RPG WrestleMania: Seattle - Sunday

PGW: Son Eklenen Parta Git

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Yine aşırı hype'lı açılış olmuş, canlı performans coşturmuş ortalığı. Seattle Kupası maçının entrance'ları da ince işlenmiş. MJF başlarda fırtına gibi esmiş, hakkını vermiş maçın. Jeff de sıkça direkten dönmüş maç içinde. Seth'teki Jeff kini efsane yalnız. Masaya Swanton Bomb baya efsane olmuş, gözde canlandırınca bile bomba bir sekans. FTR grubu maç içerisinde MJF'ye ikram yapmak istemiş ama MJF'nin son zamanlarda kahramanlık damarı tutuyor. Seth kupa uğruna bacağı eline almış. Finn'e tebrikler, adım adım ana kemere doğru ilerleyişini sürdürüyor. Maçtaki diğer üçlü de en az Finn kadar hak etmiş, kim kazansa aynı yorum yapılırdı tahminen. Rock'ı üç harfliler basmış, en acilinden okuyup üfletmeli kendine. Cena - ADR başındaki araba boyama sekansı JBL'i anımsattı, eskilere gittik. ADR Cena'ya pes dedirtmek için her türlü Çin işkencesini denemiş. Maçta da baya keyifli bir çekişme olmuş, Cena'nın kazanmasını bekliyordum zaten. Ama devamında Cena'nın başına gelenler sürpriz oldu. Seth bacağı aldı eline, Cena da kolu. ONS tadında ilerlemiş buraya kadar işler. Matt Hardy de kendisinden daha deli bir adama denk gelmenin şokunu yaşamış. Meczup Seth yeni sezonda fırtına estirecek orası kesin. Matt - Carlito maçına da Jeff damga vurmuş. Sağlam ters köşe var orada, Carlito'ya tebrikler. Hangi mecrada olursa olsun Carlito'nun kemer alması her zaman iyiye işarettir. Derken Carlito'yu siber almış, vay aq. Elbet bir gün. WHC üçlüye dönmüş, Finn sabredememiş fazla. Maç da diğer maçlar gibi baya sert dozda geçmiş. Zayn'ın kazanmasına sevindim, başından beri hak edilmiş bir galibiyet. Maçın sonu ise düşündürdü, Val Venis'siz bir PGW'yi düşünmek epey zor. Umarım yeni sezonda yaprak dökümü yaşanmaz, özellikle senaryolar gittikçe hareketlenmişken. Ekibin eline sağlık, bütün sezon full takip yapıp WM takibi kaçırmamız kötü oldu ama sezon başlangıcında motoru açarız tekrardan. Şimdi güzel bir promo patlatır sezon arasını bekleriz artık.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi