Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW.com
3. Sezon Değerlendirmesi & Teşekkür
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="jusweque" data-source="post: 442822" data-attributes="member: 72"><p>Eline emeğine sağlık dosto. Öncelikle ben olsam 2 yıllık samimiyetimize rağmen Taha'yı banlardım söyleyeyim. Nasıl katlandın hala inanamıyorum. :D </p><p></p><p>Şaka bir yana güzel bir sezon geride kaldı. Hikayesel anlamda özellikle Survivor Series sonrası şahlandı şirket. Her şeyin yerli yerine oturduğu dönemler diye düşünüyorum. Sezon başındaki karışıklıklar geride kaldı ve artık bir şeyler rayına girmişti. Genel olarak her şovda heyecan ve keyif vardı. Önemli şovlar usülüne uygun bir şekilde yazıldı. Ben tamamından razıyım. Booker olarak zaman ayırmak, bir sürü karakteri aynı anda idare etmek, kısıtlı zamana rağmen şov tasarlamak ve bunları yazmak büyük emek gerektiriyor. Elinize emeğinize sağlık. Finish çizgisine ulaşmak zor bir şey. Özellikle büyük bir yorgunluk ve sonrasında gelen tiksinmeyi görebiliyorum şu an :D Sevgi ve nefretin zirvesi gibi bir şey. Ama dinlendikten sonra geçecek zaten, tekrardan burada seni göreceğiz. Eminim.</p><p></p><p>Sezonla ilgili iki notum olabilir ancak. Bazı kişilere daha fazla başarı verilebileceğine inanıyorum ben. Bazı kişiler yıl boyunca süre olarak daha fazla kemer taşırken bazıları daha az taşıyabildi. Burada hikayeden mi ödün vermek lazım yoksa sonuçlardan mı diye düşünülüp sonuçlar olarak yorumlanmış gibi görüyorum. Çünkü bir karakteri bir hikayeye atmanın bir bedeli var. Onu oradan alıp başka bir yere koymak çok zor olabiliyor. Bu da hikayeyi bozuyor, çok iyi anlıyorum. Yine de bunu bir not olarak paylaşmak istedim. Gelecek sezonun planlaması yapılırken dikkate alınabilir. Bir diğer notum da şu imzasını atarak şov yazan isimsiz arkadaş için :D O arkadaş beni tanır, alınmaz diye düşünüyorum. Paragrafları biraz kısaltırsa vallahi çok memnun olacağız. Yaşlanıyoruz, dikkat süremiz de Instagram, YouTube gibi lanet araçlar yüzünden günden güne kısalıyor, o kadar yazıyı bir paragrafta görünce, <em>huh</em>, okumakta gerçekten zorlanıyoruz. Biraz daha özünü okursak çok rahat edeceğiz. Seviyoruz seni dosto, emeğin yadsınamaz. Eline sağlık özel olarak tekrardan. </p><p></p><p>Yeni sezonu bekliyoruz. Bu sezon ekipte yer alan arkadaşların hepsine teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık. İyi istirahatler diliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jusweque, post: 442822, member: 72"] Eline emeğine sağlık dosto. Öncelikle ben olsam 2 yıllık samimiyetimize rağmen Taha'yı banlardım söyleyeyim. Nasıl katlandın hala inanamıyorum. :D Şaka bir yana güzel bir sezon geride kaldı. Hikayesel anlamda özellikle Survivor Series sonrası şahlandı şirket. Her şeyin yerli yerine oturduğu dönemler diye düşünüyorum. Sezon başındaki karışıklıklar geride kaldı ve artık bir şeyler rayına girmişti. Genel olarak her şovda heyecan ve keyif vardı. Önemli şovlar usülüne uygun bir şekilde yazıldı. Ben tamamından razıyım. Booker olarak zaman ayırmak, bir sürü karakteri aynı anda idare etmek, kısıtlı zamana rağmen şov tasarlamak ve bunları yazmak büyük emek gerektiriyor. Elinize emeğinize sağlık. Finish çizgisine ulaşmak zor bir şey. Özellikle büyük bir yorgunluk ve sonrasında gelen tiksinmeyi görebiliyorum şu an :D Sevgi ve nefretin zirvesi gibi bir şey. Ama dinlendikten sonra geçecek zaten, tekrardan burada seni göreceğiz. Eminim. Sezonla ilgili iki notum olabilir ancak. Bazı kişilere daha fazla başarı verilebileceğine inanıyorum ben. Bazı kişiler yıl boyunca süre olarak daha fazla kemer taşırken bazıları daha az taşıyabildi. Burada hikayeden mi ödün vermek lazım yoksa sonuçlardan mı diye düşünülüp sonuçlar olarak yorumlanmış gibi görüyorum. Çünkü bir karakteri bir hikayeye atmanın bir bedeli var. Onu oradan alıp başka bir yere koymak çok zor olabiliyor. Bu da hikayeyi bozuyor, çok iyi anlıyorum. Yine de bunu bir not olarak paylaşmak istedim. Gelecek sezonun planlaması yapılırken dikkate alınabilir. Bir diğer notum da şu imzasını atarak şov yazan isimsiz arkadaş için :D O arkadaş beni tanır, alınmaz diye düşünüyorum. Paragrafları biraz kısaltırsa vallahi çok memnun olacağız. Yaşlanıyoruz, dikkat süremiz de Instagram, YouTube gibi lanet araçlar yüzünden günden güne kısalıyor, o kadar yazıyı bir paragrafta görünce, [I]huh[/I], okumakta gerçekten zorlanıyoruz. Biraz daha özünü okursak çok rahat edeceğiz. Seviyoruz seni dosto, emeğin yadsınamaz. Eline sağlık özel olarak tekrardan. Yeni sezonu bekliyoruz. Bu sezon ekipte yer alan arkadaşların hepsine teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık. İyi istirahatler diliyorum. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW.com
3. Sezon Değerlendirmesi & Teşekkür
Menü
Giriş yap