Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Yeni Başkanıyla Fenerbahçe'nin Transfer Gündemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 448121" data-attributes="member: 71"><p>Yahu adam oyuncuları basına açıklıyor, sen hala Slimani falan filan bir şeyler zırvalıyorsun. Hakan Safi ile Ali Koç'u bağdaştırıyorsun. Ali Koç, transfere 2 milyon € daha fazla vermemek için Şampiyonlar Ligi ön elemesinden vazgeçerken Hakan Safi Haziran'da indireceğini söylüyor. Ayrıca zaten şu anki Aziz Yıldırım eğer Roberto Carlos, Alex, Anelka'yı getiren Aziz Yıldırım olsaydı ben dahil çoğu kişi onu desteklerdi.</p><p></p><p>Algı yaratmıyorum, olanı söylüyorum. Aynı gün içinde Barış Göktürk biz transfelerimizde isim vermeyeceğiz diyor, 2 saat sonra Mahmut Uslu Guirassy diyor. Son yıllardaki transfer komiteleri = Ali Koç. Ben Ali Koç'u savunmuyorum, aksine Aziz'den ettiğim kadar kendisinden de nefret ediyorum. Aynı Aziz gibi senin de tek yaptığın kendisini övemediğin için kendisinin eski rakiplerini karalamak. Vedat ve Shomurodov'a 40 bayılacaklar dediğime senaryo diyorsun, prime'ında 18'e sattığımız Vedat'ı 15'e alıyorlar. Maaş için 7-8 konuşuluyor, Shomurodov için 20 milyon istendiği haberleri de yapılıyor.</p><p></p><p>Yahu ligden çekiliriz blöfü falan filan diyorsun, Aziz Yıldırım'ın zamanın TFF Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan yediği posta zaten "Fenerbahçe ligden çekilirse karşılığını alır." cevabıdır. Yine Ali Koç'u devreye katıp yapıya karşı tepki falan diyorsun, Hakan Safi yapıya tepki vermeyecekti, yapının kendisi olacaktı. Terörist Gergerlioğlu'na göre: "Hakan Safi. Safi Holding. Sırtını saraya dayamış patron."</p><p></p><p>Yahu bilgin yok birde konuşuyorsun, Aykut Kocaman'ın liderden 30 puan yediği bir sezonun olmasına rağmen savunma yapmanı geçtim, Aziz'in aylardır futbol aklımız Oğuz Çetin demesinden bile haberi yok. Başkanının seçim için verdiği zaten 2 tane vaat varken bir tanesinden nasıl daha haberin yok? Üstelik ben zaten Aykut Kocaman'ı seviyorum, altta yaptığım eleştiriler de hocalığına değil aktif hocalık yapmaması üzerine.</p><p></p><p>Ülker Sports Arena'nın bütün maliyeti Murat Ülker tarafından karşılanıp kulübe hediye edildi. Bana algı yapıyorsun diye laf söyleyip sokaktan çevireceğin 5 kişiden 4'ünün bileceği bir bilgiyi yok sayıp algı yapıyorsun.</p><p></p><p>Kulüp edebiyatı falan yapma, Aziz Yıldırım'ın kişiliği bu. Eğer onun yanındaysan en büyük Fenerbahçeli sensin, eğer onun karşısındaysan sana iftira atar. Acun ile yaşadığı kriz falan da dediğin adama iftira atması yani. Millete attığı iftiraları kriz diye adlandırıp olayları indirgemeye çalışma. Ayrıca yine parasıyla satın alma edebiyatı falan daha da rezil. Bu adamlar kulübü satın almak istemiyor, kulübe destek veriyor. Yıllardır kendisinin yanında olan Mehmet Ali Aydınlar, yanından ayrılınca "Oğlu öldükten sonra oyalansın diye voleybol şubeyi ona devrettik." demesi bağımsızlık koruma refleksi mi yoksa insanlık dışı demeçler mi? Üstüne birde Aziz Yıldırım kulübün tüm sponsorlarıyla kavga edip kulübü sponsorsuz bıraktıktan sonra tekrardan gelip takıma sponsorluk yapan Mehmet Ali Aydınlar oldu. Yani kulübün anahtarlarını teslim almak için kulüpte olan bir insan varsa bu ne Mehmet Ali Aydınlar, ne Murat Ülker, ne Acun Ilıcalı, bizzat Aziz Yıldırım'ın kendisi. Birde kulübün anahtarlarını teslim etmemek için kriz yaşadı dediğin Murat Ülker bugün seçime girse karşısına çıkacak herhangi bir adayın 2 katı oy alır. Adam sadece başkanlıkla uğraşmayıp takımına destek olmak istiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 448121, member: 71"] Yahu adam oyuncuları basına açıklıyor, sen hala Slimani falan filan bir şeyler zırvalıyorsun. Hakan Safi ile Ali Koç'u bağdaştırıyorsun. Ali Koç, transfere 2 milyon € daha fazla vermemek için Şampiyonlar Ligi ön elemesinden vazgeçerken Hakan Safi Haziran'da indireceğini söylüyor. Ayrıca zaten şu anki Aziz Yıldırım eğer Roberto Carlos, Alex, Anelka'yı getiren Aziz Yıldırım olsaydı ben dahil çoğu kişi onu desteklerdi. Algı yaratmıyorum, olanı söylüyorum. Aynı gün içinde Barış Göktürk biz transfelerimizde isim vermeyeceğiz diyor, 2 saat sonra Mahmut Uslu Guirassy diyor. Son yıllardaki transfer komiteleri = Ali Koç. Ben Ali Koç'u savunmuyorum, aksine Aziz'den ettiğim kadar kendisinden de nefret ediyorum. Aynı Aziz gibi senin de tek yaptığın kendisini övemediğin için kendisinin eski rakiplerini karalamak. Vedat ve Shomurodov'a 40 bayılacaklar dediğime senaryo diyorsun, prime'ında 18'e sattığımız Vedat'ı 15'e alıyorlar. Maaş için 7-8 konuşuluyor, Shomurodov için 20 milyon istendiği haberleri de yapılıyor. Yahu ligden çekiliriz blöfü falan filan diyorsun, Aziz Yıldırım'ın zamanın TFF Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan yediği posta zaten "Fenerbahçe ligden çekilirse karşılığını alır." cevabıdır. Yine Ali Koç'u devreye katıp yapıya karşı tepki falan diyorsun, Hakan Safi yapıya tepki vermeyecekti, yapının kendisi olacaktı. Terörist Gergerlioğlu'na göre: "Hakan Safi. Safi Holding. Sırtını saraya dayamış patron." Yahu bilgin yok birde konuşuyorsun, Aykut Kocaman'ın liderden 30 puan yediği bir sezonun olmasına rağmen savunma yapmanı geçtim, Aziz'in aylardır futbol aklımız Oğuz Çetin demesinden bile haberi yok. Başkanının seçim için verdiği zaten 2 tane vaat varken bir tanesinden nasıl daha haberin yok? Üstelik ben zaten Aykut Kocaman'ı seviyorum, altta yaptığım eleştiriler de hocalığına değil aktif hocalık yapmaması üzerine. Ülker Sports Arena'nın bütün maliyeti Murat Ülker tarafından karşılanıp kulübe hediye edildi. Bana algı yapıyorsun diye laf söyleyip sokaktan çevireceğin 5 kişiden 4'ünün bileceği bir bilgiyi yok sayıp algı yapıyorsun. Kulüp edebiyatı falan yapma, Aziz Yıldırım'ın kişiliği bu. Eğer onun yanındaysan en büyük Fenerbahçeli sensin, eğer onun karşısındaysan sana iftira atar. Acun ile yaşadığı kriz falan da dediğin adama iftira atması yani. Millete attığı iftiraları kriz diye adlandırıp olayları indirgemeye çalışma. Ayrıca yine parasıyla satın alma edebiyatı falan daha da rezil. Bu adamlar kulübü satın almak istemiyor, kulübe destek veriyor. Yıllardır kendisinin yanında olan Mehmet Ali Aydınlar, yanından ayrılınca "Oğlu öldükten sonra oyalansın diye voleybol şubeyi ona devrettik." demesi bağımsızlık koruma refleksi mi yoksa insanlık dışı demeçler mi? Üstüne birde Aziz Yıldırım kulübün tüm sponsorlarıyla kavga edip kulübü sponsorsuz bıraktıktan sonra tekrardan gelip takıma sponsorluk yapan Mehmet Ali Aydınlar oldu. Yani kulübün anahtarlarını teslim almak için kulüpte olan bir insan varsa bu ne Mehmet Ali Aydınlar, ne Murat Ülker, ne Acun Ilıcalı, bizzat Aziz Yıldırım'ın kendisi. Birde kulübün anahtarlarını teslim etmemek için kriz yaşadı dediğin Murat Ülker bugün seçime girse karşısına çıkacak herhangi bir adayın 2 katı oy alır. Adam sadece başkanlıkla uğraşmayıp takımına destek olmak istiyor. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Yeni Başkanıyla Fenerbahçe'nin Transfer Gündemi
Menü
Giriş yap
Kayıt ol