RPG Pre-Match

Mamy D Way

🍓
Konular
33
Beğeni sayısı
441
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
l-intro-1681224608.jpg

Jeff Hardy'i bu kez Summerslam öncesi kameralara karşı konuşurken görüyoruz.

"Ne kadar yetenekli isen o kadar fazla baskı hissedersin. Beklenti artar ve çıktığın her maçın aynı kalitede olmasını beklerler. Her geçen gün çalışmaya devam etmek zorundasındır çünkü artık bu iş için daha önemli bir insan haline gelmişsindir. Güreşçi olmak sadece güzel maçlara çıkıp çocuklarına anlatacağın başarıları elde etmek değildir. Ringin içine yaşadığın zorlukları ve duyguları aktarabilmektir. Kaybedecek bir şeyi olmayan insanların herkesin başının döndüğü yükseklikten rahatlıkla atlamayı göze atacak şekilde. Herkesin zorlukları vardır elbette, işin sadece yetenekten ibaret olmadığını herkes biliyor. Önemli olan güreşinle neyi anlatmak istediğindir. Aynı Bir insana sevdiğini söylemenin kolay olması gibi, ama herkes önemli olanın gözlere bakabilmek olduğunu da bilir."

"Benim bir hayal kırıklığı olduğumu düşünen tek insan değilsin. Hatalar yaptım elbette, bunlardan ders çıkardım ve daha doğru bir yol izlemeye çalıştım. Sen de gençliğinde hatalar yaptın, ukala ve sorumsuzlukların oldu. Ama sen tek başına değildin, seni her zaman temizleyecek birileri vardı, sen, sorumsuzluklarını görmezden gelebilecekleri bir aileden geliyordun. Sadece bir süredir profesyonel kalabildiğin için kendini benden daha üstün görüyor isen benim herşeyi kendi başıma yaptığımı hatırlatmak istiyorum. Benim için insanlardan özür dileyecek birileri yoktu veya herhangi bir şekilde yaşananları "söylenti" olarak tutabilecek medya çalışanlarını tanıyan bir akrabam yoktu. Yaptığım ve düzeltmeye çalıştığım her hatada insanların yüzüne bakmaya devam ettim. Başarısızlıklar, gençlik hataları ve yanlış kararların hepsinde tek başımaydım. Bundan dolayı bir şikayetim yok, bu beni daha da korkusuz bir insan yaptı, yaşayacağım herhangi bir mağlubiyet beni mental olarak yıpratamaz. Profesyonel anlamda ulaşılmasının zor olduğunu düşündüğüm bir noktaya geldiğimi düşünüyorum. Ancak senin bana üst üste ikinci kez bir özel şovda kaybetmen senin için kabul edilebilir bir şey değil gibi gözüküyor. Zamanında kullandığı maddelerden rahatlıkla bahsedip bunlar üzerinden göndermeler yaptığın birisine iki kez kaybetmek epey rahatsız edici olur. Kazanmaktan daha çok seni bu algılarından kurtarmak istiyorum. Ben eskiye dönmeye çalışmıyorum, sadece "ben" olabilmek için geç kaldım."

"Fedakarlıkları.mızı kıyaslayacak kadar fedakarlık yaptığını zannetmene üzülüyorum. Güreş için değerli bir insansın, seninle tekrar maça çıkacağım için de heyecanlı olduğum da doğru ancak eğer iş fiziksel olarak yapılan fedakarlıklara geldiği zaman yaşamış olduğun sırt problemini komik buluyorum. Senin, kendini belli etmen için veya popüler şirketlerde bulunman için fiziksel olarak çaba göstermene gerek kalmamıştı. O nedenle güreş için her şeyini veren insanların olduğu bu sektörde bu sakatlığını çok dile getirme. Çünkü sen konfor alanından çıkarılmamış bir çocuk gibi yıllarca aynı oyunu oynamaya devam ettin. Bizler senin aksine birilerinin iş ahlakına karar verip işine son verme yetkisine sahip olmadık."

"Sahip olduğun eski özgürlük yok, muhtemelen geçmiş yaşantım yüzünden kovulmam için birilerine yalvarmış bile olabilirsin ancak ben; en yanlış kararları aldığım zamanlarda bile özgürdüm. Çünkü aldığım her yanlış karar sonrasında bile kafamda güreş ile alakalı bir şeyler vardı. Bu sefer ne yapabilirim düşüncesi ile kendimi yoruyordum, çünkü daha önce dediğim gibi; güreşe bağlanan insanlar için bu bayrağı devralmak zorundayım."

"Yapacağımız maç için heyecanlanan insanlar var, seninle harika maçlar yaptık Randy. Kazandık veya kaybettik ama ben geriye baktığımızda gururla hatırlayacağımız bir geçmişimiz var. Yıllar sonrasında bile benzer bir şekilde ortaya harika bir şeyler çıkacağından eminim. Senin için de yeni bir fırsat var; benim hakkımda ne düşünmen gerektiği. Eğer bana laf edecek isen bunların hepsine rahatlıkla cevap verebilirim ama ben basit bir insanım Randy ve bu nedenle ringe girdiğimde söylediğin ve söylediğim her şeyi unutup iyi bir şeyler sunmak için elimden geleni yapıyor olacağım."

"İkimiz de ortak bir sebebi kanıtlamak istiyoruz; Zamanın, güreş tutkusuna etki etmediğini kanıtlamak."​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: