Dzeko Baba Döktürüyor

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Maximin dediğimiz adam Rossi'den sonra geldi, çalım atabilen bir kanat görünce haliyle Fenerbahçeliler olarak alkışladık tabi. Ayrıca, Maximin'i de Mourinho yedi, unutmayalım.

Dzeko'ya yaşlıydı gitmesi gerekiyordu demeye devam etsinler, arkasında Asensio ile iyi işler yapardı ama tutmadılar takımda.
24/25 FB'sinde topu üçüncü bölgeye taşıyabilen tek futbolcuydu Maxi, bilhassa bir dönem gereksiz yerildiğini düşünüyorum taraftarı tarafından. Ama tabii saha içinde bunlara rağmen çok savruk bir herif, saha dışına hiç girmiyorum.

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
24/25 FB'sinde topu üçüncü bölgeye taşıyabilen tek futbolcuydu Maxi, bilhassa bir dönem gereksiz yerildiğini düşünüyorum taraftarı tarafından. Ama tabii saha içinde bunlara rağmen çok savruk bir herif, saha dışına hiç girmiyorum.

Tamamen ondan bahsediyorum ya, sonuç olarak bu adam 3. bölgeye top çıkartıyordu.. Topu ayağında tutabilen bir adam.. Rossi'den sonra ilaç gibi geldi, şimdi Kerem ne yapıyor? Kerem'in de top tutuşu çok zayıf aşırı kolay toplar kaptırıyor her seferinde.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Tamamen ondan bahsediyorum ya, sonuç olarak bu adam 3. bölgeye top çıkartıyordu.. Topu ayağında tutabilen bir adam.. Rossi'den sonra ilaç gibi geldi, şimdi Kerem ne yapıyor? Kerem'in de top tutuşu çok zayıf aşırı kolay toplar kaptırıyor her seferinde.
Biz bunları Kerem GS'deyken de söylüyorduk GS'liler dinlemiyordu, first touch konusunda berbatlar berbatı bir topçu Kerem. Ki bir kanat oyuncusu için first touch dediğin şey futbola giriş 101 falandır yani onu da yapamıyorsan... Kerem'in en iyi özelliği skorer olması ama, her türlü maçta çıkar golü atar maçı çözer sana. Gel gelelim orada da bazen kritik maçlarda tepeye tepeye şut vurma huyu ortaya çıkabiliyor, FB'de yine bunları GS'de yaptığı kadar yapmadı en azından.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi