Oyun artık oturdu ve şovlar çok daha iyi çıkmaya başladı. İlk PPV'de bunu kanıtlamış oldu. WHC maçının açılışa konulması iyi bir hamleydi, şovu hype başlattı. Ospreay'in kazanacağını az çok tahmin ediyordum ve öyle de oldu. Fakat Nigel'ın oradaki hikayesi de güzel. Özellikle spikerlikten soyunup Joe'nun Open Challenge'a cevap veren isim olması bayağı iyi bir sahneydi. Reks'in gidişiyle Venis'in, benzer gimmickte olan JoMo ile takım olacağı az çok belliydi. Ben bu takımdan bayağı ümitliyim çünkü Hype yapmaya çok müsait. Garzalara karşı hype bir takım lazımdı. O takım da The Sex oldu. Val Venis ve JoMo mutlaka unvanı alacaktır bence. Ama Val Venis bir yandan solo kariyer de yapma ihtimali var. İlerleyen şovlarda görürüz.
Pat vs R-Truth cephesi MvP'lerin gelişiyle kapandı gibi. Pat, bu kalabalık oluşuma karşı R-Truth ile uğraşmak istemeyecektir. Daniels, TVC kemerini ana kemerden farksız yapacak gibi bir his var. Çok başarılı bir şampiyon profili çizdi şu ana kadar. Ve Goldberg karşısında iyi kötü bir şekilde kemerini koruması ilerisi için çok iyi sinyaller veriyor. Unvanı Cody ve Goldberg'den farklı biri alır alırsa çünkü Cody ve Goldberg çok kalın bir feuda girdiler gibi. Ama kemeri alacak ismin Swagger veya Hassan olacağını pek sanmıyorum çünkü bu ara pek aktif değiller. Daniels'dan kemeri alacak adamın köpeklemesi lazım biraz.
Sapıklar vs Zigglerlar maçını Lesnar'ın basması çok iyi bir hamle olmuş. Lesnar'ın bir yerden hıncını çıkarması lazımdı ve buna en müsait olan maç buydu sanırım. Diğer brandden olan Samuel Shaw ile bakışma oldu. Aslında çoğu kişi diğer brandden kişilerle etkileşime giriyor. Hatta Regal ve SCSA'in bu konuda konuştuğu bir segmentta vardı. Ufaktan brand savaşları geliyor gibi. Bu arada Bryon Saxton çok iyi bir çar olmuş. Ben bot olduğunu düşünmüyorum. Nigel gibi, sonradan oynayan biri çıkacak gibi onu. Arka alanda röportaj verirken bu kadar konuşup seyircileri bayması, muhabirlerin hakkını arayacağız falan demesi bence bu kadar üstüne düşülmesi bir bot karakterin mümkün değil. En sonunda dayak yemekten bıkıp badass bir karakter olursa şaşırmam.
Yota'nın sürpriz rakibi bence Dean Ambrose ya da John Cena olur. Del Rio ve Alexa Bliss ise o girerken saldırıp maça girebilirler. Del Rio, Yota'nın seriyi çok kafaya taktı gibi göründü segmentta. Randy vs Jeff, sonucunu asla tahmin edemediğim bir maçtı. Bence ekip de karar kılamadı ve burun ucuyla Jeff'e verdi. Hakem yanlış saydı muhabbeti falan olmuştu. Randy'nin eninde sonunda kemeri alacağını düşünüyorum. Main eventa ise söylenecek sözü herkes söylemiş, pek yorum yapmaya gerek yok. Maç olabilecek en iyi şekilde yazılmış, son ise Garzaların müdahalesi falan çok yerinde hamleydi. Emeğinize sağlık.