmışlar en sevdikleri akşam yemeklerinin tadı tamamen saman gibi olmuş, en tatlı çikolataları bir anda kapkara bir kömüre dönüşmüş ve mideleri açlıktan guruldarken önlerindeki tabaklar havaya uçup gitmiş! Danhausen’ın gizemli mutfak gücü, onların o süslü dövüş tekniklerinden çok daha etkilidir! Burası artık tamamen çok pelerinli, çok lezzetli ve tamamen Danhausen-vari bir gastronomi krallığı haline geldi. Rakiplerim, eğer bu şatodan sağ çıkmak istiyorsanız ringe gelirken yanınızda en kaliteli malzemeleri getirmeyi unutmayın!
Danhausen gümüş kapağı aniden havaya kaldırır, tepsinin içinden yoğun bir turuncu duman bulutu salona yayılmaya başlar. Duman kamerayı tamamen kaplarken Danhausen elindeki gümüş çatalı havaya diker ve masadaki tüm şamdanlar aynı anda kendiliğinden söner.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Danhausen