Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW.com
3. Sezon Değerlendirmesi & Teşekkür
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="anti-hero" data-source="post: 442820" data-attributes="member: 640"><p>2024'ün son demlerinde askerde tuşlu telefondan ''dur bakayım internete giriyor mu'' diye rastgele gördüğüm bu forumda RPG'nin devam ettiğini görünce daha o zamandan heyecanlandım. Oldukça boş vaktim olduğundan da şovlara teker teker bakıp hepsine göz gezdirdim -bir çoğunu okudum-. Kendi karakterimden başlayacak olursam daha o zamandan sağlam bir altyapısı olduğunu gördüm karakterin. Kafaya koyduk ve daha askerdeyken alacağım karakteri kesinleştirdim. Daha geçen gün WM Saturday'de güreşin değil, rpg'nin hastasıyız dediğimde bahsettiğim şey tam olarak buydu. Tabii ki zamanında bi yazar olarak harika maçlar yazmak isteriz ama maçları güzelleştiren şeyler tam olarak yaptığımız hikayesel dokunuşlar. Hayat bir şeylere tahammül edebildiğimiz kadar güzel. Sami Zayn özelinde hiç umutsuzluğa kapılmadım. Karakterin aurasından belki de ama hep bir çıkış yolu gördüm kendi karakterimin dahilinde. Survivor Series'de, Dom-JP'yle çekişirken hep son adım eksik kaldı ama beni hiç üzmedi çünkü bu oyundan hala çok keyif alıyorum. Sami Zayn'in 1.5 yıllık süreçteki karakter gelişimi benim için inanılmaz anlamlı. Yolun sonunda WM ME'inde ana kemer sahibi olması, üstüne üstlük bunu 'merdivenler ve Val Venis' varken yapması benim için çok anlamlı. Bu arada bu benim ilk WM ME'im ve ilk ana kemerim. Ne kadar süreceği önemli değil. Karakteri aldığım ilk andan, bugüne kadar tek bir an bile eğlenmediğimi söyleyemem, bunun için bile çok teşekkürler. Sami Zayn'in yolunun Dom'la daha fazla kesişmesini hatta WM'ya kadar uzamasını istiyordum MitB'den itibaren ama Venis build-up'ıyla merdiven maçında deliren Sami'nin merdivende Venis'i yenmesiyle sonlanması inanılmaz bir şey. Ekibe, sana çok çok teşekkürler. Harika bir oyuncusun, umarım yolun tekrar buraya düşer.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anti-hero, post: 442820, member: 640"] 2024'ün son demlerinde askerde tuşlu telefondan ''dur bakayım internete giriyor mu'' diye rastgele gördüğüm bu forumda RPG'nin devam ettiğini görünce daha o zamandan heyecanlandım. Oldukça boş vaktim olduğundan da şovlara teker teker bakıp hepsine göz gezdirdim -bir çoğunu okudum-. Kendi karakterimden başlayacak olursam daha o zamandan sağlam bir altyapısı olduğunu gördüm karakterin. Kafaya koyduk ve daha askerdeyken alacağım karakteri kesinleştirdim. Daha geçen gün WM Saturday'de güreşin değil, rpg'nin hastasıyız dediğimde bahsettiğim şey tam olarak buydu. Tabii ki zamanında bi yazar olarak harika maçlar yazmak isteriz ama maçları güzelleştiren şeyler tam olarak yaptığımız hikayesel dokunuşlar. Hayat bir şeylere tahammül edebildiğimiz kadar güzel. Sami Zayn özelinde hiç umutsuzluğa kapılmadım. Karakterin aurasından belki de ama hep bir çıkış yolu gördüm kendi karakterimin dahilinde. Survivor Series'de, Dom-JP'yle çekişirken hep son adım eksik kaldı ama beni hiç üzmedi çünkü bu oyundan hala çok keyif alıyorum. Sami Zayn'in 1.5 yıllık süreçteki karakter gelişimi benim için inanılmaz anlamlı. Yolun sonunda WM ME'inde ana kemer sahibi olması, üstüne üstlük bunu 'merdivenler ve Val Venis' varken yapması benim için çok anlamlı. Bu arada bu benim ilk WM ME'im ve ilk ana kemerim. Ne kadar süreceği önemli değil. Karakteri aldığım ilk andan, bugüne kadar tek bir an bile eğlenmediğimi söyleyemem, bunun için bile çok teşekkürler. Sami Zayn'in yolunun Dom'la daha fazla kesişmesini hatta WM'ya kadar uzamasını istiyordum MitB'den itibaren ama Venis build-up'ıyla merdiven maçında deliren Sami'nin merdivende Venis'i yenmesiyle sonlanması inanılmaz bir şey. Ekibe, sana çok çok teşekkürler. Harika bir oyuncusun, umarım yolun tekrar buraya düşer. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW.com
3. Sezon Değerlendirmesi & Teşekkür
Menü
Giriş yap