RPG Bang Bang

Kara

-
Konular
169
Beğeni sayısı
1,362
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
RPG Karakteri
JTG

Homecoming kapanışından 10 dakika sonra.

Kamera UBS Arena uzağındaki bir ara sokakta açılıyor. Range Rover, içerisinden gelen son ses müzikle yeniden kadraja giriyor ve park ediyor. JTG araçtan iniyor..

qu9ro0d.png

İyice yaklaş.. Yaklaş amınakoyim. Seni artistik konuşmalarım ve reklamım için işe aldım ama bir kamerayı tutamıyorsun. (JTG eliyle kameramanı itiyor)

Makinam nasıl ha? Oradan çıkarken arakladım bunu. Bu bir gece görüşu amınakoyim! Hayır çalmadım öylece yerde duruyordu. Yea. Bu bir hırsızlık değil zenci, eski günler değil, bakma öyle bana. Ne oldu orada lan orada öyle? Tıpkı 92 Los Angeles gibi. Yea. Piç kuruları sis bombası attı. Zenci buranın bu kadar eğlenceli olduğunu bilmiyordum. Tamam bizde zamanında ateş ettik, savaştık ama hiçbirimiz bomba atmıyorduk anlıyor musun? Siktir. Bu piç kuruları deli. (JTG maskeyi çıkarıp çöpe fırlatıyor ve kasılarak kameraya yürüyor)

Ama onlardan daha deli biri varsa o da benim zenci. Anlıyorsun değil mi? Anlıyor musunuz? Geleceğim dedim ve geldim. O Çinli! Koreli mi yoksa? Japon mu? Yea. Ne fark eder zenci kime değil ne yaptığıma bak. Bu sansar kazandığını düşünürken bak ne oldu? Arkasından geldim ve BANG! Sokakları getiriyorum demiştim. Biz sokakta böyle yaparız zenci. Hiç beklemediğin anda gelir ve her şeyini senden alırız.. Hayatını bile.. Ama o Çinliyi öldürmeyeceğim.. Kemerini alıp hayatını onda bırakacağım. Yea. Bir kez arkadan vurdum şimdi karşısından geleceğim.. VE DİĞER ZENCİ! Amınakoyayım senin! Benim olana göz mü dikiyorsun? Sen teklifini sunmadan önce ben çoktan aldım onu! Trick! Zenci! Spot ışıklarının sende olduğunu söylüyorsun.. Pekala güzel. Bunun haricinde alabileceğin bir şey daha var. Çinli ile işim bittikten sonra Gedo'yu da senin götüne sokacağım! YEA! Buradan kazanacağın tek şey bu! Zenci olduğun için seni o Çinliden daha beter döveceğim. Hain orospu çocuğu! Tüm dünya bugün gerçek zencinin kim olduğunu gördü. Sahte şampiyonlarını yere serdim, kulağına ninni okudum. Bunlar JTG için yeter mi? Üzerine senide yere serdim. Dokunduğun için beni yere serdiğini mi düşündün? Zenci! Gelecek sefer bunu bile yapamayacaksın. (JTG kameraya tükürüyor ve kayıt bitiyor)

Oynadığınız Karakterin Adı
JTG
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi